Oikotie "Kun aika on"

potaskamainos

Tosi surkea mainos sarja!

Tulee mieleen Kun AIKA LÄHDÖN on eli hautajaiset/kuolema mielleyhtymänä!

Surkea ja synkkä mainossarja!

31

3333

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jfjfhjfhhjfdg

      Upea ja koskettava kappale sitten mainoksessa tuhotaan totaalisesti kun alkujaan Romeo ja Julia elokuvasta.

    • hcj

      Olen samaa mieltä. Kuolema, lopullinen ero, lähdön tuska, luopuminen. Näilläkö asuntoja myydään? En osta.

    • Scmuckintosh

      Suomalaisen mainonnan taso ei ole koskaan ollut järin hyvä, muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Platkua, arkaa, varovaista... kuin ikiroutaisen suomalaisen ajatusmaailma. Kovasti kuitenkin kehuskellaan ja ollaan niin trendikkäitä, että... On vikaa myöskin ostajissa. Yleinen mentaliteetti on ns. kunnioittaa ikiroutaista kohderyhmän luonnetta, koska ei ole turvallista shokeerata, edes pikkuisen. Ja usein mainonnan ostajakin on helposti sellainen "eitääoikeinsovimeidänikiroutaiseenimagoon". 29 vuotta yritin aadeenä ja projektijohtajana murtaa myyttejä ja myydä mainontaa, joka on hereillä ja pirteää. Koska itse olen hereillä ja pirteä. En ikiroutaisen kohmeloinen. Ja olin varsinainen assosiaatiospesialisti. Ikävät piiloassosiaatiot kykenin näkemään kaukaa. Siksi minua usein vieroksuttiin ideapalavereissa, koska tyrmäsin 90 % ideoista, joihin muut ehti rakastua. Nyt urani lopettamisen jällkeen koen suurta helpotusta, ettei tarvitse enää tehdä tunkkaisia mainoksia, jotka puhuu usein ihan väärää kieltä. Ihan kuten tämä Oikotien mainos. Ja kanavankin voi kääntää toiselle, kun alkaa se kohmeinen örvellys. Ei ole helppoa, eikä niin palkitsevaa, kuin olisi mahdollista, työskennellä suomalaisessa mainostoimistossa.

    • masentunutkansa

      Se hirvittävä kappale ei millään tavalla liity mainokseen ja siihen mitä ne ihmisille tarjoaa.
      Tuollaiselle itsemurhamusiikille on paikkansa mutta se ei ole mainoksessa. Mainoksen tekijä todennäköisesti kärsii pahasta masennuksesta.
      Ja se ketä tuo hulluille tarjottu musiikki koskettaa saisi käydä juttelemassa lääkärille.

      Tuo koko sivustokin on kuin apukoululaisen tekemä, mikään ei toimi kunnolla, eikä tule toimimaankaan, kun edes palautteen lähettäminen ei onnistu.

    • Kiertotie_

      Kamala kappale!

    • vääriälääkkeitä

      Mainoksen tekijän täytyy olla sama masentunut ihminen joka on tehnyt Telian ja Valion mainokset.

      • nyyyyyhhh

        Hesarin mainos on saman valopään tekele. Tyyli on samanlaista, ladellaan itsestäänselvyyksiä.


    • keski-ikäinenn

      Tuo biisi on niin väärä kuin olla voi. Tulin tälle palstalle tuon mainoksen vuoksi. Kappale itkettää minua, koska elin jo 60-luvulla ja kaipaan sitä aikaa eli menehtyneitä ihmisiä perheestäni. En tiedä miksi, mutta tuo kappale kirvoittaa surun pintaan joka kerran sen kuultuani. Ei siis mikään positiivinen mainos. Mainosten taso on nykyisin toisinaan järkyttävän huono maultaan ja asenteiltaan. Nuorten tekijöiden ikä näkyy niissä liikaa. Yleissivistys tavoistamme ja kulttuuristamme loistaa poissaolollaan.

    • hullusuomi

      Niin hirveä ja hermoihin menevä mainos, ettei tulisi mieleenikään käyttää oikotien palveluja.
      Kertoo paljon suomalaisesta kansanluonteesta, iloisia arkisia asioita myydään "kuolema"-musiikilla".

    • Loppuisijo

      Suoraan sanottuna todella masentava mainos ja tulee joka tuutista aivan yhtenään! Kuten muillakin, myös omat mielleyhtymät on välittömästi hyvin negatiivisia: Kuolema, ero, tietynlainen lohduttomuus. Tälläkö saadaan asuntomyynti nousuun? Oikotie masennukseen?

    • vittu_mitä_paskaa

      Helevetin raivostuttava mainos, joka tulee vähintään 15-minuutin välein! Toivottavasti koko perkeleen oikotie menee konkurssiin mahdollisimman äkkiä.

    • Vaalivan

      Nyt on alkanut oikeest Vi.....n, koko ajan tämä helkatin huono mainos pyörii ja kuuluu. Järkyttävän masentavaa ja joulun aikaan, olen kyllä asunnon hankinnassa mutta en tämän mainoksen yhteyksien kautta.

    • havaittua

      Monet mainokset kuvataan ulkomailla, joten uskottavuus vähenee. Epäsuomalaisen näköisiä ihmisiä ja rakennuksia. Viro lienee tavallisin tekopaikka.

      • ergege

        Monet mainokset kuvataan ulkomailla, koska monet "suomalaiset" yritykset ovat itseasiassa ulkomaisten suuryritysten omistamia ja heillä on yritystoimintaa useassa eri maassa.

        Mainos joka tehdään "kaikille" voidaan tehdä ulkomailla halvemmalla, ja sitä voidaan silloin näyttää paljon suuremmalle yleisölle, eikä vaan suomessa. Esimerkiksi tuo mainos uppoaa hyvin Viroon, Ruotsiin, jopa Norjaan, Tanskaan, Saksan pohjoiseen osaan jne.

        Mainoksessa näkyvä talo ei ole mikään geneerinen suomalainen, ruotsalainen tai esimerkiksi belgialainen talo, vaan uutta funktionalismia edustava kuutioitu pömpeli jota näkee kaikkialla hyvä- ja keskituloisten asuinalueilla, eli niillä alueilla joihin uudet ja hyvätuloiset nuorperheet haluavat muuttaa. Ei kukaan hyvätuloinen nuori perhekunta muuta mihinkään 70 tai 60 luvulla rakennetulle ja homehtuvalle asuinalueelle, eikä heillä ole rahaa rakennuttaa omaa edustavaa taloa. Siksi tuollainen keskinkertainen, mutta uusi pömpeli on valittu kuviin.

        Se että yritys tekisi jokaiseen maahan oman erillisen mainoksensa on kallista. Kun kuvataan yksi mainos ja sen päälle vain dubataan kieli ja ympätään vaihtoehtoinen grafiikka, tulee mainos valtavan paljon halvemmaksi.

        Katso mainoksia ihan sillä fiiliksellä että mitä ne näkymien osalta haluavat kertoa. Esimerkiksi olikohan Pepsin tai Coca Colan mainoksessa jossa surffataan valonauhoilla koristelluilla surffilaudoilla, nauttien joulusta, eli ns. holiday seasonista, eikä suinkaan christmasista.

        Tuo Christmasin puuttuminen yleismaailmallisista mainoksista ei ole mitään poliittisista korrektiutta, kuten asiaa yritetään maalata jotta mainostajien kikat eivät paljastuisi, vaan se nimenomaan on mainosmiesten kikka myydä mainoksia kaikille ja tehdä mainos mahdollisimman halvalla ja mahdollisimman tehokkaasti, eli mahdollisimman suureen asiakaskuntaan vedoten.

        Erinomaiset esimerkit ovat viime vuosilta Black Friday, Valentines day, sekä Halloween.

        Mikään noista ei sovi suomeen. Mutta mainosmiehet ovat yrittäneet luoda uutta "tarua" jossa nuo selitetään suomalaisittain, jotta tuo krääsä saataisiin myytyä.

        Black Friday on esimerkiksi amerikoissa päivä jolloin tarjoukset kestävät vain yhden päivän ja jolloin alennukset ovat valtavia, jopa -80%, mutta yleensä -60% - -75%. Suomessa Black Friday on aivan samanlainen alennuspäivä (-10 - -25%) kuin ihan mikä tahansa muu päivä vuodessa. Suomessa sitä on yritetty kaupata päivänä jolloin veronpalautukset saataisiin uudelleen kiertoon, kun se aikaisemmin on ollut joulusesongin alkamispäivä.

        Ystävänpäivästä ei oltu kuultukaan ennen 90 luvun alkua. Halloweenistäkään ei ennen 2010 alkua. Black Friday on ollut laajemmin esillä vain kahden vuoden ajan.

        Se joka kuvittelee että mainokset tehtäisiin Suomessa ja suomalaisille, tai että meillä olisi sellainen kulttuuri jossa esimerkiksi Halloween on sama kuin vainajien muistopäivä tai kekri on jäänyt taitavien mainosmiesten huijaamaksi.


    • BOIKOTTIIN

      Oikotie on maailman ärsyttävin mainos, voittaa jopa sen Trivagon valehtelijan.
      En ikinä käytä enää Oikotien palveluja.

    • kaisa777777

      joo järsyttävä biisi joka ei sovi tuohon mainokseen ollenkaan

    • 1069

      En halua kuulla, enkä nähdä, enkä myös asioida kyseisen oikotien kanssa. Mainos teki minusta lähes rasistin, tuskin mainos koskettaa edes stadilaisia jotka matkivat ulkolaista meininkiä.

    • fghgfhgfh

      Väistämättä tulee mieleen heti että vanhus hyväksikäytön uhrina.Kummasti vain odotetaan lastakin ja siinä vaiheessa nainen hakee? miehelle työtä joka nyt lähinnä herättää vihat saamattamuudesta.

    • Outo.musiikki.valinta

      Sopis paremmin hautaustoimiston mainosmusiikiksi. Vaikka eihän ne mainosta tv.ssä.

    • myynitsekämppäni

      HULLUN Järkyttävä mainos MUSTINEEN!

    • ilhdolfhöbfblöb

      Se on juuri sitä ja johtuu juuri siitä kun yhteiskunta, tai ainakin jotkut yhteiskunnassa hyötyy siitä että ihmiset vaihtaa ja luopuu ja ostaa uutta. Siinä rahakin vaihtaa omistajaa.
      Itse asiassa kaikesta ihmisten ongelmista ja kärsimyksistä voi joku hyötyä, rahallisestikin.

    • Jojoutuiarmasaika

      Kaksi mustaa mamumiestä hyysää invasuvakkia - mikä vastenmielinen vertauskuva Suomen tuhosta unelmoivien primitiivien tekele.

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Minulle on tullut myös laulusta hautajaiset mieleen!

    • joooooo

      okk

    • suomibisnestä

      Tässä nähdään suomalaisten kauppamiesten typeryys. Tämä naurettava mainos kiintiömustineen sai ns. "asiantuntijoilta" jonkun tunnustuksen vaikka koko Suomen kansa tuntuu sitä inhoavan. Väitän, että tappiota tulee koko ajan pelkästään tämän mainoksen takia.

    • lääkärivoiauttaa

      Montako vuotta ne on tuota samaa korvia repivää ulinaa soittaneet? Tämäkin ketju alkaa vuodesta 2017. Ei mene hyvin oikotiellä.

    • Anonyymi

      Tää hullun tekemä mainos on palannut taas ruutuun. NELONEN BOIKOTTIIN!!!!!

      • Anonyymi

        nyt jo liviltäkin


    • Anonyymi

      Kuka ne näyttälijät ovat?

    • Anonyymi

      SIIS NIIN samaa mieltä !!! mä oon nyt paristi sinne meilannutkin ja aina se ämmä kiekuu edelleen töllössä >:(

      toivottavasti muutkin meilaa niin sais pois sen sieltä

    • Anonyymi

      Hei, te mustanäkijät! Etsin kaikki kirpparit läpi, jotta löytäisin sen ihanan Kun aika on. Heräsin siihen sen parjatun mainoksen ansiosta. En kyllä kaipaa mitään mitä Oikotie tarjoaa, eikä muutakaan mitä tv:ssä mainostetaan - mutta kappale on mahtava!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe