Tuleko pää Päävatulaattori Juha Sipilän "päähän"

Suuret kaupungit kuten Helsinki, Espoo, Turku jne. haluavat erota Päävatulaatorin Juha Sipilän Himmelikokeilusta.
Kaikki isot asiat mihin Päävatulaattori on ryhtynyt on mennyt ees-taas, ees taas, taas ees, etureki-takareki takareki etureki ja niin eespäin.

KiKyä Päävatulaattori yritti, pakotti, uhkaili, kiristi ja lopuksi Ay-liike pelasti Päävatulaattori Sipilän siitä tilanteesta, että koko lakinippu kaatuu viimeistään Eduskunnan Perustuslakivaliokunnassa.
Mites nyt Hullujen huoneen aidat nauravat?
Kokoomus nyt uskaltaa sanoa sen, minkä kaikki tietävät (paitsi nauravien aitojen sisällä olevat) Sipilän maakuntahimmelit ovat aivan kelvottomia tässä muodossa. Kaikki pitää tehdä Ylipappi Juha Sipilän mielikuvituksissa syntyneiden himmeleiden mukaisesti.
Päävatulaatori on hämmästyttävän kovapäinen mistään mitään oppimaton toteemitollero!

10

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitähyötyöonuudistuksist

      Mitenhän tuuo uudistus on meinattu toteuttaa kuntien kannalta? Velvoitteita lähtee tietty kunnilta,mutta taitaa sen myötä lähteä valtion rahoitus osuuttakin ja siirtyä maakuntiin vai kuinka? Ei tuollainen hallinto himmeli varsinaisesti ainakaan demokratiaa vahvista ,kun on entistä epäselkeämpää kuka hoitaa mitäkin ja mitä äänestämällä voi vaikuttaa mihinkin asiaan.

      Päästäänkö missään suhteessa näiden kunta /maakunta uudistuksien kautta yksinkertaisempaan ja kustannustehokkaampaan ratkaisuun asioiden suhteen kuin aiemin tai edes yhtenäisempään ja aukottomamapaan malliin jossain suhteessa?

      Suomessa on kaksikelisyys vallalla kuntien kautta ,kai edes tuosta nurkka kuntaisesta kustannuksia tuovasta kaksijakoisuudesta päästään eroon näin glopaalissa maailmassa näiden kunta uudistuksien puitteissa? Ei tuollaista maan sisäistä kielipoliittista kansaajakavaa kulttuuria tietääkseni ole, eikä pidetä yllä missään muualla maailmassa. Eikö aika olisi meilläkin jo muodostaa yhtenäinen Suomi ja jättää tuollaiset kielijaot tekemättä. Kieli kultturiaan on jokaisen mahdollisuus harjoittaa omalla ajallaan ja varallisuudellaan,sitä ei tarvitse valtion rahoittamana harjoittaa valtakunnan sisällä . Maakunta uudistus ja kuntien yhditämiset tarjoavat tuohon oivat puitteet.

      • Tuollaisen kansallisen yhtenäiskulttuurin aika on jo ohi. Sikäli kun sitä koskaan on Suomessa ollutkaan. "Pakkoruotsin" vastustajille ei mene millään kaaliin se asia että kyse on suomalaisista joilla on oikeus käyttää äidinkieltään. Ei sen monimutkaisempaa.


    • Itse Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo lausui vaalitentissään kohtalokkaalla äänenpainolla sanat "Ei ole maakuntahallintoa ilman valinnanvapautta, eikä valinnanvapautta ilman maakuntahallintoa".

      Toisin sanoen sote-uudistus toteutuu siinä muodossa, missä se vuoden 2015 marraskuussa sovittiin, vaikka yksittäiset ministerit yrittäisivätkin potkia yli aisan. Kepussakin nimittäin löytyy kyllä yksimielisyyttä vastustaa niin sanottua valinnanvapautta, jos kokoomuslaiset vastustavat yksimielisesti maakuntahallintoa.

      • Voit olla oikeassa, eihän sitä tiedä, mutta Timo Soinikin esitti TV:ssä ainakin aikataulumuutoksia.
        Kävin keskustan vaaliteltalla ja siellä oli hyvin paljon epäileviä sävyjä, niitä piti kuunnella eihän siellä tässä tilanteessa kukaan sanonut mitä pelkää.


      • osmium1 kirjoitti:

        Voit olla oikeassa, eihän sitä tiedä, mutta Timo Soinikin esitti TV:ssä ainakin aikataulumuutoksia.
        Kävin keskustan vaaliteltalla ja siellä oli hyvin paljon epäileviä sävyjä, niitä piti kuunnella eihän siellä tässä tilanteessa kukaan sanonut mitä pelkää.

        Aikataulussa pysymisessä tulee olemaan suuria eroja maakuntien kesken. Kolmessa tai neljässä maakunnassa valmistelu on niin pitkällä, että sote-uudistus voitaisiin toteuttaa vaikka jo ensi vuoden alussa, mutta joissakin ollaan puolestaan vasta niin alkumetreillä, että aikataulun vuosi 2019 tekee tiukkaa.


      • osmium1 kirjoitti:

        Voit olla oikeassa, eihän sitä tiedä, mutta Timo Soinikin esitti TV:ssä ainakin aikataulumuutoksia.
        Kävin keskustan vaaliteltalla ja siellä oli hyvin paljon epäileviä sävyjä, niitä piti kuunnella eihän siellä tässä tilanteessa kukaan sanonut mitä pelkää.

        Risikon toiminta vaikuttaa epäilyttävältä. Kokoomus on ollut suunnittelemassa sotea kolmessa eri hallituksessa joten luulisi heidän tienneen mitä haluavat ja sistä sopivat.

        Haisee vähän kunnallisvaali teemalta kun kakolla on isoissa kaupungeissa kovaa kisaa ykköspaikasta.


    • Mansikin-taluttaja

      Isot kaupungit vierastaa junttikepun touhuja.
      Kepu on enempi nk. semmoinen takahikiän puolue ja ei kuulu sivstyneeseen kulttuuriin.
      Jossakin pihakaivolla, missä serkku serkkua kosii, kepulaisuus elää, mutta ei isoissa kaupungeissa.

    • sipsisisisieieiisis

      Juha Sipilä on mielisairas. Se pitäisi heti siirtää pois. Se on kepun tehtävä. Kepu oli todella hullu kun Sipliän valtaan nosti. Kaikki Sipilän hulluus oli nähtävissä jo vuosia sitten. Nyt on aika katsoa seuraukset objektiivisesti. Tollo-Sipilä ei osaa mitään eikä ikinä opi. Sehän kehitysvammainen. Koko Sipilän suku on läpimätää rikollista paskaa.

    • rahaa.köyhille.kiitos

      Mitä järkeä siinä on, että ylituetaan tehotonta maataloutta, mutta tuhotaan soten myötä kustannustehokas terveydenhoitojärjestelmä? Lisäksi kaikki rahat valuvat jonnekin Pohjois-Pohjanmaalle niin kuin näköjään yritystuetkin. Suurten kaupunkien lähiöissä kärvistellään eikä ole edes rahaa ajaa sillä uudella metrolinjalla kun lippujen hinnat vaan nousevat eikä ole traktoriakaan käytössä.

    • Funlandiankansalainen

      Eikujooko Sipilän suunnitelmat todetaan susiksi kerta toisensa jälkeen. On todella huolestuttavaa, kun tällainen harjoitteli amatööri voi leikkiä valtion piikkiin mielin määrin. Yhträän hänen uhkaustaan, kiristystään aloietta ei ole toteutettu perumatta. USAN Trumpille nauretaan, mutta oman maan pikkutrumpin toilaukset vaietaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      100
      2310
    2. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1945
    3. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      46
      1940
    4. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      38
      1838
    5. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      178
      1397
    6. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1369
    7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      50
      1178
    8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      96
      1114
    9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      7
      974
    10. Hyvää rakkaushuomenta

      Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
      Ikävä
      179
      938
    Aihe