AXA vakuutus

Koks

Todella epärehellinen toiminta. Ei suostu maksamaan korvauksia, vaikka vakuutettu aikaisemmin, että maksaa.
Ihan huvikseni laskenut summat eli lopputulos on sellainen jos jopa maksais täydet korvaukset, silti ne tienaa tuplasti takaisin.
Mitä järkeä tulla asiakkaaksi?

30

4052

Vastaukset

 • selvisi vielä yks mielenkiintoinen juttu liittyen AXA toimintaan:
  näyttää ylihankalalta päästä niistä eroon, pankissa sanottiin jos luopuu AXAsta, todennäköisesti nostavat lainan korot, vaikka kyseinen vakuutus oli otettu jälkikäteen.
  Suomalaisessa vakuutusyrityksessä tälläinen toiminta on mahdoton,
  AXAn virkailija ei halunnut ensin sanoa minkämaalainen se yritys on.

  • Poikkea minun luo LähiTapiolaan, niin puretaan ne tarpeettomat lainaturvat. Meiltä saat sinulle räätälöidyt vakkuutukset.


  • LähiTapsalainen kirjoitti:

   Poikkea minun luo LähiTapiolaan, niin puretaan ne tarpeettomat lainaturvat. Meiltä saat sinulle räätälöidyt vakkuutukset.

   Hei, kaikki yrittäjät ja yksityisetkin älkää missään nimessä ottako lähitapiolan vakuutuksia. Masoin yli 20v. lähitapiolan vastuuvakuutusta ja kun ensikertaa olin apua vailla vahingosta tuli kylmä päätös heti että vakuutus ei korvaa vahinkoa vaikka oli vartavasten otettu kyseiseen työhön. käytännössä heidän ehtojen mukaan vakuutus ei korvaa koskaan mitään, elikkä täyttä petosta koko lähitapiolan vakuutukset.
   Olen ollut juttusilla muidenkin lähitapiolan asikkaiden kans ja samaa paskaa myös heidän kohdalla, Minun Kaikkinensa maksamilla vuosimaksuilla lähitapiola olisi kuitannut vahingon 3v. Että silleen.


  • LähiTapsalainen kirjoitti:

   Poikkea minun luo LähiTapiolaan, niin puretaan ne tarpeettomat lainaturvat. Meiltä saat sinulle räätälöidyt vakkuutukset.

   Lähitapiola se täyspaska on, huijariyhtiö.


 • Jälkiruoaksi:
  paljon maksaa? laina 15 vuotta, AXA veloittaa noin 70 e/kk eli yht. noin 12 tuhatta.
  Kun jäin työttömäksi (AXAn kuluu maksaa sopimuksen mukaan, ne huijasi kuitenkin).
  Pitää olla vuoden työttömänä ja sen jälkeen ne kuulemma maksaa 10 kk hieman päälle 700 e/kk.
  Laskekaa itse ne saa noin 12000 ja mahdollisesti antaa 7000 e pahimmassa (niille) tapauksissa, taikka ne huijaa kuten minun tapauksessa.
  Johtopäätös: TEHKÄÄ VAKUUTUKSET SUOMALAISISSA VAKUUTUSYRITYKSISSÄ!

 • Oletteko muut saaneet korvauksia kivuttomasti!?
  Minä taistelen edelleen kyseisen firman kanssa. Otettiin yhteiseen lainaan vakuutus työttömyyden osalta. Ja kun jäin työttömäksi niin summahan oli tietenkin puolet siitä mitä maksetaan lainan lyhennystä. Olisi toki pitänyt tyhmänä tuo tajuta, mutta nyt kärsii koko kroppa.. Ja käsittely kestää aivan uskomattoman kauan!! 2vk ja sitten ilmoitetaan että jokin tieto puuttuu..taas 2vk ja sitten ilmoitetaan että seuraava lomake puuttuu jne.. +vielä xxx-päivää ennenkuin maksu tulee lainatilille.. ei ole kyllä helppo asioida+heidän webbipaikkansa heittää välillä pihalle ja aloitat sitten kaikki alusta.. voi helkata!
  -pankissa vakuuteltiin, että se on helppoa ja vaivatonta.. pelkkien lomakkeiden metsästys vanhalta työnantajalta vaati jo aika paljon..

 • Kuulostaa oudolta?
  Minulla kaikki toiminut todella hyvin. Vuosi täynnä työttömyyden vuoksi korvauksia. Heti alkuun tietysti vaatii parinviikon käsittelyn. Jatkossa sain 3-4 pvän kuluttua korvauksen täysimääräisenä miinus vero tietysti. Esim. 15.6 vein pankkiini valokopion tyött.rahasta ja tänään 19.6 tilillä. Vkl välissä vielä.

 • Kannattaa lukea vakuutusehdot ennen kuin tekee sopimuksia. Kaikki lainaan otettavat vakuutukset on enemmän tai vähemmän tuommosia kummallisia jossa itse maksaa vuosien saatossa pitkän pennin mutta sitten ei saakkaan kovin kummoista apua sieltä jos tarvii.

  Olen tullut itse siihen tulokseen että on parempi pitää itse toisella "vakavien vaikeuksien tilillä" esim. puolen vuoden lyhennystä vastaavaa summaa rahaa. Siitä ei mene veroja kun sieltä sitten maksat asuntolainaa.
  Minulla oli eri yhtiö mikä vakuutti minun lainaa mutta hankkiuduin siitä eroon kun pelin henki selvisi.

  Pankkitäti tai setä ei ole ystävä. Ei vaikka ne niin kivasti hymyilee. Tietävät itsekkin myyvänsä sontaa.

 • Otin sijoitusasuntojen ostoon järjesteltyihin lainoihin takaisinmaksuturvan.
  Tosin silloin yhtiö ei ollut axa.
  Olen vuosien aikana joutunut erilaisien tulesvaivojen takia olemaan aika paljon sairauslomilla,
  Vakuutus maksoi kertakorvauksena 11 000€
  Pelkästään viime vuonna sain takaisin reilu 7000€
  Koko aikana olen saanut takaisin reilu 20 000€
  Näistä summista tietenkin pidätetään lisäprosentin mukainen veroprosentti mutta sehän tasaantuu sitten lopullisessa verotuksessa.
  Tuo vero on varmaan syynä yhden kirjoittajan puolikkaaseen korvaukseen.

  Tosi asiahan on se että joku muu maksaa nuo minunkin korvaukset, ei yhtiö tee tappiollista toimintaa, mulla on vain käynyt "tuuri" kun aikoinaan ja terveenä otin kyseisen vakuutuksen.

 • Sairastuin pahasti joulukuussa ja hain tästä syystä korvauksia. Siinä oli omavastuu kyllä, mutta sen jälkeen korvaukset tulleet sovitusti. Paperityötäkään ei ole paljoa joutunut tekemään ja asiakaspalvelu puhelimitse ollut asiallista ja nopeaa. Työttömyyden takia en ole korvauksia hakenut, joten siitä prosessista en tiedä, mutta omakohtaiset kokemukset olleet myönteiset.

  • Joo kyllä nuilta tuon korvauksen sai, mutta kun jäinkin työkyvyttömyyseläkkeelle niin kappas löytyi pieni porsaanreikä, vakavan sairauden vakuutus koskikin vain yrittäjiä 🤣 mahtavaa!!


 • Vuodesta 1999 maksanut asuntolainan takaisinmaksuturvaa ja nyt kun sitä olisi tarvinut, eivät maksa; kun joutuu työttömäksi syynä pitää olla tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Enpä maksa enää euroakaa jatkossa vakuutusmaksuja sille firmalle...tienasivat melkoisen summan rahaa minkä olisin voinut käyttää lainan lyhentämiseen...

  • Sama ja kehuivat että vaan 3vuotta voimassa työttömyys ym. Jutut et ihan kusetusta


 • AXAhan jäi juuri kiinni myymällä vakuutuksia Lähi-itään, joilla ei kuitenkaan ollut mitään katetta.

  Täyttä huijausta koko touhu.

  Onneksi on vaihtoehtojakin olemassa!

 • Jos on määräaikainen työsuhde älä maksa. Et saa mitään vakuutuksesta ikinä!

 • Kerron oman kokemukseni AXA-vakavan sairauden turva-vakuutuksesta.
  Otin ko. vakuutuksen n. 15- vuotta sitten Osuuspankista, kun tuttu pankkivirkailija sitä ehdotti. Nykyään vakuutusyhtiö on siis AXA.
  Tulihan tuota vakuutusta maksettua aika kauan ja monesti todella mietin, että kannattaako maksaa, kun maksut tietysti iän mukana nousivat. Mutta… sitten tänä kesänä sairastuin syöpään.
  Lähetin pyydetyt paperit vakuutusyhtiöön ja olin aika varautunut pitkään käsittelyprosessiin asiassa.
  Vakuutuskorvaus 20.000 € maksettiin tililleni viikossa!! Lisäksi palvelu yhtiössä oli erittäin ystävällistä ja huomaavaista.
  Korvaus tuli aika tarpeeseen, kun tuloni alenevat huomattavasti hoitojen alettua.
  Kokemukseni perusteella suosittelen ehdottomasti tätä vakuutusta, koska tuota tulevaisuutta on aika vaikea ennustaa.

  • Höpö höpö!


 • Eipä ole höpö höpöä, ei liiemmin henkilökunnan kirjoittamaa tai salaliittoa. Se ero tuossa kuitenkin on aloittajan viestiin, että kyseessä on syöpä - siitä ei ole välimuotoja, syöpä joko on tai sitä ei ole. Näin ollen jos syöpä todetaan, korvaus on maksettava.

  Tiedän tämän, koska oma kokemukseni on hyvin samankaltainen Tyytyväisen kanssa: otin Vakavan sairauden turvan joskus n. 10 vuotta sitten, kun sitä Osuuspankissa suositeltiin. Jos kuukausittainen suoraveloitusmaksu olisi ollut isompi (alkaessa vajaa 5€, tänä vuonna 5,80€) olisin todennäköisesti luopunut siitä jossain vaiheessa. Aiemmin vakuutuksen tarjosi Genworth Financial, mutta se muuttui AXAksi muutama vuosi sitten. Muutoksen taustoista en tiedä enkä ole kiinnostunut.

  En uskonut, että vakuutuksesta on koskaan hyötyä, mutta tänä kesänä minulla todettiin kivessyöpä. Sairaalareissujen jälkeen sain epikriisin, jossa luki diagnoosi: Laskeutuneen kiveksen syöpä seminooma. Skannasin epikriisin ja latasin sen AXAn verkkopalveluun 15.8.2018. Sain vahvistussähköpostin, mutta muuten ei kuulunut mitään. Nyt 23.8.2018 tililleni maksettiin 20000€ ja vakuutus raukeaa, koska se myönnetään vain yhdeksi kerraksi. Vahvistussähköpostissa luki, että jos korvaus myönnetään, saan erillisen ilmoituksen maksupäivästä. Mitään ilmoitusta en toistaiseksi ole saanut, mutta rahat tulivat ja se on ainoa asia mikä itseäni kiinnostaa. Saa uskoa tai olla uskomatta, se ei vähennä tilini saldoa.

  Aloittajan tapauksessa kyse oli työkyvyttömyydestä ja ilmeisesti palkkaturvasta tms. vakuutuksesta. Työkyvyttömyys on monimutkaisempi asia ja vakuutusyhtiöillä on tyypillisesti mahdollisuuksia maksaa täyden korvauksen sijaan osittaista korvausta tai kieltäytyä maksamasta kokonaan jonkin seikan perusteella. Vakuutusyhtiöt pyrkivät tekemään voittoa, eivät lahjoittamaan rahaa.

  Tämän takia vakuutuksen ottajan olisi tärkeää oikeasti käydä läpi vakuutusehdot joihin sitoutuu. Joku kirjoittaja sanoikin, että ei itse huomannut tarkistaa ehdoista mitä vakuutus korvaa. Jos vahinko silloin sattuu, tilanne tuntuu epäreilulta. Syy on silti lopulta oma, jos ei tiedä mihin on sitoutunut. Vakuutusehdot on monesti kirjoitettu sekavasti (lakitekstiä) joten sieltä voi olla vaikeaa kaivaa oleelliset tiedot. Toisaalta kukaan ei etukäteen tiedä mikä vahinko tulevaisuudessa voi sattua ja mitä pykälää korvauksissa aletaan soveltaa.

  Pitkän kirjoitukseni pointti: Tutustukaa niihin vakuutusehtoihin huolella. Joskus 5 vuotta sitten kaupungin keskustaan parkkeeratun autoni takalasi lyötiin säleiksi ja takapenkiltä vietiin useamman tonnin arvosta tavaraa. Vasta kun vakuutusvirkailija ilmoitti, että 1000€ on korvauskatto autossa säilytettäville arvotavaroille, kävin läpi vakuutusehdot. Ja siellähän se selkeästi luki, autossa kun ei kuulu säilyttää arvotavaroita. Kyllä harmitti, mutta se oli ihan omaa tyhmyyttä. Ei minulla silti ole hajuakaan esim. kotivakuutukseni ehtojen sisällöstä. Kyllä niihin pitäisi tutustua, mutta enpä ole jaksanut...

 • Axa Partners, Genworth Financial ja muut lainavakuutusyhtiöt ovat osin myös rahoituslaitosten tai
  jopa pikivippifirmojen osakkaita. Näin nämä " vakuutusyhtiöt" saavat myytyä jonninjoutavia vakuutuksia urpoille vähävaraisille. Ja taas ollaan nalkissa kuin pikavippifirmassa konsanaan.
  Auto-, talo-, tapaturma ja henkivakuutuksia tarjoavia "oikeitakin" yrityksiä on markkinoilla.
  Toisaalta , jos tarvii lainanvakuudeksi vielä ottaa vakuutuksen, eikä esim. asunto, panttina riitä,
  täytyy kysyä; Haloo hei, mitenkäs teidän muut raha-asiat hoituu??
  Siinä vaiheessa , kun pankin-täti alkaa kauppaamaan Axa Partnersia, niin minä taidan mennä oikeisiin töihin tai vaihdan pankkia.

 • ÄLÄKÄÄ IKINÄ OTTAKO TÄLTÄ VAKUUTUKSIA EIVÄT MAKSA MITÄÄ! KOKEMUSTA VITSIN KALLIS MUT EI MAKSA MITÄÄN: Otin työttömyyden varalle vakuutuksen. Sairastuin ja jouduin lopettamaan työni ei mitään maksanee. Sit hain sairauden takia rahoja eivät maksanee kun olin käyny psykiatrialla :D

 • Aivan perseestä koko yhtiö! Mulla kattava lainantakaisinmaksuturva ja kuinkas kävikään. Sain yht äkkiä veritulpan toiseen munuaiseen ja jäin pitkälle sairaslomalle. Puoli vuotta mennyt ja aina tulee lisä selvitys pyyntöjä sieltä päin. Vakuutuksesta et tule saamaan yhtään mitään kun siellä on kaiken kieltävä lause : Vakuutusehtojen mukaan terveellä tarkoitetaan, että vakuutuksen hakijalla ei ole mitään vaivaa, vammaa,
  tautia tai kroonista tai ajoittaista sairautta ja hän ei ole minkään vaivan, vamman, taudin tai sairauden takia hakeutunut lääkärin tutkimuksiin tai hoitoon vakuutushakemuksen päiväystä edeltäneiden 12 kuukauden aikana.

 • Miten irtisanotaan vakavan sairauden turva AXAlta? Onnistuuko asiallisesti ja normaalisti?
  Eli kirjallinen irtisanomisilmoitus AXA:n Helsingin toimipisteeseen?

 • Epäluotettavin ja paskin firma koskaan!
  Pysykää helvetin kaukana.

  • Täyttä paskaa koko firma. Tuossa oli myös 30pvän omavastuu aika ennen kuin mitään maksoivat.
   Nyt pitää joka kuukausi uudelleen hakea tuota tukea niin kyllä saatana kestää, pari vkoa nytkin
   kestänyt. Eivät vastaa enää sähköpostiviesteihinkään.


 • Tuntuu olevan surkeinta mahdollista mallia tämä AXA, saatanan hidasta ja kömpelöä palvelua. Toinen nimeltä mainitsematon, vastaava vakuutus vahvisti aamuseiskalta saaneensa paperit ja vartin yli kahdeksan tuli päätös ja rahat liikkuivat heti.

 • Itse jouduin työttömäksi vakituisesta työsuhteesta tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Työttömyysturvan kaikki ehdot täyttyivät ja 30 omavastuupäivän jälkeen sain ensimmäisen korvauksen tilille. Pankin kanssa aikanaan neuvoteltu tuo korvattava summa, joka minulla koko asuntolainan kk-lyhennys, vaikka puoliksi sen avopuolison kanssa maksankin. Verotoimistosta verokortti etuutta varten, joten veroprosenttiin jäi yllättävän pieneksi.

  Hyvin siis toimii! Kunhan tosiaan kaikki ehdot täytyy. Esim. vakituinen työsuhde, tuotannolliset ja taloudelliset syyt, työsuhde vähintään 6kk ennen työttömyyttä ym. Maksu tulee aina työttömyyskassan maksukuittia vastaan.

  • Vitut


 • Sitten japskien firmat ottaa kaupparatsuilleen autovakuutuksen tämmöisistä paskafirmoista. No eipä nämä KAMikazet omistakaan autojaan. Kengätkin lainassa...:)

 • Täys kusetus firma, pysykää kaukana!! KauppasivT op pankissa ton. Noh sairastuin aivoverenvuotoon ja jäin eläkkeelle, löytyi pieni porsaanreikä vakkuutuksesta Turva vakavan sairauden varalta
  Vakavan sairauden turva koskee vain yrittäjiä.

 • Monella taitaa olla vähän väärät oletukset vakuutuksesta.
  Eihän esimerkiksi määräaikaisen työsopimuksen päättymistä voi vakuuttaa. Se päättyy kun paperissa lukee, eikä ole äkillinen tai yllättävä tapahtuma.

  Sama juttu omien hölmöilyjen kanssa.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3380
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  90
  3036
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  61
  819
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  693
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  35
  609