SDP + SAK = 100.000 työtöntä vuodessa

ohjeenamuutos

Lohjalla suurin valtaa pitävä puolue on SDP. Siltä voisi nuori mies ja moni muukin udella, miksi kyseinen puolue ei ole korjannut niitä epäkohtia, joista se itsekin valittaa. Se on vallassa, miksi se ei ole esimerkiksi hoitanut nuorille töitä?

Valtakunnan tasolla SDP jarrutti yhdessä SAK:n kanssa kiky-sopimusta vuoden, minä aikana pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 100.000 hengellä. SDP puhuu paljon enemmän, kuin mitä se tekee. Nyt valtakunnan tasolla oppositiossa heittää kapuloita rattaisiin, kun hallitus yrittää saada Suomen oikealle raiteille.
Esimerkiksi, eikö ole parempi, että ihmiset pääsevät lääkäriin kuin, että heidät laitetaan jonoon. SDP haluaa seisottaa ihmisiä jonoissa; leipäjonoissa ja terveyskeskusjonoissa. Se on varmaan jossain Forssan ohjelmassa, että näin pitää ihmisiä kyykyttää.

Mieti, ketä äänestät tulevana sunnuntaina. Mieti tarkkaan.

8

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KePeAi

      Jos haluatte lisää KIKYjä niin äänestäkää keskustaa.

      • Ketävaanäänestätenskerra

        Eiköhän Orpo, Sipilä, Terpå ole tämän hallituskauden aikaansaamat työttömyysluvut, myöskin kaikki pienituloiset, palkansaajat, eläkeläiset, työttömät, lapsiperheet, opiskelijat,koulutus, vanhukset näiltä kaikilta on tää kolmiloikkahallitus leikannut aina vaan ja joka asiasta kuntatyöläästen -30% lomarahoista. Lista on todella pitkä ja tuntuu että jatkumoa piisaa. Rikkaille on luvassa verohelpotuksia, hallintarekisterisotkut panamaan varakkaiden veronkiertoa . Ja näitä yritystukia Yritystukia joilla ei ainakaan työttömyytä ole yritettykään poistaa nämä yhtiöt jotka sitä saavat kerää vain omaisuutta osakkailleen. Seuraavissa vaaleissa on hyvä muistaa kenekä vuoksi lääkkeet jää apteekin hyllylle ja ruoka on näkkileipää jolla on oma ylähuuli juuston sijaan.


      • Tätämieltähallituksesta

        Kokoomuksen trolli on JOKA ikisellä paikkakunnalla haukkumassa muita puolueita työttömyydestä syyttää ihan omaa kok/kepu/takinkääntäjä nykyhallitustasi . Tehän siellä olette sysänneet pienituloiset, eläkeläiset, lapsiperheet, ja työttömät sellaiseenkin köyhyysloukkuun ettei maassa ole nähty. Matut maksaa perhekoossa 2600€kk nettona ei bruttona. Nämä kotimaan pienituloiset vain näkevät unta tälläisistä tuloista. Kysymys kuuluukin joka aletaan ymmärtää asianlaitaa. Suomi on tehnyt luvatun maan ulkomaal.sille. Omat saa vaikka elää puutteessa hallituksen puolesta kunhan vain oma talous ja suvun ja kavereitten elo ja tulo on huipussaan. Sosd. vihr. Sun muut puolueet nyt olisi aika miettiä omiaan jo eikä kyykyttää vain.


    • PALKKAtyötäLisää

      Työtä. Nyt ollaan asian ytimessä!

      Nyt kun kuitenkin eletään tämmöisiä aikoja, että kun poliitikko mainitsee sanan työ ja työllistäminen, niin hän tarkoittaa sillä työsopimuksetonta, palkatonta työtä, eli jotain nk. "työllistämistä edistävää toimenpidettä" tuilla, osallistavaa hömppää tai muuta TES-minimin ja työntekijän minimietuuksien kiertämistä, niin sietäisi aina työstä puhuttaessa erikseen mainita, että nyt puhutaan TYÖSOPIMUKSEN ALAISESTA PALKKATYÖSTÄ.

      Kyllä, nuoret tarvitsevat PALKKAtyötä, alakohtaisen TES:in minimiehdoilla ja siitä ylöspäin. Yleensä sieltä pohjalta aloitetaan palkassa, mutta ei ole syytä aloittaa kokonaan ilman palkkaa. Koeaika on työntekijän sopivuuden mittaamista varten, ja sekin on palkallista.

      Missäs ne PALKKAtyöt olisi? Ja ei niitä pelkästään täällä nuoret tarvitse, vaan myös aikuiset.

      • Norsun_muisti

        Palkkatyöt voi työtön unohtaa nyky-Suomessa.
        Lohjalainen SDP:n (opp.) kansanedustaja Joona Räsänen äänesti keväällä eduskunnassa hallituksen lakiesityksen puolesta, joka mahdollistaa työttömän pakottamisen palkattomaan orjatyöhön yrityksissä karenssin uhalla.
        Eli, ns. "työväenpuolueen" edustajavenkula toimii työttömän asemaa lisää kurjistavan lain puoltajana. Uskomatonta touhua.
        No, äänestäjän muisti on pitkä, ainakin minulla.


    • älyäläjätä

      Onhan Suomessa paljon kirveelle töitä ja
      koko ajan lisääntyy.
      Ihmetyttää ettei kukaan ole näitä töitä
      vielä aloittanut.

    • meramera

      Jos haluatte lisää matuja niin äänestäkää vihreitä.

      • Sdppds

        Jos haluatte lisää kusetusta, niin äänestäkää Saarista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe