Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Patrick Tiainen

Barnabas777

Hei !

Patrickista on "profetoitu" seurakunnan menetyksestä yms. Mielestäni ne eivät täytä profetian mittaa. Kuka tahansa valveutunut kristitty tietää jo ennalta sanoa, miten tulee käymään, myös minä sanoin, mutten profetoinut.

Jokainen uskoontullut, varsinkin kutsumuksen saanut, tullaan nöyryyttämään Jumalan toimesta. Kukaan, joka ei ole nöyryyden koulua käynyt, ei voi kovien taisteluiden tullessa kestää. Jokainen tuntemani saarnamies on joutunut tämän käymään läpi, eikä Patrict tee siihen poikkeusta. Tulessa kulta puhdistetaan.

Koetukset paljastavat sen ketä me olemme, mitä meistä tulee.

Patrick on hyvin lahjakas puhuja. Toivottavasti hän palaa hieman muuttuneena, ja entistä ehompana, valmiimpana Jumalan työhön.

Häntä tulee siunata, ei vainota !

4

826

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heipä_hei

      Heipä, hei!

      Patrick ja muut saarnamiehet vastaavat aikanaan omista tekemisistään. Mutta olisiko meidän "yleisönä" josksu syytä mennä itseemme? Syy meidän hulluuteemme ei ole Patrickissa, sillä kohta taivaanranassa nousee jo uusi komeetta, ja karismaattinen karavaani suuntaa hänen peräänsä!
      Huolestuttavaa ei ole se, että joku on narsisti. Huolestuttavaa on se, että niin suuri joukko ihmisiä kieltäytyy tunnustamasta omaa tautiaan - tarvetta löytää idoleita, messiaita, joita palvoa.
      Näitä - meidän omia - töllöntöitämme me emme sitten koskaan käsitelle pohjiaan myöten, vaan etsimme aina uutta.

      Sinäkin Barnabas toteat: "Tulessa kulta puhdistetaan."
      Tällaisella sanonnalla me karistamme harteiltamme oman häpeämme, kun varoituksista huolimatta olemme olleet kannattamassa karismaattista sirkusta. Me vakuutamme: Rahat meni, maine meni, käteen jäi pelkkää tyhjää, mutta sanotiin mitä tahansa, tämä oli Jumalasta.
      me tunnustamma saarnamiesten "virheet" mutta emme näe omaa sokeuttamme. Siksipä ei mene aikaakaan, kun sirkusteltta on taas pystyssä. Jossakin soi uudet laulut ja me ryntäämme sinne, kuin lapset jäätelöauton sireenin kuullessaan. Herätys on sittenkin täällä!

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14782633/narsisti-saarnatuolissa

    • munmummoni

      Onhan se surullista, kun lapset viedään noihin lahkolaisiin seurakuntiin ja menettävät täydellisesti kriitikin uskontoja kohtaan. Kaikki menee sitten läpi sairaudet paranee ja kaikki mahdolliset vaivat. Töissäkään ei tarvitse enää käydä, riittää kun höpisee hallelyyjää ja lukee raamattua päivittäin. Hakee ruuat leipäjonosta ja toimeentulon sosiksesta. Tällainnen hyvinvointivaltio mahdollistaa kaikenlaisen huuhaan, kun elääksee ei tarvitse enää tehdä mitään.

    • Ei todellisia Jeesuksen omia paljon leipäjonoissa näy. Teen töitä seurakunnan järjestämässä ruokajakelussa ja asiakkaina on suurimmaksi osaksi keski-iän ylittäneitä päihde, - mielenterveysongelmaisia ja pitkäaikaistyöttömiä ja jos on nuoria niin eivät hekään mitään seurakuntanuoria tai Raamatun selittäjiä ja lukijoita ole.
      Asia on niin, että se joka tulee uskoon, niin saa taloutensa kuntoon ja rahat riittämään oli sitten töissä tai töiden vieressä ja ei leipäjonoja tarvitse.
      Tupakka ja päihteet ovat muuten melkoinen menoerä joten mummon olisi syytä käydä paikan päällä päivittämässä tietojaan ettei tarvitsisi arvella luujoen kirjasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe