A-J Keskinen menestyy

joujoujoujouu

A-J tulee menestymään. Olli teki nolon mokan, jolla menetti voittomahdollisuutensa, vaikka yleisö "yllätti" tuomarit jo viime viikolla valitsemalla A-J:n suoraan jatkoon. Nyt jäljellä olevista ei tule kenestäkään menestyvää artistia.

Ohjelma oli A-J:lle kuitenkin hyvä ponnahduslauta ja hän tulee kyllä suosituksi.

Muutenhan ohjelmaformaatti on amerikkalaisen teennäistä esittämistä show -meininkeineen ja tekoilon ja -pirteyden täyttämää yleisön väkisin huudattamista.

6

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinkävitaas

      Samaa mieltä sekä A-J menestymisestä että Ollin eilisestä valinnasta. Viime vuonnakin Olli valitsi lopulta finaaliin heikomman laulajan. Harmi kun yleisöäänet eivät riittäneet eilen A-J:lle ei se paljosta jäänyt kiinni.
      Nyyssösen Tiina oli Ollin suosikki, ihan kiva laulaja, mutta ei välttämättä voittajaainesta. Ollin kommentti että Tiina menestyy kun hänellä on oma bändi ja kaikki, no voicessa mukana olevilla laulajilla taitaa olla suurin piirtein jokaisella oma bändi joten tuskin se mikään ratkaiseva menestystekijä on.

    • Huonojavalintoja

      Samaa mieltä, että Olli teki huonon valinnan. Mutta niin teki myös Redrama. Kaikesta huolimatta Andrea on paras.

    • hetkilyö22

      AJ on jo laulaja ja siinä syy miksi tippui...tämä on siitä kummallinen ohjelman "vain ääni ratkaisee" ja kuitenkin huippulaulajat tiputetaan TUOMARIN toimesta pois...todella älykäs formaatti.

    • Leivoskahvilla

      Minä päättelin jo edellisessä vaiheessa, että tuomarien oli valittava sukupuolen mukaan. Jos yleisösuosikki oli mies, tuomarin oli valittava nainen. Miten muuten esim Yohanin tiputtaminen olisi selitettävissä. Ja sama kaava jatkuu, Ollin oli varmaan vaan pakko antaa pisteet naiselle (ihan ok Tiinalle), koska toisten parit olivat taidoiltaan kauempana toisistaan, niissä finalistin järjestely olisi ollut vielä silmiinpistävämpää.

    • katkeroitunut

      Oli kyllä niin suuri vihanpuuska ja edelleen kaivelee A-J:n pudotus. Nimenomaan Olli valitsi kuka menee jatkoon. A-J olisi voittanut Tiinan rökälevoitolla, jos olisi saanut tuomarin pisteet. Huhhuhh! Kyllä olen katkera. Ainoat kilpailijat, jotka saivat kylmätväreet olivat A-J ja Andrea. Uskomaton finaali oli -.-

    • joujoujoujouu

      Näinhän siinä finaalissa kävi, että Nyyssönen oli viimeinen.
      Kilpailussa on kahdenlaisia laulajia. Niitä, jotka haluavat tuoda itseään esiin ja esitellä taitojaan, usein mitä erilaisimmilla tempuilla, manöövereillä ja kiekumisella, keskittyen täydellisesti esitykseensä ja itseensä. Tähän myös kannustetaan ujompia esiintyjiä, olemaan minä minä minä.
      Sitten on niitä, joihin esim. A-J kuuluu, esiintyjiä jotka haluavat palvella yleisöä, välittää biisien sanomaa ja tunteita yleisölle. Heillä on yleensä myös sitä aitoa, suomalaista itsetuntoa, joka huokuu esiin mm. vaatimattomuutena, itsestään ei tarvitse puhua koko ajan ja tuoda itseään esiin, koska itseluottamus on kunnossa.

      No joka tapauksessa A-J on suomalaisten tunteiden tulkki, yleisön palvelija ja tulee pärjäämään. Loppujen lopuksi hyvin harva suomalainen artisti voi ponnistaa maailmankuuluksi, eikä ole tarpeenkaan. Toki se on hyväksi menestyvälle artistille itselleen, muttei se tuo iloa Suomen kansalle samalla tavoin kuin vuosikymmeniä kansaa, mielellään omalla äidinkielellämme palvelevat tuntojen tulkit. Miksi muuten Voice Of Finlandissa lauletaan yhä vähemmän Suomen kielellä, mielestäni sen osaaminen hyvin pitäisi olla kilpailuun osallistumisen edellytys. On jotenkin irvokasta, että toisaalta huudetaan erilaisten vähemmistöjen (myös kieli) ja alkuperäiskansojen oikeuksien puolesta ympäri maailmaa, mutta yritetään oikein tehdä työtä oman äidinkielen hävittämiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe