Persuja enemmän kuin vihreitä

Sinnetännemäki

Perussuomalaiset saivat näissä vaaleissa yhteensä 769 valtuustopaikkaa koko maassa.

Vihreät saivat vain 536.

Prosenteilla ei ole mitään merkistystä, vain paikkamäärillä on ja niissä Vihreät jäivät Perussuomalaisista kauas taakse.

9

73

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • känsikäs

   Kyllä minua niin harmittaa. kun menin persuja äänestämään sen onnettoman grillimakkaran saattelemana. Olisi kannattanut antaa äänensä kokoomukselle, niin olisin saanut marie karamellin ja vieläpä juhlia vaalivoitosta.

  • MakkaraPaskattaa

   Karamelleilla ei tuu jytkyä. Makkaralla lentää kunnon jöötit perrseestä !!!!

  • kapuloita.rattaisiin

   Nyt voivat ainakin yrittää ajaa elintasopakolaiset pois maasta. Oikeita pakolaisia pitää toki auttaa mutta nämä "valepakolaiset" ja sossun rahat mielessä ostareilla pörräävät mamut veks.

  • KysynVaan-76

   "Perussuomalaiset saivat näissä vaaleissa yhteensä 769 valtuustopaikkaa koko maassa.
   Vihreät saivat vain 536. Prosenteilla ei ole mitään merkistystä, vain paikkamäärillä on ja niissä Vihreät jäivät Perussuomalaisista kauas taakse."

   No nyt kun huomasit tämän huutavan vääryyden, varmaan teet kansalaisaloitteen jonka mukaan Vihreät saa heti seuraavissa kunnallisvaaleissa ääniosuuttaan vastaavan paikkamäärän ja Persujen paikkamäärää lasketaan radikaalisti?

   • näinseo

    vihreät äänestä ihminen
    perussuomalaiset rasisti !


  • pelkuritta

   ihanan valinnan jalkeen kaveri ilmoittautui ulkoministeriksi,haluiseksi,,,siis soini pitäis väisty,,,
   siis vihreiden kohtalon toiston on eessä,,,varmaah,,,rehelliiinen perustaja kannattaineen työnnetään ulos,,jatkossa,,, klintos,hillerin tyylisen enemmistöllä eteenmpäin,,,,se näkee ihan pian president,vaalikampaniassa,,,,,mut se aiheutta äänestysprosent,,,-jopa yli 80 %

   • kättelix

    kaikki on super,loistava persun selvänteki hillar,klint leirissä,,,vain yhden pikkuiisen
    kielin,virhe----U kirjaimen on hukassa,,,,ollan vielä EUssa,,eikä pelkä e -ssä,,,,


  • turhalla

   positiivi vaikutuksen politisella toiminnalla,,,,-on molemmilla sama,,----- N O L L A---O-----

  • äänimäärät

   Kyllä nuo viime eduskunta vaalien äänestämiset meni harakoille. Perussuomalaisista odoitettiin paljon ja se näkyi jytkkynä.Tuli hytky / katso aatteet ja työmiehen asialla olemiset .moneelle varsin pettymys ,sillä ilmassa oli yhteishenkeä ja odeoituksia että vihdoin tavallisen kansalaisen ääntä kuullaa ja tarpeita huomioidaan politiikassa.toisin kävi.

   lopputulos on jopa karmaisevan huvittava. Muutama perussuomalainen jäi hallityukseen,puolueen ajautuessa ristiriitoihin ja näille jotka ikäänkuin omintakeisesti jäivät hallitukseen,haltuun jäi valta.
   Kokonais äänimäärä joka näiolle ehdokkaille on suoraan annettu,tuskin ylittää äänimäärää,joka oikeuttaisi hallitus puolueena toimimiseen. Tuossa suhteessa itse Ps putosi oppositioon ja puolueen oppositio otti vallan. Valln johon ehkä kokonaisäänimäärältään jo jollakin muulla puolueella olisi ollut tuossa suhteessa kansandemokraattisen järjestelmän kautta oikeus suuremmassa määrin kuin näillä sinisen linjan kavereilla, jotka irtautuivat Ps:stä. Kaikkinensa lopputulema on kaikkea muuta kuin demokraattista vaalijärjestelmää ja kansainvaltaisuutta kunnioittava.Pikkeminkin sitä halventava,sillä suomi on kansanvaltainen demokratia jossa kansalaiset luovuittvat vallan valitsemilleen päättäjille vaalien kautta.Miten tässä tilanteessa nyt näkyyy tuon äänestyksen tulos ja kansan tahto nykyhallituksen muodossa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13177
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1547
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1273
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   57
   1111
  Aihe