Ruotsissa demareissa on luonnetta!

pyhghkhj

Mikä on suomalaisten demareitten tilanne???

Mikä on suomalaisten demareitten tilanne????

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/loBoG/s-ledningen-svensk-skola-ska-vara-fri-fran-religiosa-inslag

Socialdemokraternas partiledning skärper nu tonen rejält kring religiösa friskolor.
Inför kongressen lanserar man en ny linje som innebär att skolorna skulle tvingas stänga om de fortsätter att driva sin verksamhet som de gör i dag.
– Svensk skola ska vara fri från religiösa inslag, säger civilminister Ardalan Shekarabi (S).


http://www.dagen.se/stefan-lofven-inga-religiosa-uttryck-i-skolan-1.951322

Stefan Löfven tycker att dagens system med religiösa friskolor inte fungerar. Det framkom under Socialdemokraternas kongress i Göteborg. Han vill se en utbildning fri från konfessionella inslag.

8

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skakandegrundval

      Kuka murhasi Palmen?
      Pyysin tuosta ketjusta https://keskustelu.suomi24.fi/t/15030488/olaf-palmen-murhan-takana-cia#comment-91489514 käymään tässä ketjussa https://keskustelu.suomi24.fi/t/4436302/objektiivinen-todellisuus kun siellä ei saa kirjoittaa objektiivisesta todellisuudesta eli siitä mikä on ympärillämme, havaitsimme sitä tai tajuaisimme sen olemassa olon tai ei, niin siinä se vaan olla möllöttää tuo objektiivinen todellisuus. Sitten tuleekin se jännä pointti kun pitäisi kertoa mitä jotain tapahtui silloin ja silloin objektiivisessa todellisuudessa. Jotkut valehtelevat joko tahallaan tai tahattomasti, jotkut muistavat väärin ja jotkut eivät muista mitään. Mutta the truth is out there. Seuraa nuolta (linkkejä) niin pääset perille.

      Totuutta on niin monenlaista, mutta on vain yksi todellisuus, halusitte sitä tai ette. Todellisuus ei ole subjektiivista vaan se on suhteellista jopa objektiivisenakin. Siitä todiste suhteellisuus teoriassa.

      Mikään ei ole totta itsessään vaan se on aina suhteessa toisiin asioihin. Todellisuus on olemassa maailmana ympärillämme. Eikä auta vaikka sulkisimme silmämme ettemme näkisi sitä, niin siinä se vaan on ja möllöttää. Mahtuuko maailmaan mielikuvitusolioita kuten Jumala tai Grandmanne. Molemmat mielikuvituksen tuotteita. Kumpaan haluamme uskoa. Grandmanne on valhetta, mutta jonkun on täytynyt tietää missä Palmet olivat silloin jos hän ne kerran tappoi. Mutta jos murhaa ei tapahtunutkaan niin silloin Grandmanne on silkkaa mielikuvitusta. Ihminen pystyy kuvittelemaan mielessään vaikka mitä ja kertomaan siitä niin kuin se olisi totta. Totuuden vastakohta on valhe.
      http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/

      Vasemman puoleinen mies (piirros) lähti seuraamaan Palmea ja miehestä ei sen koomin ole kuultu mitään. Tuon piirroksen avulla (on se niin hyvä) pitäisi kyllä mies löytyä, joka lähti seuraamaan ei Jeesusta vaan sosiaalidemokratiaa, joka (demarit) on jo kerännyt tietoa yli 13 000 epäillyttävästä henkilöstä Ruotsissa. Seassa varmaan suomalaisia. Kysyvät poliittista kantaa ja tilastoivat sen. Eläköön siviilitiedustelulaki joka on tulossa Suomeenkin, kun meillä oli se Turun puukottaja ja Ruotsissa kaljaauton ihmisten päälleajo ja Pietarissa metroisku.
      Lontoo, Pariisi ja Bryssel olivat liian kaukana, mutta nyt terroristt ovat sen verran lähellä että tarvitaan siviilitiedustelua. Kuka seuraa Jeesusta kuka demaria.

      Nyt minä keksin, että tuo pipa onkin talvifoliopipa, jossa on siis villainen ulompi kuori.
      Grandmannen matka minun mielestäni päättyi siihen, kun Palme pari lähtikin kävelemään kadut toista puolta ja Grandmanne jatkoi matkaansa samalla puolella katua, missä alkoikin seuraamaan pariskuntaa.
      Tässä video Palmeiden matkasta ensin kotoa elokuviin ja sieltä sitten murhapaikalle, missä joku sitten lehtitietojen mukaan ampuu heitä. Tässä ei kai ole vielä mitään mystistä. On vain nähty pipapäisen miehen lähteneen seuraamaan pariskuntaa ja sitten häipyneen maailman tuuliin.
      Se siitä Grandmannesta joka on nykyään Grand Old Man jos elää, sillä murhasta on jo yli 31 vuotta.
      https://www.youtube.com/watch?v=IBT-dL7hu9o (kohdassa 2:58 Girgitte Wennerling näkee Grandmanin pistävän tuijotuksen ja muistaa sen vielä vuosien päästäkin ja tekee siitä kuvan. Hän ei tee kuvaa heti. Miksei hänen tekemää kuvaa otettu heti lehtiin. Miksei hän saanut tehdä tietokoneella uutta kuvaa jossa kurhaajan kasvot olisivat tulleet paremmin esille. Ihminenhän muistaa kaiken jos on ns. eideettinen muisti niin kuin taiteillijoilla on. Kolme naista on nähnyt murhaajan. Birgitte Wennerling, Yvonne Nieminen ja Sanna Törneman. Kaikki taidealalla jossain määrin. Yvonne ei nähnyt kasvoja. Miksei Lisbet Palmea pyydetty tekemään kuvaa tai Mårten Palmea, joka väitti nähneensä jonkun lähteneen seuraamaan vanhempiaan. Uskotteko te kaikkeen mitä teille kerrotaan. Tämän minä olen lukenut lehdistä. Minä uskon että puhuvat tahallaan paskaa. Se on minun uskontoni. Nyt on Jesus nähty Vegasissa. Uskotteko senkin?

    • maitopartamies

      Korjasin tuossa alla olevassa tekstissä olleet kirjoitusvirheet. Birgitte oli Girgitte ja murhaaja oli kurhaaja. Kurhaaja onkin hyvä sana. Se jää mieliin paremmin kuin murhaaja. Palmen kurhaaja. Kurhaaja on hiilipiirros pipapäisestä miehestä. Silläkö se vuosisadan "kurha" ratkeaa. Oli siellä muuten vielä yksi kirjoitusvirhe lisää. Taiteilijoilla oli kirjoitettu taiteillijoilla. Taiteillija tekee kurhaajasta kuvan, jolla ratkaisee kurhamysteerion.

      https://www.youtube.com/watch?v=IBT-dL7hu9o (kohdassa 2:58 Birgitte Wennerling näkee Grandmanin pistävän tuijotuksen ja muistaa sen vielä vuosien päästäkin ja tekee siitä kuvan. Hän ei tee kuvaa heti. Miksei hänen tekemää kuvaa otettu heti lehtiin. Miksei hän saanut tehdä tietokoneella uutta kuvaa, jossa murhaajan kasvot olisivat tulleet paremmin esille. Ihminenhän muistaa kaiken jos on ns. eideettinen muisti niin kuin taiteilijoilla on.

      Eideettisellä muistilla tarkoitetaan muistia, jossa todellisuuteen perustuva muistikuva on hyvin todenmukainen. Muistikuva saattaa olla niin voimakas ja kirkas, yksityiskohdiltaan oikeaksi todistettavissa oleva, että sitä ei voi sekoittaa harha-aistimukseen. Eideettistä muistia esiintyy erityisesti lapsilla ja taiteilijoilla.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eideettinen_muisti
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Valokuvamuisti

      Ruotsin demarit ovat yli 31 vuotta hakeneet miestä, jolla on vaalea ylähuuli ja tuijottava katse.
      Ketä vastaan se kaavailtu siviilitiedustelulaki on tarkoitettu. Estämään Vegasin kaltaiset iskut ettei kukaan eläkeläinen raijjaa hotellihuoneeseen koko asearsenaaliaan tappaakseen sitten itsensä, kun on ensin tappanut yli 50 nuorta juhlijaa. Onko enää mitään aihetta juhlia tässä maailmassa, kun rikkaat eläkeläiset saattavat alkaa ammuskelemaan heitä mistä sattuu. Mitä minä sanon lapselleni jos hän sattuu kysymään maitoparrasta ja tuijottavasta katseesta. Hehän näitä terroritekoja tekevät!

    • skakandegrundval

      Taas huomaan virheen tekstissäni. Nyt se onkin asia virhe. "jos hän ne kerran tappoi". Ruumiitahan tuli vai yksi. Ne taas viittaisi useampaan uhriin. Laukauksia oli kaksi. Toinen meni ohi hipaisten aivan hilkulla rouvan olkapäätä. Luodin löysi roskakorista vastakkaiselta puolelta katua intialainen free-lancerlehtimies Alfredo de Tavares.

      Grandmanne on valhetta, mutta jonkun on täytynyt tietää missä Palmet olivat silloin jos hän ne kerran tappoi. Mutta jos murhaa ei tapahtunutkaan niin silloin Grandmanne on silkkaa mielikuvitusta. Ihminen pystyy kuvittelemaan mielessään vaikka mitä ja kertomaan siitä niin kuin se olisi totta. Totuuden vastakohta on valhe mutta valheen vastakohta ei ole totuus. Järkeviä sanoja, vai mitä?
      http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/ Onpa ruma mies!

      Miksi minä jauhan ja palaan jatkuvasti Palmen murhaan vaikka tuosta on kulunut niin kauan aikaa (yli 31 v) ettei se enää ole ajankohtainen. Minä olen palkkiometsästäjä ja vaikka tiedän, että murhaa ei koskaan tehty ja palkkion saa vain se joka antaa tietoja, mitkä johtavat tuomitsevaan tuomioon (en fallande dom), niin silti jauhan tätä loputonta paskaa. Eli itse murhasta/kurhasta ei voida ketään saada tilille, kun sitä ei tapahtunut. Ainoa mistä voidaan tuomita on paskanjauhanta mediassa, jollei se ole rikoksena vanhentunut. Onko paskanjauhanta rikos ja paljonko siitä saa kakkuva?

      Den enda belöning som finns är den regeringen har utfäst. 50 miljoner kronor för den som kan ge upplysningar om mordet som leder till en fällande dom.
      Ainoa palkinto mihin hallitus on sitoutunut on 50 miljoonaa kruunua niille, jotka voivat antaa tietoa murhasta, joka johtaa tuomitsevaan tuomioon. (helppo luvata moisia summia kun tiedetään, ettei sitä tule koskaan kukaan saamaan)

    • skakandegrundval

      Sitten tuleekin se jännä pointti kun pitäisi kertoa mitä jotain tapahtui silloin ja silloin objektiivisessa todellisuudessa. Jotkut valehtelevat joko tahallaan tai tahattomasti, jotkut muistavat väärin ja
      jotkut eivät muista mitään. Mutta muistakaa "the truth is out there".

      Uskoa johonkin, oli se sitten mihin tahansa, on uskomista ja usko on psyykkistä toimintaa. Ei sillä lailla kuin havaitseminen tai aistiminen tai tunteminen. Se on uskomista mikä on pahimmillaan mielentila. Ihminen uskoo aina johonkin tahtoipa hän sitä tai ei . Ei sekään poista uskomista jos väittää jonkin asian olevan yhdentekevä (so fucking what) Ei kiinnosta pätkääkään.

      Mies kävi suihkussa kaksi kertaa vuodessa; Jouluna ja Juhannuksena; tarvitsipa hän sitä tai ei. . Siitä oli tullu tapa. Tradiitio. Meillekin on tullut tavaksi uskoa mitä auktoriteetit sanovat kirkkain silmin puhuvat paskaa eivätkä saa siitä minkäänlaisia omantunnon tuskia. Te uskotte että minä puhun plööberiä. Minä joka puhuu totta niin huvin kuin vain voi. Silti jotta voisitte sanoa kuka puhuu totta on teidän uskottava jompaan kumpaan. Teidän täytyy vain uskoa sillä ette itse ole olleet paikan päällä.

      Uskomus on yleiskielessä uskoon, luuloon pohjautuva käsitys, erityisesti käsitys jostakin yliluonnollisesta. Tietoteoriassa, joka tutkii ihmisten tietoa ja sen pätevyyttä, uskomuksella tarkoitetaan mielentilaa, joissa yksilö on vakuuttunut jonkin väittämän totuudesta. Platonin esittämän perinteisen tiedon määritelmän mukaan tieto on hyvin perusteltu tosi uskomus. Minulle tieto kylläkin on muuta kuin uskomus. Oli se perusteltu miten tahansa.

      http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/ Onpa ruma mies!
      Tuo talvifoliopipameis siis katoaa jonnekin eikä hänestä sen koomin olla kuultu. Seuraavassa jaksossa siirrymme tapahtumiin murhapaikalle. Näyttämölle astuu ns. Dekorimamanne.
      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA Anti Avsan ei ole DM.

      Tässä keskusteluja asian tiimoilta kun hakivat totuutta tähän nykyhustorian suurimpaan mysteeriin. Kaveri, joka ei muista noista ajoista mitään sillä eleli vasta siittiönä pilke silmäkulmassa, kysyy: "Eikö vuonna 1986 ollut kännyköitä käytössä harvakseltaan? Leif GW Persson tai joku ruotsalainen telkkarissa arveli että walkie talkie-miehiä nähneet ovat nähneet ihmisiä joilla oli kännykät ja luulleet radiopuhelimiksi koska eivät olleet kännyköitä 80-luvulla vielä nähneet."

      Maailman ensimmäinen kädessä pidettävä matkapuhelin oli Motorolan DynaTAC 8000X, jonka Yhdysvaltain Viestintävirasto (FCC) hyväksyi käyttöön 21.9.1983, tosin ensimmäiset puhelut puhuttiin jo 6.3.1983 (tai vaihtoehtoisesti ko. puhelimen edeltäjällä vuonna 1973). Ensimmäiset puhelimet myytiin asiakkaille maaliskuussa 1984.

      DynaTAC 8000X ei koskaan toiminut Pohjoismaissa (eri matkapuhelinverkko), mutta kylläkin Iso-Britaniassa paikallisessa (Motorolan kehittämässä) TACS-verkossa vuodesta 1985 lähtien. USA:ssa käytettiin Bell Labs'in jo vuonna 1970 kehittämää AMPS-verkkoa.

      Koska sekä Mobiran (Nokian) että Ericssonin eräät myöhäisemmät mallit muistuttavat ulkonäöltään Motorolan vuoden 1984 8000X-mallia, tehdään helposti sellainen johtopäätös, että "kännykät" olisivat olleet käytössä Pohjoismaissa jo vuodesta 1984 alkaen. Mielikuvaan lienee vaikuttanut USA-vetoinen viihdeteollisuus elokuvineen ja TV-sarjoineen.

      Joka tapauksessa NMT-(450)-puhelimet olivat erittäin kalliita hankkia, eivätkä puhelut olleet salattuja, ts. niitä pystyi kuka tahansa kuuntelemaan sopivalla vastaanottimella. Tuon aikakauden radiopuhelimet (walkie-talkie) olivat huomattavasti matkapuhelimia pienempiä ja ennen kaikkea sekä yleisempiä että helpommin hankittavissa. Sitä paitsi radiopuhelimet (siis niiden käyttö) olivat anonyymejä toisin kuten matkapuhelimet, jotka joutui luonnollisesti rekisteröimään Ruotsissa silloisen Televerketin (nyk. Telia-(Sonera)) asiakaskantaan. Pitihän puhelut kyetä veloittamaan. Mitään SIM-kortteja tai PrePaid-käyttöä ei NMT-aikakaudella ollut.

      Sitten Petterson tunnusti (uskotteko)
      Deras sista möte, som nu Fylking väljer att berätta om, skedde på en känd restaurang på Skeppsbron i Stockholm.https://www.expressen.se/nyheter/har-erkande-han-mordet-pa-olof-palme/

      - Christer Pettersson berättade för mig vid flera tillfällen om att det var han som sköt Olof Palme.
      Heidän viimeinen tapaamisensa, jonka Fylking nyt haluaa kertoa, pidettiin Tukholman Skeppsbronin kuuluisassa ravintolassa.

      "Christer Pettersson kertoi minulle useaan otteeseen, että hän ampui Olof Palmen.
      Tässä välissä on sivullinen paskapuhetta ja juttu päättyy Tommyn kommenttiin.
      - Jag tror att Christer Pettersson talade sanning när han berättade för Fylking. Varför skulle han ljuga om det?
      "Uskon, että Christer Pettersson puhui totta, kun hän kertoi Fylkingille. Miksi hänen pitäisi valehdella siitä? Kirjoittaa Tommy Schönstedt

      http://www.zenker.se/Liber/Liber_1986/fantombild.jpg Hän on Smala Grändmanne alias Spök!

    • skakandegrundval

      Kaveri, joka ei muista noista ajoista mitään, sillä eleli vasta siittiönä pilke silmäkulmassa, kysyy: "Eikö vuonna 1986 ollut kännyköitä?" Tässä on myös korjattava tuo, ettei siittiöllä ole silmiä; silmäkulmista puhumattakaan. Kyllä se pilke on ollut jonkun muun silmäkulmassa. Mutta asiaan.

      Matkapuhelin on langaton puhelin, jonka toiminta perustuu korkeataajuuksisten radioaaltojen eli mikroaaltojen hyödyntämiseen. Matkapuhelin on mikroaaltojen välityksellä yhteydessä matkapuhelinverkon tukiasemaan, joka välittää tietoliikenteen eteenpäin muualle puhelinverkkoon.

      Siviilikäyttöön matkapuhelimet saatiin laajemmin 1950-luvulta lähtien, kädessäpidettäviä matkapuhelimia oli saatavilla vuodesta 1973 alkaen.
      Vuonna 1960 avattiin Ruotsissa maailman ensimmäinen osittain automatisoitu autoradiopuhelinjärjestelmä MTA. Autoradiopuhelimet perustuivat vielä putkiradiotekniikkaan ja releisiin. Puhelimen autoon asennettava laitteisto painoi tuolloin yhteensä 40 kilogrammaa.

      Suomessa avattiin käsivälitteinen Autoradiopuhelin (ARP) -verkko vuonna 1971. Minullakin oli autossa sellainen 1970-luvun alussa. Se oli työpaikan puolesta. Olin roskakuski ja auto oli KAZ. Saimme osoitteet haettavista roskalaatikoista radiopuhelimitse. Minulla oli koodinimi "viisvitonen" (55). Täällä viisvitonen; kuuleeko keskus? Saavuin juuri kolaripaikalle olen vahvoilla. Runttasin kerran Kazillani jonkun parempi osaisen (lue porvari) uuden Mersun. Se hyppi tasajalkaa ja yritti saada meikäläisestä syyllistä. Jopa poliisit yrittivät saada minusta maksumiehen. Minulle se olisi ollut sama, sillä firman vakuutushan se olisi sen maksanut. Minä tulin oikealta. En silti ole oikeistolainen ja aina oikeassa. Silloin olin oikeassa enkä pahemmin sen jälkeen ole ketään kolhinut. Ajanut sentään useamman kilometrin.

      Ensimmäinen automaattinen matkapuhelinverkko avattiin Japanissa vuonna 1979. NTT oli rakentanut ensimmäisen sukupolven (josta käytetään myös nimitystä 1G) matkapuhelinverkon Tokion kaupunkialueelle. Viidessä vuodessa verkko laajeni kattamaan koko Japanin väestön ja oli ensimmäinen maanlaajuinen 1G-verkko maailmassa. Vuonna 1981 avattiin samantyyppinen pohjoismainen NMT-verkko Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Saudi-Arabia oli tosin ehtinyt avata oman NMT-450 verkkonsa kaupalliseen käyttöön jo kuukautta ennen Pohjoismaita.

      Ensimmäisen yhä käytössä olevan toisen sukupolven (2G) verkon avasi kaupalliseen käyttöön vuonna 1991 suomalainen Radiolinja, joka on sittemmin sulautunut osaksi Elisaa.

      Onhan se tietenkin mysteeri miten Dekorima mies on tullut paikalle murhaamaan Ruotsin silloisen pääministerin Olof Palmen. Onko teillä jokin teoria? Mihin häipyi elokuvateatteri Grandin mies? Jos hän juoksi edeltä murhapaikalle niin radiopuhelimia ei oltaisi tarvittu. Radiopuhelinhan se oli minkä Ann-Christin ja ystävätär näkivät Dekorima miehen kädessä ja povessa pullootti kiiltävä Smith&Swensson.

      Dekorimamiehestä kukaan ei ole tehnyt kuvaa. Ei piirrosta eikä tietokoneella tehtyä hahmoa. Seuraava kuva miehestä otettiin Sanna Törnemanin eideettiseen muistiin Smala Gränd nimisellä kujalla.
      http://www.zenker.se/Liber/Liber_1986/fantombild.jpg Minä uskon että tuo kuva on tehty minun valokuvasta joka otettiin Tilastokeskuksen pikkujoulujuhlissa vuonna 1983.

      Jokaisella on oma uskomusjärjestelmänsä, jonka voidaan sanoa olevan osa ajattelumallia. Reagoimme ja toimimme omien uskomustemme mukaisesti. Jokaisella on toimintaansa tukevia uskomuksia, jotka auttavat saavuttamaan hyviä tuloksia. Jokaisella on myös toimintaansa rajoittavia uskomuksia, jotka puolestaan rajoittavat omaa toimintaa ja jättää omia hyviä voimavaroja käyttämättä.
      Onneksi voimme luoda uusia uskomuksia ja poistaa negatiivisia uskomuksia, jolloin saamme käyttöömme voimavaroja ja suoriudumme eri tavalla tehtävistä.
      Uskomukset ja ennakko-odotukset vaikuttavat siihen minkälaiseksi lopputulos muodostuu.
      Uskomukset ovat omia käsityksiämme todellisuudesta, itsestämme, omista kyvyistään voimavaroistamme, syy-ja seuraussuhteista, asioiden ja aineiden vaikutuksista, toisten kyvyistä ja toiminnasta.
      Välttämättä emme ole tietoisia omista uskomuksistamme, mutta voimme oppia niitä tunnistamaan. Helpompi on tunnistaa toisten uskomuksiaan, kuin omia.
      Olet sitä, mitä uskot olevasi! (Olet sitä mitä syöt, sanoi Feuerbach aikoinaan ja hän söi sikaa)
      Pyytäkääs taas Marco de Wittiä suomentamaan. Tuossa artikkelissa on myös se Skuggan (Varjo), jota ei oikein löydy netiatä. Noh, onko uskomuksenne muuttuneet Palmen murhan suhteen?
      http://www.moordolofpalme.nl/de-moordenaar-van-olof-palme-in-beeld/

    • plasenosebobo

      Miten uskomukset vaikuttavat elämään?
      Nosebo ja Plasebo. Uskomukset jotka käyttäytyvät meitä vastaan (nosebo) ja uskomukset jotka toimivat meidän hyväksemme (plasebo). Hyvät ja pahat uutiset ja kuinka me käännämme pahan hyväksi ja päinvastoin.
      Mielialamme on usein uskosta kiinni. Usko hyvään ja usko pahaan. Myös usko on kiinni mielialasta. Näemme asiat pahempina tai hyvempinä mitä ne ovat. Alkoholi auttaa molempiin suuntiin Skål!

    • skakandegrundval

      Onko Ruotsin demareilla luonnetta myöntää, että he lavastivat Palmen murhan syystä tai toisesta. Moinen tutkimusten jatkaminen murhaajan löytämiseksi tollasen paskan jauhannan jälkeen on idioottimaista. Missä demarien luonne?

    • bemaribmw

      Tämä on liian kova paikka demareille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe