Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Totuus Lempäälän politikoista

omienetujenpoliitikko

Heti ensimmäisenä ajetaan oman perheen asumismukavuutta parantavia kuluja. Jocka ei tosin eroa tässä muista poliitikoista. Olisi ollut raikasta kuulla isosta teemasta, joka on taloudellisesti yhtä suuri, kaikkia kuntalaisia hyödyttävä, mutta ei auta erityisesti Jockaa mitenkään.

Meluaidat ei koske suurinta osaa lempääläläisistä, tälläisten rakennuskulut pitkälle matkalle on jättimäinen menoerä joka on isosti pois muista peruspalveluista.

Sellaisia ne poliitikot on, ajavat omaa etuaan.

34

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korruption_kirot

      Pitkän eleämäni aikana en ole nähnyt poliitkkoa joka ei olisi ensin ajanut omia etujaan. Auttaessaan ja toisten etuja ajaessaan on oma etu silloinkin ensisijainen. Kun on tehty jotain toisten eteen on hyvä pyytää vastapalveleusta henkilökohtaisiin olemisiin.

      Tässä juuri täyttyy suomalainen korruptio ( maasutus ). Se ei ole suoranaista rahaa mutta etuja joita annetaan varallisuuden kartuttamiseksi " minun tai meidän " miehille/naisille.

    • rinsessajogka

      jogka se osti kämpän halpispaikasta, johon hyvä syy miks sieltä saa halvemmalla vaikka melu onkin estetty kaikkien säädösten mukaisesti. rinsessajogka sitä mieltä että hänelle ei riitä samat standardoidut meluaidat mitkä riittää tre-hki motarilla muille. tai no ainahan on ihmisiä jotka haluaa parhaastakin parempaa ja jogka taitaa kuulua näihin. eikä siinä mitään, kunnanrahoille olis vaan parempaakin käyttöä kuin suomen yliampuvin meluaita.

      koko lempäälä saa maksaa että sääksjärvellä jogka etunenässä, saa luxusmelusuojan jollaista ei ole kellään muulla motarin varrella. alkaa meneen naurettavaks tää touhu.

      nerokas suunnitelma, seuraavaksi voisi ostaa vaikka rautatieradan varresta kämpän ja sitten vaan valtuustoon ja rakennetaan luxusmelusuojat. nabs ja tontti on tuplannut arvonsa kuntalaisten rahoilla.

    • Harkintaa_päätöksiin

      Poliittisilla päätöksillä voidaan tehdä ihmisen kannalta ratkaisevia ja kauaskantoisia, sekä pahimmillaan ikäviä seurauksia. Huonojen päätösten seuraukset näkyvät joko heti, lähitulevaisuudessa, tai kokonaisuudessaan vasta vuosien kuluttua. Noiden loppuun saakka ajattelemattomien päätösten ja "säästöjen" hintalappu voi tulla ihmisille, mutta myös kunnille lopulta kalliiksi.

    • Tyhmyys_ei_ole_sairaus

      Kyl on piristävä lukea Lempäälästä näin typeriäkin kommentteja. Tyhmyys ei ole sairaus, mutta se näkyy päällepäin kyl. Täytyy olla yksinkertaisesti tyhmä että luulee kunnan maksavan moottoriteitten meluaidat. Viisas tietäisi että kunta ei niitä maksa. Asun itse uudessaeuroopassa ja ollaan vaadittu tänne meluaitaa jo 20 vuotta.

    • Tyhmyys_ei_vieläkään_näy

      Niin siis tuo Jocka T. näyttää nyt ajavan MEIDÄN perheen ja satojen muiden tässä lähellä asuvan asiaa eikä omaa asiaansa. Meidän takapihalla (VT3 on 20 metrin päässä) melua on 69db aamusta iltaan. Tulkaa käymään jos se ei ole teidän mielestä oikea ongelma.

      • valheitasääksjärveltä

        just kertoi aamulehdessä selkeästi että ajaa omaa asiaansa, joten lopeta pskanjauhaminen.


      • Meluako
        valheitasääksjärveltä kirjoitti:

        just kertoi aamulehdessä selkeästi että ajaa omaa asiaansa, joten lopeta pskanjauhaminen.

        Laitatko linkin tuohon? En löytänyt Aamulehdestä, eli taidat valehdella.


      • Kirkonkyläläinen

        Minäkin luin jutun Aamulehdestä. Usean palstan juttu kuvan kera.


      • Kirkonkyläläinen

    • KoskaAlueValmistunut

      Meluasia on ikävä, mutta kokemuksesta tiedän että siihen nopeasi tottuu. Olen aikoinaan muuttanut maalta suuren kaupungin keskustaan, aivan palo-,ambulanssi-ja poliisilaitoksen viereen, ja vilkkaimpien autoreittien varrelle jossa oli risteys ja jatkuva liikenne yötämyöten, ja hälytysneuvot kulkivat jatkuvasti pillit soiden. Ensin se oli melkoinen shokki, mutta pian sitä melua ei edes huomannut ja pilliensointiin ei enää kohta edes reagoinut.

      Meluvallille olisi kyllä perusteet siinä tapauksessa jos olisi tehty asuntoalueen läheisyyteen uusi tie, eli VT3 olisi valmistunut myöhemmin jo olemassa olevan asuinalueen jälkeen, jolloin asukkaiden asuntojen arvo olisi laskenut ja häiritseväksi koettu melu olisi tullut jälkeenpäin.

    • johanonkummallista

      Ihmiset ostaa kämpän motarin vierestä ja valittaa että muiden ihmisten pitäis maksaa ettei kuulu edes hyttysen ininää? Mitä helvettiä?!?!

      Meilläkään ei ollut hissiä kerrostalossa kun muutettiin, pitäskö koko lempäälän tai valtion kustantaa sellainen? Vai pitäskö mun todeta että hissin maksaa se joka sen tarvitsee? Olisinhan voinut muuttaa paikkaan jossa hissi on, mutta sellaisesta olisin tietysti joutunut maksamaan paljon enemmän...

      Valtio olis jo alkujaan tehny meluaidat jos sitä olis tarvittu. Ellei joku vatipää sitten oo rakentanu semmoseen halpistontille jossa sitä ei ole. Ei tontin arvoa tuplata toisten rahoilla.

    • meluamelua

      "Meluvallille olisi kyllä perusteet siinä tapauksessa jos olisi tehty asuntoalueen läheisyyteen uusi tie, eli VT3 olisi valmistunut myöhemmin jo olemassa olevan asuinalueen jälkeen, jolloin asukkaiden asuntojen arvo olisi laskenut ja häiritseväksi koettu melu olisi tullut jälkeenpäin."

      Isäni muutti tähän taloon 1954. Moottoritie tehtiin naapuriin 1968. Kumpi tuli ensin?

    • Valtiolle

      Huomattakoon, että VT3 palvelee enemmänkin koko Suomen tarpeita ja näin ollen, mikäli meluhaitta ylittää todistetutusti tietyt kriteerit haittaluokituksineen, niin olisi väärin jos Lempääläläiset veronmaksajat joutuisivat maksumiehiksi. Meluvallin tekeminen kuuluisi siis kaiken järjen mukaan näin ollen valtiolle.

    • mitattu

      Melut on mitattu eikä ylitä valtion hyväksymiä normeja.

    • EImuuta

      Jos melumittaustulos on luotettavasti mitattu, eikä se ylity asuntoalueella, niin sitä ei luokitella silloin terveysuhkaksi. Mutta jos epäilee mittaustulosta, niin ehkä kannattaa kääntyä jonkin tahon puoleen.

    • mitattu

      Hanki / vuokraa desibelimittari, sillä se tienrakentajakin mittaukset teki eikä rakentanut melusuojaa kunjäi alle arvojen.

    • Näkemys

      Liian korkeat desibelit saattavat vaurioittaa kuuloa, mikäli melualtistus on pitkäaikaista, siksi melulle on olemassa rajat. Mutta on taloja rautatien ja valtatien välissä ja vilkas lentokenttä lähellä ja lentokoneet laskeutuu sekä nousee just siitä päältä. Meluun tottuu ja tulee immuuniksi tutuille äänille.

    • PaluuJuurille

      Pian puhaltaa uudet raikkaat tuulet kun uusi valtuusto aloittaa. Heille pitää antaa mahdollisuuden muuttaa suunta takaisin siihen aikaan, jolloin Lempäälässä oli tutkitusti maan tyytyväisimmät asukkaat, koulukyytiraja 0-2lk oppilailla 3km ja kuntalaisten toiveita kuunneltiin ja arvot olivat kuntalaisten enemmistön mukaiset.

      • Haravata

        Haravaa äänestämällä mikään ei muutu. Ja haravaahan äänestettiin jälleen, eikä vain yhtä. Eikä pelkästään Lempäälässä.

        Ihan turhaa muuten kitistä täällä noista kilometrirajoista. Valita valtuustolle, tavalla tai toisella, kuitenkin lakia ja järjestyssääntöjä noudattaen. Ei Lempäälä mikään rikollinen kunta ole vaikka kilometriraja onkin joillekin epämieluinen.


    • RuusutJARisut

      YLEISESTI; Ihminen se on myös valtuutettu ja aina parempi jos asioista on omakohtaista kokemusta. Tottakai hän voi hoitaa asioita jotka ovat pielessä, käsi sydämellä ja omantunnon ääntään kuunellen, huolimatta siitä että se sattuisi koskemaan myös muiden ohelle häntä itseään.
      Selviin epäkohtiin pitää puuttua, jos on kyse IHMISISTÄ, perheiden arkea huomattavasti rasittavista asioista, terveyttä vaarantavista asioista, turvallisuudesta tai kohtuuttomuudesta, oli ihminen sitten vanha, nuori, tai lapsi.

    • YhteinenASIA

      Olemme periaatteessa kaikki vastuussa lapsista, huolimatta siitä onko meillä lapsia tai ei. Sen minkä teet yhdestä pienemmistä, sen teet minulle. Kuka puolustaa lapsien oikeuksia jos emme me aikuiset.

    • LuotanParempaan

      Nyt on toivo uudessa valtuustossa, ja sille on annettava mahdollisuus näyttää.
      Kun he edustavat ensisijaisesti kuntalaisia, eikä ole niin sanotusti 'vietävissä' , se avaa heille portit, vaikka kansanedustajista aina ministereiksi asti.
      Luottamus on ansaittava ensin äänestäjien keskuudessa, ja nyt siihen on oiva tilaisuus.

    • Ohjeeksi

      Jos on aito halu vaikuttaa enemmänkin niin kunnallispolitiikoilla on varteenotettava tulevaisuus politiikan parissa jos he kuuntelevat herkällä korvalla kuntalaisia ja täyttävät lupauksensa sekä tekemällä äänestäjiensä mukaista politiikkaa.

    • Todettu

      "Nuolemisella, kuolaamisella" ja oman edun tavoittelulla ei päästä pitkälle.

    • SoitaJaKerroKaikki

      Onneksi kepulainen eläke mamma tippui......on ihan tyypillinen kepulainen....kääntää takkiaan. Nyt takin käännöstä ei ollut hyötyä, onneksi huomasin miten osaa juoruta.......

    • EiPelitä

      Jos äänestäjät unohtuu ja alkaa nuolemaan virkamiehiä, niin pelaa silloin väärään maaliin.

    • Sille-peukut

      Nyt on hyvää ainesta enimmäkseen, uusissa valituissa, joten toivo paremmasta.

    • sössimistä

      Jaa Kepu ainakin sössi nyt paikkansa Maakunnassa koulukaverille Kittilälle Pälkäneelle. Tuosta ei hyvä seuraa, kumpaakaan ei voi jatkossa luottaa, poliittista peliä. Isoimmilla äänimäärillä olisi ollut Pirkanmaalla muuallakin ehdokkaita ja naisia, jos naispaikka oli kyseessä.

    • Persutedustaa

      MIelisairaalassa koko ajan ramppaava j finsk valittiin tissikuvalla persujen listoilta. Ei oo kyllä äänestäjilläkään järkeä. Huorittelee naisia jotka vie hänen yrittämänsä miehet ja haukkuu kavereitaan idiootiksi.

      • senkun.näkis

        Nyt sanoi minun olevan täyspaska koska ei ole korkeakoulututkintoa ja perhettä. Itsellä menossa kaksoitutkinnon opinnot ja kuulema tulevaisuudessa yrittäjä.


    • Mielestäni

      OK kun ajavat omiaan jos se koskee heidän ohellaan muitakin äänestäjiä. Hyvä kun oikeisiin asioihin puututtaisiin .

    • ParannuksillePeukut

      He ovat velkaa äänestäjilleen sen, että pyrkivät parantamaan ihmisten oloja, viihtyvyyttä ja arjen sujuvuutta.
      Kehityksenjarrut yrittävät estää parannukset , vaikka se pitkässä juoksussa tuo enemmän kuin vie

    • Timotapani3

      Vieläkö Mikkola ajaa valtuustossa omia etujaan joskus sai monopolin koulukyyteihin. Asuin aikanaan lempäälässä pari kertaa meinasin kurmottaa syletti niin.

    • Hyväasianpuolesta

      Koulukyyditykset on hyvä juttu 0-2lk oppilaille mikäli koulumatkaa tulee yli 3km suunta. Tämän ovat ymmärtäneet useimpien paikkakuntien päättäjät ja siksi niissä valtaosin on koulukyyditysraja 3km.
      On sitten toinen juttu se onko kunnassa toimittu oikein ja kilpailutettu kyydittäjiä, kuten uskoisin.
      Hyvät toimivat bussiliikenneyhteydet olisi paras tapa kyyditysten suhteen, jolloin palveluita voisi käyttää omakustanteisesti isommatkin koululaiset ja muut kuntalaiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe