Sami Kymäläinen, Persu

Miten kehtasit asettua ehdokkaaksi kuntavaaleissa tuollaiset nuoruusmuistot harteillasi?

Tiedätkö vanhan ja totuudellisen sanonnan:

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää."

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokas/sami-kymalainen
Ilmoita


105 Vastausta

Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.


Vaaleissa täytyy olla erilaisia ehdokkaita mistä valita .....se on sitä demokratiaa mitä suvakit ovat nyt romuttamassa Suomessa. Toisaalta Orivedellä ei ole ollut demokratiaa sen jälkeen kun kunnallisneuvos Teuvo Viskari jättäytyi kunnallispolitiikasta pois.

Persut tulee oleen hyvä puolue kun Halla-aho hyppää johtoon. Tarvitaan muutosta tähän nyky touhuun, ei maailma sillä pelastu et lähetään ongelmia karkuun. Suvakit voivat lähteä auttaan sinne missä on hätä eikä vinkua täällä somessa kuin somat.
2 VASTAUSTA:
Miksi höpötät aivan muuta etkä ota lainkaan kantaa avaukseen?
Jussi "TTIP" Halla-aho ei tule Persuja nostamaan liitoon, niin moni jo tietää Halla-ahon sekoilut Brysselissä.
+Lisää kommentti
Näköjään helposti.
Ilmoita
Yritys voi olla ylpeä, kun sillä on tuollainen pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu.

Kyllä hommat sujuu.
Ilmoita
##Sami Kymäläinen

Pääluottamusmies, työsuojeluvaltuutettu

"Yhteistyöllä Orivesi nousuun"

Olen 41-vuotias perheellinen, Orivedeltä kotoisin oleva mies.##

Tietääköhän parisuhteen toinen osapuoli koko totuuden miehestään...?
2 VASTAUSTA:
Miksi täytyisi tietää? Naisen tehtävä on jotain ihan muuta........
Eipä ole työpaikalla työntekijöiden oikeusturva ja edut kovin hyvin turvattu, jos tuollainen on niin sanottu "pääluottamusmies" ja lisäksi TYÖSUOJELUVALTUUTETTU???? Eiköhän niitä työntekijöitä nimenomaan pitäisi moiselta henkilöltä suojella? Kummallista, että työantaja ei ole tarkistanut henkilön taustoja.

Vaimo-rukka varmaankin saa olla nyrkin ja hellan välissä.... ja sängyssä.... Orivedellähän ei taida vieläkään olla turvakotia? Niin ja jälkikasvu... noh onhan tuossa joo aikuisen malli.... sääliksi käy, ei voi muuta sanoa.

Äänimäärähän oli varsin suuri, mikä kertoo siitä, että häiriintyneiden ja syrjäytyneiden pikkunatsien ja muiden kiusaajien määrä on paikkakunnalla suuri, ja ko. terroristeilla riittää myös tulevaisuudessa ihailijoita ja kannattajia
Ns. Tukholman syndrooma siis vaivaa monia, eli uhri ihastuu, jos ei peräti rakastu mielipuolisen kiduttajaansa, ja antaa kohdella itseään kaltoin ko. sadistin taholta.

Tämän päivän Hesarissa oli juttu brittiläisistä yksityiskouluista, ja niissä tapahtuneesta väkivallasta.... vaikka ko. tuleva valtuutettu voisikin vedota siihen, että rikoksista on kulunut jo neljännes vuosisata, niin ainakin Britanniassa on uhrien alaikäisyyteen vedoten tuomittu edelleen henkilöitä, vaikka ko. väkivaltarikokset olisivatkin tapahtuneet 1960- tai -70-luvuilla. Joten ei ole mitenkään mahdotonta vaatia edelleen ko. hekilöä edesvastuuseen teoistaan.

Ja koska uhreja on kuitenkin kymmeniä, yhteistyöllä voidaan hankkia runsaastikin juristeja ajamaan asiaa erinäisissä oikeusasteissa.
+Lisää kommentti
Kysymys Sami Kymäläiselle:

Kun katsot peiliin, niin millainen ihminen peilissä näkyy?
Ilmoita
Aika rankkaa tekstiä täällä lasketellaan. Onko noissa jutuissa mitään perää?
Kieltämättä ko. tyypin käytös on vähän sen suuntaista, ettei näitä juttuja oikeastaan ole kovin vaikea kuvitella todeksi, mutta ovatko ne totta?
2 VASTAUSTA:
Kuka uskaltaa kirjoitella tuollaisia juttuja täällä, elleivät ne ole totta?
minä.vaan.kysyn kirjoitti:
Kuka uskaltaa kirjoitella tuollaisia juttuja täällä, elleivät ne ole totta?
Jep.
+Lisää kommentti
Aika mielenkiintoista, että ainoan henkilön, joka kirjoittaa omalla nimellään, viesti on "sääntöjen vastainen" :D

Kuten siinä aiemmassakin viestissä totesin, tämä asia on nyt viety viranomaisille ja sieltä sitten päätetään onko joku tehnyt rikoksia. Itselläni ei ainakaan ole rikosrekisteriä, joten pelkästään minun kutsumiseni rikolliseksi on kunnianloukkaus, josta väitteestä tai sen jakamisesta siis tulen kyseisen väitteen tehneille esittämään korvaus- ja rangaistusvaatimuksen. En ole saatananpalvojakaan, enkä mitään muutakaan, mitä tuossa kirjoituksessa väitetään.

Haastan nyt aloittajan ja muut kertomaan, kuka tappoi itsensä Juupajoella nimenomaan minun takiani?
Ketkä kuuluivat tähän hirvittävään jengiin, jotka terrorisoivat ihmisiä koulussa? Koska kouluaikaiset ystäväni eivät kyllä tunnistaneet itseään hirveäksi jengiksi.
Miten on mahdollista, että minulla on yläasteajalta ainakin 60-80 fb-kaveria, jotka siis olivat päivittäin seuraamassa minun hirveyksiäni? Luulisi että kyynsikiösaatananpalvojan seuraa kartettaisiin hieman enemmän?

Tai vaihtoehtoisesti, tulkaa kertomaan asianne tuonne Orivesi fb-ryhmään omalla nimellänne.
1 VASTAUS:
Itse muistan Sami Kymäläisen nuoruudestani. Tyylillisesti ehkä kuului tiettyyn ryhmään, mutta ainakin silloin oli mukava ja kaikille ystävällinen. Ulkoisten asioiden ei kannata antaa hämätä.
+Lisää kommentti
Onko keskustelusta jotain viestejä poistettu kun en tästä oikein keksi kohua? Mikäs tuon Sami Kymäläisen tausta siis on? Miehen omassa tekstissä on kovia väitteitä, mutta ne on ilmeisesti poistettu jostain tuolta edeltä? Ainakin nykyään mies on niin kovan sortin rasisti, että ihan tulee mieleen Oriveden klanipäät jostain omilta nuoruusvuosilta.
1 VASTAUS:
Orivedellä olisi asiat hyvin jos ei olisi suvakkeja.
+Lisää kommentti
Onko uudessa valtuustossa havaittu kiusaamista?
Ilmoita
Suvakit kiusaa, en saa olla oma itteni ja minun pitää pakolla hyväksyä musta mies....
Ilmoita
Noinko Sami jatkat hyväksi kokemallasi kiusaamislinjalla?

""myötähäpeää
20.5.2017 21:17

Hyvin tuntuu ainakin jatkavan kiusaamislinjalla fb-keskusteluissa.""
Ilmoita
Aika raakaa tekstiä miehestä jonka tunnen hyvin. Kyllähän me kaikkea touhuttiin, mutta mielestäni ei mitään rikollista. Tapeltiinkin kyllä, kuten pojat yleensä. Siihen aikaan Oriveden kylällä oli menoa vähän toiseen malliin. Viestejä on varmaan poistettu, koska mitään itsemurhaa en kyllä muista. Luulisi siitä olleen puhetta.
1 VASTAUS:
""Aika raakaa tekstiä miehestä jonka tunnen hyvin.""

Pitäisikö tekstin olla toisenlaista, koska tunnet kyseisen persun hyvin?
+Lisää kommentti
Mitä mieltä olet Kai Linkopuun loikkaamisesta Kokoomukseen?
Ilmoita
Onko tulevaisuus Sininen vai onko alavilla mailla Halla-ahon vaara?
Ilmoita
Väärää tietoa.
Mitään loikkausta ei ole tapahtunut.
Huhupuhetta.
Ilmoita
Mikä on totuus Sami Kymäläisestä? Onko hän oikeudenmukainen ja viisas päättäjä? Pidetäänkö häntä hyvänä kaverina? Onko oikeudenkäynti tulossa tästä viestiketjusta, vai onko hän myöntänyt koulukiusaamisen ja kertoo tämän julkisesti?
Ilmoita
Kymäläisen valokuva oli tänään Oriveden Sanomissa. Naureskeliko sitä, että oli päässyt kiusaamaan pienempiään myös valtuustoon? Mitä tämä mies on tehnyt? Levittänyt paskaa oloa ympärilleen?
Ilmoita
Kuvassa naureskeli myös kokoomus Vääpeli Viljanen kun persu laittoi lippua pönttöön.
Ilmoita
Siinä sitä onkin sellaiset veljekset, jotta jossei oriveden olot näitten kavereitten"hoidossa" kurjene, niin ei sitten millään. Mistä liekin löytynyt tommoiset mulkvistit samaan laariin.
Ilmoita
Kymäläinen pyrkii ny kansanedustajaks.
1 VASTAUS:
Ainahan sitä pyrkiä voi.
+Lisää kommentti
annan äänenin jos on muutoksen kannalla
Ilmoita
Kymäläisen vaalilause: kiusaaminen perusoikeudeksi!
Ilmoita
Että se idiootti jaksa vääntää facessa... Ehdottomasti Oriveden rasittavin tyyppi.
1 VASTAUS:
Tyyppillistä oriveteläistä mollaamista. Voisi sanoa että perus sellaista paskan jauhantaa mitä suurin osa oriveteläisistä on.
+Lisää kommentti
Se vatipää vaan jauhaa ja jauhaa ohi asian. Keskittyis ajamaan esimerkiksi sitä, että ihmiset ei ostais pullovettä, muovipulloihin pakattua vettä, muovipullo kerrallaan. Kiertotaloudesta se ei tajua hevon paskaakaan, miten voiskaan, vartijakoulutuksella.

Tommosia kellokkaita sitten vielä asettuu eduskuntavaaliehdokkaiks, ja aina löytyy vielä tyhmempiä, jotka niitä äänestää.
Ilmoita
Tää persu on ilmeisesti Suomen, eikun maailman, pätevimpiä biologeja, psykologeja ja lääkäreitä kun se jakelee tieteellisenä totuutena omia mielipiteitään...
Ilmoita
Onhan se kehdannut tehdä muun muassa adressin kuolematuomion palauttamisesta Suomeen. Kannatus vaan on jäänyt mitättömäksi.
Ilmoita
Onhan se kymäläinen ihme tapaus; mitään ei ikinä myönnä ja jauhaa ja jauhaa vaan.

Hän tekee itsensä moisella tavalla vain naurettavaksi. Sitten hänellä on ne perskärpäset, jotka on ihan samanlaisia peen-jauhajia.

No...onneksi ei tarvitse edes ajatella, että hän pyrkii eduskuntaan, koska moisella tapauksella ei vain kyvyt sinne riitä.

Ja onhan ne Oriveden persut, ihan jokainen, säälittäviä tapauksia, kun katselee esim. Oriveden faceryhmän keskustelua.
1 VASTAUS:
Myrkyllisempää miestä tämä maa tuskin päällään kantaa.
+Lisää kommentti
Kyllä on mies itseään täynnä kun häntä tapaa. Netissä täysi öykkäri. Siitä lässytyksen määrästä on vaikea löytää miestä. Mieheltä se silti näyttää vaikkei kuulosta.
Ei ole ihme, että vaimon kanssa lusikat meni kerran jo jakoon, sääliksi käy perheen naisia.
Ilmoita
Meinaasin perseelleni pudota kun kuulin ekan kerran tän tyytpin puhuuvan. Lässytys on just oikea sana kuvaamaan kuulemaani. Meni katu-uskottavuus kun kuulin sen sössötyksen.

Tyyppi on selvä narsisti.
Ilmoita
Orivesiläisten keskusteluryhmä fb:ssa on muuten aika väkevää settiä. Siellä möykätään Sami Kymäläisen johdolla maahanmuuttajista, pakolaisista, islamista, suvakeista sekä siitä kuinka sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöillä on liikaa valtaa. Ruotsin palavien lähiöiden savu haisee jo Orituvalle ja Kirkkolahden seudulla on käytännössä sharialaki käytössä. Tuntuu kuin lukisi kaikista harhaisimpien rajat kiinni -urpojen sönkötystä kaikkine kliseisine aivopieruineen.

Entisenä orivesiläisenä olen tyytyväinen että lähdin sieltä pois jo aikoja sitten.

Mitä itse tämän keskustelun syytöksiin Kymäläistä kohtaan tulee, niin aika kovaa tavaraa näyttäisi olevan. Toivottavasti kukaan/ketkään ei ole kiusausmielellä liikenteessä. Vaikka olen tämän herran kanssa täysin eri mieltä varmaankin kaikesta, niin toivoisin ettei kukaan levittäisi ainakaan mitään aiheetonta kuraa niin hänestä kuin kenestäkään muusta.
Ilmoita
Hieno ja älykäs mies on Kymäläinen. Aivan toista kuin nimimerkin suojissa räksyttävät reppanat.
1 VASTAUS:
Tietääkö kukaan saako Kymäläinen Kelan maksamat halot?
+Lisää kommentti
Mitähän tää ilmastomuutoksen torjuntavastainen pässipersu sitten tekee, kun kaikki afrikkalaiset ilmastopakolaiset lähtee kohti pohjoista?
Ilmoita
Säälittäviä nää Kymäläistä arvostelevat suvakit. Vihervasurit koittaa kaikin tavoin mollata ja kiusata Kymää, mutta anteeksi annettavaa käytöstä näille luusereille
2 VASTAUSTA:
Nyt sitten oikeesti! Oon aito syntyperäinen kokoomuslainen enkä voi sietää persujen tapaa levittää ihmisvihaansa ja propagandaansa. Johan Huhtasaareltakin kiellettiin mielipidekirjoitukset erääseen mediajulkaisuun niiden valheellisuuden ja ihmisoikeusvastaisuuden takia.

Samaa saastasakkia nää Oriveden persut.
Kuumailmapallo kirjoitti:
Nyt sitten oikeesti! Oon aito syntyperäinen kokoomuslainen enkä voi sietää persujen tapaa levittää ihmisvihaansa ja propagandaansa. Johan Huhtasaareltakin kiellettiin mielipidekirjoitukset erääseen mediajulkaisuun niiden valheellisuuden ja ihmisoikeusvastaisuuden takia.

Samaa saastasakkia nää Oriveden persut.
Kuka tämä Johan Huhtasaari on? Miten määritellään aito syntyperäinen kokoomuslainen?
+Lisää kommentti
Kymäläinen on jumalasta seuraava!
2 VASTAUSTA:
Vain Allah on ylempänä ja sekös vasta harmittaa!

Tyhmyys tiivistyy sekä joukossa, että yksilössä, näemmä.
RajamäenEtikka kirjoitti:
Vain Allah on ylempänä ja sekös vasta harmittaa!

Tyhmyys tiivistyy sekä joukossa, että yksilössä, näemmä.
Tarkoititko nyt Islamilaista jumalaa vai mitä jumalaa?

Allah= jumala, arabian kielellä.

Kouluja et ole ilmeisesti käynyt ja sen kyllä huomaa.
+Lisää kommentti
Suomessa raiskauksista 30% mamujen tekemiä! Vihervasurit haluaa tuon suhteen muuttuvan mutta miten?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Sami on laajentanut viharinkiään mamuista sukupuolisuuteen. Samin aukottoman tutkimustiedon perusteella ihminen voi olla vain äärimmäinen kyrsäniska tai Laura Huhtasaaren kaltainen blondibimbo. Muille alkaa matka nahkurin orisille yhdessä mamujen kanssa. Näin toimii 80-luvun koulukiusaaja. Kuka on seuraava kohde?
1 VASTAUS:
Toki olisi etuoikeutettua jos Oriveltä valittaisiin kansanedustaja huhtikuussa, mutta löytyisikö täältä sellaista ehdokasta, jolla olisi muitakin aiheita kuin mamujen, feminismin, vihervasemmiston ja muunsukupuolisuuden vastustaminen. Lisättäköön vielä, etten kuuna päivänä voisi äänestää henkilöä, joka ihannoi Trumpia.
+Lisää kommentti
En voisi äänestää puoluetta, joka on valinnut Laura Huhtasaaren yhtään mihinkään tehtävään. Puolue ei voisi tehokkaammin tappaa uskottavuuttaan.
Ilmoita
Ehdotan Oriveden ehdokkaaksi Antti Niemeä https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/394231-yle-tallainen-on-tampereen-natsijohtaja

Antti taisi olla ainut oriveteläinen jonka kuva vilahti teeveessä 6.12 ?
1 VASTAUS:
Olihan Linnassakin Orivesiläisiä.
+Lisää kommentti
Oriveden persut kiistää ilmastomuutoksenkin. Ulla-täti kirjoittelee ilmastoskeptisiä satujaan Oriveden persuryhmässä samantasoisella aukottomalla tutkimustiedolla kuin Kymä näitä persujen säälittäviä vaaliteemoja. Aika yksinäistä tuntuu siinäkin ryhmässä tosin olevan, enkä yhtään ihmettele.
Ilmoita
Antifa, kommunismi, seta, maahanmuuttajat...ne kaikki varmasti häiritsevät hänen arkeaan, kun Kymäläinen jaksaa foliohattu päässään luoda em. asioista ongelmia pienessä mielessään.
Ilmoita
"Oletko SINÄ tyytyväinen siihen, että lapsillemme opetetaan sukupuolen olevan pelkkä kokemus?"

Tämä oli yksi kysymyksistä, joka oli Kymäläisen kotiin jaetussa vaalimainoksessa.

Noloa touhua, suoranaista valehtelua. Ei lapsille tuollaista opeteta missään Suomen varhaiskasvatuksessa tai koulussa. Toki opetuksessa otetaan huomioon sukupuolen moninaisuus.

Vaalimainoksessa ei ollut mitään mainintaa paikallisesta edunvalvonnasta eli Orivedestä ja mainoksen tekstisisältö oli hyvin populistinen maahanmuuttoineen ja vanhustenhoitoineen ja kirsikkana kakun päällä sukupuoliöyhötys.

Valitettavasti emme vieläkään saa Orivedelle omaa kansanedustajaa. Se on aivan kiistaton totuus.
5 VASTAUSTA:
Kymäläinen on ehkä viimeinen ihminen maailmassa, jonka hyväksi käyttäisin äänioikeuttani. Kun totuus on, ettei Orivelle saada omaa kansanedustajaa, kannattaa äänestää joku hyvä ja luotettava pirkanmaalainen naapurikunnista eduskuntaan.
mitä sitten mainostatte sitä täällä
Ei sen osakkeet mainostamalla nouse.
En ole nähnyt ainakaan missään tienvarsilla ensimmäistäkään sen mainosta. Riittääkö pelkkä somettaminen todella.Vakavarasilla kokoomuslaisilla on ainakin mainoksia jo näkyvissä.
Ei riitä. Eikä Pirkanmaalla ole muutenkaan riittävän montaa tarpeeksi ahdasmielistä ihmistä, jotka kaikki äänestäisivät juuri tätä ehdokasta. Mutta ei tässä raha ratkaise, vaan sisältö.
+Lisää kommentti
Mites nämä Orihveden vauhkot uskovaiset, kenelle ne antaa äänensä?
2 VASTAUSTA:
Jeesukselle.
Herra varjele meitä uskovaisilta.
+Lisää kommentti
En tunne Kymäläistä, mutta olen monesta asiasta samaa mieltä hänen kanssaan. Olen aivan tavallinen nainen, jota vihervassariksikin voidaan ajatella.

Täällä pidetään ihmeellistä ulinaa yhdestä ihmisestä. Jos olette sitä mieltä, että SK ei pääse eduskuntaan, ei teillä pitäisi olla mitään "ongelmaa" eli syytä käydä henkilöön. Mutta tuntuu siltä, että teillä on aika vahva pelko siitä, että hän pääseekin sinne. :D

Ihmeellistä, ettei tämä ketju ole jo poistunut. Miltä susta tuntuisi, jos lukisit itsestäsi rienaavaa paskapuhetta vuodesta toiseen? Kolikolla on aina kaksi puolta, eikä kukaan ihminen ole demoni.
2 VASTAUSTA:
Luepa sitä paskapuhetta, mitä tämä SK suoltaa joka päivä, niin et enää ihmettele.
Ihan sama vaikka pääsiskin, ei se siellä yksin mitään aikaansaa. Tyyppi on niin kyvytön vuorovaikutukseen, ettei saa kuin epäjärjestystä ja riitaa aikaan. Epäilen, että kaverin ainoa motivaatio pyrkiä eduskuntaan on nostaa vähän parempaa liksaa kuin mitä vartijanhommista saa. Eukko on vissiin saman paremman elämänlaadun toivossa.
+Lisää kommentti
Sinne vaan Hakkaraisen seuraksi! Herra varmaan osaa edelleen koulussa tarkkiksella ollessaan harjoittamansa taidot, kuten tappelun, pahoinpitelyt, raivokohtaukset, uhkailut lyömiset, muiden päidenpesut wc-pöntössä jne. jne. On siis järjkyttävää, jos tuollainen häirikkö pääsisi jonnekin muualle kuin telkien taakse linnaan. Käsittämätöntä että tuollainen väkivaltainen hirviö saa olla edes ehdolla???
Ilmoita
Olen asunut aikanaan Orivedellä ja muistan jotenkuten tämän kyseisen henkilön. Mutta en ollut samoissa piireissä, enkä seuraa paikkakunnan facebookia, joten voisiko joku asiallisesti kertoa mikä tästä kyseisetä henkilöstä tekee niin pahan ja haukuttavan? Siis joku muukin kuin perussuomalaisuus?
2 VASTAUSTA:
Jos sisälukutaito on kohdallaan, juuri edellisessä kommentissa asia on selitetty. Poliittinen öykkäröinti ei paranna asiaa...
nykyveteläinen kirjoitti:
Jos sisälukutaito on kohdallaan, juuri edellisessä kommentissa asia on selitetty. Poliittinen öykkäröinti ei paranna asiaa...
Kiitos asialliseta vastauksesta, se kertookin tarpeeksi nykyveteläisten tilasta ja älykkyydestä tarpeeksi.
Eipä ole ikävä takaisin.
+Lisää kommentti
Valtamedia vääristelee perussuomalaisten kannatusta mittauksissa! Nyt on kannatus muka noussut jo yli 15 %, se ei voi pitää paikkaansa. Ei kertakaikkiaan pidä, Fake News. YLEen ei voi koskaan luottaa, on perussuomalaisten hallussa koko lafka. Ja perussuomalaiset toimittajat vääristelevät totuutta ja ovat puolueellisia. Nyt loppu kyllä YLE-veron maksu. Ja väittivät vielä, että Haavistokin on suosituin pääministeriehdokas Kantarin tutkimuksessa. Ei voi pitää paikkaansa, taas ovat perussuomalaiset homoseksuaalien suosijat olleet asialla!
1 VASTAUS:
Ota ihan rauhassa, Kymäläisestä tulee kansanedustaja. Jos ei näissä vaaleissa niin seuraavissa
+Lisää kommentti
Eiköhän viimeistään sitten, jos tästä Kymäläisestä tulisi kansanedustaja, alkaisi toimittajat kiinnostua siitä, mikä tämän henkilön kanta on koulukiusaamiseen ja mitä hän aikoo sen vähentämiseksi tehdä. Ja siitä, onko hänellä itsellään kokemusta koulukiusaamisesta.
3 VASTAUSTA:
Toimittajat 85% punavihreitä, siksi he kiinnostuvat etsiin persun luurangot.
Mutta kun sinä olet täydellinen, niin miksi et ole ehdolla?
JärkikinSenSanoo kirjoitti:
Toimittajat 85% punavihreitä, siksi he kiinnostuvat etsiin persun luurangot.
Mutta kun sinä olet täydellinen, niin miksi et ole ehdolla?
Mistäs sen tiedät?
Faktaalöytyy kirjoitti:
Mistäs sen tiedät?
Järki sanoo
+Lisää kommentti
Persujen puheenjohtaja kannattaa Natoa ja TTIPtä ja siksi en Persuja äänestä.
Ilmoita
Oli kyllä kohtuullisen huvittava keskustelu! En ole orivedellä ikinä käynytkään, mutta Pirkanmaan ehdokkaista Kymäläinen on ollut sopivin itselleni joka vaalikone testissä minkä olen tehnyt. Kaverilla on järkevä mielipide joka asiaan ja sellasta eduskuntaan tarvitaan. Loppuu se mamujen hyysääminen ja ilmasto hysteria. Ja nimenomaan se sukupuolineutraali helvetin ihmeellinen feministi paskanjauhaminen. Äänestän numeroa 6
1 VASTAUS:
Siitä vaan. Saataisiin edes neljän vuoden tauko hengittää rauhassa tässä pitäjässä. Ei jaksa enää. Enkä ole tippaakaan kateellinen hänen saamastaan palkasta ja kulukorvauksista. Osallistun mielelläni rahallisesti näihin ilmapiirin parantamistalkoisiin, kunhan edes sivistyksen siemen palaisi näille kulmille. Niin jalo ja päämäärätietoinen en kuitenkaan ole, että itse äänestäisin pelkän orivesiläisen yhteishyvän takia häntä.
+Lisää kommentti
mäkään en jaksa pätkääkään sen jankkaamista, eduskunnassa sali tyhjenis heti kun se aloittais puheen, tulis poissa oloja ja paljon
Ilmoita
Kuolemantuomion kannattaminen, Trumpin ylistys, sukupuolestaan epävarmojen dissaus, ilmastonmuutoksen vähättely. Tässä muutamia erittäin kyseenalaisia asioita Kymäläisen eetoksesta.

AY-toiminnan voi laskea positiiviseksi, mutta se ei riitä varsinkaan kun persupuolueella on hyvin jakautunut suhtautuminen AY-toimintaan.
1 VASTAUS:
Jatkuva ulina vaalityön häirinnästä ja samaan aikaan muiden ehdokkaiden dissaus. Liekö tarkoitushakuista toimintaa sen peittelemiseksi, ettei oikeasti itsellä ole mitään tarjottavaa yhteiskunnalle?
+Lisää kommentti
Onko mestari vieraillut Orivedellä puhumassa?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kansanedustajien määrä täytyisi vähentää puoleen. Säästyisi rahaa asukkaiden tarpeisiin.
Ilmoita
Ääni Persuille on käytännössä ääni Kokoomukselle joten itse ainakin äänestän protestiksi jotain pienpuoluetta.
Ilmoita
Arvatkaa, mitä tapahtuu kun Kymäläisen Sami ei pääse kansanedustajaksi? Se alkaa Väyrysellä ja syyttää muita tappiostaan, eli sitä, että hänet on potkittu toisesta Orivesi-ryhmästä helvettiin. Varmaan tulee itkemään, että olis päässyt läpi jos olis saanut kampanjoida siellä toisessakin ryhmässä... Sitä odotellessa...
Ilmoita
Kymän auton tuulilasinpyyhkijään oli pantu jokin arveluttava viesti kaupassakäynnin yhteydessä ja kanssakulkijat vaativat poliisille ilmoitusta. Ei kun rikosilimootusta tekemään, poliisilla varmasti on mahtava halu selvittää "rikos".
1 VASTAUS:
Oudoksi on mennyt touhu niin kansanedustajaehdokkailla kuin kansalla. En hyväksy uhkailua enkä väkivaltaa, saati pelon lietsomista kummaltakaan taholta.

Kymäläinen itse viljelee sanontaa "sitä saa mitä tilaa". Ehkä se on aukonu taas liikaa päätänsä jolle kulle? Mutta silti typerää touhua. Tai sit tää on taas joku sen vaalitempaus, millä se hakee huomiota, kun ei muuten sitä saa.
+Lisää kommentti
Buahahaha..!!! Jankkauksen maailmanmestari estää ihmisiä jankkauksen takia :D
Ilmoita
Kun ajattelee Kymäläisen tempauksia aina viime kesästä tähän hetkeen saakka, niin voin sikäli "onnitella" häntä sen verran ansiokkaasta vaaliduunista, että ääneni lähti tasan tarkkaan ihan jollekin muulle kuin Kymäläiselle ja hänen edustamalleen puolueelle.

Mitä kauempana hän pysyy eduskunnasta, sen parempi Suomen kansalle
Ilmoita
Kokoomusta ja miniKokoomusta Persuja en ainakaan äänestä mutta en kyllä äänestä vihervasemmistoakaan, tällä kertaa protestiääni menee jollekin pienpuolueelle.
Ilmoita
Tuli vaaleissa todettua, että on se sentään vielä joku tolkku Suomessa. Tästä osoituksena on esimerkiksi se, että Kymäläinen ei päässyt eduskuntaan.
Ilmoita
Seuraavissa vaaleissa menee läpi, että heilahtaa. Yhteiskunnan kehitys pitää siitä huolen.
Ilmoita
Juu näitä kymäläisen tyylisiä tyyppejä vaan eduskuntaan ja saadaan lisää näitä...🤣🤣🤣

Voisi kymäläinen ja viljanen vilkaista peiliin vähän pitemmänkin aikaa.

http://www.orivesi.fi/fi/ajankohtaista/hallitus-totesi-valtuustoaloitteen-sukupuolirooleista-lainvastaiseksi
Ilmoita
Minä laitoin jo aiemmin tämän kertomuksen tänne, mutta jostain syystä se poistettiin, vaikka se on sanasta sanaan ja kirjain kirjaimelta totta. Naapurin mummo kuunteli radiosta Moskovan Tiltua eli neukkujen propagandalähetystä samalla kuin joi puolihampaattomalla suulla sumppia ja imi siinä kastettua korppua. Aikansa kuunteli ja totesi lopuksi: "Ka tietäähän sen, että haisoohan persu."
Ilmoita
Orivesi on aktiivinen paikkakunta Suomi 24:ssä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ehdokas nro. 6. Ja jos oma ja äidin antama ääni jätetään laskuista, niin montako ääntä Orivedeltä sai? ....niinpä,hui😉
Ilmoita
Miksiköhän Kymäläinen sai vain hieman yli 50% Orivedellä annetuista persuäänistä?
Ilmoita
Johtuisko luottamuspulasta, ettei ääniä tullut tarpeeksi.
Kyllähän pieniltä paikkakunnilta meni monia eduskuntaan, mutta äänimäärät olikin toista luokkaa.
Näin jälkeenpäin on turha enää miettiä ja vaivata asialla omaa päätään.
Olis vaan pitänyt olla paljon parempi.
Rahkeet ei riittäneet alkuunkaan.
Rohkeutta on se, että uskaltaa yrittää ja viisautta se, että osaa niellä tappionsa, eikä jäädä häpeissään maahan kieriskelemään.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sami Kymäläinen, Persu

Miten kehtasit asettua ehdokkaaksi kuntavaaleissa tuollaiset nuoruusmuistot harteillasi?

Tiedätkö vanhan ja totuudellisen sanonnan:

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää."

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokas/sami-kymalainen

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta