Välityskeskuksiin liittyminen vapautuksen jälkeen?

Mietinvainn

Osaako kukaan sanoa lakitekstiä/faktaa miten menee tilausvälityskeskukseen littyminen uutena autoilijana/osakkeenomistajana vapautuksen jälkeen? Onko esim HTD:llä(Helsingin taksidata Oy:llä) velvollisuus ottaa kaikki halukkaat vapautuksen jälkeen mukaan ko. tilausvälitysjärjestelmään vai voivatko he mielivaltaisesti evätä pääsyn uudilta halukkailta tai pistää vaihtoehtoisesti kohtuuttoman kalliit liittymismaksut (sarjassamme kymmeniätuhansia euroja/uusi jäsen)?

6

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcvsdf

      Lakitekstiä ei varmaankaan ole edes olemassa, ja veikkaan (faktojakaan ei liene tarjolla) että tilausvälittäjillä on ihan täysi laillinen oikeus ottaa tai olla ottamatta välitettäviä. Eihän kauppiaankaan ole pakko liittyä K-ryhmään, eikä toisaalta K-ryhmän ole pakko ottaa jokaista aloittavaa kauppiasta ryhmään, eli aika vapaa tilanne tulee tälläkin saralla olemaan.
      Luulen että ainakin Helsinkiin tulee useampikin välittäjä ja aika näyttää kuka menestyy. Menestyjillä on luultavasti kalliimmat välityshinnat, tiukempi linja autojen/kuljettajien laadussa , tarkat sopimusehdot joista lipeäminen johtaa irtisanomiseen jne jne.

    • OsakasVälitysyhtiössä

      Uudet hakekoot tilausvälityksensä/korttisopimuksensa/ja muun tarvittavan infran mistä tahansa, nykyisille välitysyhtiöille ei ole velvoitetta ottaa sinne yhtäkään uutta autoilijaa. Voit tietysti kärkkyä nykyisiltä tulevaisuudessa lopettavilta autoilijoilta dataosaketta, joka oikeuttaa sinut YHDELLÄ autolla mukaan per osake. Mikä sitten tulevaisuudessa tuon osakkeen hinta sitten tuleekaan olemaan, se on jo eri juttu. Nyt hinta lienee jotain 3 tonnia, tulevaisuudessa moninkertaisesti. Minulla on osakkeita, huutokauppa alkakoon.

    • matolla

      muutoksien aika

    • Jepulisjess

      Eiköhän sinne Htd:llekkin raha kelpaa. Välitysyhtiö kun saa rahansa autoilijoilta, eikä sitä kiinnosta pärjäävätkö nämä taloudellisesti.

    • JPM03

      Ei. Esim. Lähitaksilla tai HTD:llä ei ole mitään velvollisuutta tai pakkoa ottaa ketä tahansa Dacialla kurvailevaa gold diggeriä kyydinvälityksen piiriin. Daciamiehet joutuvat perustamaan oman keskuksen tai tyytymään ajamaan pelkkää kävelypokaa.

    • TapioTouring

      Tuleva Taksi Helsinki (HTD) varmasti panostaa laatuun määrän sijaan, sekä autoissa, kuljettajissa että palveluissa. Enpä usko että uberia ajaneiden dacia-pojujen kannattaa edes miettiä yhteydenottoa maaliikennekeskuksen suuntaankaan.

      Onneksi on kaikenlaisia työllistämiskursseja ja kun oma auto meni valtiolle, voithan mennä sinne uberilla, tosin niitä ei kohta kukaan täysipäinen aja ja tyhjäpäidenkin kyyti edellyttää luottokorttia jota sinulla ei ole.

      No, kyllä sä jotain keksit, mee vaikka pyllistelee Tukholmaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe