Citroen tuli taloon

nocomments

Kävin tossa autokaupoilla, menin ja ostin upouuden citikan. Kun kerroin tästä lapsille ja vaimolle kaikki ryntäsivät innokkaina ikkunaan katsoamaan uutta kulkupeliä.
Hetken kuluttua perhe palasi takaisin naama norsun v#tulla ja pettyneenä kommentoivat. " Ethän sä faija autoa ostanut vaan citikan".
Että sellasta tällä kertaa.

17

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaCruelleVerite

      Kertoisitko mikä saa jonkun henkisesti häiriityneeksi tuollailseen ammattimaiseen, mutta kakara- trollaus-pisteeseen saakka ja kaikki tämä vain autojen vuoksi? Mikä nyrjähtää aivoissa noin pahoin raiteiltaan?

      Onko osa jo syntyjään hekiseltä profiililtaan noin totaalisen surgastisia ja alakastisia, vai onko vaikea lapsuus ymv. joka ajaa henkilön henkisesti tuollaiseen alennustilaan?

      Itseäni tuollainen ihmmisen henkinen tunkio-profiili on aina vain jakasanut hämmästyttää.

      Lisäksi vaikuttaa että kaltaisesi tunkiot eivät edes tunnista omaa alennustilaansa, vaan jopa itsekuvitellen ylpeillen levittävät henkisen alakastisuuden hajuaan ympärilleen misä sitten vain liikkuvatkin.

      Tulee mieleen muuan pila-satiiri-sarjakuva, jossa kysyttiin seuraavaa:

      Mikä ero on ääliö-idiootilla ja kuolleella?

      Kumpikaan ei tunnista omaa tilaansa, mutta läheiset surevat puolestaan.

      :/

    • nocomments

      Kävin näyttämässä citikkaa myös vanhemmilleni. Ylpeänä kaarsin talon pihaan, töötäsin ja huusin, "kattokaas poikaanne milainen uusi menopeli on alla". Äijä tuli sulkemaan kamarin ikkunan ja mutisi samalla äitimuorille. "Tuo poika jätetään sitten perinnöttä kun tuollaiseen p3skaan rahansa laittaa". Äitmuori näytti nyökkäilevän hyväksyvästi ja veti verhot ikkunan eteen.
      Että tällaista tälläkertaa..

      • kommenttiluuseri

        Oletko mielestäsi hauska vai nokkela. Et ole kumpaakaan, olet nolon tyhmä luuseri joka ei uskalla mennä ulos ihmisten ilmoille ja huutelee reppanan tyhmyyksiä nimettömänä Suolen kulttuuripalstoilla.


      • siinäskiljuu

        Ei tuollaisiin luusereihin kannata aikaansa tuhlata huutakot tuskaansa yksin. Sillä mitään perhettä oo saati sukua tai jos on niin aika sisäsiittoista porukkaa mahtaa olla jossa uudet tulokkaatkin aivopestään ennakkoluuloilla ja muilla lakanoilta lusikoitujen periaatteilla.


      • uunojariittää

        miten voi olla nuin tyhmiä vanhempia, eivät kyllä ymmärrä autojen päälle mitään, mutta voihan se olla että ei ole varaa ostaa kunnon autoa.


    • nocomments

      Kesällä olisi tarkoitus lähteä perheen kanssa euroopan tourneelle. Siksi kysynpä teiltä muilta citikan omistajilta onko ranskassa osat paljonkin halvempia? Tarkoitus olisi pitää autoa vähän kauenmin. Ainakin pari vuotta joten kulutusosia menneee, Tarkoitus olisi ostaa koiranluita, sähköjärjestelmiä ja kaasuneste palloja. Kuinka monet koiranluut auto tarvitsee. ? Ajan 5000km vuodessa. Yleensä moottoriteitä.

    • nocomments

      Nyt jo 1000km takana uudella citikallani. Kehuin autoni kestävyyttä ja mukavuutta puhelimessa serkulleni joka löi luurin korvaan ja vaihtoi puhelin-numeronsa salaiseksi.
      Että näin meilläpäin..

      • Pierre__

        Jatka vielä tarinaasi, tämä trollaus tuntuu oikein piristävältä kaiken jäykän pönötyksen jälkeen. Vihdoinkin hieman mielikuvitusta tarinoissa!


    • nocomments

      En koskaan kerro tarinoita tai valehtele, uskontoni vuoksi. Citikankin ostin koska myyjä tuntui rehelliseltä ja Jumalaa pelkäävältä mieheltä.
      Ihmettelin vain myyjän kaksihaaraista kieltä ja jonkunlainen hännäntynkä pilkisti housujen taka-osasta. Mikä lie pakolainen.
      Kaupanpäälle sain atraimen..

      • kenokaulat

        Ja Sarvet oli tupeen alla piilosilla?


    • nocomments

      En lakkaa löytämästä uudesta citikastani hyviä puolia. Tyhjät tuhkakupit, täysi pissapoika ja sokerina pohjalla uusi vararengas. Öljyäkin moottorissa on. Kirjoitin kirjeen citikan johtajalle, jossa kehuin hänen tuotteitaan. Hän lähetti kiitokseksi tikkarin.

    • kerrothanlisää

      On kyllä hyvät jutut ,oikeanlainen kaveri kertomaan ,on muuten naurussa pitämistä.

    • nocomments

      Ritari ässän Kitt ihmeauto oli monessa suhteessa citikan kaltainen. Kitt toimi puhelimeen annettujen käskyjen mukaan kuskitta. Citikka "soutaa" myös itsenäisesti maantiellä laidasta laitaan. Kitissä oli turbo boost jonka avulla auto lähti kuin hauki rannasta. Citikassa on Urpo boost. Auto lähtee liikennevaloista kuin purkka tukasta. Lisäksi Kitt osasi käydä älykästä keskustelua ritari ässän kanssa. Citikkani ei paljon keskustele mutta on hyvä kuuntelija.
      Kitt oli tehty amerikassa. Citikkaa ei amerikkaan saa viedä joten perusteellista vertailutestiä ei pysty näillä näkymillä tekemään.
      Että tälläistä tällä kertaa..

    • nocomments

      Sanotaan että eläimet vaistoavat vaaran. Perheemme koira ei millään suostu tulemaan citikkaan sisälle. Voiko autossa olla joku piilovika? Pitäisikö auto viedä pakolliseen välihuoltoon??

    • nocomments

      Vaihdoin uuteen citikkaani kesärenkaat. Auton taustamelu vaimeni ainakin 40db. Nyt kuulen mitä vaimo sanoo. Tulisipa taas pian talvi.
      Että tämmöistä meillä Keravalla.

    • Noukomments

      Monologia itsensä kanssa

    • nocomments

      Vaimossani on muutakin kovaa kuin arpi välilihassa. Nimittäin luonne. Hän sanoi että jos citikka ei lähde viikon sisällä pihastamme, hän muuttaa lapset mukanaan keravalta johonkin vähemmän arvostetulle alueelle. Hän kyllä kestää sen!
      Yritin myydä citikkaa rippi-isälleni. Hän painui maan alle. Johonkin ulkomaille.
      Että tämmönen viikonloppu taas...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe