Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mahtava palsta

Absolutely_fabulous_

Olin tähän mennessä luullut, että tiedepalstan trollit ja sekopäät olisivat olleet jollakin tavalla huippua. Mutta nyt jouduttuani sattumalta tänne huomaan, että siellä kirjoittelevat ovat leikkikoululaisia tämän palstan tohtoriopiskelijoiden rinnalla.

12

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rancor

      Luulen että siksi ne amatöörit on linnoittautuneet sitä tiedepalstaa trollaamaan, kun ei rahkeet vielä riitä tosisalkkareiden seuraan. Saisivat kyllä ryhdistäytyä, ja siirtyä tänne miesten miesten sekaan. Tiedepalstalla on hankala pitää vakavaa keskustelua yllä kun joka toinen viesti tihkuu paskaa.

    • luciusAbrody

      Samaa mieltä aloittajan kanssa! (vaikkakin tosissani)

      Tiedettä, yhteiskunnan ja jopa ihmiskunnan kehitystä rajoittavat ennakkoluulot ja pyrkimys vakiinnuttaa vallalla oleva käsitys ainoaksi oikeaksi totuudeksi. Vallitsevan "totuuden" kannattajat pyrkivät pönkittämään omaa totuuttaan ja omaa asemaa vetoamalla koulutustaustaan, tutkintoihin, "tutkittuun" tietoon, muiden mielipiteiden mustamaalaamiseen ja jonkun tiedon perusteluun totuudeksi väärin perustein.

      Tiede-palstan ongelmat juontavat juurensa tietysti tutkintokeskeisyydsn ja "tutkitun" tiedon korostamisesta. Maailman yliopistothan otettiin öljyrahoilla tietyn sisäpiirin valvontaan jo 1900-luvun alussa ja se on johtanut siihen, ettei keskenään ristiriitaiset näkemykset ole tasavertaisessa asemassa. Salaliittopalstalla tätä ongelmaa ei ole. Täällä ennakkoluulot eivät rajoita oppimista ja maailmankuvan kehittymistä.

      Tervetuloa mukaan!

      Huomaat pian että täällä aidan takana ruoho onkin vihreämpää kuin siellä tieteen rajoittuneessa kylässä.

      • Siellä aidan takana onkin uskon maa. Siellä ei tarvitse välittää harmaista tosiasioista, joita todellisuus siis rajoittaa. Sillä puolella voi rakennella käsityksiä olevaisesta mielensä mukaan, elleivät sitten pyhät kirjoitukset tai Youtuben saarnaajat niitä rajoita. Siellä ei tarvitse tehdä yksitoikkoista havaintotyötä eikä vaivata päätään niiden tulkitsemisella.
        Kyllä siellä olisi helppoa ja "vihreää", mutta ...


      • luciusAbrody
        pähkäilijä kirjoitti:

        Siellä aidan takana onkin uskon maa. Siellä ei tarvitse välittää harmaista tosiasioista, joita todellisuus siis rajoittaa. Sillä puolella voi rakennella käsityksiä olevaisesta mielensä mukaan, elleivät sitten pyhät kirjoitukset tai Youtuben saarnaajat niitä rajoita. Siellä ei tarvitse tehdä yksitoikkoista havaintotyötä eikä vaivata päätään niiden tulkitsemisella.
        Kyllä siellä olisi helppoa ja "vihreää", mutta ...

        Huomaa että kärsit vielä rajoittuneisuudesta etkä uskalla avata mielesi ja älykkyytesi piileviä kykyjä.

        Tottakai havaintoja tehdään molemmin puolin aitaa, mutta vain tieteen jälkeenjääneessä "kylässä" on saneltu miten havointoja saa tulkita, kun taas "kylän" ulkopuolella saa etsiä oikeaa totuutta.


    • hccyhcyhcc

      Heh, salkariutta puhtaimmillaan: "Maailman yliopistothan otettiin öljyrahoilla tietyn sisäpiirin valvontaan jo 1900-luvun alussa "

      • luciusAbrody

        Tarkemmin sanottuna Rockefeller kavereineen lahjoitti valtavia summia yliopistoille ja sai vastineeksi valita henkilöitä yliopistoihin valvomaan sitä että tiedettä tehdään "oikein".


    • jaa_aa

      Netistä kopioitua hömppää, joka pätee ehkä joihinkin Usa:n yliopistoihin.

      • luciusAbrody

        Ei hömppää. Niin tiedemaailma on rakentunut palvelemaan teollisuuden bisneksiä. Siksi tiedettä rajoitetaan. Se näkyy myös tiedepalstalla kirjoittajien rajoittuneisuutena, eräänlaisena vajavuutena. Ikäänkuin jättävät hyödyntämättä sitä kapasiteettia mitä heille on suotu.


    • ryry5ry

      Joo, Rockefeller ja muut mahtisuvut salkkarien mielstä valvovat kaikkea ja etenkin tätä palstaa. VMP

    • Tiätäväinen

      Näitä palstoja valvojat ainoastaan robotit jotka eivät suomea osaa.
      Ne poistavat ainoastaan viestejä joista tulee useita samankaltaisia valituksia.

      • En usko valitusten ratkaisevan, sillä silloinhan jokin porukka voisi poistattaa kaikki epämieluisat viestit.
        Se kuitenkin on varmaa, että jatkuvasti poistetaan normaaleja viestejä, siis aiheettomasti. Ilmeisesti poistaja on robotti , joka ei osaa arvioida viestien kokonaisuutta ja todellista luonnetta, vaan tarttuu sokeasti joihinkin ennalta ohjelmoituihin yksityiskohtiin, jopa asian kannalta virheellisesti.


    • Klonks

      Kyllä täällä tasaväkisesti kilpailee uskonnolliset ja tekotieteelliset hihhulit, sekä raha ja onnenpelejä pelaavat. Kaikki pudotettu vauvana pää edellä lattaille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe