Aihe

Kuinka monta annoitte JO uhrata?!

SuoraVastausKiitos

Kysymys uskoville, uskovaisille erityisesti=KUINKA kauan olete JO antaneert UHRATA YHTÄÄN mitään, ketään, esim. alkuperäisen, silloisen Jeesuksen lisäksi?!Antamalla AINA vaan anteeksi, tai mahdolisuuden, tilaisuuden Noiden Huora-Jumalien ja -lastensa olemassaoloon, OLETTE antaneet JATKUA VAAN ihmisten, osattomien osaansa olevien avuttomien UHRAAMISEN! Periaatteessa katsokaas KUN ON näin, ETTÄ periaatteessa KUKAAN meistä EI olisi saanut EDES antaa Jeesusta (alkuperäistä) UHRATTAVAN minkään asian tai kenenkään, minkään olennon takia, edestä tai tähden! En ole esim. ITSE antanut EDES alkuperäisen Jeesuksen puolestani, edestäni ristillä roikkua, EN ANTANUT hänen kärsiä, kuolla asioiden(i) tähden.

Esim. AVA-tekstiTV-palstalla on ollut AINA silloin tällöin jonkun uskovaisen viesti, että="olemme pelastetut Jeesuksen antaman UHRIN tähden"! MITÄ saatanan helvettiä TOI olevinaan MUKA tarkoittaa??!! Sitäkö, että olette, uskovaiset, antaneet UHRATA YHTÄÄN KETÄÄN (siis mitään olentoa) ITSENNE tai toistenne edestä, tähden tai puolesta?

REHELLINEN vastaus, KIITOS, sen kaiken olette vähintään meille UHRATUILLE UHREILLE velkaa, velvolliset, VAI pitääkö Herran pelko teidän turpanne KIINNI, KUINKAS sitten käy Viimeisellä Tuomiolla, mitä teitte, annoitte tapahtua YHDELLEKIN näistä vähäisistä, sen teitte, sallitte tapahtua niin monelle muullekin, ETTE VAIN pelkästään Jeesukselle! Tällätavoin tuo lausetarkoitus Oikeasti on ja menee!! Kujnka MONTA annatte VIELÄ UHRATTAVAN, te aikaansaamattomat alhaiset, raukkamaiset pelkurit?!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    109
    10108
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3559