Miksi meillä ei ole universaalille jumalalle

miksi.ei

varattuja temppleitä, kirkkoja tai seurakuntia? Sellaisia, jotka eivät määrittele ihmisiä poissulkevasti jumalan ominaisuuksia? Sellaisia paikkoja johon ne, jotka uskovat jumalaan mutteivät uskontoihin tai uskonnollisiin teoksiin, voivat mennä lähentymään jumalaansa, hiljentymään, rukoilemaan tai keskustelemaan?

Tällaisen universaalin uskonnon nimissä ei olisi sallittua rikkoa ihmisoikeuksia eikä asettaa ihmisiä eriarvoiseen asemaan erilaisilla perusteilla.

10

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UniversumTellus

      Ehkäpä sitten, kun Noi Epäkelvot Jumala- ja Jeesus-ehdokkaat luopuvat vakanssistaan ja elämästään, tuhoten itsensä ja/tai toisensa! Sitten vasta on mahdollisuus Universaaleilla muillakin asioilla!

    • Kristilliset kirkot ovat juuri näitä temppeleitä. Sinne voi kuka tahansa mennä kohtaamaan yhtä ja ainoaa oikeaa Jumalaa, joka on luonut taivaan ja maan ja kaiken, mitä maailmassa on. Tervetuloa rukoilemaan kirkkoon!

      • Universaalissa temppelissä pörräisi pappisloisia niin paljon, ettei niille riittäisi almuja mitenkään. Nälissään alkaisivat toisiaan tappaa ja saisivat aikaan uskonsodan.

        Eipä muuten ole kirkot auki. Yritin pienen poikani kanssa vuosia sitten kirkkoon näyttämään hänelle harhaisten palvauspaikkaa, mutta ilmeisesti haistoivat rikinkatkun meistä molemmista jo kaukaa, kun ovet olivat tiukasti lukossa.


      • Joosua42
        he-ma kirjoitti:

        Universaalissa temppelissä pörräisi pappisloisia niin paljon, ettei niille riittäisi almuja mitenkään. Nälissään alkaisivat toisiaan tappaa ja saisivat aikaan uskonsodan.

        Eipä muuten ole kirkot auki. Yritin pienen poikani kanssa vuosia sitten kirkkoon näyttämään hänelle harhaisten palvauspaikkaa, mutta ilmeisesti haistoivat rikinkatkun meistä molemmista jo kaukaa, kun ovet olivat tiukasti lukossa.

        "Eipä muuten ole kirkot auki. Yritin pienen poikani kanssa vuosia sitten kirkkoon näyttämään hänelle harhaisten palvauspaikkaa, mutta ilmeisesti haistoivat rikinkatkun meistä molemmista jo kaukaa, kun ovet olivat tiukasti lukossa."

        Kirkot ovat tarkoitetutkin Jumalan palvelusta varten, eikä Jumalan pilkkaamista varten. Väärällä motiivilla ei pidä kirkkoon mennä.


    • 12___13

      "...Tällaisen universaalin uskonnon nimissä ei olisi sallittua rikkoa ihmisoikeuksia eikä asettaa ihmisiä eriarvoiseen asemaan erilaisilla perusteilla."

      Ehkä siksi, ettei ole ihmistä, joka ei syyllistyisi tuohon. :D

    • tyhjästäpahanyhjästä

      Sinun tarvitsee vain perustaa sellainen liike ja saada seuraajia.

    • Brina

      Universaaliseen jumaluuteen uskovana en tarvitse temppeleitä enkä yhteisöjä, sillä tiedän sen, että kaikki on olemassa ja toimii tämän kaikkiallisen jumaluuden eli "Yhden joka on Kaikki mitä On" luvalla ja sen voimasta.
      Siksi jokainen paikka on perimmältään "pyhä" koska on tämän kaikkiallisen jumaluuden sallimana olemassa tarkoituksella jota emme aina/usein ymmärrä ja pysty pienessä mielessämme hyväksymään. Mitään ei sinänsä ole pahaa tai epäpyhää; vain meidän käytöksemme ja vaikutuksemme tekee asioista joko hyvää tai pahaa...ja joita joudumme itse joskus kohtaamaan omassa elämässämme ennemmin tai myöhemmin ja kokemaan niiden vaikutuksen... ei kostona eikä rangaistuksena, vaan oppiaksemme...
      Luonto on minulle kaikkein yksinkertaisin ja sopivin paikka hiljentymiselle, mutta sekään ei ole ehdottoman tärkeää jos tunnen tarvetta rukoilla tai keskustella sisimmässäni olevan jumaluuden kanssa (niin, kaikki on Yhtä myös meissä).
      En myöskään tarvitse mitään uskontoa dogmeineen, sillä haluan olla vapaa ajattelemaan niin kuin tunnen oikeaksi- tämän tietoisuuteni rajoissa - ja siis mikä resonoi omaa ajatusmaailmaani tässä ja nyt. Samoin sallin itselleni vapautuksen kaikista ihmisten laatimista opeista ja opetuksista jotka ovat olleet itsellenikin aikansa tärkeinä ohjenuorina, mutta jotka eivät enää anna niitä vastauksia joita kaipaan. Siksi haluan avoimin mielin etsiä tietoa erilaisista lähteistä oppiakseni näkemään/ymmärtämään yhä laajemmassa mittakaavassa niin itseäni kuin kaikkea muutakin .

      • vastauksiavastauksia

        Opiskele ikuisesti, sillä se on tervettä.


      • Dogmien rajoittavuudesta ja haitallisuudesta samaa mieltä. Mutta aina kun puhutaan uskon asioista niin nykyaikoina se on haahuilua ykseydestä, jumalasta (1 kpl) tai jumaluudesta niin tuntuu loukkaavalta niitä muita henkiolentoja, jumaluuksia, jumalia kohtaan, joita "toden totisesti on pilvin pimein" avaruudet pullollaan. Mutta ei ne kaikki täällä tellus-planeetalla hillu. Toivottavasti säästymme holtittomalta avaruusolentojen/henkiolentojen maahantunkeutumiselta.


      • velho3

        Brina olet aivan oikeassa, sillä ainut voima on syyn ja seurauksen laki, joinka mukaan kaikki kehitys tapahtuu,
        Olemmehan me täällä ilmentämässä, ajatonta ja koskaan syntymätöntä elämää.
        ON vain tuo yksi elämä jota kaikki elävät olennot pitää hengissä
        Fyysinen elämä on kuitenkin rajallista, joten se voi ilmetä vain. elämien ketjuna joka alkaa esiasteelta, kehittyen sitten täydellisyyttä kohti


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe