Uskovaiset

keisarinuudetaatteet

Kun naiset meikkaa ja värjää, niin uskooko ne olevansa kauniimpia ?
Eikö ne tajua, että ne on vain kemikaaleja ja värejä rumuuden päällä. Sehän on niin kuin strutsit, joka työntää päänsä hiekkaan ettei totuus ahdista.

6

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olipahavainto

      Jaa.

    • Hjuva

      Ekkö sä oo kuullu sanontaa ei akkojen puheesihin oo luottamista? Kato ei akat tykkää totuuresta, valehen ja harhan kaveria ne on. Kaikenlaanen kiaro vilunki ja seliän takana juaniminen heti mieles jos vain vastuuta pääsis pakohon. On toki oikeetakin naisia, jokka ei oo huonalaatuusina pahentunu. Ne on kyllä aika useen hualittu muuaalle ja sakka taas jääny pohojalle toisia ja ittiänsä vihaamahan, syyttelemähän, vihan vallas, pahan kätyrit.

    • Lumene57

      Uskon varassahan se naisten kyky yhteiskunnalisia asioita hoitaa tai tasa-arvo on, sille ei löydy mitään biologisia tai evoluutiollisia todisteita, päinvastoin. Naisten suurempi lapsellisuus ja vastuuntunnottomuus johtuu juuri evoluutiosta, siitä että naiset ovat kehittynet vuosituhansien ajan enemmän lasten keskuudessa, omissa pesissään, omaan ja yksityiseen keskittyen.
      Mutta lasten tavoin naiset tahtovat määrätä ja hallita, vaikka oikeudenmukaisuudesta tai omatunnosta ei ole hajuakaan. Naisten olisi kaikkien ja varsinkin omaksi parhaakseen havaittava nykykehityksen suunta ja käsitettävä että naisvallan ja varsinkin naismaisten miesten toiminnan seurausta on, ettei kohta kellään oo enää kivaa.
      Hyväähän naisvallasta on ollut opetus, se todistaa mitenkä häikälettömäksi tai julmaksi meno yhteiskunnassa naisten säännöillä yltyy. Henkinen väkivalt on aina fyysistä vaarallisempa, koska sitä on vaikeampi havaita ja sen vaurioita on vaikeampi korjata.

    • Lumene57

      Naiset ja miehet ovat vuosituhansien evoluution myötä kehittyneet erilaisiksi, fyysisesti ja henkisesti. Naiset ovat siten soveltuvampia ominaisuuksiltaan keräämään, hoitamaan yksityista, oma pesää ja lapsia. Miehet taas ovat vuosituhansia kulkeneet kodin ulkopuolella, yhteisillä alueilla, ja siten kehittyneen hoitaman yhteisiä asioita paremmin.

      Kun selvästi on haaittavissa että yhteiskunnassa vastuunpakoilu ja epärehellisyys lisääntyy, niin sillekin löytyy syyt kehityksestä siis evoluutiosta. Demokratian myötä tuli yleinen äänioikeus, mutta suurempi tekijä on että naiset saivat itsemääräämisoikeuden . Tästä johtuen naiset määräävät kohduistaan ja sitäkautta siitä mitkä miehet, geenit ja ominaisuudet lisääntyvät. Ja koska voivat itse määrätä, tottakai valitsevat puolisoikseen ja sitäkautta lisääntyjiksi eniten heitä naisia ja naisten arvomailmaa miellyttävät miehet, siis naismaisimmat miehet.

      Joten ei ole olenkaan syytä ihmetellä miksi yhteiskunnan palvelut ja yhteiskunta heikkenee, kun tasa-arvon nimissä valtaan on nostettu sukupuoli joka on vuosituhansia keskittynyt enemmän kotiin ja yksityiseen. Tottakai yhteiskunta murenee kun yksityistämisen lisääntyessä yhteinen vähenee väistämättä.

      Parin sukupolven mittainen tasa-arvo sekoilu on aiheuttanyt sen, että yhteiskunnallinen epäjärjestys ja sekavuus on lisääntynyt. Ihmisten sekoisuudesta kertoo parhaiten heidän mielipiteensä ja kaytös. Monet ihmiset pitävät siitä että ovat sekaisin, pitävät hyvänä asiana että sukupuoliroolit on sekaisin. Kaiken yhteiskunnallisen ja sukupuolisen epäjärjestyksen ja kaaoksen keskellä ihmiset ovat peloissaan, eivät uskalla luottaa ja keräävät turvakseen, oikeuttavat ja pyhittävät ahneutta ahkeruuden nimissä. Kaiken ahneuden,ilkeyden ja pahuuden tausta ja motiivi johtuu pelosta, akkamaisuudesta.

    • jalmariahokas

      Voikun tootta tyhymiä:
      Voima auttaa jaksamahan, järki luovuttamahan. Kumpaa uupuu ?

    • Masajateppo

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe