lampaat...

potkittu

suomalaiset "sisukkaita voi pillu paskahousuja kitisijöitä.

1

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • munasgrundval

      Joku kirjoitti maailman menoa palstalla, johon vastasin. En tiedä onko hän lukenut koko ketjun,mikä tosin on aika tylsääkin luettavaa, mutta voihan sitä hyppiä joidenkin juttujen yli, sillä toistan asioita niin usein että se menee kyllä kaikkien kaaliin pikkuhiljaa (i slow motion).

      Syväjokimeininki 14.6.2017 2:04 Uusi Ehkäpä kohta saadaan uusia kansan vaatimia murhia haudottavaksi...

      Ei kansa Palmen murhaa vaatinut. Ei sitä vaatinut kukaan. Yksi syy hänen lähtöönsä pois julkisuudesta oli varmaankin tuleva Moskovan vierailu, josta jotkut eivät olisi pitäneet.
      Kun esittelin tuon videon tässä alla niin tästä välistä on poistettu 14 pitkää viestiä sieltä ja 4 täältä..
      Tässä videossa Ingmar Krusell, joka alkujaan sanoi, että murha oli median ja jonkin maan tiedustelupalvelun yhteistyötä, kääntää takkinsa ja vihjailee pelkästään Petterssonin suuntaan. Hän puhuu pakenijan erikoisesta juoksutyylistä. En tiedä toiko hän sen ensimmäisenä esille, sillä se kuuluu jutun juoneen (alkujaan jewish run ja sitten mannen sprang som en elefant.) Kukaan ei ota kuuleviin korviinsa näitä väitteitä, miksi juoksu tyyli tuli kuvioihin myöhemmin.
      Moni poliitikko sanoo, että Ruotsille olisi parasta, jos murhaaja olisi yksinäinen sekopää tai oikea seinähullu (en ensam vettvilling) ja moni tietävä sanoo, että Ruotsille olisi parasta jos murhaa ei koskaan edes selvitettäisikään ja ettei Ruotsin kansa ole valmis kuulemaan totuutta murhasta.
      https://www.youtube.com/watch?v=muWXiGUwrYI
      Pettersson olisi paras ratkaisu Ruotsille, mutta kun se ei käy- se ei käy - se ei käy. Miehellä oli alibi, niin kuin Haamumiehelläkin. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 Mutta Haamumiehen alibi on bluffin motiivi. Se on vaikea ymmärtää ja tajuta.

      En vanlig benämning på privatpersoner som försöker hitta sanningen om Palmemordet är "privatspanare". Ruotsissa henkilöitä, jotka tutkivat yksityishenkilöinä erinäisiä murhia pelkillä tiedoilla, joita saavat lähinnä tiedotusvälineistä, kutsutaan hienosti nimikkeellä "privatspanare". Minä luin jostain suomalaisesta huuhaa-lehdestä, että heitä kutsutaan "mulkvisteiksi".
      Tunnettuja privatspanareita on Sven Anér, Lars Borgnäs, Ingvar Heimer, Lars Krantz, Fritz G Pettersson, Lennart Remstam, bröderna Kari Poutiainen och Pertti Poutiainen och Gunnar Wall.

      Minä olen liittänyt - olematta mikään 'mulkvisti' - yhteen Palmen murhan ja vakoilun ja Elia Kazanin filmin 'Saarroksissa' (The Boomerang) ja Haamumiehen (Rikhard III) jota vakoiltiin, sillä hän näki tuon filmin jokin viikonloppu ennen murhaa ja se oli viimeinen ohjelma, minkä telkkarista oli nähnyt niin siksi se palautui hänen mieleensä pikkuhiljaa (i slow motion) 'murhan' jälkeen. Hänellä on alibi, vaikka itse filmi se ei suoranaisesti olekaan. Jos hänet oltaisiin pidätetty heti murhan jälkeen, niin hänen kertomuksensa olisi saanut kuulustelijat tärisemään munaskuitaan myöten (skaka i sina grundvalar). https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc
      Katsokaa se uudelleen niin löydätte uusia yhtymäkohtia ja tajuatte taas jotain uutta. (minulla on henkilökohtainen syy ratkaista tämä mysteerio) (en halua Ruotsille enkä ruotsalaisille mitään pahaa)

      Tuo murhan rekonstruktio varmaan paljasti myös sen, että kaikki tapahtumat paikalla on tapahtunut kuin hidastetussa filmissä (i slow motion). Palme makasi maassa useita minuutteja ja ambulanssi tuli paikalle sattumalta ja vei miehen vaimoineen mennessään. Vaimo tuli sitten sairaalaan eri kyydillä ja eri takissa johon kuula oli osunut. Todistajien kertomat ajat eivät täsmää, kun niitä vertailee keskenään. Ne on keksittyjä. Uusi rekonstruktio paljastaisi vain bluffin ei muuta. Moni on vielä elossa noista lavastajista (kriisi näyttelijöistä) Hekään eivät tiedä kaikkea tai sitä, miksi heidät otettiin mukaan tähän bluffiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe