Miksi homous on pahinta meistä?

darmau

Seuraan nettikirjoittelua eräästä homosuhteesta syytetystä. Uskovat kirjoittajat ovat jakautuneet kahteen leiriin.

Toinen puoli esittää kuvallisiakin todisteita suhteesta ja tuomitsee tyypin. On muutenkin tätä tyyppiä vastaan opetuksen ja epäilemiensä valeiden takia.

Toinen puoli ei usko homosuhdetta vaan syyttä ensimmäistä ryhmää nettivaleita ja uhkaa tuomiolla. heille henkilö on oikeaoppinen.

Molemmat ryhmät syyttävät toisiaan uskonnollisuudesta.

Mutta homous on pahinta´mitä tietävät-

15

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt11

      Minulle henk. koht. homoseksuaalisuus ei ole pahinta vaan se, että kyseessä on seurakunnan paimen,joka on itse julkisesti tuominnut homouden täysin ja on lisäksi mennyt naimisiin naisen kanssa reilut puoli vuotta sitten varmasti hyvin tietäen jo silloin oman seksuaalisen suuntautumisensa. Onko tarkoitus ollut saada kulissi omalle toiminnalle vai mikä on motiivi, sitä voi vain arvailla, samoin sitä koska tuo suhde on alkanut, ennen avioitumista vai.sen jälkeen. Ja hän on julkisesti opettanut miehen ja naisen välisestä suhteesta, miten seurustelu on pyhää, ei saa olla missään fyysisessä kontaktissa toiseen ennen avioitumista, kuinka he nyt tekevät tämän seurustelu/avioliiton täysin oikein ja ovat esimerkkinä muille. Ja kuinka uskovainen ei saa olla uskomattoman kanssa jne. Ja se että ko pari on ollut esikuvana ja auktoriteettina monille nuorille tässä asiassa. Että nämä asiat siinä häiritsee!!

    • Mitään kantaa Tiaiseen ottamatta kysyisin vain että eikö tuollaisten syytösten esittäminen nimeltämainittua henkilöä vastaan edellyttäisi jo sääntöjenkin mukaan jonkinlaisia todisteita asiasta, eikä vain pahaa puhetta.

      • uihyoi

        Samoissa piireissä aikoinaan vaikuttanut Markku Koivisto tunnusti julkisesti homosyntinsä samassa tilanteessa, mutta jos Patrick Tiainen ei sitä halua tehdä, niin miten tätä valheellista salasynnissä elämistä voi muuten todistaa, jos tästä lankeemuksesta ei ole valokuvia, videoita, todistuslausuntoja tms?


      • uihyoi kirjoitti:

        Samoissa piireissä aikoinaan vaikuttanut Markku Koivisto tunnusti julkisesti homosyntinsä samassa tilanteessa, mutta jos Patrick Tiainen ei sitä halua tehdä, niin miten tätä valheellista salasynnissä elämistä voi muuten todistaa, jos tästä lankeemuksesta ei ole valokuvia, videoita, todistuslausuntoja tms?

        Jos todisteita ei ole miten silloin voit että näin on tapahtunut????


      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        Ikävä kyllä, PT on itse kirjoittanut jollekin palstalle ehkä tänään, asiallisen tunnustuksen lankeemuksesta ja ilmoittanut vetäytymisestä yksityiselämänsä selvittämiseen rauhassa.
        'voitelu' joka tähänkin uhriin tarttunut, on torontohenki, hengellisen ja fyysisen haureuden villitsevä henki sekä noituus, taikuus yms!

        Patrick paljasti varomatomuuttaan mistä on todella kyse!


      • gghghjhkf

        Amen. Oivalsit asian.


    • Ierika

      Mahdollisesti au-lapsi Jeesuksen traumatisoitunut käytös johtui myös homoseksuaalisuudesta , mihin kaikki hänen tunnettu toimintansa viittaa.
      Miettikääpä tuota kun syyllistätte "luojan"luomia.

    • ovatperkeleestä

      Onko joku todella pitänyt tuota paria esikuvanaan ,,? Epäilen.

      Itse näin aikoinaan itsensä pahan M.Koivistossa, kuten myös P.Tiaisessa. Millaisin silmin hellarit idoleitaan katsovat kun eivät huomaa itseään saatanaa eoäjumalissaan..::))

      • jkjjhyujhöpfd

        Niimpä. Ihmettelen.


    • Kuka.parempi

      Yleinen homoseksuaalien kauhistelu ja itsensä parempana pitäminen tyyliin, että minä kyllä pääsen taivaaseen, mutta he eivät, kuulostaa todella hölmöltä.

      Mihinkään Tiaisiin ja muihin hörhöihin en sinällään ota kantaa.

      • Lzcbrq

        Jumala voi kyllä parantaakin homoudesta mutta kaikki eivät parane,olkoon mikä sairaus tahansa.Minulla ei ole mitään homoutta vastaan,kristittykin voi olla mielestäni homo mutta pidättäytyy seksisuhteista mieheen olisi parasta.Seurakunnan pitäisi nyt antaa tukensa Patrickille eikä eikä toivoa että häipyisi kuin pieru saharaan.Häpeisivät ,Närhet ynnä muut pastorit ,ei saa hylätä nyt kun vaikeudet tulleet esiin.Vaiko tiesivätkö homoudesta ja uskoivat että tullut terveeksi,huomanneet jotain ja varoitelleetkin,en tiedä.Jokatapauksessa terveessä seurakunnassa ei suosita homopastoria,pitää sitten vaan tyytyä alemmille palvelutehtäville.Nöyryyttä Jumala rakastaa,ei esilläoloa ja ahneutta.


      • Tärkeää tässä on vain se, että Patrick ja Frans saavat elää onnellista yhteiseloa jatkossakin. Patrickin vaimoa ei pahemmin käy sääliksi, sillä tymyydestä sakotetaan. Tässä tapauksessa tyhmyys = äärimmäinen analyyttisen ajattelun puute. Kun kaveri on noin ilmihomo kuin Patrick on, vain henkisesti täysin sokea voi olla tajuamatta asiaa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      28366
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      204
      18217
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      357
      9531
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6395
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4233
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3813
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      36
      2244
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1497
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1245
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1197
    Aihe