Uusi ravintola

Minot

Nyt on kyllä melkoinen yritys perustettu Idarosa/pub wiljami! Hyvä että yritetään mutta, jokaiselta kuullut pelkästään huonoa palautetta sekä pubin että ruokapuolelta. Pari kertaa itse myös todistaneena omistajat eivät tiedä omia hintojaan eikä oikeastaan edes että mitä myyvät..

81

7354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kilometrejätakana

      Onpa harmi, muistaakseni yrittäjät aika nuoria?..Olisiko pitänyt hakea kokemusta ensin ravintolan pyörittämisestä vaikka palkollisena toiselle, ei ole ihan iisibiisi- juttu kuitenkaan. Tosin harva palkkaa parikymppistä ravintolapäälliköksi tms. koska juurikin se kokemus puuttuu.

    • Oldgreyfox

      Voihan se olla, että sen takana on toisen tai molempien vanhemmat ja omat nimet kuralla, niin tarvitaan puhtoista peliin.

    • Gyte

      Niinpä se vaan on että noissa hommissa on hyvä olla se merkittävä työkokemus pohjalla ja sitä pitää haluta tehdä koko sydämestään eikä niin että lähdetään henkseleitä paukutellen vetää tota hommaa. Itselle on tosi tärkeää et minkälainen henkilökunta on ja tuolla ei välity minkäänlaista fiilistä että he haluais palvella siellä niin kun yrittäjät normaalisti palvelee asiakkaitaan. Samaa mietin että onko tällä vanhalla rouvalla kuka siellä kuulemma huutaa asiakkaiden edessä näille nuorille niin oma nimi menny jo.

      • Myötähäpeävä

        Tänään kävin testaamassa lounaan.
        Olihan se tosi pettymys.
        - Ravintola edelleen työmaa, eli remontti selkeästi kesken. Kumma kun ei tehdä remonttia ensin ja sitten kuppila vasta auki.
        - Lista ei pitänyt paikkaansa
        - Salaatit epämääräisissä astioissa rumasti tarjolla
        - Vihersalaatti oli jo parhaat päivänsä nähneet, rusehtavia
        - Juomat liian lämpöisiä
        - Säälittävää haaleaa kanakeittoa tuli maistettua pari lusikallista
        - Epämääräisen näköistä ja hajuista silakkalaatikko ei pystynyt edes maistamaan
        - Tarjolla myös hernekeittoa, mössön näköistä sekin, hmm. kaksi keittoa samalla lounaalla? Ei riitä tarjotin monelle lautaselle vai onko tarkoitus, että heität kanat ja herneet sekaisin samalle lautaselle, samaan paikkaanhan ne menevät, hah haa.
        - Vaaleaa leipää sai itse leikata omilla likaisilla käsillään, teki pahaa jo ajatuskin syödä sitä, kun ei tiedä kuinka moni sitä on räpeltänyt.
        - Leipien lähellä ei olleet levitteet vaan salaattien kanssa samassa altaassa
        - Pannari oli esillä leivinpapereineen kaikkineen, paperi oli rikki, pannari pehmeää ja haaleata, ei todellakaan ruokahalua herättävää
        - Jotain epämääräistä marjasosetta tarjoiltiin pannarin kanssa, en pystynyt maistamaan
        - Kahvi oli loppu, hah! Sitä oltiin kuulemma keittämässä... Minun lisäkseni kolme muuta ruokailijaa, eli ruuhkaa ei tosiaan ollut.
        Annoin rakentavaa palautetta tarjoilijalle.

        Aika paljon täytyy yrittäjän tehdä parannuksia, jos meinaa saada ravintolan menestymään!


      • Kammotusruokala

        Kävin tsekkaamassa facebook-sivut, eipä paljoa napostele eikä luottamusta herätä lounaslista. Lauantaina tarjolla makaronilaatikko, kasvissosekeitto ja voisilmäpulla á 9,50€, kiitos. Niinkö ihan oikeasti? Kuka nyt menee ravintolaan syömään makaronilaatikkoa ja vieläpä viikonloppuna? Ei nyt ole ihan loppuun asti ajateltu tätä konseptia, vinkki, käykää lukemassa kilpailijoiden tarjonnat. Toivottavasti kukaan ei erehdy(ainakaan toistaiseksi) järjestämään juhlia siellä, eikös ne sellaistakin mainosta?


      • Oletkokateellinen
        Myötähäpeävä kirjoitti:

        Tänään kävin testaamassa lounaan.
        Olihan se tosi pettymys.
        - Ravintola edelleen työmaa, eli remontti selkeästi kesken. Kumma kun ei tehdä remonttia ensin ja sitten kuppila vasta auki.
        - Lista ei pitänyt paikkaansa
        - Salaatit epämääräisissä astioissa rumasti tarjolla
        - Vihersalaatti oli jo parhaat päivänsä nähneet, rusehtavia
        - Juomat liian lämpöisiä
        - Säälittävää haaleaa kanakeittoa tuli maistettua pari lusikallista
        - Epämääräisen näköistä ja hajuista silakkalaatikko ei pystynyt edes maistamaan
        - Tarjolla myös hernekeittoa, mössön näköistä sekin, hmm. kaksi keittoa samalla lounaalla? Ei riitä tarjotin monelle lautaselle vai onko tarkoitus, että heität kanat ja herneet sekaisin samalle lautaselle, samaan paikkaanhan ne menevät, hah haa.
        - Vaaleaa leipää sai itse leikata omilla likaisilla käsillään, teki pahaa jo ajatuskin syödä sitä, kun ei tiedä kuinka moni sitä on räpeltänyt.
        - Leipien lähellä ei olleet levitteet vaan salaattien kanssa samassa altaassa
        - Pannari oli esillä leivinpapereineen kaikkineen, paperi oli rikki, pannari pehmeää ja haaleata, ei todellakaan ruokahalua herättävää
        - Jotain epämääräistä marjasosetta tarjoiltiin pannarin kanssa, en pystynyt maistamaan
        - Kahvi oli loppu, hah! Sitä oltiin kuulemma keittämässä... Minun lisäkseni kolme muuta ruokailijaa, eli ruuhkaa ei tosiaan ollut.
        Annoin rakentavaa palautetta tarjoilijalle.

        Aika paljon täytyy yrittäjän tehdä parannuksia, jos meinaa saada ravintolan menestymään!

        Jaaha...Erkki Sarkkisen rouva Kytäjänkatu viidestä täälläkin vauhdissa.
        Kuinka köyhää täytyy ihmisen elämän olla, ettäå paasaa yli 17 minuuttia parhaaseen lounasaikaan puhelimessa yrittäjälle ja samaan aikaan vaatii lisää palvelua?
        Piti sitten tännekin vielä vänistä? Ja vielä silkkaa paskaa.
        Ainahan teitä kateellisia maailmaan mahtuu, ?mutta koirat haukku, karavaani kulkee...syö seuraavan kerran kebappia.


      • Rakkikoiria
        Kammotusruokala kirjoitti:

        Kävin tsekkaamassa facebook-sivut, eipä paljoa napostele eikä luottamusta herätä lounaslista. Lauantaina tarjolla makaronilaatikko, kasvissosekeitto ja voisilmäpulla á 9,50€, kiitos. Niinkö ihan oikeasti? Kuka nyt menee ravintolaan syömään makaronilaatikkoa ja vieläpä viikonloppuna? Ei nyt ole ihan loppuun asti ajateltu tätä konseptia, vinkki, käykää lukemassa kilpailijoiden tarjonnat. Toivottavasti kukaan ei erehdy(ainakaan toistaiseksi) järjestämään juhlia siellä, eikös ne sellaistakin mainosta?

        Katsos, köyhälle kaukki on kallista....
        Kateelliset täällä raksyttämässä?


      • Eikytäjäntieltä

        Jokaisella vapaus valita minne rahansa laittaa, jos joku on kateellinen tuosta makarooniruokalasta niin on elämänpiiri pientä. No asiakasmäärät ja liikevaihto tulevat kertomaan kuinka menestyvät. Veikkaan konkurssia 1-1,5 vuoden sisällä.


      • TikkurilanTaikuri

        Nyt haiskahtaa vähän siltä että yrityksen sisältä joku on ottanut suhteellisen rakentavasta palautteesta herneen nenään. Ps. Menen minäkin mielelläni kebabille.


      • Rakkikoiria

        "Suhteellisen rakentava palaute" on mielestäsi käydä syömässä, lähteä pois, soittaa perään ja vänistä nimettömänä netissä?
        Ei ollut pokkaa tulla antamaan "suhteellisen rakemtavaa palautetta" paikan päällä kasvotusten?
        Kun nyt jatkettiin, niin tämä 'rakennustyömaa" ei häiritse ketään ruokasalissa, kun remonttia tehdään seinän toisella puolella ja ovet suljettuna.
        "Epämääräiset" astiat ovat samoja kuin missä muussa tahansa - tuolla ne vain sattuvat olemaan mustia- jja osa tarjoiluastioista on Arabian Teema-sarjaa.
        Mitä leipään tulee, niin monet osaavat - sinusta ilmeisesti poiketen - pestä kätensä ennen ruokailua ja osaavat käyttää liinaa apuna leikatessaan leipää.
        Salaatti, kuten kaikki muutkin raaka-aineet ovat tuoreita ja ne oli leikattu vain hieman aiemmin tarjoilukulhoon.
        En ymmärrä, että mikä pointti sinulla on kirjoittaa täällä paskaa?


      • asiakasonainaoikeassa
        Rakkikoiria kirjoitti:

        "Suhteellisen rakentava palaute" on mielestäsi käydä syömässä, lähteä pois, soittaa perään ja vänistä nimettömänä netissä?
        Ei ollut pokkaa tulla antamaan "suhteellisen rakemtavaa palautetta" paikan päällä kasvotusten?
        Kun nyt jatkettiin, niin tämä 'rakennustyömaa" ei häiritse ketään ruokasalissa, kun remonttia tehdään seinän toisella puolella ja ovet suljettuna.
        "Epämääräiset" astiat ovat samoja kuin missä muussa tahansa - tuolla ne vain sattuvat olemaan mustia- jja osa tarjoiluastioista on Arabian Teema-sarjaa.
        Mitä leipään tulee, niin monet osaavat - sinusta ilmeisesti poiketen - pestä kätensä ennen ruokailua ja osaavat käyttää liinaa apuna leikatessaan leipää.
        Salaatti, kuten kaikki muutkin raaka-aineet ovat tuoreita ja ne oli leikattu vain hieman aiemmin tarjoilukulhoon.
        En ymmärrä, että mikä pointti sinulla on kirjoittaa täällä paskaa?

        Tämä on ilmeisesti yrityksen edustajan vastine, koska tietää asiat noin tarkkaan. Törkeätä kielenkäyttöä ja pelkästään tämän perusteella jätän käymättä kyseisessä ravintolassa vaikka eivät arvostelut muutenkaan houkuttele.


      • LyoninTeurastaja
        asiakasonainaoikeassa kirjoitti:

        Tämä on ilmeisesti yrityksen edustajan vastine, koska tietää asiat noin tarkkaan. Törkeätä kielenkäyttöä ja pelkästään tämän perusteella jätän käymättä kyseisessä ravintolassa vaikka eivät arvostelut muutenkaan houkuttele.

        Sivuhuomiona ja sivullisena vaan mainitsen, että ei olisi ensimmäinen kerta jos jonkun ravintolan nimetön mustamaalaaminen täällä olisi poliisin tutkinnassa ja tämä nimetön ajatusten tonava kaivaisi kuvetta oikeudessa.

        Kannattaa ehkä itse käydä testaamassa uusi rafla ja sen jälkeen tehdä johtopäätökset menettekö uudestaan. Jos paikka mainostaa olevansa lounasravintola, niin sellaiseksi niiden facessa oleva ruokalista näyttää aivan normaalilta.


      • KaameaKaima
        LyoninTeurastaja kirjoitti:

        Sivuhuomiona ja sivullisena vaan mainitsen, että ei olisi ensimmäinen kerta jos jonkun ravintolan nimetön mustamaalaaminen täällä olisi poliisin tutkinnassa ja tämä nimetön ajatusten tonava kaivaisi kuvetta oikeudessa.

        Kannattaa ehkä itse käydä testaamassa uusi rafla ja sen jälkeen tehdä johtopäätökset menettekö uudestaan. Jos paikka mainostaa olevansa lounasravintola, niin sellaiseksi niiden facessa oleva ruokalista näyttää aivan normaalilta.

        Toivottavasti et ota kaimasi menetelmiä käyttöön.Klaus Barbie pääsi ainoastaan joskus 90-luvulla vuosikymmeniä piileskeltyään. Asiasta oli lehdissä juttua silloin.


      • ei.kiinnosta.selitykset
        LyoninTeurastaja kirjoitti:

        Sivuhuomiona ja sivullisena vaan mainitsen, että ei olisi ensimmäinen kerta jos jonkun ravintolan nimetön mustamaalaaminen täällä olisi poliisin tutkinnassa ja tämä nimetön ajatusten tonava kaivaisi kuvetta oikeudessa.

        Kannattaa ehkä itse käydä testaamassa uusi rafla ja sen jälkeen tehdä johtopäätökset menettekö uudestaan. Jos paikka mainostaa olevansa lounasravintola, niin sellaiseksi niiden facessa oleva ruokalista näyttää aivan normaalilta.

        Kannattaa tehdä selvä pesäero mikä on mustamaalaamista ja mikä ravintolan normaalia arvostelua, ja se sallittakoon. Jos jotakin mustamaalataan ketjussa niin selvästikin asiakasta joka on varmasti joillekin tunnistettavissa. Kehottaisin ravintoloitsijaa, työntekijää tms. taustapirua kuka kirjoituksista vastaa, vetämään leuan rintaan ja parantamaan toimintaansa, pois selittelemästä ja haukkumasta asiakkaita keskustelupalstalta. Haloo!


      • Kilpailuonkovalaji

        Minusta on hyvä, että joku asiakas antaa palautetta. Tämä tällä sivustolla antanut kertoi antaneensa palautetta tarjoilijalle heti paikan päällä.
        On oikein myös kirjoittaa siitä myös tälle palstalle niin halutessaan.
        Miksi tod.näk. itse yrittäjä tällä palstalla vastailee nimettömänä?
        Kilpailu ruokaravintoloiden suhteen on Hyvinkäällä kovaa ja siksi uuden yrittäjän pitäisi ottaa tällainen palaute todella vakavasti ja pahoitella tapahtunutta sekä korjata tilanne heti, jos aikoo pärjätä kilpailussa.


      • Palveluako

        Suomessa ei ole helppoa olla yrittäjä, mutta liikeidea sekä kilpailutilanne olisi hyvä olla selvillä ennen yrityksen perustamista.
        Ammattitaitokaan ei koskaan ole pahitteeksi yrittämään ryhtyessä.
        Asiakkaat vaan "äänestää" kukkaroillaan ja jaloillaan, jos homma ei toimi.
        Tsemppiä kuitenkin kaikille !!!


      • Anonyymi
        Oletkokateellinen kirjoitti:

        Jaaha...Erkki Sarkkisen rouva Kytäjänkatu viidestä täälläkin vauhdissa.
        Kuinka köyhää täytyy ihmisen elämän olla, ettäå paasaa yli 17 minuuttia parhaaseen lounasaikaan puhelimessa yrittäjälle ja samaan aikaan vaatii lisää palvelua?
        Piti sitten tännekin vielä vänistä? Ja vielä silkkaa paskaa.
        Ainahan teitä kateellisia maailmaan mahtuu, ?mutta koirat haukku, karavaani kulkee...syö seuraavan kerran kebappia.

        Ketä tää Sarkkiska on?


    • Rakkikoiria

      "Omistajat"? Eihän paikalla ole kuin yksi omistaja ja muut ovat palkollisia.
      Varmaan henkilökuntaa on palkattu lisääkin ja kuulopuheita ei kannata levitellä, jos ei tiedä itse asoasta mitään.

    • mutu-hutu

      Kyllä nyt taas ruoskitaan uutta yrittäjää.

      • mummelivain

        Näin on. Älkää nuoret yrittäjät lannistuko, kateellisten panettelua. Jos on jossain asiakkailla huomauttamista, virheet voi aina korjata. En ole käynyt vielä teidän ravintolassa, mutta seurannut tätä palstaa, joka on aika karmeaa luettavaa. Pää pystyyn, virheistä oppii, ..asiallinen palaute yrittäjille kasvotusten, eikä 'riekkua' täällä koko kaupungin nähden.


      • räyhräyh

        Tänään ajattelin poiketa pubin puolella vilkaisemassa. Ei yhtään asiakasta, remontti selvästi vielä kesken, joku ilmeisesti henkilökuntaan kuuluva kälätti kännykkään, eikä edes huomioinut, että tulin, jotkut riiteli tai jotain takahuoneessa. Poistuin, enkä palaa.


      • Rakkikoiria
        räyhräyh kirjoitti:

        Tänään ajattelin poiketa pubin puolella vilkaisemassa. Ei yhtään asiakasta, remontti selvästi vielä kesken, joku ilmeisesti henkilökuntaan kuuluva kälätti kännykkään, eikä edes huomioinut, että tulin, jotkut riiteli tai jotain takahuoneessa. Poistuin, enkä palaa.

        Ja tämän kaiken pystyit havainnoimaan noin tarkasti sinä 20 sekuntin aikana, jonka vietit ovenraossa, että tänne päätit raportoida?
        Silloin varmasti huomasit myös, että puhelimessa ollut henkilö (pubissa, jossa ei ollut ketään...) ja toinen henkilö eivät olleet henkilökuntaa, vaan virittämässä dataprojektoria toimintaan. Huomasit varmasti, että tikkaat olivat sitä tarkoitusta vasten, ei remonttia, joka on lopetettu pubissa jo yli viikko sitten ennen sen avaamista.
        Huomioit sieltä ovelta tarkkanäköisesti varmaan myös, että pubissa ei ole takahuonetta, vaan 80-neliöinen keittiö, jossa huuva, keittiökoneet ja olutjäähdyttimet pauhaavat, joten siellä joutuu puhumaan kovaa toiselle, jos nyt ei satu ihan vieressä olemaan.


      • räyhräyh
        Rakkikoiria kirjoitti:

        Ja tämän kaiken pystyit havainnoimaan noin tarkasti sinä 20 sekuntin aikana, jonka vietit ovenraossa, että tänne päätit raportoida?
        Silloin varmasti huomasit myös, että puhelimessa ollut henkilö (pubissa, jossa ei ollut ketään...) ja toinen henkilö eivät olleet henkilökuntaa, vaan virittämässä dataprojektoria toimintaan. Huomasit varmasti, että tikkaat olivat sitä tarkoitusta vasten, ei remonttia, joka on lopetettu pubissa jo yli viikko sitten ennen sen avaamista.
        Huomioit sieltä ovelta tarkkanäköisesti varmaan myös, että pubissa ei ole takahuonetta, vaan 80-neliöinen keittiö, jossa huuva, keittiökoneet ja olutjäähdyttimet pauhaavat, joten siellä joutuu puhumaan kovaa toiselle, jos nyt ei satu ihan vieressä olemaan.

        Älä puolustele paskapaikkaasi. Kyllä ravintolassa pitää olla KAIKKI VALMISTA ennen kuin se avataan.


      • LeBatong
        Rakkikoiria kirjoitti:

        Ja tämän kaiken pystyit havainnoimaan noin tarkasti sinä 20 sekuntin aikana, jonka vietit ovenraossa, että tänne päätit raportoida?
        Silloin varmasti huomasit myös, että puhelimessa ollut henkilö (pubissa, jossa ei ollut ketään...) ja toinen henkilö eivät olleet henkilökuntaa, vaan virittämässä dataprojektoria toimintaan. Huomasit varmasti, että tikkaat olivat sitä tarkoitusta vasten, ei remonttia, joka on lopetettu pubissa jo yli viikko sitten ennen sen avaamista.
        Huomioit sieltä ovelta tarkkanäköisesti varmaan myös, että pubissa ei ole takahuonetta, vaan 80-neliöinen keittiö, jossa huuva, keittiökoneet ja olutjäähdyttimet pauhaavat, joten siellä joutuu puhumaan kovaa toiselle, jos nyt ei satu ihan vieressä olemaan.

        Itse yli 20v rav.alalla töitä tehneenä ja yhä tekevänä en ikinä ole alentunut tällaiseen tyyliin asiakkaita kohtaan, oli syytä tai ei! Nyt ravintolan puolelta sahataan rajusti omaa oksaa. Ilmainen neuvo: Lukekaa rauhassa ihmisten kommentit, älkää "huutako" niihin vastaan, vaan miettikää miksi joku reagoi noin ja kehittäkää toimintaanne. Ei tänne kaivata jenkki-tyyliin (kurjat kuppilat) paikkaa, jossa asiakkaat ovat aina väärässä, heille huudetaan jne. vaikka ravintolassa kaikki tehtäisiin päin peetä. Teillä on saumat tehdä paikasta hyvä ja kiinnostava, se riippuu ihan kuulkaa vain ja ainoastaan teistä, haluatteko sitä ja teettekö paikasta sellaisen.


    • qewth

      Omistaako MATU tuon ravintolan. Jos ei, niin tulen käymään.

      • Rakkikoiria

        Ihan supmalainem nuori neiti paikan omistaa ;)


    • Eitämämuutu

      Suomi24:n keskustelupalsta ei ole vakavasti otettava foorumi. Täällä mellastaa työttömät luuserit, rasistit ja muuten vaan yhteiskunnan ulkopuolella elävät. Jokaisen kannattaa livessä itse todeta asiat paikanpäällä ja tehdä johtopäätökset eikä turvautua tämän foorumin antiin.

      • Kirjoitatasiaa

        Juuri näin!


      • Enolerobottikaan

        ...ja mitähän v.....a sinä tällä sivulla sitten teet !!! 😂


      • norobot

        No lukee surkimuksien kirjoituksia ja kuvittelee itse olevansa heitä parempi.


    • muutakuinpizzaa

      Kyllä yrityksen edustajan (jos siis on oikeasti), joka täällä kärkkäästi vastailee, kielenkäyttö on sellaista, ettei tee mieli tulla edes sitä ensimmäistä kertaa syömään. Ei tuo tyyli vetele, JOS ruuassa, palvelussa on korjaamista, korjatkaa ja tehkää meille hyvinkääläisille hyvää kotiruokaa! Mielelläni söisin ihan kotimaisessa omistuksessa olevassa ravintolassa. Kyllähän esim. Eat.fi:ssä kerrotaan mielipiteet ravintoloiden ruuasta melko suorin sanoin. Asiakkaiden mielipiteet pitää ottaa palautteena vastaan ja yrittää parantaa. Ja saahan tänne tulla kertomaan hyvistäkin kokemuksista ihan vapaasi, myös tänän ravintolan kohdalla. Toivon todella, että niitä saadaan.

      Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmaksi, sanoi vanha kansa ja oli niin oikeassa.

    • syöjä

      En ole vielä mainitussa ravintolassa käynyt, mutta olen toki iloinen, että Hyvinkäällä on tarjolla ns. suomalaista kotiruokaa ja vielä sillan oikealla puolella.

    • Yrittäjä15v

      Ei todellakaan yrityksen edustaja (on sitten omistaja/hänen puoliso/palkollinen/mikä vaan)vastaile tuohon tyyliin ikinä!!?? Ei netissä eikä puhelimessa eikä kasvotusten!! Nöyränä palautteet vastaan(niinhyvät kuin huonot) ja parantamaan hommia ja asennetta!! Hyvinkää on vielä niin pieni paikka että on palaute oikein tai väärin niin siinä kusee omiin muroihin ja yllättävän nopeasti!! Nyt valoja päälle!!

      • mutu-hutu

        Se tässä kaikessa on parasta, että tämäkin myrsky vesilasissa painuu kohta unholaan kuten vesi hanhen selästä. Ja elämä jatkuu kaikilla osapuolilla...


    • Lopev

      Onhan toi nyt ihan absurdia mihin tyyliin kyseisen kuppilan joku "edustaja" täällä ottaa palautetta vastaan! :-D Way to go! Luulen tosiaan että aika nöyränä kannattaa ottaa se palaute vastaan vaikka menisikin vähän tunteisiin. Noin uutena yrityksenä varsinkin on aika tärkeä saada se oma asiakaskunta ja tolla menolla se ei onnistu että, asiakkaille suoranaisesti vittuillaan täällä.

    • A.Hitler

      Tietysti on mahdollista, että joku kirjoittelee täällä muiden puolesta. Heräsin nyt vaan kuolleista kertomaan tän.

    • Kehäpäätelmä

      Luin Aamupostin jutun näistä yrittäjistä. Jos alle 20-kymppiset päättävät työllistää itsensä ja ryhtyä yrittämään, sitä pitää tukea eikä mollata. Olisiko esimerkiksi näistä räyhähenkisistä nimimerkeistä itse tekemään mitään? Tuskin. Neuvoja on helppo antaa.

      Suomea kiertäneenä minua harmittaa se, ettei Hyvinkäällä ole samantasoisia lounaspaikkoja kuin monella pienellä paikkakunnalla. Sellaisia kuin Iltalypsy Kiuruvedellä tai jo lopettanut Reino Kiteeltä. Noissa olen kokenut parhaita ruokaelämyksiä. Hyvässä lounaspaikassa on mielestäni aina kotikaljaa tarjolla. Hyvinkäällä en tiedä yhtään sellaista paikkaa.

      • Culinaria

        Kahvila Donner kaupungintalolla.


      • räyhräyh

        Noniin, pitihän se arvata. ei ole kokemusta, ei ole osaamista, mutta rinta rottingilla vaan aloitetaan isoa ravintolaa. Pitäisikö muka asiakkaiden käydä paskassa paikassa vain tuen osoituksena, koska omistajat ovat alle kaksikymppisiä? Ei onnistu.


      • räyhäasiakas

        Rupeiskohan tämä asia olemaan käsitelty. Uutta matoa koukkuun. Tai palataan asiaan joskus myöhemmin, jos tarvetta.


      • Walleri

        Tuli käytyä, ruoka oli hyvää ja pubissa ystävällinen palvelu.


      • hehhehheee
        Walleri kirjoitti:

        Tuli käytyä, ruoka oli hyvää ja pubissa ystävällinen palvelu.

        Vai niin. Olitko koko kahdeksan tunnin työpäivän, vai lähditkö aikaisemmin pois? Söitkö keittiön puolella, vai tyhjässä salissa? Pubin puolella sitten työkaveri tarjosi ystävällisesti kahvit?


      • Walleri
        hehhehheee kirjoitti:

        Vai niin. Olitko koko kahdeksan tunnin työpäivän, vai lähditkö aikaisemmin pois? Söitkö keittiön puolella, vai tyhjässä salissa? Pubin puolella sitten työkaveri tarjosi ystävällisesti kahvit?

        Söin lounaan ja join pubissa Guinness-oluen, hyvää oli. Lienet joku matupizzeria trolli?


      • Walleri
        hehhehheee kirjoitti:

        Vai niin. Olitko koko kahdeksan tunnin työpäivän, vai lähditkö aikaisemmin pois? Söitkö keittiön puolella, vai tyhjässä salissa? Pubin puolella sitten työkaveri tarjosi ystävällisesti kahvit?

        Trolli olet, mutta kenen asialla?


      • Ammattitaito-onehto

        Alle kaksikymppiset(kään) eivät voi alkaa työllistää itseään ilman asiaan kuuluvia tietoja ja taitoja.


    • Ikämies_m41

      Tämä nimimerkki "räyhräyh" tuntuu olevan todella elämässä epäonnistunut LUUSERI joka saa tyydytyksen toisten aiheettomasta mollaamisesta. Idarosa tuntuu olevan todella viihtyisä paikka ja kyllä poikkean toistekin kun taas käväisen Hyvinkäällä! Menestystä omistajille ja luusereitten puheista ei kannata välittää eikä niihin edes antaa kommentteja! Näin on!

      • Ikämies40

        Itsekin välitit ja kommentoit tämän luuserin viestejä. Pelkkien kirjoitusten perusteella ei voi sanoa onko ihminen epäonnistunut elämässään vai ei. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Kyseinen asiakas ei ole tykännyt kyseisestä ravintolasta ja sille ei mitään kukaan voi.


      • håkan-kortti-on-valttia

        Yksinäänkö tämä räyhräyh sinusta täällä moittii paikkaa? Epäilen kyllä, että ei, on niin monella tyylillä kirjoitettu arvosteluja. Kas kun kukaan ei ole vielä tempaissut esiin Håkan-korttia:D


    • Vanha.William.K

      Kävimme pubin puolella muutamalla olusella vappupäivänä parhaaseen vappulounas aikaan.Ruokapuolen ovella varauksen tehnyt iäkkäämpi pariskunta kyseli meiltäkin miksi ovet ei ole auki vaikka heilläkin jo varaus yms..Pubin puolelta saivat melkoisen vastauksen : ei tarveaineita. Että tämmöstä.

    • myrkkis1

      Kyllä on ihan juntti kun valittaa että leipää leikataan itse, ei ole sitten vissiin tullut käytyä kunnon Hotelleissa esim: Aamupalalla, niin näkisi että näin yleensä Nykypäivänä toimitaan, Tietämättömyys???

    • Huohteänkanssa

      Lopetetaanko tämä paskan jauhaminen täällä ja toivotetaan onnea ja menestystä niin kuin yleensä on tapana? Aika näyttää joka tapauksessa kuinka ravintolan käy.

    • Iinasss

      Olen vannonut ja vakuuttanut, etten tänne sivustolle koskaan mitään kirjoittaisi, mutta sen ajattelin mainita, ettei minulla ole edustajaa firmani puolesta. pahoittelen heille jotka ovat saneet huonon kuvan yrityksestäni. Mutta muistuttaisin että palaute menee parhaiten perille s-postilla, viestillä, soittamalla... Mutta nimettömänä toisten haukkuminen netissä on aika ikävää. Harmi että niin kovin monet sanovat hyvän palautteen kasvokkain, eikä internetissä, sillä hyvää palautetta olen saanut paljon. Kaikenlaisen palautteen olen ottanut vastaan ja tarpeen mukaan muuttanut toimintaa. Ei mennyt ensimmäiset päivät hyvin, mutta aika eri tasoa ollaan jo nyt muutama viikko avauksen jälkeen. Ensimmäinen & viimeinen kommenttini tälle sivustolle. Nuori ehkä, mutta käytöstavat eri tasoa kuin osa täällä kirjoittavista.

      • Nilli

        Niinpä. Kaikille ravintolayrittäjille pitäisi olla kristallin kirkkaana selvillä muutama perusasia.
        1. Siisteys
        2. Palvelu
        3. Hyvät tuoreet tuotteet
        4. Ammattitaitoinen henkilökunta

        Toki paljon asioita, jotka näiden sisään mahtuvat, mutta nämä koko ajan mielessä, niin mikään ei mene vikaan.
        Sinällään ihmeellistä, mutta Hyvinkäällä ei ole yhtään ravintolaa, jossa nämä neljä asiaa toteutuisi. Mikä teitä yrittäjät vaivaa, ravintoloitsijan pitää olla aivan hiton kunnianhimoinen ja pyrkiä siihen, että hänen ravintolaansa halutaan tulla vaikka jonottamalla. Ei ihmiset viitsi maksaa paskasta kolmeakymmentä euroa per annos ja en puhu nyt Idarosasta vaan kaikista Hyvinkään ravintoloista.


    • Espanjol

      Hei, nyt yrittäjä nöyryyttä peliin. kiitos.

    • Kemppariini

      Jos et kerta itse ole kirjoittanut tänne, eikä kukaan muukaan yrityksen edustaja, niin kuka tää henkilö sitten on , joka osasi kuitenkin hyvinkin tarkasti kertoa takahuoneen riidan olevan jotain muuta jne?
      Tuskin asiakas kuitenkaan.

      • mysterioosi

        Siinäpä vuosisadan mysteeri...


      • Petos
        mysterioosi kirjoitti:

        Siinäpä vuosisadan mysteeri...

        Olen luvannut olla muutaman vuoden Iinan tukena, kertoo äiti Pirjo Metiäinen, jolla on kokemusta monen erilaisen yrityksen pyörittämisestä.


    • mummelivain

      Lopettakaa jo, ja antakaa nuoren yrittäjän keskittyä ravintolansa pyrörittämiseen. Ainaista 'natkuttamista' ja ivaa. Olen aikaisemmin kirjoittanut tänne nimim, 'mummelivain', ja silloin oletin, että mollaaminen loppuu pian, kun pilkkaajat saavat puhallettua suuremmat höyryt ulos, mutta ei. Sama meno jatkuu.....

      • Täysin.sivullinen

        Olet oikeassa. Aivan tyhjän jankuttamista on riittänyt kateellisilta vetelyksiltä. Annetaan muutama vuosi aikaa työrauhaan ja katsotaan sitten.


      • GunnarB

        Olitte molemmat, me taas oikeassa, joten mummelivain sulkee sanaisen arkkunsa suoltamasta turhaa arvostelua.


    • jostaialettava

      toimii kait se markkinointi näinkin - kulut pienet :)

    • Kaljaveikko

      Muutama vuosi taitaa olla aika pitkä aika, en millään jaksa uskoa, että on pystyssä enää reilun vuoden päästä.

    • Kaljaveikko

      Ja pakko ihmetellä miten on varaa yrittäjän kertoa, kuinka netissä kirjoittelu on ikävää, jos oman yrityksen sisältä, oli sitten äiti tai työntekijä, tulee tuollaista tekstiä, sinne nettiin.

    • rahatjajuokse

      uudet tavat tarttuneet rak.alalta suomessa , eikait ravintoloiden elinaika ole kuin 3-6kk ! vain siten voi tienata . ainakin lähes toimii

    • Ykshyvä

      Niijoo äippyli joka monia yrityksiä pyörittänyt neuvonantajana? Haiskahtaa vähän lyhytjänteiseltä äiteenkin touhut.

    • Mlu

      En usko että kauaa toimii tuo paikka, ikävä kyllä..

    • Reijonlaukka

      Millasta touhua, ruokaa ja palvelua tuolta saa nykyään? Ruokalistat kuulostaa kyllä tosi ankeilta. Kiisseliä....keittoa, hyh hyh. Onko joku saanut onnistuneen kokemuksen tuolta?

      • Ei.kiinnosta

        Turhaan nostit. Loppuunkaluttu aihe.


      • puuroavaivelliä

        Mitä pitäis olla?


      • Seurannutkauan

        Itte taitaa omistaja kirjoitella. Kannattaa muutenkin opetella kirjoittamaan ruokalistat oikein. Jatkuvasti kirjoitusvirheitä. Muutenkin annat itsestäsi huonoa kuvaa ravintoloitsijana. Taitaa paikka kaatua onneksi pian.


    • Pidä_tunkkis

      Olen koettanut pari kertaa mennä testaamaan paikan sunnuntailounaan. Su 6.8. paikka oli suljettu, ovessa lappu "Suljettu henkilökuntamuutosten vuoksi" tms.
      Su 13.8. paikka oli taas suljettu, nyt ei ollut edes mitään lappua ovessa. Ilmeisesti la 12.8. lounastakaan ei ollut tarjolla, koska ovessa lauantailounaan päällä oli lappu "Yksityistilaisuus".
      Molempien sunnuntaiden sekä la 12.8. lounasta kuitenkin ravintolan FB-sivuilla mainostettiin.
      Ravintolan nettisivuilla oli edellisen viikon ruokalista.
      Annoin asiallista palautetta asiasta ravintolan FB-sivujen kautta, palautteeni poistettiin nopeasti.
      Toiminta ei oikein vakuuta, jos on auki miten sattuu eikä poikkeuksista tiedoteta, vaikka käytössä on sekä FB-sivut että nettisivut. Asiallista palautettakaan ei siedetä.

      • Asiakasonainaoikeassa

        Säälittävää toimintaa!
        Yrittäjä voi laittaa lapun luukulle ja mennä kohti uusia pettymyksiä...


      • Tervejärkinen

        Tämän kuppilan tarina ei ollut pitkä. Tosin, se oli odotettavissakin.
        Asiakkaita kannattaa palvella, kuunnella ja kunnioittaa.
        Nuorelle yrittäjälle varmasti opettavainen jakso elämässä.
        Onnea uusiin koitoksiin paremmalla asenteella, sillä asenne ratkaisee, aina!


    • RaakaRipa

      Place colsed. Nyt kaikilla hyvä mieli

    • Kummastelijaa

      Olen kuullut että useamman kuukauden vuokrat maksamatta ja ikkunasta kurkanneena siivottomaan kuntoon jätetty, seiniä spreijattu ja lattia revitty rikki.

      • Seurannutkauan

        Kyylä mikä kyylä. Taitaa muutenkin huudella itse vuokraaja.


    • sienimiesoo7

      Harmi että loppui. Kiva paikka ja mukava henkilökunta. Iinalle ja Tonille hyvää jatkoa.

    • Hosi

      No vuokrat jos jätetään maksamatta niin ikävä kyllä toiminta loppuu useammin aika lyhyeen..

    • Anonyymi

      Mitä tässä kiinteissä on nykyisin?

    • Anonyymi

      Siis mitä tässä kiinteistössä on nykyisin?

      • Anonyymi

        Matu ravinto la.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.

      Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.
      Terveys
      328
      7925
    2. Viiimeinen viesti

      Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill
      Suhteet
      66
      2216
    3. Mikä olisi sinun ja kaivattusi

      Tarinan kertovan elokuvan nimi?
      Ikävä
      177
      1886
    4. 1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!

      Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit
      Pitkäveto
      0
      1720
    5. epäonnen perjantain rikos yritys

      onpa epäselvä kuva, tuolla laadullako keskustaa tarkkaillaan lego hahmotkin selvempiä
      Kajaani
      16
      1452
    6. Onko kaivattusi täysin vietävissä ja

      vedätettävissä?
      Ikävä
      112
      1307
    7. Yllätyspaukku! Vappu Pimiä rikkoi vaikean rajapyykin yllättävässä bisneksessä: "Nyt hymyilyttää...!"

      Wau, onnea, Vappu Pimiä, upea suoritus! PS. Pimiä tänään televisiossa, ohjelmatietojen mukaan hän on Puoli seiskassa vie
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1291
    8. Suomessa ei ole järkeä tarjota terveyspalveluita joka kolkassa

      - Suomen väestötiheys 1.1.2022 oli 18,3 asukasta maaneliökilometriä kohden. - Uudenmaan maakunnassa asuu keskimäärin 18
      Maailman menoa
      173
      1260
    9. RÖTÖSHERRAT KIIKKIIN PUOLANGALLA.

      Puolankalaisilla tehtävä ryhmäkanne itsensä yleintäneistä rötöstelijöista, sekä maksattaa kunnan maksama tyhmän koplan j
      Puolanka
      60
      1230
    10. Kirjoitin sinulle koska

      tunnen sinua kohtaan niin paljon. Sydäntäni särkee, kun kätken ihastumisen, kaipauksen, sinua kohtaan tuntemani lämmön j
      Ikävä
      41
      1101
    Aihe