Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Anteeksipyyntö ja parannuksen teko

yksiuskova_

Patrick Tiaisen tulisi pyytää anteeksi julkisestikin tekojaan. Eikö näin uskovien tule tehdä jos on kuitenkin julkisesti puhunut yhtä ja tehnyt toista? Jotenkin hänen viestinsä ei osoita katumusta, kun ei näy anteeksipyyntöä missään. Jos joku täällä tuntee Patrickin niin voisitteko asiasta hänelle sanoa. Ja nyt hänen tulee lähteä seuraamaan Raamatun Jeesusta ja ymmärtää, että on seurannut toista "Jeesusta". Toivon, että kukaan ei usko niitä ihmisiä, jotka ovat lausuneet kadotustuomioita Patrickille ja muille. Jeesus ei toimi niin, että ihmisten kautta lausuu kadotustuomioita maan päällä. Uskova lähetetään varoittamaan, jotta toinen tekisi parannuksen eikä jatkaisi väärällä tiellä, mutta kadotustuomioita ei lausuta maan päällä. Toivon, että Patrick nöyrtyy ja tekee parannuksen. Jumalan Sana on kaksiteräinen miekka, samaa toivon itsellenikin ja kaikille muille ihmisille...että pysyisimme nöyränä ja eläisimme Herran tahdossa, Hänen tiellään, Hänessä emmekä lähtisi vääriin tuuliin, vääriin oppeihin, Luciferin seuraamiseen mukaan.

28

561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DoctorT

      Yleensä eivät ole anteeksi pyydelleet, ei Koivistokaan Muistan, miten teennäinen hetki se oli, missä valhekumppanit roistoa siunasivat, kuvottavaa teatteria!!

      Tiainen ei päivän teksteissä sanallakaan osoita, että olisi herännyt synneistään ja valheistaan. Ihan luonnollista sellaiselle, joka on ollut saatanan palvelija Herran nimeä käyttäen. Heidän on vaikea nousta, koska Herra ei ole Joulupukki, vaan Pyhä ja Totinen, Hänen kustannuksellaan ihmispolo ja -pölö, ei voi leikkiä!!

      Tiaista lienee vakaat uskovat riittävästi varoittaneet ja ohjanneet, sen hän on ohittanut ja nyt kuittaa sitten saatana pettämältään pohjia myöten!

      Oppiiko kukaan? EI OPI!! Seuraava on jo tulossa!!

    • Ihmettelijä_

      Samaan kiinnitin huomiota! Ei anteeksipyyntöä Jumalalle eikä ihmisille, kuten vaimolleen. Tuli sellainen olo kirjeestä, että poika oli vain pahoillaan kiinnijäämisestään ja maineen menetyksestään, mikä sitten johti epätoivoisiin tunteisiin ja tekoon. Siis kun kulissit sortu, tapahtui romahtaminen. Katumus loistaa poissaolollaan. Olikohan kyseessä narsistinen romahdus? Uupumus ei ole syy syrjähyppyyn tai homouteen.

      • HerraEiYhdyPetokseen

        Ylpeyden henki on kyllä pahimpia! Vieläpä nuorukaisella. Ylpeys on luciferinkin lankeemus. Jeesuksen mielenlaatu (ainakin nyt itsessä) huokaisee pyytäen synnintuntoa ja Armoa tämän nuoren aviomiehen sielun Pelastumiseksi!


    • mitäpotaskaa

      Kyllä täydelliset nyt vaatii Patrickilta.He kun tietävät kaiken ja ovat ainoat,jotka taivaaseen menevät.

      • Ihmettelijä_

        Onko joku väittänyt olevansa täydellinen? Eikö ole itsestäänselvää, että väärintekoa pyydetään anteeksi? Se nyt on yleensä se ensimmäinen ja vähin,
        mitä voidaan olettaa tekevän. Tietysti jos syntiä ei saa sanoa enää synniksi jne niin tuohonhan se johtaa. Patrickin seuraajathan ne ovat olleet vaatimassa anteeksipyyntöä ja poistumista keskustelusta, heti kun joku ei vahvista väärintehneen käsivarsia.


      • mitäpotaskaa
        Ihmettelijä_ kirjoitti:

        Onko joku väittänyt olevansa täydellinen? Eikö ole itsestäänselvää, että väärintekoa pyydetään anteeksi? Se nyt on yleensä se ensimmäinen ja vähin,
        mitä voidaan olettaa tekevän. Tietysti jos syntiä ei saa sanoa enää synniksi jne niin tuohonhan se johtaa. Patrickin seuraajathan ne ovat olleet vaatimassa anteeksipyyntöä ja poistumista keskustelusta, heti kun joku ei vahvista väärintehneen käsivarsia.

        Tarkoitan nyt sitä,että tämä paljastus ja kaaos on vasta alkanut,Patrick on itse sekaisin ja me muut,sekä vaimo.Älkää nyt heti olko kurkussa kiinni.Minun täydellinen hellarisisko ei 20 vuoden aikana ole kertaakaan katunut ja pyytänyt anteeksi suoranaista rikollista touhua ja minun ihmisarvon viemistä.Silti on näkyvällä paikalla hellareissa,


    • menkääitseenne

      Kun ihminen menee pimeyteen, hengelliseen sokeuteen, se tapahtuu monesti asteittain. Ensin antaa löysää pienessä, sitten löysää tulee enemmän ja enemmän. Vihollinen pitää huolen että menoa ja virtaa riittää ja mielenkiintoa viedään sinne sun tänne.
      Lopulla sitten Jumala armossaan pysäyttää ja se voi tapahtua rankastikin.
      Jos ajattelee nuorta, entistä koulukiusattua jopa itsemurhaa aikoinaan pohtinutta nuorta, joka nousee äkkiä esille ja julkisuuteen. Nuori herää kun kupla puhkeaa. Se kyllä vähänkin elämää maistaneena tietää millaisessa kaaoksessa. Jos jälleen tässäkin tauksessa on ollut kysymys jopa itsemurha-aikeesta, niin mylläkässä siinä on. Kaikki on sekaisin: selvisi vielä hengissä, miten lähipiiri reagoi, millä tulee toimeen, mitä alkaa tekemään, häpeä, suhde Jumalaan, ym.
      Kyllä siinä aika menee jos edes oman itsensä saa koettua ja psyykensä toimintaan.
      Sehän on täysi kaaos. Ei siinä kykene pyytelemään anteeksi jossain jäähallissa. Saattaa mennä kuukasia että pystyy jollain tapaa ensin itse jälleen elämään.
      Kyllä se anteeksipyyntö tulee lähteä omasta halusta ei vain vaatimuksesta jonkun tahon painostamana.
      On nyt tärkeää rukoilla, että tämä henkilö selviytyy jollakin tavoin elämään ja saa asiat kuntoon. Voisi päätyä iäksi vaikka mielisairaalaan.

    • elamankoulutkaunut

      On parempi että poistuu iäksi hengellisiltä areenoilta.Keskenkasvuinen pojannulikka jonka itseriittoiseen ja valheelliseen sanomaan korvasyyhyynsä ihastuneet lankesivat.Todellinen seurakunnanjohtaja on vanhempi kokenut oikeasti koulutettu ja nöyrä hengenmies tai nainen.

      • pitkäänhellari

        Jos raamatullisia, niin ei seurakunnan johtaja ole nainen vaikka evankelistan ja apupapin tehtäviä voi suorittaa. Ei ole syytä vesittää Sanaa vaikka sitä elämänkokemustakin olisi tullut.


    • niinhyvätulee

      Missä Raamatussa sanotaan tai annetaan esimerkki,että nainen olisi seurakunnan johtaja? Lienee syytä tarkastella uudenliiton puolelta, ettei mene liian laajaksi ja monimutkaiseksi.Lähes kaikkea muuta voi nainen tehdä, mutta ei johtaa.krisrtus on seurakunnan pää eli Jumalan sana joka opettaa miehen olevan kaitsija, ohjaaja, johtaja.

      1 Timoteus 3
      1. Varma on tämä sana: jos joku pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, niin hän haluaa jaloon toimeen.
      2. Niin tulee siis seurakunnan kaitsijan olla nuhteeton, yhden vaimon MIES, raitis, maltillinen, säädyllinen, vieraanvarainen, taitava opettamaan,

      • nophbbitytrwx

        Voidaan myös lukea: YHDEN VAIMON mies. Vaan miten sitten poikamiehiä tai leskimiehiä tai useamman kertaa naimisissa olevia on ja on ollut johtajina? Ei tainnut itse Paavalillakaan olla sitä vaadittua yhtä vaimoa. Omaa opetustaanko rikkoi?

        Vai olisiko niin, että tämä lause tulisi lukea seksuaalimoraaliohjeena aikakautena, jona oli tavallista, että miehillä oli monta vaimoa ja kun naisilla ei siinä kulttuurissa useampaan mieheen ollut edes mahdollisuutta, ei erikseen tarvinnut alleviivaten mainita, että YHDEN MIEHEN nainen, se kun oli sanomattakin itsestäänselvää.


      • Kun ajat ovat muuttuneet, pitäisi nykyisin olla vaihtoehtoina myös
        YHDEN MIEHEN MIES
        ja
        YHDEN NAISEN NAINEN


      • TulenkatkuinenIkuisuus

        Jumalan Sanan tahallinen muuttaminen vie sen tekijältä, pahimmassa tapauksessa koko Taivaspaikan! Ilmestyskirjan viimeinen luku (Rk38).


    • Eikö ole parempi, että Tiainen vetäytyy pohtimaan omaa kaksinaismoralismiaan, kun on julistanut oppia, jota vastaan itse elää. Tuomitsee homouden, jota itse todennäköisesti edustaa, saattaa toki olla biseksuaalikin.

      Itse en ole raamatunjakeiden siteerausautomaatti enkä muista ulkoa, mitä opetetaan sananjulistajien ja uskonnollisten johtajien tuomiosta heidän johdattaessaan kuulijoitaan harhaan. Se ei ole ihan kevyt rike. Tiaisen on mielestäni parempi miettiä kaikessa rauhassa, mitä on tullut tehtyä ennen kuin edes tulee teeskentelemään anteeksipyyntöä, koska hänen päivityksensä jo paljastaa perustavaa laatua olevan kypsymättömyyden. Hän ei välttämättä tajua pohtimisensa jälkeenkään, mitä hän on tehnyt ensinnäkin vaimolleen ja "seurakunnalleen" (korni eli koominen ajatus puhua jonkun ihmisen omasta seurakunnasta - Jumalan seurakuntiahan niiden ainakin pitäisi olla eikä kenenkään egotrippejä.)

      Sinällään Tiainen on mielestäni kypsymätön kouhottaja, jonka kaltaiset edesvastuuttomat uskonnolliset "profeetat" johdattavat jo valmiiksi hukassa olevia ja karismaattisia viboja etsiviä ihmisiä entistä pahemmin harhaan. Tämänkin takia kehotan, että Tiainen miettii joitakin viikkoja tilannettaan eikä edes harkitse paluuta mihinkään sananjulistustehtäviin.

    • markku.lievonen

      >>Patrick Tiaisen tulisi pyytää anteeksi julkisestikin tekojaan. <<

      Ongelma tuossa vaan on se, miten odottavan aika voi tulla tosi pitkäksi. Lueppas aikuisen oikeesti Jeesuksen opetuksia ja havainnoi, missä Jeesus opettaa pyytämään ihmisiltä anteeksi?

      Taas voin tuoda tarvittaessa repullisen Jeesuksen opetuksia,- joissa hän painottamalla painottaa aikuisen oikeesti ANTAMAAN anteeksi, jos joku on tehnyt väärin.

      Nimittäin. Tutkippa tätkin foorumia, joka on todisteena siitä, mite ihmiselle tuottaa edelleen ongelmia ANTAA anteeksi kuin pyytää anteeksi.
      Amerikassa on oikein kulttuuriin imeytyyt tapa pyydellä anteeksi joka käänteissä,- mutta huomaappa,- heidänkin käyttäytymisensä on todisteena siitä, miten vaikea heidän on ANTAA anteeksi toisille ihmisile.

      Niin, ihminen ei ole Pyhän Hengen mielentilassa, jos odottaa ihmisten pyytelevän anteeksi. Näitäkin olen tavannut ja seurannut, miten odottavan aika on käynyt pitkäksi ja sydämeen on siten tullut katkeruus ja viha.

      • pitäskökalastaavälillä

        mutta lievosella on ainakin joka asiaan sataviisaus ja hyvin viihtyy tällä foorumilla aamusta iltaan.

        etkö tajua että nyt on hiukan enemmästä kyse kuin kahden ihmisen välisestä antamuksista!


      • markku.lievonen
        pitäskökalastaavälillä kirjoitti:

        mutta lievosella on ainakin joka asiaan sataviisaus ja hyvin viihtyy tällä foorumilla aamusta iltaan.

        etkö tajua että nyt on hiukan enemmästä kyse kuin kahden ihmisen välisestä antamuksista!

        Jeesuksella on vastaus joka ongelman ja yllättävän samanlainen ratkaisumalli. Tätähän minä esitän. ELÄMÄN jatkumista ja miten se toteutetaan.

        Mutta, ei kaiketi kukaan estäne, jos haluat takertua asiaan piiiiiiiitkäksi aikaa kuin täi tervaan. Tarkoitin vain miten Jeesus antoi oivan keinon elämän jatkumisesta. Anteeksi antamisen.


      • markku.lievonen
        pitäskökalastaavälillä kirjoitti:

        mutta lievosella on ainakin joka asiaan sataviisaus ja hyvin viihtyy tällä foorumilla aamusta iltaan.

        etkö tajua että nyt on hiukan enemmästä kyse kuin kahden ihmisen välisestä antamuksista!

        >>>hyvin viihtyy tällä foorumilla aamusta iltaan.<<<

        Viihtymisestä en tiedä, mutta ihmettelen itsekkin samaa asiaa, etten ulkona ole voinut käydä 3-viikkoon puhuattakaan lenkillä. Edessä lie ainakin viikko samanlaista lenkkeilemätöntä arkea.


    • NouseSuomi

      Patrick Tiainen on jo anteeksisaanut syntinsä ja näin hän voi taas lähteä puhtaalta pöydältä ylöspäin kohti taivasta. Evankeliointia hänen ei vielä kannata aloittaa, vaan nyt tulee levätä Jumalan edessä rakentuen vuosi tai kaksi ja sitten taas uudelta pohjalta.

      Tiainen oli vielä kokematon siinä mielessä, että hän ei tiennyt kuinka julman vihamielisiä ihmisiä liikkuu kristinuskon liepeillä ja kuinka armotonta arvostelua karismaattinen evankelista aina saa. Tätä hän ei kestänyt eikä itseasiassa tarvitsisi kenenkään kestää, mutta tällainen vaan kuuluu aina Jeesuksesta lähtien uskovien "toimenkuvaan".

      Mutta Kristuksen armossa rakentuen ja eheytyen sitä vaan aina mennään eteenpäin ja lankeemusten jälkeen noustaan ylös.

      • PakkoJatkaa

        Karismaattinen evankelista julistaa toista jeesusta, ikävä kyllä.


    • AntakaaAikaa

      Olkaa kärsivällisiä ja rukoilkaa. Patrick on vain ihminen, kuten me muutkin.

      • UhriverenPyhäVoima

        Patrick voi NOUSTA kuten NOROLAMPI!!!


    • JeesusonHerraa

      En tunne ihmistä, enkä ole ikinä kuullut yhtään saarnaa, mutta mitä jos jätettäisiin nämä asiat asinomaisten asioiksi.
      Se keneltä hän pyytää anteeksi ja miten, on vain hänen asiansa. Jos sinä olet uskossa, niin sinun tehtävä on antaa anteeksi hänelle, eikä jäädä miettimään mitä hän on tehnyt väärin.
      Meistä jokaisella pitäisi olla tarpeeksi mietittävää omissa teoissa , niin että ei jää aikaa miettiä mitä muut tekevät väärin.
      Yleensä ihmiset vain tuppaavat syyttelemään toisia, että ei tarvitse kohdata omia vääriä tekoja ja syntejä..
      Se miten hän tästä etenee, on hänen ja Jeesuksen välinen asia. Minulle ei ole kukaan antanut valtaa tuomita, tuskin sinullekkaan.

      • RukoilkaaRakastaen

        Juuri näin! Omissa synneissä ihan terpeeksi tekemistä meillä jokaisella. Jos Patrick on nyt syyllistynyt kyseisiin synteihin, hän tietää itse aivan varmasti, mitä on tehnyt..


    • mpoknuyber
    • huhheijaa3

      Anteeksi saaminen on eri asia kuin kypsyys toimia johtavana sananjulistajana.Todellisuudessa katsottuani videoita tästä reppanasta , kyllä vähän jää käteen.Elämätön elämä ei anna valmiuksia saarnaamiseen ja opetukseen.Manööverit ulkoa muilta opittuja ja sanoma joutavaa.Sananrieskaa ei pojalta irtoa.Sitä mistä hengellinen ihminen elää.

      • SiunaustaVailla

        hän ei ole vielä kasvanut täyteen miehuuteen..halaten Sanan VÄÄRENTÄMÄTÖNTÄ maitoa. Herra on hänet pelastanut, mutta kuka on häntä opastanut Tiellä?

        Uskoon todella tulleet tarvitsevat tutoreita, rinnalla kulkijan edes yhden!
        Oletko esim Sinä sellainen jollekin? Voisiko Herra valita Sinut omalle pienelle karitsalleen...?


    • Astuen.käy

      Patrick lähtee vielä kiertämään kenttää, ei ota muuta mukaan, kuin vaatteet ja sauvansa. Sillähän sitä pärjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe