Aihe

EI junarataa Klaukkalaan

Nurmijärvi_ensin

Junarata pilaisi Klaukkalan, koska tunnetusti rikollisuus ja alempi sosiaaliluokka keskittyy radanvarsilähiöihin.

Junarata haitattaisi myös kuntamme taloutta, koska se olisi yhtä kuntamme suurta työnantajaa eli Korsisaarta vastaan.

Myös nuorisomme karkaisi kylvämään viikkorahansa muualle. Korsisaaren pitäisi sanoutua irti Matkahuollon lipputaksoista ja nostaa niitä 50%.

Pidetään Nurmijärvi tulevaisuudessakin keski- ja hyvätuloisten alueena. Tänne ei ole asiaa, jos ei ole varaa pitää omaa autoa.

Nurmijärvi ensin

5

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kfdjgfsdf

   Sarkasmia.

  • Että_semmoisia_köyhiä

   Ei tänne nyt mitään rataa tule, mutta julkisen liikenteen voisi avata kilpailulle vaikka paikallinen liikennöitsijä varmasti on panostanut etulyntiaseman syntyyn ja suosimiseen kunnan päättäjien taholta. Kilpailun myötä saadaan kunnollinen yhteys Kivistöön ja junalla eteenpäin.

   Jokaisen, joka haluaa panostaa ympäristöön, pitäisi saada käyttää ympäristöystävällisimpiä valintoja kuten junayhteyttä, mikä on mahdollista Kivistöstä.

   Ja tuo käsitys junanradan varrella rehoittavista rikollisista ja alemmasta sosiaaliluokasta on täyttä potaskaa. Oletko koskaan käynyt rikollisessa ja alemman sosiaaliluokan Kauniaisissa, joka sijaitsee junanradan varrella. Vertailu Kauniaisissa asuvien ja nurmijärveläisten välillä esim. tulotasossa asettaa nurmijärveläiset sitten sinne "alempaan sosiaaliluokkaan", vaikka eivät junanradan varrella asukaan.

  • Beldarius

   Varkaudessa on junarata. Siellä joka vuosi ainakin kerran käyneenä tiedän, että kaupunki on kaikkea muuta kuin "rikollisten" pesä. En ole kuullut yhdenkään varkautelaisen nuorisojengin heittäneen poliisia kivillä. Siellä ei kaduilla ole edes ihmisiä muuten kuin kesäaikaan.

   Ainoa syy, miksi Varkaudessa rikoksia edes tehdään, on se että siellä meni paperitehdas kiinni vuosia sitten. Työttömyys se rikollisuuteen vaikuttaa, ei junarata.

   • Vanhemmat_vastuussa

    Nurmijärvellä on taas syysloma ja koululaisille ei ole järjestetty mitään järkevää tekemistä kunnan puitteissa. Osa lähtee lomille tai muuhun toimintaan, mutta osa jää paikkakunnalle.

    Niinpä täällä oma nuorisorikollis jengi särkeekin joka viikonloppu bussikatoksia ja muita paikkoja, joita sitten veronmaksajien rahoilla korjaillaan. Sotketaan kaikki paikat mitä voidaan ja mellastetaan...eikä täällä mitään junanrataa ole nähtykään. Todellisuudessa tyhmyys tiivistyy joukossa, oli se junanrata tai ei. Virkavaltaakaan on turha hälyyttää...ovat kaasuttaneet mopoillaan jo kauas.

    Vesisade taitaa olla "paras viranomainen" ja pitää jengin poissa pahanteosta ja tietenkin se, mitä kotona on opetettu ja opittu.


  • nurmijärviensin

   Korsisaari on ryöstöyhtiö.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   14162
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   134
   12020
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   562
   8494
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5569
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   296
   4911