Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Patrickille voimia

Sydämestänihuudan

Polttava aihe täällä Patrick Tiainen. Nyt kuulkaa kaikki porukalla siellä kotonanne ja missä kukin onkin, niin rukoilemaan Patrickin puolesta, että hän saa voiman ylhäältä ja viisauden, mitä pitää jatkossa tehdä.
Nyt sitten voimmekin lopettaa täällä Tiaisesta kirjoittelun, koska minusta aihe on loppuun käsitelty ja Jumalan huomaan annettu.
Jatketaan jokainen tahollamme rukoilemista veljemme puolesta. En ole helluntaileinen, mutta uskova sisar kuitenkin.

32

671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seontäytetty

      Pitääpä ottaa rukousaiheeksi Patrickin asiat. Olen saanut rohkaisua hänen puheistaan enkä ajattele että peli on menetetty. Herra ei kutsumistaan ja armolahjojaan kadu.

      • Tokihan homoseksuaalisuuden voi nähdä armolahjanakin.


      • mitäonkirjoitettu
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Tokihan homoseksuaalisuuden voi nähdä armolahjanakin.

        en suosittele pilkkaamaan Pyhää Henkeä


      • mitäonkirjoitettu kirjoitti:

        en suosittele pilkkaamaan Pyhää Henkeä

        Homoseksuaalisuus oli asia joka lopulta määritti Tiaisen kaiken hengellisen toiminnan, joten mikä se on jollei armolahja, jos hänellä ylipäätään armolahjoja on?


    • HerraAutaheitä

      Ja Patrickin vaimolle myös.

      • Ei saa unohtaa Patrikin poikaystävää. Tsemppiä myös hänelle! Toivotetaan myös onnellisuutta ja pitkää ikää Patrikin ja Fransin suhteelle - ja paljon helliä hetkiä :-)


      • Rukoilijasirkka
        patriklind kirjoitti:

        Ei saa unohtaa Patrikin poikaystävää. Tsemppiä myös hänelle! Toivotetaan myös onnellisuutta ja pitkää ikää Patrikin ja Fransin suhteelle - ja paljon helliä hetkiä :-)

        Ei hah hah haa, ei me sellaista toivoteta. Mitään seksihommia kuule. Vaan oikeasti rukoillaan, että Jumala kirkastaisi sanaansa ja antaisi voimia synnistä luopumiseen ja että Patrick saisi kokea Jumalan rakkautta ja armoa ja kyllähän se Jumala tietää ja osaa . Tapahtukoon hänen hyvä tahtonsa.


    • DoctorT

      Älkää tyhjiä huutako!!!

      Tiainen oli petollinen tietoisesti ja varoituksia ja kehoituksia ylenkatsova!!

      Ihan turhaa huudatte, jos Herra huudatte.

      • hänenkäsiinsäannan

        Ylimmäinen tohtori sanoo viimeisen sanan. Hänen puoleensa on aina lupa kääntyä.


      • Arkkiatrin puoleen on ilman muuta lupa kääntyä, mutta nykyinen ylimmäinen tohtori, arkkiatri Risto Pelkonen on jo sen verran korkeassa iässä, ettei häntä ole syytä ihan pikkuasioilla vaivata.


      • patriklind kirjoitti:

        Arkkiatrin puoleen on ilman muuta lupa kääntyä, mutta nykyinen ylimmäinen tohtori, arkkiatri Risto Pelkonen on jo sen verran korkeassa iässä, ettei häntä ole syytä ihan pikkuasioilla vaivata.

        Tosin Pelkonen on yksi maan harvoja todella viisaita ihmisiä, joten sikäli voi kannattaa kysyä. Eihän Ripan ole pakko vastata jonsei jaksa.


    • mummikainuusta

      Tätä asiaahan voisi ruotia vaikka kuinka kauan, mutta oikeassa olet, että on nyt rukouksen aika. Ja niiden ihmisten sielunhoidon aika, jotka ovat näihin opetuksiin sortuneet. Rukoilla viisautta srk:ien eripuran purkamiseen ja oikean sekä terveen evankeliumin julistamiseen.

      En edelleenkään pidä Patrickin opetusta millään lailla terveenä tai oikeana. Se on kääritty raamatullisiin sanoihin ja raamatunjakeilla oman opin perusteluihin. Silti rukoillaan, että hän kääntyisi Jeesuksen puoleen. Armo kuuluu kaikille ja meillä ei ole oikeutta tuomita ketään kadotukseen.

      Siunataan, ei kirota!

      • Kylläkylläkkyllä

        Näin teemmä!


    • voielämänipäivät

      Patrickin julkilausumassa ei ollut mitään katumuksesta eikä parannuksesta. Hän toi vain julki sen, mitä on tapahtunut. Kyllä hän todella tarvitsee rukousta, mutta erityisesti sitä tarvitsee petetty vaimonsa, joka jää tämän kaiken Patrickin paapomisen varjoon. Patrick julisti, saarnasi, osallistui konferensseihin ja samaan aikaan oli suhteessa mieheen ja petti vaimoaan. Tästä asiasta Saa keskustella ja Pitää tuoda päivänvaloon asioita. Eihän tämä toki ole hyvää mainosta uskovista, mutta Patrickin taustalla on niin valtava joukko seuraajia ja opetuslapsia, joista varmaan aika monet ovat tällä hetkellä ällikällä lyötyjä.

    • Nomuttahohhhoijaa

      Keskustelun otsikko on: Voimia Patrickille. Mites nyt sitte tämän toisen osapuolen kanssa, joka on ollu Patrickin työparina ja mm ylistyksen vetäjänä ja mukana kaikkialla? Kai hänkin tarvitsee voimia siinä missä toinenkin...Jumalan työmies kai hänkin!

      • yksinkertaisesti

        Rukoillaan heille myös voimia.


    • kuinkaskävikään

      Patrick on alunperin jo valehdellut esittäessään heteroa ja siinä sivussa vetänyt syyttömän vaimonsakin mukaan juttuun.

      • raskastasakkia

        Oletko sinä synnitön?


      • Tutustuapitäis

        Niin ja jos tutustuu tulevaan vaimoonsa vain rukouksen kautta, kuten Pate on kertonut niin eihän siinä oikeasti toiseen edes tutustu. Ilmeisesti ei kiinnostanut tutustua. Surullista toista osapuolta kohtaan.


      • Tutustuapitäis kirjoitti:

        Niin ja jos tutustuu tulevaan vaimoonsa vain rukouksen kautta, kuten Pate on kertonut niin eihän siinä oikeasti toiseen edes tutustu. Ilmeisesti ei kiinnostanut tutustua. Surullista toista osapuolta kohtaan.

        Ei ole toisellakaan osapuolella kaikki inkkarit kanootissa kun lähtee avioliiton muodossa virallisesti osalliseksi tuollaiseen kuvioon. Lähinnä tässä näyttää olleen hieman yksinkertaisen neidon hyväksikäyttöä.


    • älyhoii

      Älkää nyt tehkö samaa virhettä, mitä teitte Markku Koiviston kanssa. Ei Tiaisesta ole enää pastoriksi. Hylätkää menetetty mies jo.

      • Rukoilijasirkka

        Kyllä voi silti rukoilla, vaikkei hänestä ole pastoriksi ja siittäkin päättää yksin Jumala lopulta, miksi hänestä on.


    • Odotettavissaoli

      Kun on extrovertti ja osaa kälättää suut, korvat, silmät täyteen, niin kyllä löytyy typeriä ihmisiä, jotka seuraavat ja ovat valmiita uskomaan ja hyväksymään ihan kaiken, mitä tällaiset itsensä jalustalle nostaneet tekevät ja sanovat. Onneksi nämä kälättäjät ja säheltäjät, jotka saarnaajiksikin itseään tituleeraavat, sotkeutuvat ihan itse kehittelemiinsä verkkoihin eli harhoihin ja älyttömyyksiinsä.

      • Rukoilijasirkka

        Rukoillaan kälättäjienkin puolesta ja myös introverttien..


    • mereltätuuleejalujaa

      Jos joku tarvitsee voimia ja rukoustukea, niin kyllä se on ennen kaikkea tämä petetty nuori vaimo. Häntä käy todella sääli, kun joutui tälläiseen sirkukseen pastorimiehensä takia!

      • Ei älykäs ja arvostelukykyinen ihminen tuollaisen hihupellen vaimoksi rupeakaan. Veikkaan että voi olla hippusen yksinkertainen tämä rouva. Tai ainakin vietävissä.


    • Tuomitsemisesta

      Tiainen on röyhkeästi pitänyt seurakuntalaisia pilkkanaan, hän huijasi kauan ja tietoisesti hyväuskoisia ihmisiä. Siksi en pysty hänen kohdallaan rukoilemaan näin- Herra, anna hänelle anteeksi, sillä hän ei tiennyt mitä teki. Koska hän kyllä tiesi. Jos hän on lukenut raamattua.
      Hän on lukenut sieltä myös, minkälainen srk.n paimenen pitää olla.
      Mutta hän olikin jotain aivan muuta. Vaikka olisimmekin pettyneitä ja meitä inhottaisi.
      Silti, meistä kenenkään ei tarvitse tuomita häntä, eikä se ole edes meidän tehtävämme, eikä meillä ole oikeutta sellaiseen.
      Jumala päättää tuomioista. Myös Patrik Tiaisen tuomiosta.

    • Kasteelle

      Patrikille voi rukoilla, että
      1. Tulee uskoon= kohtaa ristiinnaulitun Jeesuksen, veri pesee puhtaaksi
      2. Hän katuu kaikkia syntejään sydänjuuriaan myöten.
      3. Menee kasteelle Jeesuksen ohjeen mukaan
      4. Täyttyy oikealla Pyhällä Hengellä ja tulella
      5. Nöyrtyy vapautettavaksi kaikista henkivalloista jotka häntä ovat vieneet harhaan
      6. Ymmärtäisi poistua julkisuudesta ja lopettaisi uuden bloginsa

      • KäännyJaTeeParannus

        Tuosta kohdasta 6. kun aloittaa, niin toivoa on, muuten kaikki on edelleenkin laskelmoitua.

        ps. Jos kukaan ei lue blogia, niin miten luulisitte käyvän?


      • mummikainuusta

        Jätän ainakin omalta kohdalta Blogin väliin.


    • survister

      Rukoillaan vaan voimia Patrickille olla oma itsensä ilman sivustelevaa viisastelua.

    • vilkaissutpalstaa

      On kyllä paljon muuta tehtävää, mitä Jeesus käski tehdä, ettei jää aikaa lorvailla tällaisilla kiistely-ja riitelypalstoilla, ja kun joskus vilkaisee, niin kääntää selkänsä ja jatkaa Herran antamissa palveluissa, rukouksissakin - kadotettujen ja kärsivien ihmisten puolesta. Ei joku P.T. ole mikään maailman napa, johon pitäisi voimat keskittää. Oma on mokansa, kun ylpistyi ja lankesi. Tehkää hyvät uskikset oikeita herran tehtäviä ja jättäkää tällaiset saastepalsat! Ei herra täällä ole, Hän on siellä missä... Ps 1, matte 9: vimpat jakeet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe