Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Älä pilkkaa

Psalmi.50.15

Älä pilkkaa veljeäsi sen onnettomuuden tähden. Älä ilku häviön päivänä ja herjaa ahdingon aikana. Älä muiden joukossa katsele ivallisesti ja väijy veljeäsi, sillä niin kuin sinä teet veljellesi, niin myös sinulla tehdään. Sinulle maksetaan tekojesi mukaan.

Tällaisia ohjeita Raamatussa annettiin, kun Jumalan tuomiot kohtasivat joitain ihmisiä tai kansoja. Kaikki oli ansaittua ja tuomio oli Jumalan oikeudenmukainen päätös. Muilla ei ollut kuitenkaan lupa iloita ja ylpeillä siitä, että joku kärsi ja kaatui. Siksi älä sinäkään muiden joukossa pilkkaa veljeäsi ja lisää hänen kärsimystään.

Sillä niin kuin sinä teet veljellesi, niin myös sinulle tehdään. Sinulle maksetaan tekojesi mukaan.

15

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emmepilkkaa

      Ei tässä nyt ole missään vaiheessa Patrick Tiaisesta iloittu. Ei ennen eikä nyt. Päinvastoin, suuri surun aihehan tuo on koko ajan ollut. Surun aihe on vielä sekin, että sokeuksissaan eräät pitävät häntä veljenään.

      Totta. Pilkata ei saa. Älä sinäkään tuolla tavalla pilkaa meidän arvostelukykyämme. Kyse ei ole mistään onnettomuudesta, vaan harkitusta, jatketusta ihmisten pettämisestä.

      • Psalmi.50.15

        Onhan siellä viestien joukossa paljon asiattomiakin kirjoituksia ja ei ole voinut välttyä ajatukselta, että moni on myös iloinen tästä. Varsinkin ne henkilöt, jotka ovat alusta pitäen olleet Tiaista vastaan, ovat kyllä selvästi nauttineet tästä tilanteesta.

        Se, onko joku veli tai valeveli, ei ole meidän arviotavissamme. Emme voi sanoa, etteikö joku olisi ollut uskossa, näemme vain lankeemuksen ja sen seuraukset. Kyseiset Raamatusta poimimani jakeet oli kohdistettu tilanteeseen, jossa oli ollut pitkään jatkunut luopumuksen tila.

        Silti Jumalan tahto oli ja on aina, että me emme sormella osoittele ketään ja lyö lyötyä. On selvää, että kyseessä on vakava teko ja pelikentille ei ole asiaa kaitsijan tehtäviin. En silti hyväksy sitä kovuutta ja lyömistä mitä asian tiimoilla nyt on.


      • Emmepilkkaa

        No eihän tuo nyt pidä paikkaansa.

        Kyllä usein on Raamatun pohjalta täysin mahdollista arvioida, onko joku ihan aito veli, vai onko hän valheveli.

        Sitä varten meille on Raamattu annettu. Muun muassa sitä varten.

        Tässä SUOMI24 sekalaisessa Herran seurakunnassa esiintyy kirjoittelua ihan laidasta laitaan. Minä en tarkoittanut ilmeisen asiattomia ja usein ilmeisesti aineiden tms. vaikutuksen alaisena laadittuja kommentteja. Ne kuuluvat öö-mappiin ja ovat ongelmajätettä. Parempi kelata niiden ohi.

        Mutta asiallinen analyysi on välttämätöntä ja kuten on todettu, siihen Raamattu käskee ja kehottaa monessa kohdassa.


    • tutkikaa

      Edelleen te vaan jumalasta paasaatte
      mutta
      milloinhan uskovaisille siunaantuu sen verran järkeä, että oppivat ymmärtämään ettei jumalat ole maailman kaikkeutta luonut?

      Ihmiskunnan historian faktat tekee selväksi tarkeelleen, että vielä 1700-luvulle palveltiin hallitsijoita; faaraoita, kuninkaita, keisareita jne jumalina?
      Siihen on useimmille, ei uskossakaan olevalle selvänä todistaana mm tämä herra jumalan käsky:
      "Minä olen herra sinun jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia." Huomaa "jumalia" monikko muoto.

      Esimerkiksi ruotsalaisten 1520 luvulla kirjoitetussa "Virsi=Kirja" joka 1800 luvulla suomenneettiin; selviää faktoja jotka ei uskovaisiksi aivopestylle mahdu kalloon vaikka Jeesus itse raamatun mukaan on näin asian tehnyt ihmisille selväksi näin...
      (((Minulla on mahdollisuus tuohon yllä mainittuun 1800-luvun kirjaan jossa on paljon sellaista tietoa jotka tekee selväksi, että papisto oman leipänsä, asunnonsa, viinansa ja muitakin tarpeitaan tyydyttävinä pitävät yllä kristittyjen ihmisyyden vastaista rikollisuutta oman edunsa saadakseen.)))

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."

      Jeesus ei ollut kristitty vaan kristillinen ja kristittyjen yli 3500 lahkossa maailmassa olevat uskovaiset ovat eri lahkoilaisuuksistaan huolimatta saman paavalilais-luterilaisuuden eksytyksessä toisianne harhaoppineiksi todistavia harhaoppisia.
      Joka kerta kun pappinne puhuu, opettaa jne kristillisyydestä, niin hän esiintyy valehtelevana eksyttäjänä.

      Tuosta, Jeesuksen antamata opista ihmisille selviää ihmisille tarkalleen, että uskomisen Jeesus kielsi.
      Ja silti, Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen esiintyvät kristittyjen rikollisuuden edustajat maailmassa esiintyvät yli 3500 lahkossa uskovaisiksi kouluttaen/aivopesten ihmisiä, joka Jumalan Valtkunnan kaltaisia alaikäisiä lapsia tälläisiksi ateisteiksi;
      uskontunnustus ja sen antaneiden kaltaisuudesta...
      FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
      järjettömyydenne:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      Ymmärtämättömyydenne:
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      Ihmisyydestänne luopuminen:
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      TÄSSÄ ON RAJA....
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      HUOM!
      Jumalasta luopumisen kohdasta selviää, että uskontunnustuksen antanut on aivopesty ateistiksi.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi
      "Ateismi eli jumalattomuus tarkoittaa jumalauskon puuttumista tai käsitystä, jonka mukaan jumalia ei ole olemassa."

      =============================
      Tämän yhteisön järkevien joukkoon ei uskontunnustuksen kaltaisilla kristityillä ole asiaa ilman Jumalan Valtakunnan armoa josta tavallaan jo uskontunnustuksessa luovutte...
      Kristilliset = Jeesuksen ja Jeesuksen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Näistä, Jeesuksen, opetuslapsineen perustamista seurakunnista ei ole yhtään rikollisten kristinuskon kristittyjen seurakuntia vaan ne ovat kristillisten ihmisten seurakuntia:
      Ilm. 2:1-29
      Pergamos
      Tyatira
      Sardes
      Smyrna
      Filadelfia
      Efeso
      Laodikea
      ----------
      HUOM!
      Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.
      ----------

      On yhden tekevää, minkä lahkon lahkolainen uskovaisina olette, niin saman jakomielisen rikollisuuden käsikirjan aivopestyksi tulette, ymmärsitte sen tai ette..:
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html

      Anteeksi rehellisyyteni mutta kumoamalla faktat voitte kumota tulkintani mutta ette faktoja joten selvyys on, että KRISTILLISET eivät uskontunnustuksia herra jumalille anna eikä luovu ihmisyydestään ja lahjaksi saamistaan lahjoista niin kuin aivopestyt rikollisuuden omavanhurskaus oppien eksyttämät uskovaiset.

      jatkoa...

      • tkfrj3j2

        Esimerkkejä vääristä todistuksista...
        ja joukossa on kristittyjen perisynti ja omavanhurskaus oppiakin...
        rikollisuuden rippi ei ole Jumalan tai Jeesuksen asettama mutta sen on rikollisuuden omavanhurkaus oppi joilla rikollisuus jakaa rikollisilleen sovituksia rikoksista.

        -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
        -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
        -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat.
        -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
        -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
        -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
        -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
        -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
        -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
        -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.
        -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
        -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet. SIIS KYSEESSÄ ON RIKOLLINEN OMAVANHURSKAUS OPPI.
        -armon jakamisen oikeutta ei ole ihmisille annettu eikä rikollisuuden herra jumalille joten siihen selvyyteen se on uskovaistenkin tyydyttävä:
        -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki (risti) Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
        -sakramentit ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
        -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
        -uskontunnustus lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!
        -Jumala, loi ihmisen kaltaisekseen, Jumala on hetero; Jeesuksen Isä. Kuka loi homot ja kenen kaltaisiksi?

        jne....

        -----

        Uskontunnustuksia antamattomille tietoa...
        Jeesus lähetti omilleen, valituilleen Pyhän Hengen mutta kristityt ovat siitä luopuneet mm kolminaisuus oppieneen jonka Jeesus todistaa valheelliseksi.:

        Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
        24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        15:26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."

        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
        Luopumalla HEISTÄ yhdestä, luopuu HEISTÄ!
        HUOM!
        Pilkkaamalla HEISTÄ yhtä, PILKKAA HEITÄ:
        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaa;
        3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

        Pilkkaamista on kristittyjen seurakunnissa lukemattömia, ehkä järkyttävimpiin kuuluvat kasteen lisäksi ehtoolliset joissa Jeesuksesta, jopa alaikäiset rippikoululaiset tekee Jeesuksen ulostetta...:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

        Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi, raiskattaviksi jne...
        Eikä Jeesuksella ole ruumista vaan opetuslapsen keho jos raamattuun on luottamista:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        Lopuksi tärkeä asia, jos Jeesuksen evankeliumiin voi luottaa NIIN raamattu on vaikea uskontunnustuksen kaltaisille ja uskoisillekkin. paavalilais-luterilaisuutta ei tule opettaa...
        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
        16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."
        Jäljellä olevaa Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan tietoa (osittain väärennettynä) löydät raamatun UT:n:
        -Matteuksen evankeliumista
        -Markuksen evankeliumista
        -Luukkaan evankeliumista
        -Johanneksen evankeliumista


    • ytvtrdede

      JK.

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan 14:26
      Jeesus sanoi: ”Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.”

      Varoittava esimerkikki eksytyksen käsikirjasta, väärennetystä räämatusta:

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan;
      3:18 "Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen."

      vertaa:
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."

      Siis rikollisuus väärentelee oppejaan todellisen herransa tahtojen mukaan, jopa poistamalla Jumalan antaman ja Jeesuksen vahvistaman Lain oppeja, mm "älä tee huorin" korvasivat "älä tee aviorikosta" käskyllä jotta ei aviossa olevat huoraisivat itsensä helevettiin.

      ----


      Todellinen "kaste" ja sen merkitys selviää tästä...
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."

      HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."
      Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

      Lapsikaste rikoksista... papeillekkin....
      Tässä, papin tekstissä on 4 törkeää valetta, "taivaan isän" nimeen...
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
      "Hei Mirka,
      Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
      Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
      Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
      t. Maarit-pappi "

      papistolle ja uskovaisille muistutus, että lapsena kastetulla on kuolleen merkki, risti otsassa niinkuin mm ev.l. papistolla ja seurakuntalaisialla.:
      Matteuksen evankeliumi:
      8:22 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Seuraa sinä minua, ja anna kuolleitten haudata kuolleensa.
      Luukkaan evankeliumi:
      9:60 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleitten haudata kuolleensa, mutta mene sinä ja julista Jumalan valtakuntaa."

      ----------

      Kaikkia se "usko" uskovaiksi aivopestyillä teettää.
      En tuomitse jos niin ajattelette... eksytettyjen "tuonpuoleinen" ei ole herra jumalien ja heidän oppien käsissä....

    • nbfvrdcee

      aloituksen kirjoittaneelle:
      On asiota ja faktoja jotka tekee selväksi varmuudella, ETTEI kristittyjen herra jumalat ole maailmaan kaikkeutta luopneet.
      Joten
      jos faktoilla loukkaa herra jumalia ja niitä palvelevia kristittyjä, niin se on totuuden puolustamista.

      kieroudelle esimerkki kaikille, yli 3500 kristittyjen lahkojen lahkolaisille...

      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky joka ei ole raamatussa:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
      herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

      herra jumalan antaman käskyn seurauksista, suomalaisittain...:
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

      =============

      Samasta raamatusta/rikollisuuden käsikirjasta, löytyy tuhansille eri uskonsuunten perustamisiin "ostakaa taivaspaikka" ilmiöitäkin.

      Sana "synti" on eksyttäjien keksimä omavanhurskaus opi jolla aivopesty saadaan uskomaan, että Jeesus on sovittanut kaikki RIKOKSET!
      Tiedätte, että Kreikan kielen "anomia" sanalla tarkoitetaan lain rikkomista; RIKOSTA,
      eikä rikollisen kristinuskon eksytyksessä käyttämää sanaa "synti."
      Joten rikollisiksi aivopestyjä uskovaisia eksytetään uskomaan että jos tekee
      syntiä, niin sen olis muka Jeesus sovittanut VAIKKA NIIN EI OLE!

      Jeesus SOVITTI VAIN syntiin/rikoksiin toisten taholta pakotettujen synnit/rikokset.
      Siis esimerkiksi kun sotilaan esivalta määrää tappamaan vastoin sotilaan omaa tahtoa, NIIN SIITÄ "ÄLÄ TAPA" KÄSKYN RIKKOMISESTA ASETETAAN ESIVALTA VASTUUSEEN, EIKÄ SOTILASTA JOKA TEKI RIKOKSEN ESIVALLAN KÄSKYSTÄ OMAN HENKENSÄ SÄÄSTÄÄKSEEN (sotatuomia istuimen päätösillä on suomalaisiakin tapatettu jos kieltäytyy "vihollisen" tappamisesta, ampumisesta.)
      Ellei noin olisi, niin YMMÄRTÄVÄISEN käsityksen mukaan meidän pitäs uskoa, siis USKOA että Stalinen, Hitlerin, Husseinin jne esivaltojen rikokset olisIvat muka Jumalan tahdon määräämiä! Niin ei ole, EI EDES NOITAROVIOILLA TAPETTUJEN SUOMALAISTENKAAN SUHTEEN.

      Esivaltaa ei ole vapaudettu Jumalan ja Jeesuksen asettamien Lakien noudattamisten velvolisuuksista.

      Uskovaislle on tarjolla paljon salakavalia uskomista tukevia eksytys oppeja joista yksi, ehkä pahin on rippi. Se ei ole edes raamatussa. Sen opin turvin rikollisuus jakaa rikollisilleen syntejä / rikoksia anteeksi valheellisesti ja rikollisesti mm lahkojensa pedofiilejejä suojellen.

      Jos faktoja tutkii ihmisyyden silmin faktoina ja kaiken oppii ymmärtämään poppamies kulttuurista herra jumalaa palvelemiseen niin voi vain vetää sen loppupäätöksen, että ihmisten joukossa on ihmisyydestään luopuneita laiskoja loisia jotka kaikin keinoin elättää itsensä toisten työllä. Joten; ei mitää ihmikunnalle todella tärkeää kehitystä ole havaittavissa suuremmassa mittakaavassa; kristittyjen noitarovio rikollisuus pyörii kehitysmaissa edelleen ja suomalaisetkin sitä rahoittavat kirkkojen kansain välisten rahastojen kautta... jos papistojen viinarahoista ja muista tarpeettomusta kulutuksista narissaan niin se on todella aiheellista ja jos ei ole aiheellista niin kristittyjen lähimmäisen rakkauden osoituksiako ne murhaamiset ovat!?!!!

      kristitty on kristitty olkoompahan sitten minkä suunnan lahkolainen tahansa... helluntalaisenakin...

    • rgvbnkl

      Aloittaja. Olet väärässä. Seurakunnan tulee nimenomaan arvioida se, kuka on veli/valheveli. Väärää julistusta ei saa vastaanottaa seurakuntaan. Tämä on Raamatun opetus. Henkilökulttien syntyminen pitäisi pysäyttää heti alkuunsa!

    • Laskuntulos

      Patrick Tiainen on antikristuksen palvelija eikä mikään veli! Samoin ovat uskonsanalaiset.

      • selvyyttä

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:5 "Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta."

        Siis, "kristukseksi" Jeesusta pilkkaavat ovat eksytettyjä tai/ja eksyttäjiä.


    • raekuurossaseisova

      Olen nyt muutaman päivän ajan lukenut kommentteja täältä ja Patrickin Facebook-sivulta. Melkein jatkuvalla syötöllä tulee kommentteja homouteen liittyen ja siitä eheytymiseen, mutta hyvin harvat kirjoittavat mitään siitä, että Patrick todella teki aviorikoksen ja petti vaimoaan. On kehoituksia rukoilla Patrickin eheytymisen puolesta ja taputellaan selkään tyyliin "kyllä teistä pari vielä tulee" ...Hyvänen aika! Jos ja kun Maria-vaimo noita kommentteja lukee, niin miltähän mahtaa tuntua? Olisihan se hienoa, jos kaikki palautuisi ennalleen ja jospa vielä kaikki kolme voisivat jatkaa samoissa seuroissa palvelua, seurakuntien keskellä ja samalla penkillä istuen, mutta valitettavasti se on aika epätodennäköistä. Olen pettynyt uskoviin ja saarnamiehiin. Olen pettynyt siihen, että monta vuotta vedetettiin ihmisiä. Olen kuunnellut ja katsonut Tiaisen lähes jokaisen videotallenteen ja välillä ihmetellyt menoa. Koko ajan oli tunne, että jotain tapahtuu jossain vaiheessa. Tämä meno olisi saanut loppua jo paljon aikaisemmin. Olisi säästytty monelta itkulta ja pettymykseltä ja siltä, minkälaisen kuvan taas kerran annettiin ei-uskoville uskovien touhuista.

      • Psalmi.50.15

        Marian puolesta harmittaa tosi paljon. Siitä samaa mieltä. Muutenkin tosi nolo ja typerä juttu, mutta asiallinen kirjoittelu puutuu lähes täysin aiheen tiimoilta. Yhtä puoskarointia ja kivittämistä. Ei tarvita mitään argumentointi taitoja siihen, että osaa heittää kivellä ja osoittaa sormella. Huuteleminen ja pilkkaaminen on aina väärin, vaikka mitä olisi tapahtunut, puhumattakaan vahingonilosta, joka paistaa monissa viesteissä, vaan mitä muuta tältä palstalta voi odottaa.


      • Marialla kävi samoin kuin kaimallaan, siis Jeesuksen äidillä. Kumpikin meni typeryyttään homon kanssa naimisiin. Jos tämä nykyinen Maria tulee raskaaksi, hänen ei kannata väittää siinneensä pyhästä hengestä. Se veruke syrjähyppyyn on jo käytetty. Kertakäyttökamaa. Kova pokka oli kyllä Jeesuksen äidillä, kun keksi väittää Joosefille tuollaista. Mutta tärkeintä on, että läpi meni! Ei tainnut Joosef olla penaalin terävimpiä kyniä. Mahtoi olla Joosefin elämä aika haasteellista, kun oli homo ja vähä-älyinen.


    • Sitäsaamitätilaavat

      Hämmästyttävintä on kuitenkin se, että seurakunnissa ei osattu heti erottaa, mistä on kysymys, vaan annettiin tuon uhrin valehdella vapaasti.

      Seurakuntien hengellisesti kasvaneet yksilöt eivät reagoineet, vartijat eivät varoittaneet. Vanhemmistot kutsuivat väärän profeetan seurakunnan sisälle. Tämä kertoo jotain nykyajan seurakuntien hengellisestä tasosta. Ehkäpä seurakunnat eivät ansaitsekaan tuon parempia julistajia.

    • surullistaa

      Uskovat jotka paljastivat eksytykset olivat itse eronneet helluntaiseurakunnista, useimmat heistä.
      Näkivät eksytysten saapumisen helluntaiseurakuntiin, eivätkä voineet hyväksyä sitä, että johtajat ottivat eksytykset avosylin vastaan.
      Kukaan ei iloitse Patrickin homoudesta, aviorikoksista, eikä itsemurhayrityksestä.
      Monen mielestä patrick ei ollut edes uskovainen, vaan harhaopettaja.
      Haaksirikkoon vie harhaoppisten tie.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe