Minne ei kannatta muuttaa.

Plekka

Harkitsen muutttoa Kangasalle. Kertokaas vinkkejä mitkä on ne asuinalueet minne ette suosittele muuttamaan. Ja mitkä on taas ne rauhalliset alueet missä ei joka päivä tarvitse katsella poliisin vierailuja ym. kahnauksia.

62

11198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harjuweijari

      Vehoniemeen ei kannata muuttaa, koska Vehoniemen harjulla on rakennuskielto. Vesaniemeenkään ei kannata, koska se on rakennettu jo täyteen. Kangasalan keskustaan ei kannata, koska siellä voi törmätä paikallisiin juoppoihin. Ruutana on hyvä paikka, koska se on nuorten parien suosiossa.

      • Anonyymi

        Ruutanassa haisee Tarastejärven jäteasema kun sieltä suunnalta tuuli!!!


    • Kukkapuupenkki

      Kuhmalahti on ihana idylli, luonnonläheinen miljöö ja oma rauha. Suosittelen sitä okt-asujalle, puutarha- tai hevosharrastajalle (tms.) ja luontoihmisille (paljon ulkoilureittejä). Mukavia ihmisiä ja reilu meininki. City-ihminen ei tosin siellä taida viihtyä, ellei sitten suhtaudu avoimin mielin maaseutuasumiseen ja huomaa yhtäkkiä olevansa maalaisempi kuin paljasjalkaiset. :)

    • Padamn

      Muuta mihin vaan kunhan et kissantassuun muuta! Ok.mäntyveräjällä muutama juoppotalo. Sahalahti ja kuhmis ei oo oikeeta Klaa joten ei sinne.

      • ghettopee

        Kangasala (joka ei siis sisällä Sahalahtea ja Kuhmista) on kyllä aivan perseestä, joten ei sinne.
        Muuta vaikka Vesilahteen tai Lempäälään.


      • Anonyymi

        Miksi ei kissantassuun, sijainti ok.
        Toiset sanoo että slummi toiset kertoo sen olevan rauhallista....
        Mikä on sinun kokemuksesi?


      • Anonyymi

        Sahalahdelle ei kannata muuttaa, kaikki palvelut lähtee, viimeksi lähti tankkauspiste ja sen jälkeen hinnat noussut paikallisessa K-marketissa pilviin. Bussit kulkee joskus ja jouluna.
        Sahalahti on täynnä ihmisiä, jotka tietävät toisten asiat paremmin kuin omansa. Yleensä puhutaan juoruakoista, Sahalahdella on pilvin pimein jouruäijiä.
        Terveyskeskus saa kiitosta, muuta en oikein keksi. No puhdas maalaisilma, jossei lasketa Saarioisten hirveitä käryjä.


    • Kummisaapas

      Kuhmalahteen voisit muuttaa kallentielle siellä ainostaa pari hyypiöitä mikä ei mene täysillä.

    • PaikkakuntalainenKla

      Kuhmalahti ja Sahalahti tosiaan omia alueitaan, en suosittele tutustumatta tarkemmin. Suorama hieman rauhatonta, keskustasta hyvinkin rauhallinen (lue eläkeläisiä), Vatiala/Nattari/Liuttu (ja länsipuoli ylipäätään) ihan jees, Ruutana puskassa, Pikonlinna puskassa, Huutijärvi ihan jees (vähän puskassa sekin)...

      Eli itse valitsisin Kangasalan länsiosan, mutta riippuu paljon siitä mitä on etsimässä. Jos ainut kriiteri on vältellä poliisia, niin Riku, Pikonlinna, Vatiala, Ruutana tai Huutijärvi olisi vaihtoehdot.

      • Anonyymi

        Vatiala, nattari, liuttu 😂 voi vittu mitä paikkoja, en suosittele 😀😀


    • Reitillä

      Suorama on kyllä saanut kasvojen kohotuksen ja on muutenkin suunnitelmissa kehittää koko aluetta . Ulkoilumaastot lähellä ja hyvien etäisyyksien päässä kaikesta.

      • Anonyymi

        Suorama kukoistaa! Hyvät puitteet harrastaa harju ihan vieressä. Palvelut lähellä kauppa bussijne.

        Myös lapsille koulu ja kerho aivan vieressä.

        Varsinkin metsälauvalan tyylillä sisustettuja vanhempia taloja mutta remontoitu mittavasti suosittelen. Mikäli taloyhtiössä isännöinti pelaa
        Ja talon hallitus ok elii huolehtii asioista ei paljon
        Parempaa sijaintia ole. Joskus siellä asuneena taloissa asuu paljon lapsiperhritä ja normi työssä
        Käyviä rauhallista porukkaa.


    • eikannatamuuttaatänne

      Jos muuttaa pellon viereen, siihen nousee kohta rivitaloja toisiaan ja edellisiä taloja liki. Jos muuttaa kerrostaloalueelle joka näyttää jo täyteen rakennetulta, parkkipaikallesi rakennetaan uusi kerrostalo ja samantien isompi kuin se missä sinä asut. Jos muuttaa lähelle urheilukenttää kuvitellen että siellä meidän kersa kohta pelailee ja luistelee, niin kohta siellä urheilukentällä on talo poikineen. Jos muuttaa rinteen huipulle ja ajattelee ettei tuohon rinteeseen kyllä takuulla mitään pysty rakentamaan, niin kyllä kuule pystytään, ja rakennetaan!

      Jos muuttaa lähelle virkistäviä metsiä ja harjuja, niillekin keksitään kohta jotain päänmenoa. Ja mielellään se uhka jätetään vielä vuosiksi roikkumaan ilmaan. Tavaa se: Tavase!

    • lapinpoitsu1

      Nimim. eikannatamuuttaa tänne. Muuta ihmeessä Lappiin,niin saat olla rauhassa.k

      • eikannatamuuttaatänne

        Eihän siellä missään rauhassa saa olla, kun siellä käy mäkärät kimppuun, kuulema.

        Tuskin lienee kauhean epänormaalia odottaa tai olettaa että kun muuttaa johonkin ja näköetäisyydellä on jo muitakin taloja, että ei rakenneta väkisin lisää taloja vielä sitäkin lähemmä niin että jos avaisi ikkunan, ylettäisi nakata kiven naapuritalon ikkunasta sisään... Mutta mutta, Kangasala on tietysti niin köyhä kunta että täällä pitää ahtaa kaikki rakennukset kiinni toisiinsa ettei paskaputkia tarvitse vedellä kilometrikaupalla.

        Ruosteläjä keskustassa oli kumminkin varaa rakentaa. Uutta terveyskeskusta ei. Könkätköön mummot siellä raitilla eestaas, kun ei bussi kulje edes ovelle asti. Ja jos oikein huonosti sattuu aika niin eihän se kulje kuin kirkolle asti, ja siitä sitten korjaat luusi sinne terskikseen ominpäin.


      • Chalmers

        Kuuskertaa päivässä käy palvelubussi terkkarilla eli kyllä pääsee l-autoasemalta tai vaikka K-marketilta tai Prismalta jne.
        Eli tämä osa kirjoituksessasi oli puutaheinää, muuten olen samaa mieltä kanssasi kunnan kaavoitus ja rakentamispolitiikasta, ihan perseestä.


      • eikannatamuuttaatänne

        Ok. Mitäs tuommoinen sitten mahtaa maksaa?


      • Lepposakunta

        Voisiko alkaa järjestellä noita juoppoja ja ns. häiriköitä samaan läjään lähibubin viereen niin paremmin sopu säilyisi. Kaikki osapuolet olisi tyytyväisiä. Tietysti kirjoittaja voisi kokeilla lapin elämää itse, voisit ottaa kaverinsakin mukaan ja testaillla miten tulee toimeen erivuoden aikoina ja eri huuruissa. Tosin kännykätkään ei toimi jokapaikassa siellä tuntureiden solissa. kai siellä hätäpuhelun saa soitettua, jos on siinä kunnossa, että pystyy soittamaan ellei puhelin ole jäätynyt. Siellä ei tarvi mitään politiikkaa miettiä eikä mitään muutakaan.


      • Chalmers
        eikannatamuuttaatänne kirjoitti:

        Ok. Mitäs tuommoinen sitten mahtaa maksaa?

        Tohon en osaa sanoa mitään, mutta on kunnan järjestämä palvelu ja tietojeni mukaan tilatessa hakevat ja vievät kotiovelta ja kotiovelle.


    • Klotoidi

      Riippuu siitä milasta asumismuotoa haet.

    • HuutijärveläisenäOllut

      Huutijärvi taitaa olla tällä hetkellä kaikkein parasta aluetta, mikäli tykkää uusista taloista ja lapsiperheiden faunasta. HJ. on todella lähellä, mutta luonto lähellä ja ennen kaikkea vesialue on todella lähellä, jos vesi on posit. elementti. Uimarantoja ja lenkkimaastoja sekä harjun maisemat. Iso osa käy Tampereella töissä, joten mikäi on tarkoitus mennä töihinkin, niin hyvät yhteydet. Neljä vuotta Huutijärvellä asuneena olen seurannut tilannetta ja todella vähän vapaita asuntoja myynnissä suosittuuden vuoksi. Itsekin JOUDUIN muuttamaan pk-seudulle, mutta toivottavasti taas pääsen Huutikselle takaisin : )

      • ilvesjyrääpataatulee

        onks se jossakin pöndellä joosa äijät kulkee paskalta haisevissa hankkijan haalareissa.
        vitun peltopellet tulee pataan.
        ilves jyrää, saaks pöndeltä pilvee ?


      • Pera7777
        ilvesjyrääpataatulee kirjoitti:

        onks se jossakin pöndellä joosa äijät kulkee paskalta haisevissa hankkijan haalareissa.
        vitun peltopellet tulee pataan.
        ilves jyrää, saaks pöndeltä pilvee ?

        Ihan ok indicaa liikkeellä


    • lsslnss

      Vatiala ja Nattari. Erinomaiset kulkuyhteydet niin bussilla, autolla kuin pyörällä. Koulut vieressa, terveyskeskus ja neuvola, Sale ja parin kilsan päässä Lentolan ostoskeskus. Pari vuotta ollaan asuttu rivarissa Vatialassa, ollaan tykätty. Vatialan koulun takaa lähtee hiihtolatu ja kuntorata jota pitkin pääsee Kirkkoharjulle ja yhdyslatua pitkin Tampereen suuntaan.

    • nuuhnuuhyrjölaatta

      Tietääkö kukaan minne niitä haisevia lämpövoimaloita on tulossa? Riun voimala on saastuttanut tienoot jo kahtena kesänä aina kun voimalassa lasketaan tehota ja sattuu tulemaan sopiva ilma. Käytännössä vaikuttaa siltä että kaikki kauniit ilmat ovat sopivia ilmoja sille ajoittain jäteöljymäiselle löyhkälle joka valtaa tienoot.

      Mäntyveräjään laitoksen johtaja ainakin uhkasi rakentaa samanlaisen. Muista paikoista en muista. Mitähän alueita ne olivat?

    • kkkjkkkl

      Kuinka kukaan viitsii vastata kiinteistövalittäjien kyselyihin,hölmöt.

    • Suoramalla

      Suoramalle ei kannata muuttaa. Asuu hulluja ja huumehörhöjä. Vääränkalliontie on ainakin kuuluisa siitä. Poliisit käy joka päivä sielä ja huumepiikkejä löytyy pitkin pihoja ja rappukäytävissä haisee huumeet.

    • Rikasrakasrakas

      Kuhmalahteen voisit muuttaa kun et ole rikollinen.

      • Anonyymi

        Eihän täällä asu rikollisia;ainostaan uteliaita.


    • Syntyperäinen

      Kannattaa muuttaa Tampereen puolelle, kunnallispolitiikka ei ole mistään kotoisin Kangasalla. Ja kuten joku mainitsi jo täällä rakennetaan kaikki paikat täyteen, naapurit ja suunnistajat juoksentelee toisten pihamailla, ihmiset varastavat pyykkejä naruilta, parkkeraataan toisten kulkuväylien eteen, autoja poltellaan, koulut homeessa tai täynnä, keskustaan vievällä Lahdentiellä sattuu onnettomuuksia tämän tästä, mitähän vielä. Kymmenen viime vuoden ajan ainakin länsipuolelle on virrannut perheitä, joilla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja, alueet Suorama-Vatiala-Liuttu-Asema ovat rauhattomimpia, kiitos näiden uudisasukkaiden! Eikä maisematkaan mitään kaksisia ole, kiitos 60-luvulta alkaneen soranoron, kauniit harjut on tärvelty. Se, että joku kehuu että Prisma ja Sale parkkipaikkoineen on lähellä niin kertoo kyllä henkilön älyn tasosta, eiköhän tärkeintä olisi väljä ja rauhallinen asuinalue, tasokkaine taloineen ja asukkaineen, sellaisia ei kyllä valitettavasti nauhataajaman alueelta löydy.

    • Kuntalainen09876

      Jos on muita lähikuntia vaihtoehtoina,valitse niistä - älä tule tänne. Itse asunut täällä 2 vuotta ja tahtoo pois.

      Palvelut kehnot, yksityisiä ei ole kuin pari ja kunnan omat "palvelut" on kivikaudelta. Paljon kälinää ja hyvä veli-liittoja. Bussit ei kulje. Kunnanjohto mätä, samoin ideat siellä aivan hulluja. Kunnallisvero iso. Käpykylä, jokasta kuulemma tehdään "kaupunki" -HAH. Liikennevaloja asennettu juuri toiset. Paljon peltoa ja maajussia/kultapossukerhoa kuin suoraan leffasta Uuno muuttaa maalle. Kesällä kaunis mökkiläisen kylä - talvella pimeä syrjäinen tuppukylä.

      Kummeli-sketsisarjasta löydät lisää tietoa Kangasalasta.

      • Hullu_Kunta

        Edellinen pitää suurelta osin paikkansa. Kunnallispolitiikassa samat naamat ovat olleet vallassa todella pitkään ja hyvä-veli -systeemit vaikuttavat kaikissa arkipäivän asioissa. Kunnan virkamiehet ovat myös ottaneet sellaista valtaa käyttöönsä, mikä ei heille kuulu ja monet päätökset ovat lähes mielivaltaisia. Kaikki kunnan työpaikat jaetaan joko viranhaltijoiden sukulaisille tai oikean värisen jäsenkirjan omaaville. Muuttoa Kangasalle todella kannattaa miettiä kaksikin kertaa, paljon mielekkäämpi kunta on esim. Pälkäne, jos tälle seudulle tekee mieli.


    • AkiSerto

      Suoramalle ei kannata muuttaa. Huutijärvi parasta ja kauneinta aluetta nykyään. Itse ollut 4 vuotta kangasalalainen.

    • muuttopuuhis

      Ihan minne muualle mut Kihniöön ei kannata. Täällä ei ole yhtään mitään muuta kuin ...

    • Kuhmalahtikutsuu

      Kyllä ehdoton ykkönen on kuhmalahti.Siellä on semmonen rauhallinen meininki.Kauppa on keskellä kylää.Hyvä tie kesät talvet.Raikkaita järviä varsinkin kuhmajärvi.Laipan erämaa lähellä.Pitkänsepän baarissakaan ei ole aiheuttanu järjestyshäiriöitä muut kun poliisi.Ripeäliikkeisiä palokuntamiehiä ajanmukaisine kalustoineen takaavat turvan.Kaivinkone löytyy lahes joka perheestä.Autokorjaamo puutarhoineen löytyy myös.Kesäisin Rönnin tanssilava 17 km päässä.

    • Anonyymi

      Olemme itse asuneet Suoramalla 5 vuotta hyvin on viihdytty, rauhallinen lapsiystävällinen alue, palvelut lähellä.

      • Anonyymi

        Kyll kuhmalahteen kannattaa muuttaa ainakin rivitaloille ja halvat vuokrat, hyvät uteliat ihmiset nurkan takana.


    • Anonyymi

      Onko Vatiala hyvää aluetta?

      • Anonyymi

        Vatiala OLI aikoinaan hyvää aluetta, mutta on tällä hetkellä hyvää vauhtia slummiutumassa.


    • Anonyymi

      Älkää ainakaan Ruutanaan muuttaako ... siellä haisee Tarastejärven jätteen käsittely asema!

    • Anonyymi

      Kallentielle hyvä mesta ja uudet kyttääjät

    • Anonyymi

      Aina kannattaa asua kallentien isossa talossa ja pömpeli ikkunaan.

    • Anonyymi

      Kamera sammui.

    • Anonyymi

      Kuten tuolla aikaisemmin kommentoitiin niin Kangasalla toimi hyväveli järjestelmä mikä estää kaupungin kehittymisen, paikkaa johdetaan kuin "Neuvostoliittoa". muistuttaa lähinnä maalaiskylää ilman mitään tapahtumia tai kunnon palveluita tämän päivän ihmisille. En suosittele missään mielessä muuttamista sinne, paitsi jos haluaa pettyä.

      • Anonyymi

        juuri näin. Tämä hyväveli-neuvosto kuvittelee olevansa lakien yläpuolella ja pieni klikki tekee päätökset, jotka kuuluisivat valtuustolle. Lisäksi kuntaan on pesiytynyt muutamia vallantäyteisiä virkamiehiä, jotka tekevät osan päätöksistä yhdessä hyväveli-neuvoston kanssa muista välittämättä. Todellisuudessa kunta on pahainen tuppukylä, vaikka neuvosto kuvittelee kunnan olevan matkalla kohti suurta menestystä. Asukkaiden keskuudessa on paljon pahoinvointia ja moni olisi valmis muuttamaan heti mahdollisimman pitkälle.


    • Anonyymi

      Koko ikäni Kangasalla asuneena sanon ehdottomasti Mäyrävuori / Huutijärvi / Herttuala -alueen. Paras paikka asua ja elää.

    • Anonyymi

      Jos muuttaa taloyhtiöön, kannattaa sitten katsoa ettei isännöitsijä ole Kangasalan Kiinteistöpalvelu, mikä käyttää lisätoiminimeä Pirkanmaan Laatuisännöinti. Yleensä on sitten koplattu kiinteistönhoitamattomuus ja siivous samaisesta puljusta. Mitään eivät saa tehtyä ja isännöinti maksaa tekaistuja laskuja kiinteistöhoidon lisätöistä taloyhtiöitä.
      Jos hallituksessa ei ole järkeviä ihmisiä, yrittävät saada vastuuvapauden vaikka tilintarkastaja olisi kirjoittanut huomautuksen virheistä.
      On kuitenkin kyse osakkaiden omaisuudesta ja rahoista.

    • Anonyymi

      Kuhmalahteen täällä asuu vain rikkaita.

    • Anonyymi

      Horsmakujalle jos et pidä koirien ulvonnasta ja haukkumisesta .
      Kerrostalon pihassa on koiratarha . Mutta jos oot koira ihminen niin terve tuloa.

    • Anonyymi

      HÄMEENLINNAAN EI KANNATA MUUTTAA JÄRKYTTÄVÄ! MIKÄÄN EI TOIMI JA HELSINGIN HINNAT

      • Anonyymi

        Viroon kannattaa muuttaa, kaikki toimii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viroon kannattaa muuttaa, kaikki toimii.

        Kuhmalahteen ehdottomasti, sielä on paljon peräkammarin h- poikia, kuluu yöt rattoisasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuhmalahteen ehdottomasti, sielä on paljon peräkammarin h- poikia, kuluu yöt rattoisasti.

        Kuhmaladella on paaaljooon ruskean reijän ritareita.


    • Anonyymi

      Kuhmalahdella kaikki ukot tai sedät lähtee jostain syystä nuorena mullan alle.

    • Anonyymi

      Muutan Thamaaseen, tule mukaan.

    • Anonyymi

      Suoramalle

    • Anonyymi

      Upp.

    • Anonyymi

      Eli ei kannata muuttaa mihinkään. Tai ei ainakaan täältä kannata kysyä mitään.

    • Anonyymi

      Nää kirjoittajat on vailla järkeä. Muuta ihan mihin tahansa aina alueella voi asua vammaisia, miekenterveysongelmaisia alkoholisteja, maahanmuuttajia, huumeidenkäyttäjiä voi asua ihan vankilassa olleita ihmisiä. Voi tulla vastaan kehitysvammaisia lapsia tai aikuisia. Voi tulla vastaan vaikka uskovainen tai ateisti. On se ihan kamalaa kun me kaikki ei nyt olla samanlaisia. Me kaikki olemme erilaisia, jos haluaa asua täydellisessä ympäristössä taydellelisten ihmisten kanssa. Se paikka ei ole tällä maapallolla. Oisko syytä muuttaa omaa suhtautumistaan ihmisiin. Onko päässä jotain vikaa kun ei sopeudu. En usko että missään alueella Suomessa olisi niin hirveitä ihmisiä etteikö siellä voi asua. Tampereen Hervantaa haukutaan että se on ihan hirveä. Olen asunut siellä ihan samanlainen kuin moni muu lähiö. Kulkuyhteydet on loistavat pieni kaupunki kaupungin sisällä. Nämä kirjoittelut ja älyttömät jutut harvoin vastaa sen alueen todellista puolta. On jonkun älykääpiön oma näkemys asiasta

    • Anonyymi

      On se niin kauheaa kun koira haukkuu autot kulkee. Voi kun mummo kulkee rollaattorilla kamalaa kun lapset leikkii ja kiljuu. Ihan hirveeta kun ihmiset elää elämäänsä. On se niin väärin kun nämä itsekkäät mulkut yrittää muuttaa maailmaa mieleisekseen. Jos haluaa täydellistä hiljaisuutta kukaan ei ikina häiritseon yksi paikka olemassa. Kannattaa muuttaa Lappiin erämaahan 100 km lähimpään ihmisasumukseen saa muuten olla rauhassa Voi jos sielläkin kuulee lintujen ja metsän eläinten ääniä kuulosuojaimet voi aina hankkia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      173
      2616
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      98
      1823
    3. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1602
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      89
      1491
    5. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1454
    6. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      154
      1444
    7. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      118
      1039
    8. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      979
    9. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      963
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      37
      920
    Aihe