Sairauden takia työkyvyttömän seuranetsintä

Anxiety

Mielenkiinnosta kysyn: Onko täällä ainuttakaan n. 25-40 -vuotiasta sinkkunaista, joka olisi esim. mt-asioiden (masennus/ahdistus tms) tai miksei jonkin muunkin sairauden takia työkyvytön, mutta muuten täysin normaali ja ulkoisesti vastakkaiselta sukupuolelta huomiota saava hyvännäköinen ihminen?
Sellainen, josta ei siis ulospäin uskoisi, miten elämä voi olla sairauden takia hyvin pitkälti holdissa. Ja joka kipuilee samalla sen kanssa, että olisi kiva löytää vähän vastaavassa tilanteessa oleva ihminen, jonka kanssa voisi jutella, saada vertaistukea ja parhaassa tapauksessa syntyä jotain romanttistakin. Kaipuu läheisyyteen ja kumppanuuteen kun ei sairaudesta huolimatta katoa mihinkään. Ja esim. jossain Tinderissä ym vastaavissa sovelluksissa ei ihan ensimmäiseksi tule mieleen ruveta avautumaan omasta huonosta tilanteesta ja sitä kautta ne on poissuljettuja seuranetsinnän suhteen.

11

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikö täältä tosiaan löydy ketään, joka voisi samaistua tohon mun yläpuolella näkyvään toukokuiseen viestiin?

      • älä_luovuta

        Löytyy mutta ei täällä kehtaa puhua. Jotenkin hävettää koko tilanne. Tsemppiä


      • älä_luovuta kirjoitti:

        Löytyy mutta ei täällä kehtaa puhua. Jotenkin hävettää koko tilanne. Tsemppiä

        Ymmärrän tosi hyvin. Laita mulle viestiä anxiety at suomi24 piste fi , niin jutellaan sitä kautta! :) Tosi paljon tsemppiä myös sulle, mut olis oikeasti tosi kiva tutustua!


      • älä_luovuta

        Muita Murheita nyt. En jaksa tutustua uusiin ihmisiin. Elämä potkii päähän ja pahasti. Otan yhteyttä kunhan jaksan.. ja pääsen normaali elämään.


      • älä_luovuta

        Jos ja kun taas elämä hymyilee.


      • älä_luovuta kirjoitti:

        Jos ja kun taas elämä hymyilee.

        Ymmärrän hyvin. Etenkin jos vielä muitakin murheita. Tosi ikävää. Toisaalta koen itse olevani ihan samanlaisessa tilanteessa sen suhteen, että elämä potkii. Sen takia ajattelinkin, että olis kiva löytää toinen kohtalontoveri. Ei todella tarvitsisi odottaa siihen asti, että elämä hymyilee, koska ei hymyile sillä toisellakaan, kaikkea muuta. No, laitat sit viestiä, kun jaksat. En voi sanoa muuta kuin toivottaa paljon tsemppiä, voimia ja jaksamista!


    • saaddaadaddadaad

      Minä olen! Käyn osa-aikatöissä silloin kun en saikuta :D

    • Muhun voi halutessaan ottaa yhteyttä: anxiety at suomi24 piste fi
      Kukaan ei ole vielä uskaltautunut laittamaan s-postia, mutta ehkä joku yllättää? :) Olis niin kiva löytää joku vähän vastaavassa tilanteessa oleva hyvännäköinen ja kiva nainen, jonka kanssa synkkais ja vois tutustua pikkuhiljaa paremmin.. :)
      Treffipuolelta löytyy muuten myös mun profiili (Anxiety-nimimerkillä) ja kilometrin pituinen profiiliteksti, sen voi halutessaan käydä lukemassa, jos jotakuta kiinnostaa!
      Hyvää joulua vaan kaikille ja paljon tsemppiä näiden juttujen kanssa taisteleville.. :)

    • kohtalonsisar2017

      Muutaman vuoden vanhempi kuin ikähaarukkasi sanoo. Naamasta kyllä ajan ahdistus näkyy, olen viimeksi kuluneen vuoden aikana saanut tosi paljon ryppyjä. Eli ilman tupakkaakin saa suunympärysrypyt, kun on aina jännittynyt ja ahdistunut. Muuten olen pieni ja nuorekas. En ole yksityisasioista huudellut edes sukulaisilleni.

      Naisilla seuran saanti on aina helpompaa kuin miehellä. Itselläni on ollut varsin normaaleja miehiä ja yksi itseäni paljon vanhempi, joka on ollut vuosikymmeniä samalla syyllä eläkkeellä. Eikä sitä hänestäkään päälle näkisi. Joka tapauksessa seuran saanti ei ole naiselle yhtä suuri ongelma kuin miehelle. Miehelle kelpaa melkein mikä vaan nainen, kunhan on suunnilleen muodot kohdallaan ja mieluusti miestä nuorempi. Eli olen viime aikoina saanut perääni "eläkeukkoja". Ei siinä mitään, ihan kivoja heppujakin siellä on. Sinulle miehenä tämä on vaikeampaa.

      Itse en kiinteää parisuhdetta ja yhdessä asumista edes haluaisi. Ajatus ahdistaa liiaksi, ja väistämättä siinä tulee ristiriitoja. Mutta enpä tunne itseäni yksinäiseksi, kun joku ainakin soittaa, vaikka tapaamisvälit olisivatkin pitkiä.

      Hyvää valoistuvaa aikaa sinulle ja parempaa vuotta 2018!

      • vastaus1234

        Anteeksi, mutta kyllä 40 vuotiailla naisilla jo on ryppyjä silmienkin ympärillä ja alkuja ainakin on jossei muuta, että ihan lohdutuksena vain sinulle. Ei ne hyvät elämäntavat aina pelasta, mutta iho pysyy silti hehkeänä ja kuulaana kun pitää kiinni niistä. On todella harvinaista, jos on täysin rypytön iho sinun iässäsi!
        Naisilla ensimmäiset rypyt alkavat tehdä tulojaan jo 25-vuotiaana, kun kollageenin tuotanto vähenee tästä eteenpäin vuosi vuodelta.

        Mutta joo aloittajalta kysyisin, että entä jos se psyykepuoli onkin se, mistä huomaa että ei ole normaali, mutta ulkokuori olisi hyvinkin normaali ja jopa viehättävä?
        Kumpi on pahempi asia? Olla ruma ja terve henkisesti vai kaunis ja epätasapainoinen? Itse ainakin olen saanut kärsiä ja ei siitä paljoa kyllä huutele kukaan. Mutta noh, eiväthän nämä asiat ulos näykään usein.


    • samaongelma

      Täällä kans yks joka tuskailee samojen juttujen kanssa. Tosin oon kans mies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe