Ooksä nainen vai miäs ?

Isopitkä

Tiäsikkö että nainen ja miäs on erilaasia. Naiset on sellaasia marianpoimioota ne tykkää kerätä, sentakia ne ei tykkää antaa ja teeskentelköö siviää jotta saisivat pihirata ja pantata, kerättyä lisää omaa turvaksensa. Miäs taas on rohkia, antaa mielellänsä mutta vain niinkauan kun on miäs, vanhemmiten yleensä alistuu naismaaiseksi pirättäytyjäksi.

Miähet on kyllä eteviä, niistä on tullu jopa naisia parempia kerääjiä, ja kaikki tiätää ja muistaa minkätakia. Kun miähekki houkuteltihin keräämähän omaa ja yksityystä sinne viikunanleheren taa ja pimittämähän muilta. Aatamin aikoohin läherettihin paratiisita kohti tavarahelevettiä, koskahan oltaas perillä ? Meniko asia perille vai loppuuko ymmärrys.

24

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etköööymmärrrä

      Kyllä just nyt loppui ymmärrys.

    • moon_sekaasin

      moon taas sekaasin

    • Ilonpilaajaa

      Itku pitkästä ilon peräs juoksemisesta, Tyhmyys jatkuvasta helpon ja mukavan tavoittellusta.

      Ilo on pelkkä egon käsitys onnesta, siksi ilo haihtuu nopeasti kuin harha. Kaikki ilo on vahingoniloa, iloitaan siitä kun on jotain mitä jollain ei ole. Siksi ilmaista iloa ei olekaan ja laskut tulee väistämättä, kun itseä nyt ei pääse karkuun vaikka joukkohainen sitä yrittääkin.

      Iloa ja kivaa pitää pitää, onni pysyy pitämättäkin.

    • kulttuuriantropologi

      Naiset tykkää imiä k____a ja kusettaa, valehdella ja meikata totuutta, eikä ne halua sanoa suoraan. Sellaisia ovat naiset.

    • keisarinuudetaatteet

      Mitä enemmän nainen saa valtaa, sitä tyytymättömämpi todelllisuudessa on, pohjoismaissa naisilla eniten valtaa ja silti valittavat eniten. Mitä enemmän lapsellinen saa, niin sitä enemmän mene hattuun ja suuremmaksi kasvaa egon harha ja kusipäisyys.

      http://www.hs.fi/elama/art-2000005217132.html?ref=rss

      Mielikuvituksen ja omahyväisen uskon varassa se suomalaisten hyvinvointi on, vahingonilon varassa sätkivät pyrkyrit tarvitsevat jonkun itseään huonommman voidakseen "paremmin" Huonompi on aina joku toinen, ulkomaalainen tai vanha aika.

      Vanhat ämmät leikkii nukkekotia ja koristelee paskakasoja, kun luullaan ja uskotaan etteivät ihmiset tiedä minkälaista kurjuutta ja yksinäisyyttä sielä viikunanlehden takana todellisuudessa on. Ja kaikki kuitenkin tietää, ei vain sanota, ettei harhan peili menisi rikki.

    • Moraalisaarnaaja

      Naiset ja lapselliset on rauhattomia kun niillä ei olo omaatuntoa.
      Moraali on naisille, omatunto miehille., Hyvä moraali motivoi, hyvä omatunto rauhoittaa.
      Moraali on ympäröivältä joukolta opittu kayttätymisstandardi, omatunto taas ihmisen oma kyky ymmärtää mikä on oikein ja mikä väärin.

    • Kukavalittaa

      Menkää ny hoitohon

      • Minäminäme

        Eikö olisi parempi jaksaa ja päriätä, pirättäytyä ja patoutua. Usko ja voima auttaa jaksamaan, äly luovuttamaan.


    • Puolustusonkahvillla

      Ei oo mahdollisuutta, siis vapautta vanhalla koiralla uutta oppia, joutuu umpimieli surkeus vain vanhaan tyyliin tyytymään.
      Jaksuhalit vaan, jos ei sisu, itsepäisyys, tyhmyymyys tai aineet ja amfetamiini riitä pidättäytymisen jaksamiseen,

    • kerspantti

      Armeijaahan sanotaan miesten kouluksi siksi, että siellä oppitaan elämään ilman yksityisyyttä ja omaa, ja siten myös olemaan avoin ja rehellinen.

    • isopitkä

      Mitä miähiä ne sellaaset muka on. jokka kotonurkilla ja siinä pesän ympärilla, akan hameenhelemoos kaikenaikaa pyärii ?
      Hinttaria ne sellaaset akkamaaset kikijät on, muita miähiä teköö miäli kusettaa ja kullia lutkuttaa, jos heruus vähä. Pellet.

      • Noniinon

        Niion


    • Isopitkä

      "Mitä miähiä ne sellaaset muka on jokka kotokylällä ja akan hameenhelemoos kaikenaikaa pyärii ?"

      Kertoohan sekin surkeuresta, että kun joku sanoo totuuren niin se alakaa vituttamahan, suututtaa, että mullehan ei totuutta sanota, minä haluan elää valahehes niikun jokin strutsi. Tekis miäli kostaa ja antaa opetus, olihan jeesuskin opettaja. Oikeen loukata ja teherä sille pahuutta, mokomalle totuurenpuhujalle. Vaikka keskikertaasuuresta tuallaanenkin vain kertoo. Kuka tahansa pystyy kiusaamahan tai loukkaamahan vihamiestä ja yrittää ettei joutuusi vastuusehen, mutta oikia pahuus on sitä, kun listitähän ittelle läheesiä. Ei pysty oikiaa, torellista pahuutta tekemähän räksyttäjä ämmät, kusettaja kyrvänlutkuttajat jokka esittää kovista, tajuamatta että todellinen miehen rohkeus on sitä, että näyttää totuutta, rehellisyyttä, avoimuutta ja hyvyyttä.

    • JormaKovala

      Ei omahyvääset akkat tajua yksinkertaasintakaan asiaa ja hävetä ittiänsä:
      Kuka tahansa häjy kakarakin pystyy tekemähän vahinkoa, särkemähän tai varaastamahan.
      Hyvyys vaatii laatua, kykyä kehittyä kehittyä inhimiliseksi.

    • Bloogi

      Juu, kertoohan se sana itsessään paljon: Raakuus siis kypsymättömyys, alkukantaisuus. Se ettei ole kehittynytkään hyvään vaan pahentunut ennen aikojaan. Varastaminenkin, siis ilman lupaa ottaminen on hyvin alkukantainen, itsekäs, eläimellinen toimintamekanismi. Eläimet muutenkin ajattelee itsekkäästi, vain itseään tai jälkeläisiään, päinvastoin kuin ihminen joille anteliaisuus ja avuliaisuus, muiden edun asettaminen etusijalle on niitä eläimistä parhaiten erottavia ominaisuuksia.

    • vahingonilonpilaaja

      Koira tarvitsee isännän, kissa palvelijan. Kyllä ne pirtin nurkilla pyörivä on aina tarvinnut jonkuan ittiään huonomman. Pelkuruus kun aiheuttaa huonoa itsetuntoa, jonka pönkittömisen takia pyritään sitten muita polkemaan. Olemaan parempia, kauniinpia tai vaikka hienompi auto.

      • antijeesus

        joo kato syyn tarttoo jokaikinen ihiminen, ei se elä pelekästä leivästä. Ja sitte jos oikeen katteloo ja löytää jonku erilaasen mitä vihata, niin kyllä tuntuu että asiat on oikiastaan aika hyvin, kato kun siitä vihasta saa voimaa, kun on tarkoos ja tekemistä.


    • Many

      Sisäsiittoisten pikkupaikkojen, lintukotojen ja jopa suomenkin ongelma on nurkkakuntaisuuden aiheuttama objektiivisuuden puute ja siitä johtuva todellisuuden vääristyminen. Esim. aina on naurettu sille kun mies pukeutuu tai käyttäytyy kuin nainen, ja kuitenkin samaan aikaan naurajien joka-aamuinen rituaali on ajaa parta, että näyttäisivät enemmän naisilta.
      Tuollaisen ristiriitaisen toiminnan aiheuttama alitajuinen häpeä lisää salailua, kyräilyä, feikkailua ja meikkailua.

    • jalmariahokas

      Häpiästä se meikkaaminen tai asiooren pimittäminen johtuu. Hävetähän ja ei haluta jäärä kiinni tai että totuus paliastuus. Akat oikeen tärkiää salaa asioota, puhutahan kato asian viärestä, viisotahan vain ja kaikenlaasesta muustakin teatterista tai lapsellisesta nukkekoti leikistä tykätähän. Monet miehenkuvatuksetkin teköö nykyään samoon, ei ne sekasikiöt osaa enää asiaa puhua.

    • Epäselvä

      Vuosituhansien ajan naiset on olleet enemmän sisätiloissa ja miehet taas ulkona. Huvittavaa kun nykyään monet naisetkin uskaltaa olla enemmän juovuksissa ja pihalla kuin "miehet".

      • Selviö

        Silmien takana piilottelu mahdollistaa silmiinsä uskomisen suuren harhan. Ilo on pelkkä egon käsitys onnesta. Naismainen joukkohainen on sopulilauma joka ei pysty pysähtymään tuhon tiellä.


    • vahingonilonpilaaja

      Mä en oo mikää saatanan homo ku harrastan väkivaltaa vain omaa sukupuoleni kaa enkä naisten kaa eikä koolla ei oo väliä.

    • Vahingonilonpilaaja

      Eikös se oo strutsi kun tyäntää päänsä hiekkahan ettei totuus aharista ? Sellaasia on muitakin kun joka ei tykkää totuuresta ja suuttuu kun joku sanoo totuuren. Ne tykkää enemmän harhas ja valahehes haaveella.

    • Häveettää

      kirjoittaa naisista näin, mutta joskus eräs tunnettu kurikkalainen kysyi, että minkä takia naisilla on jalat. Vastaus oli, että ei jää limaista vanaa kuin etanalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe