Sipilä valehtelee taas

sipilävalehtelee

Suomalainen veronmaksaja elättää maatalouselinkeinonharjoittajia miljarjeilla. Ei voida puhua edes elinkeinonharjoittajista - elinkeino on lähinnä valtion kolhoosiitilallisiin verrattava. Itse "elinkeinonharjoittaja" samastuu joko Kepuun tai Kokoomukseen. On olevinaan kovakin porvari..

Sipilä, miksi ette puutu maatalouden ylituotantoon? Uusia sikatiloja perustetaan jatkuvalla syötöllä veronmaksajien eläteiksi.! Mikä hemmettin ammatti se on, kun kauppa ei käy ja uusille tiloille myönnetään jatkuvalla syötöllä verotukia ja uusia lupia. Pankaa nyt hemmetissä jarrut päälle!

Miksi Suomen maatalousneuvottelut EU:n kanssa tuottavat jatkuvasti tappioita Suomen veronmaksajille? Kaikki, mitä EU-neuvotteluissa menetetään, sysätään suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi. Suomen neuvottelijat ovat onnettomia tunareita.. Eräs heistä on Stubb sekä toinen Katainen. Vaikkeivat he juuri maataloudesta neuvotelleetkaan, he loivat hengen rikkaasta Suomesta, joka ei tukia anoskele. Voi persuus. Silloin olimme 3:n A:n maa.. Helvetti, että pitää näytellä rikasta, vaikka on rutiköyhä.

Miettikää tätä: Pohjois-Irlanti ( ei niin pohjoinen maa ) on saanut tähän asti maataloustuestaan 85% EU:lta. Suomi saa noin 40 %, ehkä vähän yli - pohjoinen maa. Jossain mättää.

Suomalaiset poliitikot sälyttävät tuet veronmaksajien maksettaviksisi. Sipilä - tehkää jotain - älkää leikatko köyhiltä. Lopettakaa ylituotanto, jottei meidän tarvitse maksaa siitä,

Sitten vielä tuloista. Maatalousyrittäjä ei ole tuloloukussa ollenkaan. Sen todistaa jo se, että huippukalliilla traktotreilla on varaa lähteä mielenosoitukseen Helsinkiin asti. Tulee vain mieleen kysymys, että millä rahalla menopelit on ostettu? Omillako tienesteillä vai veronmaksajien tukieuroilla.?

Maatalousyrittäjän mediaanitulo on 58543 vuonna 2013.
Paslkansaajakotititalouden mediaanitulo on 486533 vuonna 2013

12

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sipiläbernerveronkierto

      Kukaan ei kommentoi. Se on merkki, että kaikki ovat syyllisiä tai tuntevat piston sydämmessään, että ei veronmaksojien euroja voisi käyttää näin hyväksi.

    • nbnnbnb

      Tässä se nyt nähdään. Sipilä kusettaa.

      • tämmöistätäällä

        Imaami Sipilä puhuu niin totta kuin osaa.


    • tosikalliit

      Kepuloisielätit Suomen syöpä..

    • valheet

      SIPILÄ SE VAAN VALHEILLA ELÄÄ PÄIVÄSTÄ TOISEEN,SUOMEN KANSAN PITÄÄ NYT VIIMEISTÄÄN TIETÄÄ KETÄ ÄÄNESTÄÄ VAALEISSA 2019..

    • En.Itse.Alkaisi

      Kyllähän ne maatalouden tulot ovat jotain muuta kuin verotettava jäännös. Verövähennykset saa kattavasti ja omaisuuden kasvattaminen investoimalla vähennellään poistoina. Verotuksen osalta maatalous on yrittämistä kyllä, fiksuimmat vielä yhtiöittävät, niin saavat myös holding-edut käyttöön.

    • 1.kynnyskysymys

      Maatalouskommunismi pitää lopettaa seuraavalla hallituskaudella!

    • Perustetaan rekisteri maataloustukien vastustajille, sinne voi ilmoittautua ihan ilmaiseksi.

      Kriisin sattuessa tuota rwkisteriä voidaan käyttää muonanjakelun rajoitteena.

      • kansanhuoltoa

        Onneksi Suomessa on jo rekisteri maatalouskommunisteista, jotta voimme kriisin sattuessa käydä tyhjentämässä niiden varastot.


    • verorahatkansalle

      Milläs muulla se Sipilän porukka mällää ja mistä rahat ovat kotoisin kuin suomalaisten maksamista VEROISTA. Siis normaalipalkkaisten suomalaisten veroilla tuetaan rikkaita ja ahneita SUURviljelijoitä!! Ei Sipilää kiinnosta tavalliset maalaiset ihmiset muuta kuin vaalipuheissa!

    • Lappiakanssa

      Eihän kepun rahat ole koskaan oleet muualta kuin naapurista Venäjältä. Sieltä nämä nykyiset toiminta rahat ovat peräisin. Näillä Berner uutisilla ja muilla sekoilulla on tarkoitus tehdä kepusta uusi ihana kansallis-sosialistinen puolue jolla tuhotaan Suomi ja liitetään Venäjään. Silloin kaikki kepulaiset ovat tyytyväisiä ja annammekon tämän tapahtua vai alammeko puollustaa itseämme. Minusta paras puollustus on kepulaisten laittaminen uudelleen koulutus leireille jos heille opetetaan mikä on alkuperäinen Alkiolaislinja. Ja tämä kepulaisiin syntynyt valehtelu ja toisien kansalaisten tappo linja sipilän johdolla.

    • fakta.on

      Asumistukea maksetaan enemmän kuin maataloustukea. Niistä 300 miljoonaa päätyy Kojamon kautta ay-demareille kuten Riku Aallolle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe