Huonon diplomatian tuloksena on yleensä sota.

tnteiauta

Valtakunnallisesti tärkeän päivälehden toimitus kiihdyttää keskustelua sodan uhasta. Yleensä kun keskustelu kiihtyy , myös tunteet lämpenevät. Tunteiden lämpenemistä tapahtuu kansalaisten keskuudessa , mikä vaatii myös sotilaiden ja poliitikkojen yhtymistä yleiseen mielipiteeseen , kannatuksen säilyttämisen vuoksi. Ympäristö muuttuu vihamieliseksi yleisen mielipiteen painostuksen johdosta. Suomessa olemme jo varsin pitkällä tässä tilanteen lämmittämisessä , myös käytännön tasolla. Meille kerrotaan , että sodan uhka on todellinen ja siihen on valmistauduttava aseellisesti , kaikin käytettävissä olevin keinoin , mikä tarkoittaa myös sotilaallisia toimenpiteitä. On totta , NATO on tuonut valtavasti lisää sotilaallista voimaa Itämerelle siirtääkseen taistelut pois Norjasta , Ruotsista ja Tanskasta , eteläistä Itämerestä puhumattakaan. Suomalaisten päättäjien kannattaisi nyt kriittisesti miettiä miten suomi voisi parhaiten säästyä tilanteelta , missä Baltian maat ja Suomi ovat ajautuneet sotatantereeksi ja NATO suoja-alueeksi. Kuka haluaa Suomessa vieraita joukkoja kotinurkille , tulevat ne sitten idästä tai lännestä.
Jos sota tulee Itämeren alueelle , siitä kärsii suuresti suomalaiset , meidän mielipidettä ei kysytä kun isot jyllää. Kannattaisi panostaa aitoon keskusteluun että emme joudu sotatantereeksi. Katsotaan historiaan.

13

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virsut

      Alustajan kanssa lienee suurin osa suomalaisista samaa mieltä, rauha ja diplomatia ovat meidän todelliset aseemme. Nykyinen puolustusministerimme (aseita tappiin asti-Niinistö) ja isäntämaana USA:lle -puolustusvoimain komentaja ovat saaneet selvästi liikaa äänensä kuuluviin. Pitäisi tarkistaa myös UTVA:n rakennetta. Näin Koiviston hautajaisten aattona kannattaa muistaa: "Ei pidä provosoitua".

      • Toden-totta

        Suomessa on perinnettä huonoista johtajista jotka henk.koht. etujensa vuoksi saattavat kansakunnan tuhon partaalle.

        Mannerheimin julmuuksien historia käsittää 1918 vankien massamurhat. Sitä seurasi pyrkiminen valtaan epäonnistuneessa presidentinvaalissa ja seikkailupolitiikka valkokenraalien malliin retkien tukemisessa Aunuksessa 20-luvulla. 1932 arveli tilaisuutensa tulleen kun kautta Euroopan diktaattorit suorittivat kaappauksiaan. Operaatio "Andersson" päätyi kuitenkn nolosti Waldenin saamattomuuteen ja joukkojen huonoon moraaliin ja juopotteluun. Tämä pettymys viitoittikin tien sotiin vanhat fiksaatiot miekantuppi-käskyineen johtivat maan kärsimyksiin ja siiviilit keskitysleireihin. Lopulta tie päättyi valvontakomission asettamana nukke-presidenttinä kellokkaana ohjaamassa maan YYA-sopimuksen satamaan.


    • Mr_Realist

      No olipahan taas sotaa lietsova hekuma!

      Kukaan ei ole hyökkäämässä minnekään!

      Venäjä ei ole niin hullu että hyökkäisi NATO maan kimppuun. NATO:lla ei ole mitään syytä hyökätä Venäjän kimppuun, kunhan Venäjä pysyy rajojensa omalla puolella.

      Voitte jatkaa iltaanne normaalisti. Hakekaa olut jääkaapista ja istukaa sohvalle katsomaan televisiota.

      Hyvää yötä kaikille!

    • oubc3des

      Maailma on kaaoksessa, kunnon laajamittainen ja viisikin vuotta kestävä sota tasapainottaisi maailman kaaosta, sodan loputtua kaikille olisi työtä ja ehkä terrorismikin kitkeytyisi pois, kaikki olisivat jo väsyneitä sotaan ja taas alaksi muutaman sukupolven kestävä rauha, monella valtioilla olisi van yksi suunta, ylöspäin.

      • 30-luvun-henki

        Sitä kolmatta maailmanpaloa tässä pallotellaan Ukrainan ja Suomen välillä. Nämä kunovat nato-ideologien silmissä ali-ihmisryhmiä jotka aiotaan uhrata kun kokko pannaan palamaan. Valitettavasti Suomen johdolla on koppakuoriaisperspektiivi siihen mitä on tekeillä kun antavat Naton lisääntyvässä määrässä häiriköidä Suomen ympärillä ja sisällä.


    • Faktaapeliin-2

      Suomi 24 sensuroi tätä uutista, siksi se on tärkeä:

      Venäjä levittää taistelukeskuksia Eurooppaan


      Saksassa on havahduttu uuteen maahanmuutto-ongelmaan. Venäläisillä on saksassa 63 kamppailu-urheilukeskusta, jotka kuuluvat Venäjän sotilastiedustelu GRU:hun.

      Saksalaiset viranomaiset pelkäävät, että keskuksia käytetään soluttautumiseen. Kamppailukeskuksissa käy myös saksalaisia virkamiehiä ja erityisesti poliiseja. GRU:m epäillään rekrytoivan heistä agentteja.

      Ongelma ei rajoitu pelkästään Saksaan, vaan venäläisten into laajentua on levinnyt jo muualle Eurooppaan ja erityisesti Brysseliin. Brysselissä venäläiset kamppailu-urheilukeskukset yrittävät lähestyä Euroopan unionin instituutioiden virkamiehiä.

      https://euobserver.com/foreign/137990


      Venäjän sotilastiedustelu maahanmuutto-ongelmana

      Rautatientorille saadaan kohta kolmaskin leiri - venäläinen Systema kamppailu-urheilukeskus.


      Venäjän sotilastiedustelu maahanmuutto-ongelmana

      • Bror-Erik1974odin

        Voi kauhia mitä soopaa yksinkertainen aivo saattaakin kehitellä,mutta on oivallista että Suomen diplomatia on parasta A-ryhmää ja johon voimme luottaa ylintä tasoa myöden.
        TP Niinistö tekee hienoa työtä Isänmaamme parhaaksi.


      • ImperialisminLoppuEdessä

        EUObserver, Brittien propgandanyrkki, ulvoo Barbarossa2:ta edelleen. Oliko operaatio Maidan ja unelma Sevastopolin valtauksesta EU-Nato akselin Stalingrad? Lontoon omat siirtomaa orjat ovat jo näköjään ottamassa vallan Lontoossa pommeilla ja veitsillä.


    • RauhaVenäjänKanssa

      Valtakunnallisesti tärkeä iltapäivälehti myöskin sensuroi kirjoituksia, eli jakelee puheenvuoroja nk. NATO:n mitalla. Meikäläinen rauhankirjoittaja onnistuu yleensä tunkemaan sekaan viestin tai pari, mutta sitten onkin jo valtakunnan median mielestä jaettu rauhaa, ettei peräti porvoonmitalla, joten liiat rauhanpuheet seis.

      Toivon, etteivät itäiset rajanaapurimme saaneet tänä iltana kovin suuria traumoja komeasta ilmailunäytöksestämme. Se oli vaan sellainen hupinäytös. Me rauhanihmiset seisomme vaikka itse muurina rajalla, ettei sota lähde ainakaan tältä puolen. NATO:n pitää nk. astua Suomesta itään vain kuolleitten ruumiimme yli.

      Samoin toimikaa te rauhanihmiset myös siellä rajan toisella puolen. Kunnioittakaamme toinen toisiamme. Eletään rauhassa!

      Vapauden kaiho: https://www.youtube.com/watch?v=lp16CjG2gtc
      .

      • 1-12

        Lopuksi hoitajani antoi lääkkeet ja menin nukkumaan.


    • Anonyymi

      Yleensä kautta historian on uskonto ja pillu.
      Lukekaa historiaa voitte yllättyä.
      Sotaan ei muuta tarvita.

    • Anonyymi

      Eikö Ukrainassa osattu diplomatiaa, vai mikä on diagnoosi Venäjän hyökkäyksen todellisista syistä? Ukrainan piti olla Venäjän veljeskansa, jota pelastamaan Venäkjä lähti. Tuloksena on natsisakasan hirtmutekoihin verrattava toisinto. Venäjä ei tarvi mitään syytä hyökkäämiselle.

    • Anonyymi

      "NATO on tuonut valtavasti lisää sotilaallista voimaa Itämerelle siirtääkseen taistelut pois Norjasta , Ruotsista ja Tanskasta"

      Voi sitä valtavaa sotaa joka näissä maissa onkaan menossa nyt!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe