Lopettakaa valehtelu!!!!

ryhtykää.järkeviksi

Miksi uskovaisilla on niin kauhean kova tarve yrittää sumuttaa Jumalalla ja Jeesuksella?
Eihän niitä edes ole!!!!

20

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ansaintakeino

      Osa hyötyy ja tekee tiliä...

    • tokiJumalaon

      Mistä kirjasta katoit ettei Jumalaa ja Jeesusta ole, vai esson baarissako tulitte siihen tulokseen !?

      • Jumalaa_tuskin_on

        No todista Jumala ja Jeesus niin katsotaan sitten. Nimittäin kun niitä ei tähän mennessä ole todistettu, niin tietysti ne voidaan todistamattomina asioida olettaa olemattomiksi. Eihän kukaan oleta kaikkea mahdollista väitettyä olevaksi vain siksi, ettei niitä ole osoitettu olemattomiksi. Painakaa tämä jo kaaleihinne!


    • alfa123om22

      Kyllähän nuo tavallaan ovat olemassa. Mutta eivät sellaisina kuin raamattu heidät kuvaa tai muut uskonnolliset kirjat. Heihin on koottu ihmisen parhaat ominaisuudet kuten: Uskollisuus, rehellisyys, totuudellisuus, yms. Mutta itse he ovat mielisairaita sadistisia kiduttajia ja koko ihmiskunnan vihollisia.

      He siis esiintyvät hyvän valeasussa ja ovat ikään kuin pukeutuneet hyvän ja valkeuden valepukuun, vaikka ovat läpeensä pahoja. 1700-luvun BIBLIA kertoo, että Jehova oli alunperin Jupiter planeetalla vaikuttanut henkiolento, joka hyökkäsi saaliin toivossa maan päälle, jonka Jumala oli ihminen eli Aadami. Hän huiputti Aadamia ja aiheutti melkoisen kapinan ja sekasorron maan päällä valheineen.

      Kyse on raamatussa hyökkäyksestä maa planeetalle ja ihmiskuntaa vastaan, joka hyökkäys onnistui melkoisen hyvin. Elukat kun mielellään ryhtyivät noiden Jumalan poikien kanssa kapinaan.

    • wind-

      Maailman koko ihmispopulaatiosta 84% on uskovaisia ihmisiä.
      Näistä kolmannes on kristittyjä. Määrät ovat valtavan isoja.
      Joku ateisti täällä vertasi muurahaisiin, jotka ryhmittyvät kollektiiviseen?
      .....mihin ?

      jatkosta saa ateisti päättää itse käyttämällä loogisia ominaisuuksiaan
      ja suurempaa älykkyyttä.

      • Kuten_aina

        Uskovien määrään vetoaminen ei kerro mitään uskomisen kohteen olemassaolosta. Pointtisi oli täysin tyhjä ja tarpeeton.


    • pajes

      Eiköhän Jumalan ja Jeesuksen olemassa olo, tule selville jo kouluissa kun jätetään uskonto pois kokonaan.Iltasanomat kirjoitti tänään että kouluissa on väkivalta kasvanut viimeisen 5 vuoden aikana,uskonto on vähennyt näiden viimeisen 5v aika kouluissa paljon.Perheitä saavat käydä tukemaan, vaikka kuinka paljon niinkauan kuin viina on pääosissa,ei muutosta tule.Kiusaamista on aina ollut kouluissa,nyt se vaan pahenee ja muuttuu raaemmaksi.Ottakaa nyt ihmiset opiksi kun uskonnosta luovutaan ja Jeesuksesta samoin käy koko suomelle kuin kouluille.Lapset ovat Jumalan lahja, ei niitä kohdella miten vaan.Minä olen sellainen että yritä ihmisiä auttaa,mutta jos apu ei kelpaa ei mahda mitään.

      • dgve5rh5

        Todellisuudessa nuoret ovat nykyään vähemmän väkivaltaisia, juovat vähemmän alkoholia ja kapinoivat vanhempiaan vastaan vähemmän. Jeesustelu ei auta koulujen ongelmiin mitenkään, vaan kunnollinen kasvatus auttaa. Kunnollinen kasvatus on ensikädessä vanhempien vastuulla, ja kouluissa sitten pitäisi pystyä pitämään yllä asiallista kuria. Mesopotamialaismyyttien mielikuvitushahmoilla ei ole tämän asian kanssa yhtään mitään tekemistä.


      • uskova-urpo

        Joo, kyllä ennen vanhaan hyvään uskonsotien aikaan oli kaikki paremmin. Sai polttaa noitanakin kenet vain halusi poistaa päiviltä.


    • 70x7

      Usko on Jumalan lahja. Sitä ei saa syntymässä eikä sitä voi ansaita. Se on Jumalan armoteko ihmisille joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto. Jokaista kutsutaan Jumalan yhteyteen ja se yhteys on henkilökohtainen suhde Jeesukseen Jumalan poikaan jonka kautta ihmiskunta sai mahdollisuuden kohdata elävän kaiikkivaltiaan Jumalan. Vaikka et itse nyt usko on sinunkin joskus kohdattava Hänet. Valinta on sinun kiukutteletko ja väität mitä tahdot. Jumala on olemassa uskoit Häneen tai et. Kun ihminen kohtaa Hänen armonsa ja rakkauden siinä notkistuu sitkeemmätkin polvet. Jumala rakastaa sinuakin enemmän kuin voit ymmärää. Se paha siis saatana siel sumuttaa ihmiskuntaa ja nääthän noi maailman hedelmät ku sokeina mennään kohti omaa tuhoa. Jeesus sanoo Minä olen Tie Totuus ja Elämä eikä kukaan tule Isän tykö kuin minun kauttani.

      • pajes

        Ei se ole kiinni siintä että en usko.Alkuperäinen viesti, et pitäs uskovaisten lopettaa valehtelu.


      • 70x7

        Ei Jumalaan eikä Jeesukseen oo pakko uskoo. Mut jos sä kävelet side silmillä kohti pohjatonta kuilua on lähimmäisen rakkautta kertoa se sinulle etä varo putoat kuolemaan. Jokainen saa olla uskomatta jos haluaa. Se vapauden Jumala onn antanu jokaiselle. Miksi sä näet vaivaa hermostua jos se on sinusta joutavaa satua. Maailmassa saa uskoa vaikka heinäseipääseen eikä kukaan hermostu mutta kun puhuu Golgatasta ja Jeesusken sovinto verestä alkaa kuhina. Se kertoo missä suhteessa on uskonto ja todellinen usko. Saatana vihaa eniten Golgataa ja Jeesuksen sovinto verta ja siellä saavutettua voittoa. Mut kyllä ihminen saa nukkua kuoleman untaan ihan rauhassa.


      • oikaisua.asiaan

        "Usko on Jumalan lahja."

        Ei ole. Se on merkki siitä, että luulee uskovien juttuja tosiksi.


    • Jee-sukset

      Uskovat ovat oppineet valehtelemalla itselleen, uskomalla omiin vaheisiinsa ja elämällä valheessa.
      Aikansa kun valheessa elää niin valhe täyttää valheeseen uskovan koko elämän ja uskova alkaa kauppaamaan omia valheitaan muillekin.

    • uskova-urpo

      Valehtelu on niin helvetin jännää. Varsinkin kun huomaa jonkun menevän halpaan.

    • Olisi hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

      • keläinen

        Jumalan olemassa olosta ei tarvitsekkaan sellaisille tuoda todisteita ketkä eivät usko.Jumala tuo todisteet esille silloin kun sen aika on,tiede saattaa löytää jotakin sellaista ja uskottomille se tieto on todennäköisesti liian myöhäistä.Sanassakin on sanottu, että sit alkaa itku ja valitus.Eikä välttämättä ole kaukana Jeesuksen tuleminen,koska se on ainut mikä voi pelastaa maailman.Jumala tuntee omansa, Jeesuksen Kristuksen kautta.


      • keläinen kirjoitti:

        Jumalan olemassa olosta ei tarvitsekkaan sellaisille tuoda todisteita ketkä eivät usko.Jumala tuo todisteet esille silloin kun sen aika on,tiede saattaa löytää jotakin sellaista ja uskottomille se tieto on todennäköisesti liian myöhäistä.Sanassakin on sanottu, että sit alkaa itku ja valitus.Eikä välttämättä ole kaukana Jeesuksen tuleminen,koska se on ainut mikä voi pelastaa maailman.Jumala tuntee omansa, Jeesuksen Kristuksen kautta.

        Kun tarkastelemme niitä asioita, joita tiede on tietoisuuteemme viimeisten vuosikymmenten aikana tuonut, ne eivät kyllä ole ainakaan vahvistaneet uskontojen asemaa.


    • vm41

      Sille ei mahda mitään, että määrätty prosentti syntyvistä olioista, niin myös ihmisistä, syntyy vailinaisina jossa kehityksestä on jäänyt jotain puuttumaan.
      Tälläiset "tuotokset" sitten ovat ns. häiriötekijöinä "valmiiden tuotteiden" joukossa sekoittamassa pakkaa älyttömillä = (vailla älyä) näkemyksillään, jossa heille olisi muka annettu ns. "toinen mahdollisuus" ihmisyyteen.
      Kaikki tuollainen on vain toivottomuuden synnyttämää toiveajattelua, sillä "susi mikä susi".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe