Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jeesus oli äpärä

DRHouse

Niin, jos otamme lähtökohdaksi Raamatun evankeliumit, Jeesus todella olisi ollut AU-lapsi, tai kuten jyri tykkää sanoa, äpärä. Eikä se ole ainut epäilyttävä asia noissa kertomuksissa.

Aluksikin Joosef oli raamatun mukaan noin 80 kun hänet kihlattiin Marialle joka puolestaan oli 13-14. Mikäs onkaan tällaisen järjestelyn nimi?

Seuraavaksi jumalan enkeli ilmestyi tälle Marialle (joka siis oli alaikäinen) ja ilmoitti että hän tulisi kantamaan jumalan lapsen, eikä Marialle annettu mahdollisuutta kieltäytyä tästä tai sanoa omaa mielipidettään. Miksikäs tällaista tekoa sanotaankaan?

Kun Maria sitten tuli jumalalle raskaaksi, meidän tulee muistaa että raamatun mukaan olemme kaikki "jumalan lapsia". Siispä isä sai lapsensa raskaaksi, muttei se vielä riitä. Koska Jeesus oli lihaksi tullut jumala, Marian sai raskaaksi hänen oma poikansa. Tällekin on nimi. Mikä se on?

Paras juttu tässä on että raamattu itse sanoo että jos on kihlattu toiselle, mutta makaa toisen kanssa, tulee molemmat tekijät kivittää. Siis raamatun mukaan sekä Maria että jumala olisi pitänyt kivittää.

Tämä kaikki on siis täysin raamatun mukaista ja mainitaan evankeliumeissa, joten syyttäkää sitä jos menee herne nenään. Ja tämä on uskovaisten mielestä moraalsita "oivallisuutta". Ei kovin oivallista minusta...

10

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fkfjdhej

      Kirjoituksesi toi virneen naamalle. Se ei kai ollut kovin totisesti kirjoitettu. Kai Jumalallakin on oikeus seksiin. =)

      • DRHouse

        Noo, jos luvan kysyy...


    • Toppeleitariittää

      PUHUT puutaheinää tyhmä.

      Mutta mitäpä sitä muuta voisi odottaakaan ääliöltä jonka mielestä tyhjä voi rähähtää kosmokseksi ja jonka mielestä on luonnollista pökkiä toista miestä persauksiin.

      • DRHouse

        No, eihän se Maria aviossa ollut kun jesse siitettiin. Luepas siitä raamatustasi. Muutkin pointit pitävät.


    • NiinsevaannäyttääJy

      Onhan se vain hassua,että kun meille moraalisesti oivallisille uskiksille oli vähän vaikeaa kuvitella Herra Sebaotia harrastamassa vaakamamboa alun toisellakymmenellä olevan pikkulikan päällä,niin evoja varten piti keksaista Pyhä Henki,joka kävi luihauttamassa alulle näytelmän kolmannen päähenkilön,joka siis oli Jeesus,tyhmä.
      Tällä Jeesuksellahan ei ollut muuta tarkoitusta,kuin tulla tapetuksi,jotta me tositieteen asiantuntijat voimme harrastaa rituaalista ihmissyöntiä,sehän oli oleellinen osa kaikkia varhaisimpia uskonnnollisia menoja,ei ristinusko ole niitä huonompi,hehe.
      Johan silloin ensimmäisten kirkolliskokousten aikoihin ihmiset suoraan nauroivat meidän oivalliselle kolminaisuudelle,joten piti säätää Pyhän Hengen pilkka ainoaksi synniksi,jota ei saa anteeksi.
      Niin että kannattaisi evojenkin vähän lukea Shanghain kirkkoyliopiston julkaisuja ennenkuin on myöhäistä.mutta nyt täällä thaikuissa on hirvinautojen ruokkimisaika,hehe.

    • Pakkstori

      Olet samaa mieltä, kuin Kaifas, joka tallennetun tekstin mukaan syytti Jeesusta, että "Hän oli syntynyt SAASTAISESTA suhteesta. Se oli Pyhän Hengen pilkkaa valitettavasti. Eli ei tuo ollut SINUN oma ajatuksesi, tai ainakin luulen niin.

    • LakiV

      Miksi te pidätte Isienne perinnäissäntöjä ja kaiken maailman tapoja tärkeinä? Nehän on ihan tuulesta temmattuja sääntöjä, ja jos joskus lapsella ei ollut oikean sairaalan leimaa tai kirkkokunnan papinpäätöstä syntypapereissaan, häntäkö syytätte myös saastaiseksi? Eivät kaikki ihmiset valitettavasti teille, ole byrokraatteja nähnytkään. Ei ainakaan Tampereen kaduillakin pyörivät mamu-köyhät. Pitäisi jonkun ne opettaa edes sossunkaavake täyttämään?!

    • LakiV

      Niiin, kaikki maailman ihmiset ovat silti kaikki syntyneet samalla tavalla, ei Jeesus ole poikkeus. Krishnalla oli sama syntytarina, hänet siitettiin, hetki aiemmin koskemattomasta olleesta neitsyestä. Krishanalla on sama synttäropäivä, kuin Jeesuksella, sama synttäripäiväkin 25.12 ja mulla sattuneesta syystä sama kuin Charles Darwinilla, 12.2. Lukekaa Krishnan Bhagavad Gita...
      Darwinin teosta ei valitettavasti kannata sen kummemmin lukea, koska Biologiassa opetetaan jo alasteella kai nykyään, Evoluutio. Mutta kuka siellä kehitti, HUUTAKAA: MIKÄ MIKA MEIDÄT LOI?!

    • hhgfdddddddddddddul

      Dr. Tyhmän kantsisi lukea tämä:

      Joh 1 luku.


      Ai et lu vai? No sitähän minäkin, tyhmä!

      • DRHouse

        On luettu jo. Luepas sinä tämä:

        "Maria, Jeesuksen äiti, oli kihlattu Joosefille. Ennen kuin heidän liittonsa oli vahvistettu, kävi ilmi, että Maria, Pyhän Hengen vaikutuksesta, oli raskaana. 19 Joosef oli lakia kunnioittava mies mutta ei halunnut häpäistä kihlattuaan julkisesti. Hän aikoi purkaa avioliittosopimuksen kaikessa hiljaisuudessa."

        Muutenkin aloitus pitää pintansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe