Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuka auttaa UUT'n uhreja?

Tasapuolisuus

Uskontojen uhrien tuki Ry kykenee ehkä auttamaan joitakin ihmisiä jossain määrin rajallisesti.

Auttamisteeman varjollakin, kun toiminta perustuu jonkun asian/yhteisön/ihmisen/ihmisten mustamaalaamiseen, kuinka se voi koskaan lähestyä asiaa objektiivisesti? Sen rehellinen tutkiminen miten onnellisia monet ihmiset ovat tietyissä yhteisöissä veisi pohjan pois yhdistyksen toiminnalta. Siksi se ei voi tuoda rehellisesti/tasapuolisesti esiin kaikkea hyvää mitä yhteisö, jonka kimppuun se käy, tuottaa yhteiskunnalle, perheille, lapsille. UUT on näin ollen pakotettu epärehellisesti uutisoimaan pelkästään negatiivista informaatiota ja kosrostamaan sitä kaikin keinoin.

Se ei ole terveellistä kenellekään, ei edes UUT'n jäsenille tai työntekijöille. Ajatusten keskittäminen toisten parjaamiseen vaikuttaa hyvin negatiivisesti kenen tahansa psyykeen.

Sitten ovat ne lukemattomat ihmiset jotka sokeasti uskovat kaiken mitä heille syötetään. He myös kärsivät. Heistä tulee UUT'n viattomia uhreja. Kuinka UUT auttaa heitä?

On myös itsekseen ajattelevia fiksuja ihmisiä, jotka ottavat itse selvää asioista uskomatta sokeasti kaikkea mitä mediasta kuulee täi näkee. He onnistuvat väärästä propagandasta huolimatta hankkimaan luotettavaa tietoa ja säilyttämään tasapainon.

Millä UUT elää? Yleisen tiedon perusteella pääasiassa RAY'n tuella, joka nykyään on Veikkaus Oy'n STEA. Toiminnanjohtajan melko roima palkkakin tulee sieltä.

Googlatkaa "peliriippuvuus" otsikolla aihetta. Pian tajuatte, että laillistettu rahapeli aiheuttaa valtavia kärsimyksiä kautta maan yksilöille, perheille ja heidän lapsilleen. UUT usein vetoaa väitteeseen, että se on kärsivien lasten puolella. Miten UUT, sen toiminnanjohtaja, hallituksen pj. ja jäsenet aiotte auttaa niitä lukemattomia perheitä ja lapsia, jotka kärsivät peliriippuvaisuudesta? Ottamalla vastaan rahaa STEA'sta olette välillisesti mukana aiheuttamassa peliriippuvuuskärsimystä.

3

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rehellisyydennimissä

      Tärkeä kysymys!!

    • pelitseis

      Ottamalla vastaan RAY/STEA'n rahaa, UUT antaa hyväksynnän peliriippuvaisten ahdingolle ja UUT's palkansaaja elää näin melko leveästi pelaajien velkakierteen kustannuksella

    • eixjeh

      No koska eri uskontokunnat keräävät nyt niitä "kymmenyksiä", niin nehän voisivat lahjoittaa osan tuloistaan uskontojen uhrien auttamiseen. Paranisi samalla tuo lahkolais ryhmien julkisuus kuvakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe