Varokaa äärikarismaattisia ihmisiä / yhteisöjä

juhani3a241a

Varokaa äärikarismaattisia yhteisöjä missä on kaikkea todella outoa ja ihmiset saattavat huutaa kovaa tai kiemurrella lattiassa eikä voi hallita itseään. Sellainen voima ei ole Pyhä Henki vaikka he niiin sanovat. On olemassa epätervettä karismaattisuutta ja sitten on tervettä karismaattisuutta.
Terveessä karismaattisuudessa on hengen hedelmät ja itsehillintä.

15

4444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaaaa2222
    • Hihhulointia
    • VesaNasareth

      Katson nyt seiskalta Pyhän Hengen iltaa jossa puhuu Mirkka Jantunen. Olen pettynyt Joyce Meyer -tyylisestä julistuksesta. Korotetaan kuulijan mahdollisuuksia Jumalan työssä. Ei kerrota synnistä. Sen sijaan "nyt riittää" -käsky, kun vihollinen on oletettavasti varastanut jotain elämässä. Joskin muistuttaa siskojen ja veljien rakastamisesta ("meidät on kutsuttu valloittamaan tämä maa Kristukselle").

      • Minä22

        eksytystä myös mutta tulee sieltä myös joitakin hyviä ohjelmia. Katsojan vastuulla arvostella ja se mitä kattoo.


      • Minä22 kirjoitti:

        eksytystä myös mutta tulee sieltä myös joitakin hyviä ohjelmia. Katsojan vastuulla arvostella ja se mitä kattoo.

        Mainitse ne hyvät ohjelmat


      • Anonyymi

        Niin on Pirkko Vesavaaran ohjelmia katson. TV 7 perustuu business maailmaan. Siellä on tosi paljon eksytystä. Pawsonin ohjelmat löytyvät arkistosta .Kannattaa tarkoin valita mitä katsoo ja kuuntelee. Tulee mieleen vanha pyhäkoululaulu "Älä silmä pieni katso mihin vain, älä pieni korva kuule mitä vain jne.


      • Anonyymi

        Ei tietenkään!

        Me kaikki katsomme Homojen Alfa TV kanavaa!

        Uskovien omaisuusn on yhteistä! Sanoi Hannu Haukka ja pisti miljoonat eurot sileiksi!


    • Kts.sanaa
      • ei.kannata.kannattaa.TV7

        Olet siis mieltynyt eksytykseen, koska sinulla ei ole rakkautta totuuteen.


      • Anonyymi
        ei.kannata.kannattaa.TV7 kirjoitti:

        Olet siis mieltynyt eksytykseen, koska sinulla ei ole rakkautta totuuteen.

        Koittakaa nyt eksytysten metsästäjät rauhoittua, teette itsenne täydellisiksi tuolla oikeassa olemisen tarpeella, kaikki olemme vajata loppuun asti, tekin, eikä siinä ole mitään pelottavaa, jos joku uskoo Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen ja uskoo että Jeesus on Jumalan poika ja neitseestä syntynyt Pyhän Hengen kautta, ei hän ole eksyttäjä.
        Tekin olette vajaita, eli "jos joku ei hairahdu sanoissa, hän on täydellinen" Kaikki me jossain kohden hairahdumme, jos ei teoissa niin sanoissa, eli myös te. Kääntäkää mielenne kadotukseen joutuvien suuntaan eikä taivaaseen menevien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koittakaa nyt eksytysten metsästäjät rauhoittua, teette itsenne täydellisiksi tuolla oikeassa olemisen tarpeella, kaikki olemme vajata loppuun asti, tekin, eikä siinä ole mitään pelottavaa, jos joku uskoo Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen ja uskoo että Jeesus on Jumalan poika ja neitseestä syntynyt Pyhän Hengen kautta, ei hän ole eksyttäjä.
        Tekin olette vajaita, eli "jos joku ei hairahdu sanoissa, hän on täydellinen" Kaikki me jossain kohden hairahdumme, jos ei teoissa niin sanoissa, eli myös te. Kääntäkää mielenne kadotukseen joutuvien suuntaan eikä taivaaseen menevien.

        Varoitus seurakunnille vääristä opeista yms. https://www.youtube.com/watch?v=yXaNRbKm9bg


    • Olen itse kerran ollut siellä river Helsingissä, jonkä jälkeen kirjoitin heille kyseisen viestin (johon kukaan ei koskaan vastannut):

      "Hei.

      Olen teidän seurakunnassanne huomannut ilmiön, josta minun olisi pakko puhua kanssanne.
      Tarkoitan asioita kuten: kontrolloimaton pyöriminen, kontrolloimaton nauru ja muut sätkimiset, sekä ääntelyt.
      Mielestäni oman pohdinnan varaan tehdyt tulkinnat voidaan jättää hetkeksi sivuun, jotta välttäisimme kinastelua, ja tutkia sitä, mitä Raamattu asiasta sanoo.
      Raamattu ei puhu tästä asiasta suoraan, vaikka kaikki Pyhän Hengen "ilmiöt", kuten kielillä puhuminen ja Pyhän Hengen lahjat ovat mainittu, ja niistä lukee Raamatussa paljon ja selkeästi.
      Mutta ne ”ilmiöt”, joita olen nähnyt seurakunnassanne ovat sitä mitä Raamatussa ei mainita, päinvastoin Raamattu puhuu selkeäsi Pyhän Hengen hedelmistä, jotka kertovat toista:
      ”Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.” (Gal. 5:22–23)
      Nämä kaikki ovat saman aikaan toteutuvia hedelmiä, ilo, josta tässä mainitaan, tulee olla sopuisuudessa muiden hedelmien kanssa.
      Ilo voi olla erilaista, kun iloitsen, minun ei tarvitse sätkiä ja nauraa 125:N dB:n voimakkuudella.
      Itsensähillitseminen ja rauha ovat niitä asioita, mistä tässä puhutaan. Itsehillintä on Pyhän Hengen hedelmä, miten on kuitenkin mahdollista, että ihmiset eivät kontrolloi itseään, ja ovat kuin henkien ohjaamia.
      ”Sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala.” (1 Kor. 14:33)
      ”Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne?” (1 Kor. 14:23)
      Jos jopa kielillä puhumisesta on sanottu sen verran, että olkaa vaiti (ihmisten kuullen), jos ei ole selittäjää, niin voin sanoa, että kontrolloimaton nauru ja sätkimiset näyttävät muiden nähden enemmän siltä, että olisitte järjiltänne.
      Raamattu puhuu paljon Hengen hedelmästä ja kielillä puhumisesta… ja kaikesta mitä Pyhästä Hengestä täytyy tietää. Raamattu on perusta, jonka mukaan seurakunta rakentuu, kaikki mitä seurakunnissa tapahtuu, on oltava Raamatullisesti oikein.
      Jeesuksesta ei ole kirjoitettu sanaakaan kontrolloimattomasta naurusta, pyörimisestä tai sätkimisistä. Joku saattaa sanoa, että Jeesus ei puhunut kielilläkään, mutta Hänen ei tarvinnut, sillä Jeesus pystyi selittämään asian suoraan.
      Pyhän Hengen toiminta ja lahjat ovat kaikkien avuksi ja hyväksi. Ensimmäistä kertaa tuleva ihminen voi säikähtää ja kääntyä totaalisesti kristinuskoa vastaan.
      Olen kysellyt monilta ”pyöriviltä” ja ”nauravilta” ihmisiltä tästä, mutta mitään selkeää vastausta kukaan ei voi antaa, kaikki vastaukset ovat olleet luokkaa:
      ”Daavidkin tanssi” tai ”Paavali meni hurmokseen”… eli näki näyn., ”Apostolit olivat kuin päissään”… puhuivat kielillä ja olivat rohkeita. tai ”Jeesukselle sanottiin hänen olevan riivattu”…koska ajoi ulos henkiä.
      Kaikki ne vastaukset, joita olen saanut kuulla ovat olleet kaukaa haetuilta ja epämääräisiä.
      ”Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa ja puhukoot itselleen ja Jumalalle.” (1 Kor. 14:27–28)
      ”Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot; mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon ensimmäinen. Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta. Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset.” (1 Kor. 14:29–32)
      Niin kuin näemme Pyhä Henki ei ole kontrolloimaton, vaan Hän on ihmiselle tottelevainen, kuten kielilläpuhumisessakin, puhut kielillä, kun avaat suun, ja lopetat, kun suljet.
      Mutta jos nyt puhumme siitä mitä mielestäni asia on, niin se on ihmisen omaa ylipelaamista (fyysistä) tai joissakin tapauksissa demonista.
      Jos ihminen pystyy kontrolloimaan sitä ilmiötä, niin miksi hän edes tekee sitä?
      Jos hän ei voi kontrolloida tätä, niin se ei ole Pyhä Henki, vaan demoni.
      Olisi hyvä, jos laitatte tämän viestin eteenpäin Tomille. Haluaisin jutella hänen kanssaan tästä.

      Kiitos. "

      ÄLKÄÄ ANTAKO PAHOLAISEN HUIJATA TEITÄ!

      Eipä tullut mitään vastausta, voin sanoa omien kokemusten perusteella että kyseisen sätkimiset ja kontrolloimattomat nauramiset ovat joko lihallisia tai demonisia.
      Jos ihminen lähtee keskittymään liian paljon yliluonnolliseen ja ihmeisiin, jos hänen katse lähtee Jeesuksesta ja suuntautuu ihmeisiin jne. niin paholainen antaa niitä ihmisten etsimiä ihmeitä, mutta loppu on huono!
      En sano etteikö Jumala tee ihmeitä, tekee, mutta "nämä merkin seuraavat uskovia", eikä "uskovat seuraavat näitä merkkejä"
      Täytyy aina muistaa että vain Jeesuksella on väliä

      "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. " Matt. 6:33
      Siunausta ja Jumalan johdatusta loppuun asti!

    • Anonyymi

      Riverissä kieritään nykyäänkin? En ollut oikein varma, että esiintyykö noita enää missään, mutta River ilmeisesti jatkaa perinnetta.

    • Anonyymi

      Herra käyttää Mirkkaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe