Paljon tekstiä ja tunnereaktioita tyhjästä

yksikysymysmerkki

Kun kirjoitellaan otsikolla "homesairaudet", kirjoitellaan kaikista ilmiöistä maan ja taivaan välillä. Samalla kirjoitetaan asiasta, jota ei ole olemassakaan: "Homesairauksia" ei ole definioitu virallisesti ollenkaan. Jotkut ihmiset ovat itse itsensä nimenneet "asiantuntijoiksi", joiden kirjoitukset ovat paatoksellista propagandaa. He ovat johtavinaan keskustelua, joka ei johda mihinkään. Mistä tässä hulluudessa on kysymys?

21

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiantuntija.ala.myrkky

      Kyllähän sinä sen tiedät, mutta tuosta selviää lisää. Ole hyvä ja lue.

      Professori Tuula Putus kertoo fb osiollaan.

      Lainaus alkaa:
      IndoorAid
      29. toukokuuta kello 17:03 ·
      Tänään isolla kirkolla sisäilma-asiantuntijoiden kokouksessa, missä tuumattiin millainen kampanja, ohjelma tai suurhanke sisäilmasairaiden hyväksi käynnistetään. THL, TTL, STM korkeinta johtoa myöten nyt suunnittelee, miten diagnostiikka, hoito ja kuntoutus parhaiten järjestetään. Opin, että pelkästään Aspergillus-home aiheuttaa viittä eri sairautta. Tarpeetonta huolta hälvennetään, mutta jokaisen vakavasti sairaan asiaan paneudutaan vakavasti. Nyt alkaa tapahtua!"

      "Mahtavaa! Tärkeä juttu!!! Saako tietää, mitä ne viisi on?
      Tykkää · Vastaa · 1 · 29. toukokuuta kello 18:01

      IndoorAid
      IndoorAid Aspergilloosi, invasiivinen aspergilloosi, ABPA, alveoliitti, ODTS. On muitakin mutta hyvä että hesalaiset tuntevat nämä kaikki." Lainaus loppu.

      Hattua nostan ja syvään kumarran professori Tuula Putuksen arvokkaalle työlle homesairaiden ja sisäilmasairaiden hyväksi.

      Hulluutta on aivan turhat ja vaaralliset homedesinfioinnit biosideilla (otsoni myös THL) ja vastaavilla kovilla myrkyillä kun ei ole otettu edes selvää mitä pitää "tappaa".
      Pöljyyttä ja harhautusta ovat sisäilmamittaukset (Andersen keräin) ne petollisetkin millä ei voida pois sulkea terveyshaittaa vaikka tulos olisi täysi nolla tai "TAVANOMAINEN:"

      Kyse ei ole enään homeesta yksistään vaan "myrkytyksestä," kun terveytensä menettää täysin myrkylliselle sisäilmastolle sekä irtaimistonsa myös . Heräähän "yksikysymysmerkki" pikkuhiljaa.

    • toinen.kysymysmerkki

      on siäilman myrkyllisyys!

      Älä ole avuton "yksikysymysmerkki." Tai jos olet vielä senkin jälkeen kun luet tämän jutun ja katsot videon (linkki), niin on tilanne kohdallasi pikkuisen huolestuttava.
      Sillä kysymys on oikeasti SISÄILMASAIRAISTA ja joidenkin kohdalla jopa myrkytyksestä kun on kylmäsavusumutettu rakennukseen myrkyillä (homedesinfioinnit, biosidi otsonointi ja vastaavat).
      https://www.sttinfo.fi/tiedote/yhteiskunta-on-usein-avuton-sisailmasairaiden-tukemisessa-uusi-julkaisu-tarjoaa-ensi-kertaa-kokonaisvaltaisen-ratkaisumallin?publisherId=59033349&releaseId=61172016

      https://www.youtube.com/watch?v=z6oA_jFBq5I&feature=youtu.be

      Aika virallista porukkaa tämä. Tunnustamaan ongelman mitä ei lääkäritään hallitse.
      Hallitsematon homeongelma ja hallitsematon sisäilmaongelma. Miljoonabisnes kuiten monille sählääjillekin.

      http://www.satuhassi.fi/2017/eduskunnassa-perustettiin-kansanedustajien-sisäilmaryhmä

    • kolmas.kysymysmerkki

      ""Homesairauksia" ei ole definioitu virallisesti ollenkaan. " Sanoo nimimerkki "yksikysymysmerkki". Oletko muuten joku siedättäjä tai erikoislääkäri joka ei ymmärrä Suomalaisista homekatastrofeista riittävästi?

      TÄSSÄ! HEI HALOOO.....

      Eduskunnan tarkastusvaliokunnan julkaisu 1/2012.

      Tuossa on muuten sitten tämän palstan lukijat yksi VIRALLINEN ja JULKINEN MÄÄRITELMÄ Kosteus- ja HOMESAIRAUKSISTA,

      "" Kosteus- ja homevaurioiden terveydellinen merkitys... Tutkimusten perusteella on riittävä näyttö astman syntymisen ja pahenemisen, nuhan, keuhkoputkentulehduksen ja allergisen alveoliitin (homepölykeuhkon) yhteydestä kosteus ja homevaurioihin. Muiden sairauksien osalta näyttö ei vielä ole ollut riittävä.""

      https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/julkaisut/Documents/trvj_1 2012.pd

      Miten sitten "yksikysymysmerkki" selität "homekorjaukset ja homerakennusten purkamiset ja turhat homedesinfioinnit jos niitäkään "ei ole definioitu virallisesti ollenkaan".

      Helevetin kalliiksi kuitenkin ovat tulleet "virallisesti toteutettuina" suurin osa näistä valtion ja kuntien homerakennuksissa tehdyt turhatkin tekemiset veromaksajille ja tulee jatkossakin ja vielä kovempina kustannuksina kuin osaatte edes arvioida.

      Yksikään homerakennus ei ole tullut kuntoon kieltämällä homesairaudet ja sisäilmasairaudet. Eikä siedättämällä senkään vertaa.

      Lääkärit ei osaa eikä voi niitä rakennusten sisäilmaongelmia korjata. Eikä ole edes velvollisuuskaa. Eivätkä poista sisäilmaosairauksia väärillä diagnooseillakaan eikä millään mielialalääkkeilläkään. Onkohan aivan turhaa mennä homesairaana ja sisäilmasairaana vinkuun lääkäriin (joka ei hyväksy homeongelmaa) jos kosteusvauriorakennuksen oven sisäpuolella on pahoja oireita ja oven ulkopuolella hellittää, jos ja kun kyse on myrkyllisestä sisäilmasta.

      Ottakaa asioista selvää. Ei passaa olla yhtä kysymysmerkkiä vaan tumput suorana.

      Siedätys ei posta homeongelmia mitenkään. Siedättäminen on tietoista ja tahallista terveytemme vaarantamista kun kosteusvaurioisessa rakennuksessa on sisäilma myrkyllistä.

      Toksiini = myrkky. Raja-arvot on jo valmiina EU. Toksiineilla on raja-arvo LC 50 arvo ja LD 50 arvo. Ne tulee EU direktiivistä..

      • yritähän.tuolta.uusiksi

        Toinen yritys.

        Googlaa

        Rakennusten kosteus- ja homeongelmat eduskunnan tarkastusvaliokunnan julkaisu 1/2012


      • virallinen.määritelmä

        Homesairauden virallinen määritelmä.

        "Terveydensuojelulain 1§:n nojalla terveyshaitalla tarkoitetaan esimerkiksi asuinympäristön tekijästä tai olosuhteesta aiheutuvaa sairautta tai terveyden häiriötä.

        Lain tarkoittamana terveyshaittana pidetään myös altistumista terveydelle haitalliselle aineelle tai olosuhteelle siten, että sairauden tai sen oireiden syntyminen on mahdollista. Tällaisena olosuhteena pidetään muun muassa korjaamatonta kosteus- ja lahovauriota tai aistinvaraisesti todettua tai mikrobianalyysein varmistettua mikrobikasvustoa rakennuksen sisäpinnoilla, sisäpuolisissa rakenteissa, lämmöneristeissä sekä rakenteissa ja tiloissa, joista vuotoilmaa kulkeutuu sisätiloihin."
        https://www.thl.fi/fi/web/ymparistoterveys/sisailma/hometalo-ja-kosteusvaurio/terveyshaitan-toteaminen


    • toksiinintuottajaAspergi

      Vastaus vänkääjäille. kerro eteenpäin "yksikysymysmerkki."

      Tässä tämä Terveydensuojelulaki (763/94), missä on "definioitu virallisesti" kosteusvaurioisessa rakennuksessa home-, mikrobi- ja hometoksiinivaurioiden aiheuttamat terveyshaitat!

      Lainaus alkaa:
      "Terveydensuojelulaki (763/94) määrittelee asuntojen ja muiden oleskelutilojen, kuten päiväkotien ja koulujen olosuhteiden terveyshaitat. Asunnon ja muun sisätilan ilman tulee olla laadultaan sellaista, ettei siitä aiheudu terveyshaittaa. Lain 1§:n mukaan terveyshaitta on oire, sairaus tai sairastumisen vaara. Laissa ei edellytetä syy-yhteyden todistelua yksilötasolla, pelkkä terveyshaitan toteaminen riittää." Lainaus loppu.
      http://indooraid.com/?page_id=71

      Toksiineita tuottava home on jo selvä terveyshaitta. Kuten Aspergillus.

      Lainaus alkaa:
      "Aspergillus-lajeja on useita kymmeniä. Tärkeimmät ovat Aspergillus fumigatus, A. versicolor, A. flavus, A. niger, A. parasiticus.
      Aspergilluslajit ovat allergisoivia. Eräät niistä, tavallisimmin Aspergillus fumigatus voivat alkaa kasvaa elimistön pinnoilla ja kudoksissa, kuten poskionteloissa tai keuhkoputkissa. Tämä on onneksi harvinaista terveillä henkilöillä. Sieni-infektion riskiä lisäävät eräät immuunipuolustukseen vaikuttavat sairaudet ja niiden lääkehoito (leukemia, syöpä, diabetes, reumasairaudet).
      Aspergillus-lajit ovat usein myös toksiinin tuottajia. Aspergillus flavus tuottaa aflatoksiinia, samoin Aspergillus parasiticus. Aspergillus fumigatus tuottaa mm. fumigatoksiinia, fimigilliinia ja gliotoksiinia. Aspergillus versicolor tuottaa sterigmatokystiiniä, versicoloriinia, aspercoloriinia, averifiinia ja syklopiazonihappoa. Aspergillus ochraceus tuottaa okratoksiinia. Sterigmatocystiini on todennäköisesti syöpää aiheuttava. Aflatoksiini on immunosuppressiivinen ja syöpävaarallinen." Lainaus loppu.

      http://indooraid.com/?page_id=27

      Oikeaa tietoa on vaikka kuinka jos haluaa sitä etsiä.

    • yksikysymysmerkki

      Yllä olevat vastaukset kertovat karusti, millä tasolla keskustelu on. Sääliksi käy tuota siteeraajaa ja linkkisinkoa; yksi onneton monella nimimerkillä.

      • sairasta.sääliä.sulla

        Sääli on toveri sairautta. Jauhot suussa sulla ja agumentit hukassa.

        Erittäin korkealla tasolla keskustelut ovat juuri nyt ja siitä olen onnellinen, että maamme parhaimmistoon kuuluva professori Tuula Putus jaksaa taistella homesairaitten ja sisäilmasairaitten puolella. (Ei turhuuksien, kuten siedättäjien ja vääristelijöiden).

        Korkealla tasolla keskustelevat nyt oikeista asioista jos et ymmärtänyt juttujen juonta. TTL. THL ja STM mm. Terveydensuojelulaki ja Eduskunta. Aika kovaa porukkaa maan ja taivaan välillä. Vastuun pakoilijat ovat vihdoin tulleet toisiin ajatuksiin homekusetuksista ja sisäilmapetoksista mitä tässä maassa on saanut tehdä ilman minkäänlaista valvontaa vuosia itseopineet homeentonkijatkin. Hei heräähän toveri vihdoinkin! Vauhti kiihtyy.


      • yksikysymysmerkki
        sairasta.sääliä.sulla kirjoitti:

        Sääli on toveri sairautta. Jauhot suussa sulla ja agumentit hukassa.

        Erittäin korkealla tasolla keskustelut ovat juuri nyt ja siitä olen onnellinen, että maamme parhaimmistoon kuuluva professori Tuula Putus jaksaa taistella homesairaitten ja sisäilmasairaitten puolella. (Ei turhuuksien, kuten siedättäjien ja vääristelijöiden).

        Korkealla tasolla keskustelevat nyt oikeista asioista jos et ymmärtänyt juttujen juonta. TTL. THL ja STM mm. Terveydensuojelulaki ja Eduskunta. Aika kovaa porukkaa maan ja taivaan välillä. Vastuun pakoilijat ovat vihdoin tulleet toisiin ajatuksiin homekusetuksista ja sisäilmapetoksista mitä tässä maassa on saanut tehdä ilman minkäänlaista valvontaa vuosia itseopineet homeentonkijatkin. Hei heräähän toveri vihdoinkin! Vauhti kiihtyy.

        Kirjallinen esityksesi on sekavaa, negatiivisesti virittynyttä jargonia. Siitä on tulkittavissa matala koulutustaso, katkeruus, sivistymättömyys ja ilkeys. Jopa paranoidisia piirteitä on. Saatko sinä jollakin tasolla tyydytystä siitä, että kykenet tuottamaan tekstiä ilman laajemmin ymmärrettävää sisältöä? Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella? Oletko ajatellut tarvitsevasi ammattiapua?


      • opiskelehan.vielä.lisää
        yksikysymysmerkki kirjoitti:

        Kirjallinen esityksesi on sekavaa, negatiivisesti virittynyttä jargonia. Siitä on tulkittavissa matala koulutustaso, katkeruus, sivistymättömyys ja ilkeys. Jopa paranoidisia piirteitä on. Saatko sinä jollakin tasolla tyydytystä siitä, että kykenet tuottamaan tekstiä ilman laajemmin ymmärrettävää sisältöä? Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella? Oletko ajatellut tarvitsevasi ammattiapua?

        Minulle kyllä riittää mikäli tämän jutun edes ymmärrät "yksikysymysmerkki". En usko, että Risto Voutilainen tuon on ilkeyttään kirjoittanut. Hieno homma, että joku uskaltaa.

        ""Kun lukee mielipidekirjoituksen Mediuutiset 19.5.2017 NRO 20-21 sivu 18.
        Niin siellä on mm. näin.

        Lainaus alkaa:
        "Vuoden 2009 tarpeeton ja vanhentunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmin purkaa, koska sen perustana olleet käsitykset ja tiedot ovat auttamattomasti vanhentuneita."
        Risto Voutilainen.
        Korvalääkäri, eläkkeellä 18 vuoden palveluksesta.
        Työterveyslaitoksen ammattitautipoliklinikalla.
        Lainaus loppu.

        Paljon täällä on hyviä linkkejä oikeista asioista, mutta jos niiden ymmärtäminen on kohdallasi ylivoimaista, niin annahan olla. Vähemmällä masennuksella silloin selviät.

        "Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella?" On paljonkin ja maamme parhaimmistoon kuuluvia home- ja sisäilmaosaajia. Sinusta olen yrittänyt kyllä saada asiallista keskustelukaveria totuuksista, mutta ei näköjään oikein onnistu, kun et halua totuuksia ymmärtää edes etkä varsinikaan myöntää. Luehan kuitenkin ajatuksella lenkkejä mitä tälläkin palstalla on. Se aika ei kyllä kohdallasi mene hukkaan, siitä olen varma.


      • yksikysymysmerkki
        opiskelehan.vielä.lisää kirjoitti:

        Minulle kyllä riittää mikäli tämän jutun edes ymmärrät "yksikysymysmerkki". En usko, että Risto Voutilainen tuon on ilkeyttään kirjoittanut. Hieno homma, että joku uskaltaa.

        ""Kun lukee mielipidekirjoituksen Mediuutiset 19.5.2017 NRO 20-21 sivu 18.
        Niin siellä on mm. näin.

        Lainaus alkaa:
        "Vuoden 2009 tarpeeton ja vanhentunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmin purkaa, koska sen perustana olleet käsitykset ja tiedot ovat auttamattomasti vanhentuneita."
        Risto Voutilainen.
        Korvalääkäri, eläkkeellä 18 vuoden palveluksesta.
        Työterveyslaitoksen ammattitautipoliklinikalla.
        Lainaus loppu.

        Paljon täällä on hyviä linkkejä oikeista asioista, mutta jos niiden ymmärtäminen on kohdallasi ylivoimaista, niin annahan olla. Vähemmällä masennuksella silloin selviät.

        "Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella?" On paljonkin ja maamme parhaimmistoon kuuluvia home- ja sisäilmaosaajia. Sinusta olen yrittänyt kyllä saada asiallista keskustelukaveria totuuksista, mutta ei näköjään oikein onnistu, kun et halua totuuksia ymmärtää edes etkä varsinikaan myöntää. Luehan kuitenkin ajatuksella lenkkejä mitä tälläkin palstalla on. Se aika ei kyllä kohdallasi mene hukkaan, siitä olen varma.

        Komenna kaverina niitä salkinojia ja putuksia julkaisemaan jotakin, joka kelpaa tieteellisellekin foorumille. Ois kiva lukea heiltä joku oikea artikkelikin. Nuo linkkisi ovat naurettavia.


      • yksikysymysmerkki kirjoitti:

        Kirjallinen esityksesi on sekavaa, negatiivisesti virittynyttä jargonia. Siitä on tulkittavissa matala koulutustaso, katkeruus, sivistymättömyys ja ilkeys. Jopa paranoidisia piirteitä on. Saatko sinä jollakin tasolla tyydytystä siitä, että kykenet tuottamaan tekstiä ilman laajemmin ymmärrettävää sisältöä? Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella? Oletko ajatellut tarvitsevasi ammattiapua?

        "yksikysymysmerkki
        4.6.2017 15:41

        sairasta.sääliä.sulla kirjoitti:
        Sääli on toveri sairautta. Jauhot suussa sulla ja agumentit hukassa. --

        Kirjallinen esityksesi on sekavaa, negatiivisesti virittynyttä jargonia. Siitä on tulkittavissa matala koulutustaso, katkeruus, sivistymättömyys ja ilkeys. Jopa paranoidisia piirteitä on. Saatko sinä jollakin tasolla tyydytystä siitä, että kykenet tuottamaan tekstiä ilman laajemmin ymmärrettävää sisältöä? Eikö sinulla ole kavereita , joiden kanssa jutella? Oletko ajatellut tarvitsevasi ammattiapua?"

        - Miinustin kirjoituksesi. Sitä ei tosin näy, plussat senkin edestä, jos viestejä jaksaa merkkailla.

        Julman, sivistyneen kidutuksenne jälkeen moni on liian heikossa kunnossa taistelemaan. Jos jollain riittää sydämen sivistystä ja kanttia vastustaa harjoittamaanne sortoa, ei voi kuin nostaa hattua ja kehottaa jatkamaan. Kukaan ei potkaise kuollutta koiraa. Tämän palstan jääkärit, joita ei enää montaa ole jäljellä, osaavat hommansa ja taistelevat fiksusti jakamalla tietoa ja linkkejä. Köyhän kansanosan röttelöt ja homekämpät vastaan verenimijöiden lukaalit, joissa homeongelmaa ei ole.

        Kirjoitin tämän http://keskustelu.suomi24.fi/t/14497116/homesairautta-ei-ole-#comment-90089611 oikeastaan sulle V-E, juuri nyt et saa horjua. Varokaa homesairaat punkinpuremia, jo heikentyneestä immuunipuolustuksesta ei hyvää seuraa.

        Vaikka kuka sanoisi mitä, jatka V-E kirjoittelua, niin kauan kuin henki pihisee. Sinkolingon kestomääräys silloinkin, kun en ole paikalla tsemppaamassa ;)


      • opiskelehan.lissää

        Minun ei tarvitse ketään komentaa.
        Tuon M S-S:n kirjan kun luet näin aluksi ja yrität vielä jotain siitä ymmärtään, niin eiköhän sitten päästä vaikka keskustelemaan oikeista asioista, niistä mitkä oikeasti terveyden menetykset aiheuttavat sisäilmaltaan myrkyllisessä rakennuksessa.

        https://tuhat.helsinki.fi/portal/files/80278117/Salkinoja_raportti_TSR112134.pdf

        Nuo sinun vastauksesi tänne kyllä kertoo sen, että ei kaikki korkean koulutuksen saaneet ole fiksuja ja kun agumentit ovat hukassa, niin otat aseeksi sanan "ammattiapua" ja se kertoo anakin mulle sen, että saatat olla jopa jonku siedättäjän aivopesemä lääkäri jostain tuppukylästä.

        Ehkä nuo linkit ovat sinusta naurettavia, mutta se kertoo vain sen, että totuuden hyväksyminen on sinulle näköjään liian ylivoimaista. Sekä edes myöntää. Sitä en kuitenkaan pahemmin ala miettimään mistä moinen tosiasioiden vastustaminen on toveriin iskostunut.

        Mitä mieltä muuten olet tuosta Risto Voutilaisen mielipiteestä. Kerrohan se. Se minua suuresti kohdaltasi kiinnostaa. Kerrohan. Varmaan moni toinenkin sen haluaisi täällä tietää.

        Kuten edellä kerroin, niin minulle kyllä riittää kaveriparka jos tuon edes ymmärrät mitä korvalääkäri Voutilainen ajaa takaa "kosteusvauriorakennusastman" tulevasta kohtalosta..


      • aloita.vaikka.tästä
        yksikysymysmerkki kirjoitti:

        Komenna kaverina niitä salkinojia ja putuksia julkaisemaan jotakin, joka kelpaa tieteellisellekin foorumille. Ois kiva lukea heiltä joku oikea artikkelikin. Nuo linkkisi ovat naurettavia.

        Ei kukaan tällä palstalla ole aikonutkaan horjua vääryyden ja homekusetusten edessä Sanasinko. Eikä missään muuallakaan.

        Mutta oikeastaan ystävämme "yksikysymysmerkki," en heti tajunnut, että olen sinulle kertonut vain liian korkean tason kirjoituksista home- ja sisäilmasairaudet. Kun olen tänne maan parhaiden erikoisasiantuntijoiden juttuja laittanut. Myönsit kyllä, että et niistä mitään ymmärrä joten aloitahan sitten tuosta. Allun LEIPÄTESTI se pitäisi olla hellppoa noin korkealle koulutetulle kaverille joka luulee itsestään liikoja.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12284458/itse-tehtava-hometesti


      • virallisia.tutkimuksia
        yksikysymysmerkki kirjoitti:

        Komenna kaverina niitä salkinojia ja putuksia julkaisemaan jotakin, joka kelpaa tieteellisellekin foorumille. Ois kiva lukea heiltä joku oikea artikkelikin. Nuo linkkisi ovat naurettavia.

        Tässä kyllä yksi, mutta teehän "yksikysymysmerkki " nyt kuitenkin aluksi tuo Allun leipätesti huolella, että jotenkin pääset kiinni aiheeseen homersairaudet ja sisäilmasairaudet. http://www.utu.fi/fi/yksikot/tcls/ajankohtaista/Documents/Home_ja_kosteusvauriot_laaketieteell_nakokulma_Putus23032015.pdf


    • ei.sun.kannata.tingata

      Joko oot sen Allun leipätestin tehny "yksikysymysmerkki?"

      Tässä on vielä yksi virallinen ja merkittävä asiakirja missä on mukana professori Tuula Putus.

      Tutustuhan aiheeseen "yksikysymysmerkki.".

      Vaikka mulla onki matala koulutustaso, niin ei se tee minusta yhtään huonompaa ihmistä homesairaiden ja sisäilmasairaiden silmissä kuin mitä joku liikoja itsestään luuleva tavallinen lääkäri pikkukyän tk. Enkä ole ilkeä enkä edes vittumainen sulle jos kerron oikeista asioista niinkuin ne on. Sillehän en voi yhtään mitään jos totuus sua vituttaa ja pitää pyristellä joka kirjoitusta vastaan mitä tänne oikeita asioita homesairaudesta ja sisäilmasairaudesta kerrotaan.

      Pistähän "yksikysymysmerkki" tänne joku oma tieteellinen tukimuksesi. "Jotakin, joka kelpaa tieteellisellekin foorumille. Ois kiva lukea sinulta joku oikea artikkelikin."

      Muutenhan tässä tulee mieleen, että olet vain joku aivan turha suunsoittaja etkä mikään oikea asiantuntija (minä esiinnyt) homesairauksista ja sisäilmasairauksiata.

      Järjestelytoimikunta
      Tari Haahtela, HUS
      Aino Nevalainen, KTL
      Henrik Nordman, puheenjohtaja; TTL
      Tuula Putus, STM
      Kari Reijula, TTL
      Jukka Uitti, sihteeri, TTL

      Voimassa edelleenkin tämä Majvik-suositus vaikka käypähoitosiedättäjät ovat yrittäneet vakuutusyhtiöiden kanssa ilmeisesti tätäkin mitätöidä.
      Pikkusen tuossa on ollu kovempaa porukkaa mukana ko joku siedättäjän aivopesemä tinkaaja.

      http://www.epshp.fi/files/2011/Majvik-suositus-SLL-2007.pdf

    • "Paljon tekstiä ja tunnereaktioita tyhjästä

      yksikysymysmerkki
      1.6.2017 11:55

      Kun kirjoitellaan otsikolla 'homesairaudet', kirjoitellaan kaikista ilmiöistä maan ja taivaan välillä. Samalla kirjoitetaan asiasta, jota ei ole olemassakaan: 'Homesairauksia' ei ole definioitu virallisesti ollenkaan. Jotkut ihmiset ovat itse itsensä nimenneet 'asiantuntijoiksi', joiden kirjoitukset ovat paatoksellista propagandaa. He ovat johtavinaan keskustelua, joka ei johda mihinkään. Mistä tässä hulluudessa on kysymys?"

      - Jo pelkkä otsikkosi on typerä:

      Tyhjästä ei mitään synny; ihmiset kirjoittavat todellisesta ongelmasta ja kärsimyksestä, joka heitä on kohdannut.

      Loisteliaissa lukaaleissa asuvien on helppoa kieltää ongelma, joka röttelöissä asuville on arkipäivää.

      Vertaistuki röttelöistä kärsivien kesken on erittäin tärkeää, vaikkei se norsunluutorneissa siltä tunnukaan.

      Kyse ei ole hulluudesta, vaan asiaatuntemattomien raukkamaisesta julmuudesta kiistää ihka todellinen ongelma, josta aivan liian monet joutuvat kärsimään.

    • jääkäri.jämy

      Paljon on kirjoitettu totuuksiin perustuvaa tekstiä ja lisää tulee koko ajan.

      Siinä ne saa (Espoossakin) homeista ja myrkyistä osansa myös välinpitämättömien liiallisissa luuloissa liitelevien loisteliaiden lukaalien omistajien kakaratkin. Homekoulut, homepäiväkodit, homesairaalat, homekasarmit ja homeiset opiskelija-asunnot. Vaihtoehtoja on yllin kyllin. Lisää myrkkyä vaan savusumuna sisätiloihin ja rahat pois tyhymiltä kunnilta, sitähän te vissiin haluatte vastuun pakoilijat. Halpaa korjaamista vuodesta toiseen ja rahastajat nauraa.

      "Kaikki eivät sairastu, mutta jokainen voi" sanoo professori Tuula Putus.

      Siedättäjät voisivat aloittaa sen siedätyksensä testauksen näiden norsunluutorneissa olevien kersoilla. Tai mamujen kakaroilla. Joku rakennusinssi kerran sanoikin TV jotenkin näin. "Pakolaiset jotka oleskelevat homeisissa vokeissa, niin voitaisiin kouluttaa korjaamaan homekouluja." Vittuko oli mahtava oivallus korkeasti koulutetulta kavrilta. Näita kommentteja ei vaan kuule joka päivä. Heh heh. Vai mitä Sanasinko.

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/home-kiristi-vanhempien-ja-virkamiesten-valit-espoossa-aloittava-valtuusto-antoi-suuria-vaalilupauksia/?shared=973327-4f6e347e-4

    • viisas.kirjoitus
      • jorgan

        Pakkohengittämään myrkyllistä sisäilmaa. Ei helvetissä, en suosittele kenellekää. Edesvastuutonta edes suositella ja määrätä. Ihmisten tietoista ja tahallista terveyden vaarantamista ja jopa tuhoamista. Montako homekoulua nuo siedättäjät ovat pelastaneet purkutuomiolta esm? Törkeää touhua siedätys homeille ja sisäilman myrkyille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe