Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kultainen tupa !

mitruskaja

Kukahan on se älykäs, joka on hakenut kulttuuriavustusta mokomaan lahomökkiin.? Javielä fiksumpi valtion kirstunvartija, joka avustuksia jakelee taholle,jolla ei pienintäkään omistus osuuttako.pömpeliin? Nimiä ois yhtenä pienenä veronmaksajana kiva tietää!

3

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karkkilalainen

      Karkkilan Kotiseutuyhdistys ry ja monta muuta älykästä. Lahomökkihän on Karkkilan vetovoima tekijä . turisteja on kuulemma tulossa joka kolkasta ja samalla rahalla saavat ihailla niitä valkosija rättejä.

      • Karkkila2

        Todennäköisesti kunnantuvan suojelupäätös ei voi olla lainvoimainen, koska kaupungin viranomaiset tuskin ovat hakeneet suojelupäätöstä. Samat homenokat ovat saaneet aikaan sen SR2:n , jotka ovat hakeneet avustusta rakennuksen korjaussuunnitelmaan. Talo vain matalaksi äkkiä, niin saadaan koulun piha kuntoon!!


    • tokoi1

      Avustuksen anoajat ovat Karkkilan kaikenlaisia yhdistyksiä jotka omasta mielestään puolustavat jotain arvoja. Kyseiset yhdistykset laittavat kapuloita rattaisiin jotka estävät Karkkilan kaikenlaisen kehityksen. Miksi? Siksi että he eivät osaa määritellä omaa tulevaisuuttaan vaan tukeutuvat vanhaan. Johon valitettavasti ei ole paluuta. Miksi? Siksi että kuoleman pelko on merkittävä osa heidän elämää.
      Karkkkilan Nyhkäläntiellä on kotiseutumuseo joka on päässyt varsin huonoon kuntoon minkä vuoksi museo on käyttökiellossa. Mutta nämä yhdistykset eivät tee mitään tämän museon pelastamiseksi. Miksi eivät tee?
      Kyseisessä museossa on paljon esineitä Karkkilan historiasta. Kyseinen rakennus on siirretty harjun kupeesta nykyisen kerrostalon Nyhkälän Hovin länspuolelta uudelle paikalle Nyhkäläntielle hyvään paikkaan.
      On erittäin valitettavaa että nämä yhdistykset eivät kanna huolta Karkkilan menneisyydestä vaan vain omastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe