Ketä nämä kusipäät ovat ?

eläinrääkkäysonrikos

Tai heidän vanhempansa ?
Ihmettelen kyllä sitä, kun kaikilla on älypuhelimet, niin miksi ei hoksaa kuvata ko.tapahtumaa silloin kun sitä tarvitsisi? No toki on hätä koirasta mutta noin pienen ja söpön kaverin nappaa äkkiä syliin.
Pitääkö nykykakarat viedä jo suoraan kasvatuslaitokseen, kun vanhemilla ei ole taitoa tai halua kasvattaa pentujaan, miksi edes tekevät moisia muiden kiusaksi?

"Pikkupojat kivittivät seitsemänkuukautista Elliot-koiraa – ”Jos olisi osunut päähän, olisi voinut jäädä siihen”
Hyvinkäällä asuva Julia Ihalainen pelkäsi pienen Elliot-koiransa puolesta, kun he joutuivat kesken lenkin kivityksen kohteeksi.
Ihalainen oli Elliksikin kutsutun seitsenkuukautisen chihuahua-koiran kanssa läheisellä lenkkipolulla, kun kiviä alkoi sataa. Kuulokkeet päässä kulkenut Ihalainen ei ollut huomannut vaaran merkkejä ennen kun kivitystä. Lopulta pikkupojat lähtivät karkuun

– Isompi kivi osui Elliä selkään, ja se jäi paikalleen ulisemaan. Pojat säikähtivät ja juoksivat metsään.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pikkupojat-kivittivat-seitsemankuukautista-elliot-koiraa-jos-olisi-osunut-paahan-olisi-voinut-jaada-siihen/6457640

29

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saunan_taakse_pennut

      Uskomatonta! Tääkin siis tuore tapaus, nyt niitä katupartioita kulkemaan kaduille. Naisihmisten on vissiin hommattava kättä pitempää mukaansa, jos vaikka kakarat on irti :(
      Voi koira-parkaa :(

    • Silava155

      Odottelen rauhassa.

    • McErnest

      Varsinaiset tulevaisuuden toivot.

    • ei_tod_kannata

      Varoituksen sana: Itselläni on koira. Jos häntä kivitetään, otan 100pros.varmuudella tekijän/tekijät kiinni ja vedän niin daijjuun että ei tunnista lärviinsä peilistä.

      • Totta.todistettavasti

        Varmaan kaikkia pelottaa. Asiatonta käytöstä, eikä ihme jos viestejä lähtee.


    • monikulttuurien_suomi

      Suomeen on saatu kulttuureja jotka vihaavat koiria ja pitävät vääräuskoisiakin koirina.

      Oliko nassikoiden nimet Timo, Pentti ja Pekka vaiko Mohammad, Muhammed ja Abdullarahman?

    • Dameja

      Perkele, etää sieppaa vieläkin nuo paskiaiset. Tiedän mitä teen.

    • HarryK

      Jokos kullannuppujen kotiaresti on lusittu? Pitäskö sanoa, et torilla tavataa.

    • Nekkopa

      Niille pitää teettää hupparit pakkokäytettäväksi tekstillä Idiootit Irrallaan, että osaa varuillaan olla.

    • meiän_poikakos

      Juhannuksen aatonaattona Jussinmäelle mölysi alakouluikäisiä pentuja. Eivät takuulla ilman viinaa nekään saisi aikaan sellaista karjuntaa. Yhdellä erittäin vaalea tukka (poika) ja ponnari.
      Tosin ei se varmaan auta, jos joku tunnistaisi omansa. Saattaisi vaan olla ylpeä, koska kotiväkikin perseet olalla valmistautui keskikesän juhlaan.

    • Hirveää

      Kamalia, sadistisia kakaroita, toivottavasti otetaan nuo naperot huostaan ja laitetaan lastenkotiin. Kotikasvatuksessa on pakko olla jotain pielessä ja pahasti, kun tuollaista saavat päähänsä. Yleensä lapsista koirat ovat kuitenkin söpöjä ja ennemmin niitä silittävät kuin kivittävät.

    • Jarviz

      Pikkumulkerot huostaan vaan , kun kerran vanhemmat ei kasvata.

    • Vaci

      Perkeleen idari porukkaa noi pikku munapäät.

    • Lommis

      Tässä tapauksessa aika ei kultaa muistoja, eikä paranna.

    • Lommis

      Willan nurkilla taitaa olla hiljasempaa, ku on sossuntäti sanonu, et ei noin saisi tehdä, mutta, kun olette noin hyvistä perheistä, niin olkoon.

      • ApinatWillassa

        Sieltähän nuo taas löytyy.


    • Anjush

      Keittää vieläki, ku aattelee noitten paviaanien touhuja.

    • GunnarB

      Siellähän noita näkyy lorvailevan kuin ennenkin.

    • JavanainenS

      Sama meno Sillä saa, kuin keväälläkin. Käytösongelmaiset kakarat melskaa ja riehuu edelleen.

      • Tyhjän.jankutus

        Siinähän sulla riittää ajankulua ja toistuvasti raportoida muillekin. Jo etukäteen tiedettiin että kyseisessä kohteessa joutilaat lorvailevat päivittäin. Vartijat ja tarvittaessa poliisit hoitavat poistamisen, mutta jatka sinä vaan sitä päivystämistä. Olet sitten itsekin poissa kaduilta.


      • TeamNäätä

        Käyppä katsomassa Willan prisman puolen P kolmaskerros, niin näet sinäkin tätä päivää. Tuotteita myydään ja sauhutellaan vähän joka sektorilta. Nuorimmat näkyy olevan 10 ikäisiä. Kaikki muut paitsi poliisi tietää, erikoinen juttu. Tai kai nekin tietää, mutta ei välitä. Koskaan ei voi liikaa jankuttaa asioista, kun on kyse nuorten tulevaisuudesta. Taidat itse olla alan miehiä/naisia ja pelkäät businestesi kusevan. Myyjäpuolella näkyy olevan useampaa rotua. Kohta on kuin Iisalmella eli paskat on jo housuissa.


    • Kehittykää

      Kun lukee tätä(kin) ketjua ei tarvitse ihmetellä yhtän yhtää keskenkasvuisten touhuja. Opit ovat suoraan iäkkäämmiltä samanhenkisiltä vandaaleilta.

      • joseiporkkananiin

        Luultavasti näin.
        Ei se kuitenkaan ole sen hyväksytympää, vaikka vanhemmat sankarit näin tekevät. Päinvastoin. Jotain pitäisi tehdä...ja ajoissa!


      • Netärkeimmät

        No ei tietenkään ole "sen hyväksytympää". En sitä tarkoittanutkaan vaan että on ihan turhaa ihmetellä ja haukkua lapsia ja nuoria kaikenlaisesta, jos / kun ei itse pysty antamaan muunlaista esimerkkiä, parempaa mallia siis.

        Esimerkki on paras tapa ohjata ja luotsata oikealle tielle elämässä joten vanhemmat takaisin jonkinlaisen koulun penkille. Vai pitäisikö neuvoloitten aloittaa ohjaus jo lasta odottaville ...


    • Voinoita

      Ala-arvoista käytöstä. Täysin kouluttamattomia ja vika löytyy täydellisen piittaamattomista vanhemmista. Rahaa kouraan että häipyy jaloista, ei muuten 12-15 vuotiaiden tulot riitä tupakkaan ja alkoholiin, jota esim. Tapainlinnan koulun pihamaalla ja lähialueilla harrastetaan hyvinkin runsaasti viikonloppu iltaisin. Missä vanhemmat?

    • PaavaliTirkkonen

      Oikea ratkaisu on vuosi joka sunnuntai jumalanpalvelus, niin oppii elämää. Ei tietenkään ehdotus ole rangaistus, vaan yhteiskunnallista tukea viedä nuoria oikeaan suuntaa elämässään.

    • GunnarB

      Nulikat tarvis kovat säännöt, ei noi nillittäviin tissiposkiin muu auta. Ensi ollaa kovaa jätkää ja kiinni jäädessä kustaa housuihin ja itkee tihrustetaan mamin helmoissa.

    • Elliotkoira

      No eipä ensimmäisenä tullut mieleen kuvata kun ei tilanteeseen osannut varautua, poikien pelästyttyä lähti aika vauhdilla pakoon ei siinä olis ehtinyt mitään puhelinta kaivaa ja kuvata :( Ps koira ei ikinä täysin toipunut..

    • Yhdyskuntapalvelua

      Miten vanhemmat nykypäivänä seuraa jälkikasvunsa edesottamuksia? Onko näin että, sitten kun poliisi tai joku muu viranomainen ottaa yhteyttä, niin aletaan kyselemään mitä on tapahtunut ja siihen asti ei kiinnosta vähääkään mitä paskiaiset tusaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe