Viisikymmentävuotta

olenrobotti

Takaperin oli kuuden päivän sota meneillään.Mikäli lopputulos olisi ollut toinen olisiko nyt rauha,ei.Ne harvat Israelilaiset jotka olisi verilöylystä selvinneet olisi paenneet,rättipäät olisi sotineet keskenään kenelle alue kuuluu.Olisiko alueella pale valtio EI !.

12

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SensuroituJuutalaisuus

      Tämä alatyylinen aloitus siis ei joutunut sensuuriin.

      Mutta eräs toinen samanaiheinen aloitus tänä aamuna, jonka ilm. joku amerikanjuutalainen oli oikein googlekäännöksenä väsännyt suomeksi, asiallinen pitkä viesti, joutui ruotsalaisrasistisen R24:n poistamaksi.

      Itse vastasin siihen laittamalla youtuben jossa israelilaissotilaat tanssivat Am Israel Chai! Tämähän on vastoin henkisesti rajoittuneen yp:n poliittisia mielipiteitä, eli sananvapauslain vastaisesti ketju meni suvakkien roskikseen. Joku ei vaan tykännyt siitä.

      Ulkosuomalaiset: Levittäkää ulkomaiden medioissa tietoa Suomen islamilaisesta antisemitistisestä ja antikristillisestä ihmisoikeustilanteesta!
      .

    • kylläSielläOlisi

      "pale"valtio,
      varmaan alueelle jääneet duplopäiset terroristit,
      heittelisivät ihmisten sekaan pommeja,
      niin kuin israhelin julistamisen aikaan...

    • miehittäjät.mereen

      TV1 torstaina 8.6.2017 klo 21.50 - 22.45, uusinta keskiviikkona 14.6. klo 22.20
      Yle Areenassa 30 päivää

      Ulkolinja: 50 vuotta vankilassa

      Kesäkuussa 1967 Israelin armeija miehitti Itä-Jerusalemin ja Jordan-joen länsirannan. Miehityksen ei pitänyt häiritä alueella asuvia palestiinalaisia. Toisin kuitenkin kävi, kodista tuli vankila.

      • LaitonUhkaus

        Se ei tapahtunut aivan noin, kuten varmasti tiedät.
        .


      • Eikö_ne

        ihmiset siellä olleetkaan jordanialaisia vaan palestiinalaisia? Jos olet todella tuota mieltä, niin sinun o syytä alkaa syyttämään myös Jordaniaa miehityksestä.


      • SenPituinenSeSota
        Eikö_ne kirjoitti:

        ihmiset siellä olleetkaan jordanialaisia vaan palestiinalaisia? Jos olet todella tuota mieltä, niin sinun o syytä alkaa syyttämään myös Jordaniaa miehityksestä.

        Syyria, Libanon, Jordania ja Egypti hyökkäsivät 1967 "Kuuden päivän sodassa" yhtäaikaisesti Israelia vastaan, aikeenaan katkaista Israel Länsirannan ja Natanian kohdalta poikki, se nimittäin oli Israelin kapein kohta, vain n. 20 km, sitten - omien sanojensa mukaan - "ajaa israelilaiset Välimereen ja hävittää juutalaiset maailmankartalta", jota lausetta ed. valehtelijakin siteeraa, lieneekö suomalaisten siivelle loisimaan muuttanut, mihinkään sivistyneeseen työhön kykenemätön, naurettava viha-pale, hänkin.

        Israel keräsi nopean puolustuksen ja siinä rytäkässä otti itselleen myös itä-Jerusalemin, Jordanjoen länsiranta-alueen, Golanin kukkulat Syyrialta, Gazan ja Siinain Egyptiltä.

        Myöhemmin Israel palautti Siinain Egyptille, mikä tuntuu osin virheeltä, sillä edelleen Egypti suorittaa vihatöitään Israelia vastaan, pakottaen Gazan arabit "marttyyreiksi" multirikkaiden arabisheikkien sotateollisuuden hyväksi, jota nuo kutsuvat "jihadiksi", sillä palet selvästi uskovat kaiken mitä norsunluutorneista Koraanin kanssa heille veisataan..

        Arabit syyttäkööt ihan vain itseään.
        .


      • terrorillaLuotuJa

        ylläpidetty valtio hukkuu terroriinsa,
        ei voi mitään,
        niin se vaan menee,
        historiakin todistaa sen...


      • Jubba
        Eikö_ne kirjoitti:

        ihmiset siellä olleetkaan jordanialaisia vaan palestiinalaisia? Jos olet todella tuota mieltä, niin sinun o syytä alkaa syyttämään myös Jordaniaa miehityksestä.

        Viestistäsi näyttää puuttuvan alkuosa. Näyttäisi siltä, että et tiennyt, että Jordania eli ”palestiinalaisille” arabeille muodostettu valtio, joka muodostaa 80 % Palestiinan alueesta joka jaettiin arabien ja juutalaisten kesken, miehitti Juudeaa ja Samariaa 1949 – 1967 ja nimesi alueen Länsirannaksi. Jordania suoritti alueella etnisen puhdistuksen, jossa se pyrki poistamaan kaiken sen, joka osoitti alueella olevan juutalainen historia. Alueen juutalaiset tapettiin tai karkotettiin, heidän omaisuutensa ryöstettiin, kodit vallattiin, haudat tuhottiin, synagogat tuhottiin tai muuten häpäistiin tekemällä niistä mm. vessoja.

        Jordania liitti alueen itseensä vuonna 1950, mutta liitoksen tunnusti vain Iso-Britannia. Alue ei siis kansainvälisen oikeuden mukaan missään vaiheessa kuulunut Jordanialle.


      • Jubba

        Jordania miehitti Juudean ja Samarian vuonna 1949 ja alkoi kutsua sitä Länsirannaksi. Jordanian alueella suorittama etninen puhdistus häiritsi erityisen paljon alueella asuneita juutalaisia.

        Juudean ja Samarian alueella asuu runsaasti arabeja, jotka elävät ja haluavat elää sovussa juutalaisten kanssa. Osa alueen asukkaista haluaa tuhota Israelin ja juutalaiset. Nämä Israelin ja juutalaisten tuhoa tavoittelevat aiheuttavat runsaasti harmia muille alueen arabiasukkaille. Heidän johtajansa pyrkivät luomaan tyytymättömyyttä alueella ja ovat nykytilanteeseen melko tyytyväisiä. Alueen arabialueilla valtaa pitävä Fatah tähtää mahdollisimman suuriin aluevaltauksiin neuvotteluteitse. Kun neuvottelemalla ei enää saa alueita vallattua Israelilta, alkaa Israelin ja juutalaisten tuhoaminen väkivalloin.

        Gazassa valtaa pitävä Hamas ei hyväksy neuvotteluja Israelin kanssa, vaan sille ainoa tapa keskustella Israelin kanssa on väkivalta jo tässä vaiheessa. Tämä näkemysero Israelin tuhoamiseen tähtäävässä strategiassa Fatahin ja Hamasin välillä on johtanut mm. sisällissotaan näiden ryhmien välillä ja aiheuttanut runsaasti kuolonuhreja, niin lapsia kuin aikuisia.


      • göbbelsoppeja

        saattaahan noita tarinoita joku wannabe zionin jihadisti uskoa...


      • ulkolijassaKerrottiin

        etnisistä puhdistuksista,
        haluttomuudesta elää sovussa naapurien kanssa,
        väkivallasta, terrorista,
        alue valtauksista...


    • Rättipäiksi

      en nimittele ihmisiä. Muilta osin olen samaa mieltä aloituksesta. Oletettavasti suurin osa alueesta olisi mennyt Syyrialle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      343
      3574
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      231
      2181
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1712
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1607
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1155
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe