Suomen julkkis-selviytyjät

tarzanjanesky

Miksi ihmeessä näitä julkkiksia taas rahdataan viidakkoon selviytymään??? Miksi ei taviksia jotka uskaltaisivat juonitella kunnolla..Ei näistä julkuista mihnään ole

10

543

Vastaukset

 • Samaa mieltä, saletisti jättävät leikinkin kesken helpommin kuin tavikset...Kuka ylipäätään jaksaa enää katsoa samoja naamoja joka ohjelmassa.

 • Onneksi Palsanmäen Aki ei ole mukana näissä ohjelmissa. Söisi varmaan kaikkien eväät heti.

 • On hyvä ettei Martinaa roudattu sinne. Kuinkahan moni olis tullut ehjänä takasin?

 • Mielenkiintoista, Katja Ståhl on hyvin epämiellyttävä luonne ja ihminen, Hän suhtautuu muihin ylimielisesti ja kertoo oman mielipiteensä "suoraan". Ja jos joku sanoo vastaan niin siitähän tämä psyko saa syyn jatkaa sekopäistä syyttelyä.

 • Minusta taas sampo on kuin joku zombi kun tuijottelee tyhjyyteen. Ja miksei se rusketu yhtään on kuin kalkkilaivan kapteeni. Suomipoika kaikessa komeudessaan.

  • Kaikki eivät rusketu. Minun poikani on ihan samanlainen, ettei rusketu vaikka olisi koko päivän auringossa. Palavat kyllä herkästi.


 • Suomen julkkiksille täytyy saada töitä. Julkkikset tuovat katsojia enemmän. Katsojat mainostajia ja mainostajat rahaa yhtiön kirstuun.

  Entäs tämä vapaamatkustaja Sahamies. Liekö pokerirahat jo tuhlattu kun tähän ohjelmaan pyydettiin. Ei tee mitään koko kilpailussa. Kaikki kisat ihmettelee eikä edes yritä vaan laiskana katsoo kun muut rehkii. Leikkisi edes yrittävänsä.

  • On aikamoinen vetelys tää Ilari. Kuoppaa piti kaivaa, niin lopetti heti alkutekijöihin ja jäi vain katselemaan muiden kisaa. Aiemmissa jäi aina pois kisasta kun jonkun piti jäädä. Miksi lähti tuone ollenkaan?!


  • vapaamatkustajatpois kirjoitti:

   On aikamoinen vetelys tää Ilari. Kuoppaa piti kaivaa, niin lopetti heti alkutekijöihin ja jäi vain katselemaan muiden kisaa. Aiemmissa jäi aina pois kisasta kun jonkun piti jäädä. Miksi lähti tuone ollenkaan?!

   Ilari pelaa, ettekös jo ole hoksannut. Kisojen voittaminen vie äänestykseen ja peli loppuu. Samaa mieltä siitä että julkkiksia ei pidä viedä kisaamaan, kuten ei tehdä jenkkiversiossakaan! Vaikka siellä jotakin vanhoja urheilusankareita on ollut - joita muut ei edes tunnista.

   PS. Ilari on muuten ansainnut voiton, instagram hussi ulos ja sampo kaupalleen..


 • Julkkikset tuovat katsojia ja katsojat tuovat mainostajia. Ei Nelonen tai Mtv3 ajattele muuta kuin rahan tekemistä ja sitä miten saada mainosaikaa myydyksi mainostajille. Julkkikset tuovat katsojia enemmän kuin tavikset.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3497
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1068