SUOMiDEMOKRAATIT

FinskaDemokrad

Perussuomalaisille alapuolue

7

221

  Vastaukset

  • Suomidemokraatit voivat tuota ollakin. Muutos sen sijaan ei sitä ole.

  • Hyvä juttu. Nyt tekoäly etenee hurjaa vauhtia, kohta diktatuuria ei saa poistettua mitenkään , valtiota suurpankeille rakennellaan. Risukuppi aikoo "lietsoa vihaa vihapuhevalvontaan" taas tänään.

   Eikä vain teitä aikaisempia polvia, vaan nykyisiä vedetään yhtä lailla, ihmisten käsityskyä muutetaan väittämällä, että kehitysmaalaisia rahtaamalla jokin asia korjaantuu. Se tarkoittaa, että suurpankit ja eurokraatit pääsevät rahastamaan suurempää populaatiota, kun luodaan liittovaltiota, jossa on 500 miljoonaa urputtajaa 5 mijl. sijasta. Negatiivisiä asioita ei koskaan kerrota.

   Merkel on taas alkanut kuin juoppo takautua, se raivoaa, ettei kadu mitään ja avaisi maansa rajat.

   "Minä tekisin sen uudestaan" Uhmakas Merkel ei ole pahoillaan Saksan rajojen avaamisesta
   https://www.youtube.com/watch?v=4ZtIeLhjhKU

   http://www.express.co.uk/news/world/846397/german-election-2017-angela-merkel-migrants-germany-borders

   Tekoäly:
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14977033/merkel-ei-kadukaan-mitaan#comment-90964951

  • Vanha sanalasku: Ennemmin maa repeää kuin huora häpeää.

  • Yhdessä asiassa Ola on oikeassa, nämä maahanmuuttoa vastustavat isänmaallikkopiirit ovat aivan turhia porukoita joissa asuu liikaa pyrkyreitä ja vallanhaluisia narsisteja, ne on nähty eikä niistä koskaan tule mitään, ei koskaan. ai miksi? No kun ne tuhoavat itse itsensä omilla pyrkimyksillään ja riitautuvat muutaman kuukauden päästä, tapahtuu alkioilaista solujen jakaantumista ja taas suomeen syntyy pari uutta isänmaallista porukkaa. Ainoa minkä suuri Ola on unohtanut, hän kuuluu myös itse tuohon samaan turhaan joukkoon eli ei ole muita parempi. Suomeen ei saada yhtenäistä rintamaa saati puoluetta koskaan, mutta tuuleen huutajia ja itseään kehuvia pellejä kylläkin.

  • Tää suomidemokraatit on ilmeisesti ihan keksitty yhdistys. Hallituksessa Olavi Mäenpää, Waltteri Jokinen, Markku Liimatainen ja Jesse Raudaskoski. Ainoastaan Jokiselle löytyi puhelinnumero. Löi luurin korvaan.

  • No Mäenpää on ainakin kuollut, Liimatainen on persu. Jokinen on jonkun uskonnollisen puolueen jäsen. Tästä Jesse Raudaskoskesta en ole koskaan kuullutkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1657
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1337
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   40
   1028