SUOMiDEMOKRAATIT

FinskaDemokrad

Perussuomalaisille alapuolue

5 kommenttia

Vastaukset

 • Suomidemokraatit voivat tuota ollakin. Muutos sen sijaan ei sitä ole.

 • Hyvä juttu. Nyt tekoäly etenee hurjaa vauhtia, kohta diktatuuria ei saa poistettua mitenkään , valtiota suurpankeille rakennellaan. Risukuppi aikoo "lietsoa vihaa vihapuhevalvontaan" taas tänään.

  Eikä vain teitä aikaisempia polvia, vaan nykyisiä vedetään yhtä lailla, ihmisten käsityskyä muutetaan väittämällä, että kehitysmaalaisia rahtaamalla jokin asia korjaantuu. Se tarkoittaa, että suurpankit ja eurokraatit pääsevät rahastamaan suurempää populaatiota, kun luodaan liittovaltiota, jossa on 500 miljoonaa urputtajaa 5 mijl. sijasta. Negatiivisiä asioita ei koskaan kerrota.

  Merkel on taas alkanut kuin juoppo takautua, se raivoaa, ettei kadu mitään ja avaisi maansa rajat.

  "Minä tekisin sen uudestaan" Uhmakas Merkel ei ole pahoillaan Saksan rajojen avaamisesta
  https://www.youtube.com/watch?v=4ZtIeLhjhKU

  http://www.express.co.uk/news/world/846397/german-election-2017-angela-merkel-migrants-germany-borders

  Tekoäly:
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14977033/merkel-ei-kadukaan-mitaan#comment-90964951

 • Vanha sanalasku: Ennemmin maa repeää kuin huora häpeää.

 • Yhdessä asiassa Ola on oikeassa, nämä maahanmuuttoa vastustavat isänmaallikkopiirit ovat aivan turhia porukoita joissa asuu liikaa pyrkyreitä ja vallanhaluisia narsisteja, ne on nähty eikä niistä koskaan tule mitään, ei koskaan. ai miksi? No kun ne tuhoavat itse itsensä omilla pyrkimyksillään ja riitautuvat muutaman kuukauden päästä, tapahtuu alkioilaista solujen jakaantumista ja taas suomeen syntyy pari uutta isänmaallista porukkaa. Ainoa minkä suuri Ola on unohtanut, hän kuuluu myös itse tuohon samaan turhaan joukkoon eli ei ole muita parempi. Suomeen ei saada yhtenäistä rintamaa saati puoluetta koskaan, mutta tuuleen huutajia ja itseään kehuvia pellejä kylläkin.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.