Tshernobyl-AIDS (ydinvoima-AIDS)

"Tshernobyl-AIDS" on termi, joka tarkoittaa Tshernobylin ydinkatastrofin aiheuttamaa immuunijärjestelmän toiminnan vajavaisuutta. Termi on aika tuore, vaikka ilmiö on havaittu jo Tshernobyl-lapsiuhreissa /1/. Tässä pari googlehakutulosta:

http://www.wiseinternational.org/nuclear-monitor/331/radiation-health-chernobyl-aids
http://www.nirs.org/mononline/consequ.htm

Termin näin ensimmäiseksi Olli Tammilehdon kirjoituksessa https://turvaverkosto.wordpress.com/2014/04/16/tshernobylin-terveysvaikutukset-paljon-pahemmat-kuin-on-uskoteltu/

Itsekseni mietin, pitäisikö termi nimetä uudelleen: ydinvoima-AIDS. Näin siksi, että ilmiöhän ei rajoitu paikkakuntaan nimeltä Chernobyl, joskin se siellä on ensin havaittu.

/1/ "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" http://keskustelu.suomi24.fi/t/14122935/tshernobyl-lapset-ja-tuulimylly
(Ellei linkki ei toimi, kokeile josko profiilisivultani http://www.suomi24.fi/profiili/stuxnet löytyisi toimiva linkki keskusteluun)

3

334

  Vastaukset

  • Uhreina jopa syntymättömät lapset

   "Tshernobylin saastuttamilla alueilla säteilyn on havaittu heikentäneen immuunijärjestelmää ja sitä kautta vastuskykyä monenlaisia tauteja vastaan. Puhutaan yleisesti Tshernobyl-AIDSista. Ukrainassa immuunitoiminnan vajavaisuus havaittiin 44 % lapsista, jotka olivat saaneet kohdussa poikkeuksellisen paljon säteilyä kahtena onnettomuuden jälkeisenä vuonna. Kontrolliryhmällä vajavaisuutta oli 28 %:lla. Tästä ja muista syistä monet tartuntataudit ovat lisääntyneet. Esimerkiksi vuonna 1995 virusten, bakteerien ja loisten levittämät taudit olivat Ukrainan saastuneimmilla alueilla viisi kertaa yleisempiä kuin vähemmän saastuneilla. Vielä vuonna 1988 alueet eivät eronneet tautien yleisyyden suhteen."

   https://turvaverkosto.wordpress.com/2014/04/16/tshernobylin-terveysvaikutukset-paljon-pahemmat-kuin-on-uskoteltu/
   _____
   Viesti on kirjoitettu 2.1.2016 21:18

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Vauva tulossa! Laulajakaunotar Anneli Mattila on raskaana - siunattu tila paljastuu Instagram-päivityksestä!
  • Doping tuhosi terveyden! Julkkiskehonrakentaja Boogie Mustonen rankoista hoidoistaan: Täytyi olla koneisiin sidottuna!
  • John Travoltan vaimo, näyttelijä ja malli Kelly Preston, 57, on kuollut sairauden nujertamana: "Hän piti taistelunsa yksityisenä"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   111
   6951
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1684