Ville Haapasalo: "Venäläiset rakastavat Suomea!"

KTS--

Haapasalolta jäitä piholaisten hattuun:

- Olen ollut Venäjällä 26 vuotta. En ole eläessäni koskaan kuullut siellä mitään pahaa sanaa suomalaisista. En silloinkaan, kun en vielä ollut julkkis, hän toteaa vakavaan sävyyn.

- Suomessa media puhuu välillä siitä, että Venäjä kasaa joukkoja rajalle. Se on parhaita vitsejä, mitä voin kertoa kavereilleni siellä. Kerron, että lehdessä sanottiin, että Venäjä saattaa hyökätä Suomeen. Sille naurulle ei ole rajaa. He ihmettelevät, minkä takia hyökkäisivät Suomeen, mies kertoo.

http://www.msn.com/fi-fi/viihde/julkkikset/ville-haapasalo-ihmettelee-miksi-suomalaiset-pelkäävät-venäläisiä-meitä-rakastetaan-siellä/ar-BBCRuCZ?li=BBr5A5c&ocid=mailsignout

18

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi sinua Kotari. Olemme lopunajassa. Suomi(kaan) ei tule välttymään katastrofeilta. Kolmas maailmansota alkanee pian.

      https://www.google.fi/#q=soon ww3

      Sotia ja muita konsteja käytetään ihmisten vähentämiseksi.

      https://www.google.fi/#q=nwo kills

      TOIVO

      Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      • KTS--

        Sun kolmas maailmansotas piti alkaa jo 10 vuotta sitten.
        Häivy!
        Iäksi!
        Täältä!


      • >Vanhassa Testamentissa on noin 300 profetiaa tulevasta Messiaasta eli Jeesuksesta Kristuksesta, jotka ovat toteutuneet Uuden Testamentin puolella.

        Voi mainiota! Raamatun alkupuolella on ennustuksia, jotka pimpsalasim toteutuvat saman kirjan loppupuolella – tosin eivät vanhan testamentin kirjoittaneitten juutalaisten mielestä, mutta so what. Tähän ei eläin pystykään! 😁


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Vanhassa Testamentissa on noin 300 profetiaa tulevasta Messiaasta eli Jeesuksesta Kristuksesta, jotka ovat toteutuneet Uuden Testamentin puolella.

        Voi mainiota! Raamatun alkupuolella on ennustuksia, jotka pimpsalasim toteutuvat saman kirjan loppupuolella – tosin eivät vanhan testamentin kirjoittaneitten juutalaisten mielestä, mutta so what. Tähän ei eläin pystykään! 😁

        Repe. Ittees sumutat. Evoluutiota ei ole. Miksei uppoo? Taitaa olla henkimaailman juttu.


      • yurki1000js
        KTS-- kirjoitti:

        Sun kolmas maailmansotas piti alkaa jo 10 vuotta sitten.
        Häivy!
        Iäksi!
        Täältä!

        KTS. Mikä sua vaivaa? Evoluutiota ei ole.


    • pitkäänhekkari

      Saattaa se kadun rahvas tykätä suomalaisista tai suhtautuvat meihin kuin yleensä kaikkiin ihmisiin, mutta Putin ja vallankahvassa olevat unelmoivat saada lisää alueita ja valtaa.
      En ole tavannut meitä kohtaan rasistisia venäläisiä.

    • Jarmo__EiKirj

      Näyttelijät ovat meillä Suomessakin täysin pihalla valtakunnallisista asioista. He elävät suppeassa taiteilijayhteisössä jossa kaikki on pelkkää fantasiaa tai vähintään väritettyä epätodellisuutta.

      • Olet varmaan katsonut Haapasalon reissuohjelmia. Näyttääkö niissä siltä että hän "elää suppeassa taiteilijayhteisössä"? Minusta näyttää ihan päinvastaiselta.


      • Anonyymi
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Olet varmaan katsonut Haapasalon reissuohjelmia. Näyttääkö niissä siltä että hän "elää suppeassa taiteilijayhteisössä"? Minusta näyttää ihan päinvastaiselta.

        RepeRuutikallo
        22.06.2017 05:47
        Olet varmaan katsonut Haapasalon reissuohjelmia. Näyttääkö niissä siltä että hän "elää suppeassa taiteilijayhteisössä"? Minusta näyttää ihan päinvastaiselta.
        =
        Juuri niin!
        Jos ketkä elävät suppeassa yhteisössä, niin juuri uskovaiset, suuntauksiin katsomatta. Jatkuvaa propagandan tuottamista niin yhteisön taholta ja kuullun sekä luetun perusteella itse itselleen vailla pienintäkään kritiikkiä tai omaa ajatusta.
        Taiteilijayhteisöt ovat sen sijaan kautta aikain olleet kaikkea muuta kuin suppeita, mutta hihhulien on pakko vääristellä ja valehdella tämäkin asia, kuten kaikki mahdollinen muukin, mikä ei sovi yksinkertaisten persoonien maailmankuvaan ja uskomuksiin.


    • evakontytär

      Venäläiset kyttäävät tätä pientä länttiä itselleen,tulevat tänne käymään koulut meidän veroeuroilla,käykö samoin suomalaisen pääseekö ilmaiseksi Moskovan yliopistoon.Ei ihme että tykkäävät Suomesta!!

      • todettavaon

        Villen kaltaisia pitäisi olla vain enemmän. Kun ajattelee kuinka paljon täällä on näitä turhanpäiväisiä ryssittelijöitä täytyy vain ihmetellä venäläisten hyväntahtoisuutta meitä kohtaan. Jos maailmansota syttyisi, siihen syyllinen olisi lähinnä USA:n jatkuva tunkeutuminen Eurooppaan.


      • Disputin

        Tuohan oli suoraan Venäjän hyökkäysministeri Shoigun suusta tullut tuore muunneltu totuus.


    • eppäilen

      Haapasalon tv-ohjelmista Venäjällä kiinnitti huomiota jokseenkin jokaisessa ohjelmassa kommentti miten joku kiertää edellä kertomassa mitä saa puhua, en ole historiantuntija mutta minun naapurustossa oli sodan aikaan sotavanki moskovan liepeiltä joka puhui äidinkelenään ymmärrettävää suomea, olen pohtinut miten suuri osa nykyisen venäjän alueella elävistä on oikeasti venäläisiä siis etnisesti, arvaan että kautta venäjän historian tunnettu yhteiskuntaluokka "maaorjat" oli suomensukuisia kansoja.
      Luulen että suuret puheet yhtenäisestä kansasta eivät kestä läpivalaisua.

    • katsotaankatsotaan

      Iltasanomat tänään: Venäjällä pohditaan avoimesti Putinin seuraajaa, Sergei Shoicu muuten mutta ei voi koska ei ole etnisesti venäläinen, siinähän se tuli.
      2024 voi tapahtua mitä vaan.

      • mitäraamattualuette

        Mielenkiintoinen homma tuo 2024.
        2 2 4=8.
        1944=1-9=8, ja 4 4=8.
        Lisäksi pluto siirtyy vesimieheen 2023, ja viimeksi tällöin ranskassa oli vallankumous, ja tulivat käsitteet vapaus, veljeys, ja tasa-arvo...
        Kun pluto oli neitsyessä (pilkunviilaus), läydettiin atomi, ja neutriino havaittiin. Ihminen kävi avaruudessakin tällöin, jolloin maakin näytti pienemmältä.


    • Itärajanukko

      Käyn vuosittain useita kertoja venäjällä ja minulla on useita venäläisiä opiskelijoita. Ja myös ystäviä venäjältä. Tavalliset venäläiset, karjalaiset, Aunuslaiset, vepsäläiset, liiviläiset, ovat ystävällisiä ja sydämmellisiä ihmisiä. Putinin ystävät, armeijan upseerit ja osa sotilaista, sekä mafiaan kuuluvat ovat taas oma lukunsa. Heihin en luota venäjällä käydessä. Mitään ongelmaa ei ole ollut viimeisten vuosien aikana, aiemmin 30-vuotta sitten meitä seurattiin autolla perässä ajaen. Venäjä on suuri maa, enkä usko, että pieni Suomi heitä kiinnnostaa tällä hetkellä,. Olemme joutuneet kaksi kertaa taistelemaan itsenäisyydestä ja sen takia veli venäläinen on aina meille arvaamaton, ja saatamme saada turpaan millä hetkellä hyvänsä. Tällä hetkellä rajan takana ei ole ollut tai näkynyt mitään erikoista, joten vielä saamme olla ja elää rauhassa.

      • mitäraamattualuette

        Ei kyse ole kansalaisuudesta vaan luonteesta ja vähän kasvatuksestakin. On hitaita ja nopeita, suvaitsevaisia ja suvaitsemattomia.
        Ainoa merkittävä, joka pätee kaikkialla, on arvokolmio: kauneus, terveys, ja viisaus. Tämän mukaisesti täytyisi ihmisiä varjella.


    • Anonyymi

      Pitäähän orjakansaa pelotella jotta eliitti saa tahtonsa läpi politiikassa. Niiden suurin himo on päästä arvokkaisiin EU-pöytiin ja mahdollisesti jopa NATOon maailmaa valloittamaan.
      Aivopesu on niin tehokasta.

      Jopa kaikki "uskovien" profetiatkin ovat vuosikymmeniä olleet että "hyvä usa vastaan paha venäjä". Vasta kun oivaltaa ettei Jumala vihaa ketään kansaa niin voi oivaltaa ettei Jumala anna tuollaisia profetioita.

      Mutta ainahan ne ovat olleet kunkin kansan omat johtajat, jotka ovat ajaneet omat kansansa sotaan kuolemaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe