Mummohame parveilu

Jussinakin_trans

Onko Helsingissä tänä jussina jehovien mummohame parveilua ?
Ajattelin näin transmiehenä minäkin kauniissa kukkamekossani mennä mukaan vähän pitämään kesäyön korkokenkien kopinaa ja tunnelmaa yllä.-)

7

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Transu-osasto on todella tervetullut jt-porukkaan. Sillä sanoihan jeesus: Tulkaa minun tyköni kaiken maailman hetero- ja homppelipervot. Sillä samoin sanoi jo aaprabam Paabelin tornin avajaisissa kuninkas Montetsumalle. Hänhän oli silloin vierailulla Haamunraapi Yhden luona.

    • mummohameessa

      Mummoilla on mummohameita, usein nekin ihan nätteja. Nuorilla taas liehuvia helmoja. Iloja silmille. Naiset näyttävät naisilta ja miehet miehiltä. Ei kai siinä pitäisi mitään moittimisen aihetta olla.

      • Parveilemaan_jussina

        Just niin.
        Mutta näin entisenä jehovalaisena "miehenä". Nykyisin vapaana tyttöilevänä transmiehenä haluaisin että edes juhannuksena voisivat kaikki jehovat vapaasti pukeutua haluamallaan tyylillä.
        Naiset vaikka minihameisiin tai farkkuihin jos haluavat. Miehet sitten liehuviin hameisiin ja kopiseviin korkkareihin käsilaukkuineen. Tai vaikkapa hullutella villeinä smurffittarina ja smurffeina karnevaalimeiningillä.
        Voisivat näyttää oikeita värejään edes yhtenä päivänä vuodessa. Noin "lupapäivän" merkeissä. Ilman vainoa ja painostusta.
        Ei kai siinä mitään moittimisen aihetta pitäisi olla.
        Jaksaa sitten loppuvuoden seistä vartiossa kadunkulmassa.-)


    • mekkomatia

      Tuskin ehdotuksesi saa kannatusta, mutta voithan ehdottaa sitä muiden uskontojen kesäjuhliin. Tuskin sekään onnistuu. Onhan teillä omatkin juhlanne.

    • Sunfarallallaaa

      Siinä konventin ilmoittelussa on virhe.

      Kaleva kertoo juhannuksena pidettävästä Jehovan todistajien aluekonventista Oulussa.
      Mikä on uutisessa virheellistä tietoa? Tämä kappale on suorastaan järkyttävän valheellinen:

      Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, eikä siellä kerätä rahaa.

      Vai ei kerätä rahaa! Jokaisena konventtipäivänä konventin lavalta kerrotaan, että konventissa on lahjalaatikoita ja maksupääte. Joten konventissa kerätään käteistä rahaa lahjalaatikoihin. Ja ne, jotka käyttävät maksu- tai luottokortteja, voivat lahjoittaa maksupäätteen avulla.

      Suomen haaratoimistosta vahvistettiin 21.06.2017 JP-uutisille, että tämän vuoden konventeissa oli käytössä lahjalaatikot ja maksupäätteet. Lisäksi konventin ilmoituksissa kerrottiin lahjoitusjärjestelyistä. Samalla tavalla toimitaan myös Oulun konventissa

      Jehovan todistajilla ei ole Suomessa rahankeräyslupaa. He eivät sitä ole edes hakeneet. Onko tässä se syy, että he antavat virheellistä tietoa konventin rahankeräyksestä?
      --------------

      Näin Johanneksenpoika. Kotisivullaan Johanneksenpoika.fi

      Ja näin asiaa kommentoitu veljesseura.org -foorumilla, ikäänkuin lahkon puolesta:

      "Emme suinkaan kerää rahaa, me vain vastaanotamme sitä. Emmehän me myöskään karta, emme vain ole entisten todistajien kanssa tekemisissä "

      • Sanaskatta

        Matt. 6:19 "Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle.


    • vwv

      Tarpeeseen vain kerätään, koska sillä on käyttöä ympäri maan tehtävään työhön. Kuka pärjää ilman rahaa nykyaikana, ei mikään uskontokaan. Meidän rahoistamme vain halutaan tehdä suuri numero entisten todistajien toimesta kielteisessä mielessä, mutta kenenkään toimintaa ei valitettavasti voi pyörittää ilmaiseksi. Konventtihallin vuokrakin on menoerä jäähalleissa, joissa niitä pidetään, joten onko se väärin jos siihen annetaan avustusta. Kaikki muu on siellä ilmaista, ei pääsymaksua, niinkuin muissa uskonnollisissa tilaisuuksissa. Jokainen voi antaa tai olla antamatta, siitä ei tule karhukirjettä, niinkuin esim. Patmoslaisten kymmenyksistä tai maksamattomista kirkollisveroista.
      Tänä vuonna haluamme myös auttaa Helsinkiin tulevia venäläisystäviämme lahjoitusten ym. muodossa. Me rakastamme heitäkin ja haluamme helpottaa heidän pääsyään konventtiin. Joten eikö olisi jo aika lopettaa vihjailu rahan keruusta joidenkin hyväksi. Veljemme päätoimistossakin elävät suhteellisen vaatimattomasti siihen nähden, miten eri uskontojen piispat,pastorit ja karismaattisten tilaisuuksien esiintyjät elävät. Jumala omistaa kaiken ja haluamme auttaa hänen palvontansa eteenpäinviemistä omien varojemme puitteissa. Naurettavaa puhua suurista rahasummista niidenkään toimesta, jotka ovat siitä aikaisemmin olleet selvillä. Entisten palvojatovereiden repimistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe