Rottamobiili

räpmänn

Pystyykö kaasuneste jousituksella varustettua citikkaa hypyttämään ilmaan niinkuin amerikkalaisia gansta-autoja. Kestääkö citikan kori moista?

11

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi_hyppisi

      Ei hypi.

    • räpmänn

      Eiku näin kerran kun citikka hyppi liikenne valoista lähtiessä. Taisi olla vaan kenguru pensaa tankissa tai sitten tavallinen sähkövika.

    • Low_rider

      Lowriderissa pitää olla pidemmät hydraulisylinterit, kuin sitikan kaasunestesysteemissä on joustovaraa.

    • räpmänn

      Entä jos laittaa useamman kaasunestesylinterin päällekäin, näin joustovaran saisi kasvamaan. Epäilyttää vaan toi auton pompotttelllu talvella, että pysyykö nokkamasskin suoja vauhdissa kiinni.

    • AamunHämmästys

      Olis kyllä. Tämä on ansiokas provo koska siinä on jo vähän teknistä mielenkiintoakin. Muistan että yhdessä auto-ohjelmassa laitettiin Rollsiin jotkut hyppyytysjouset. Irvokasta sinänsä. Raukat ei yhtään tienneet että Rollerissa oli hydikkajouset vaan sahasivat letkut poikki noin vaan, ja sitten oli nesteet lattialla.

      Niin että mietipä jarruhudrauliiikat uusiksi ennen kuin tulppaat jousitusjärjeltelmän. Rautajousi c5 olisi parempi aihio. Ja kysymykseen siitä kestämisestä, niin eipä se pomppiminen taida hyvää tehdä. Ehkä vanhat jenkit kestää.

    • räpmänn

      Miksi citikkaihmiset vertaa aina autoaan Rollssiin? Molemmissa on tekniikka 60-luvulta.
      Oletteko koskaan olleet nykyaikaisen auton kyydissä? Esim Toyota Corollan tai Priuksen jonka neljäs hybridisukupolvi on autojen aatelia.
      Unohdan hyppivät low-rider autot ja asennankin moottoripyörääni kyseiset laitteet. Tulossa on ehkä maailman ensimmäinen low-rider Harley Davidson. Tarviikohan mootoripyörä uusintakatsastaa muutoksien jälkeen?

      • Hyvä_vertailupohja

        Aikoinaan mulkosilmäCorolla sai minut kiinnostumaan Citroenista. Käytetyn Corollan koeajon jälkeen kokeilin saman ikäistä, saman hintaisia Xantiaan. Xantia lähti mukaan "vuoden autoksi", jolla kuitenkin ajelin tyytyväisenä monia vuosia. Tuon jälkeen en ole Toyotalla ajanut muuta, kuin koeajon autoa vaihtaessani. Siinä saa hyvän minimin, mihin muita verrata.


    • Eiverrata

      En vertaa citikkaa Rollsiin. Rolls vaan käyttö jossain Silver Shadowin aikaan Citikalta lisensöityjä kaasu-nestejousia. Myöhemmät mallit oli rollsin omaa tekoa. Pomppiminen lienee ollut tarkoitus minimoida.

    • räpmänn

      Citikalla ja rolssilla sama jousitus? Rolssi painaa 1,5 tonnia enemmän kuin citikka. Toisessa autossa onn jousitus sitten joko h#lvetin kova tai toisessa sitten tosi löllöt pumput.
      Haluasin asiantuntevia neuvoja enkä minkään takapikorjaajan piilopullosta saamiaan hallusinaatioita. Eikö suomesta löydy citikka asiantuntemusta. En osaa ranskaa.

      • ElectricPhantom

        Nimim. "Eiverrata" on oikeassa. Rolssi ja myös Mersu ovat käyttäneet Sitikan lisenssillä nestekaasujousitusta paremmissa malleissaan.
        Nestekaasujousitusta on paha saada "pomppimaan" kovin nopeasti. Jousisylinterit on vaikea saada täyttymään nesteellä nopeasti. Pitäisi porata reijät isommiksi ja panna pari varaajapalloa lisää. Auton paino ei ole ongelma, painetta saa systeemiin helposti lisää.


    • räpmänn

      Tämä palsta vaikutta enemmän alzheimer potiladen ja kolaressa ilman turvavöitä nyrjähtäneiden rupihanuristen takapiha korjaaja-alkoholistien terapiapalstalta kuin autopalstalta.
      Kävisitte armeijan ja lopettaisitte vemputtamisen niin voisitte saada naista ja oppisitte kirjoittamaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe