Itsetyydytys

syntinenihminen

Onko itsetyydytys syntiä? Onko se sellainen synti että se erottaa Jumalasta? Raamattu ei kiellä itsetyydytystä, tai ei oikeastaan puhu siitä mitään. Mutta täytyyhän sen olla synti koska siinä tulee niitä lihallisia ajatuksia. Täytyykö sellaisen ihmisen olla koko elämä ilman orgasmin nautintoa joka ei saa itselleen aviopuolisoa? Jotkut papit on sitä mieltä että itsetyydytys ei ole syntiä ja toiset taas on sitä mieltä että se on syntiä. Ota tästä nyt selvä.
Raamatun mukaan Jeesukseen uskova on kuollut synnille ja näin ollen synnille kuollut ihminen ei saa enää tehdä syntiä. Mutta miten tuo käytännössä on mahdollista? Ainakin minulle noita himokkaita ajatuksia tulee joka ikinen päivä päähän ja mieleen. Eikä asiaa helpota yhtään se että joka paikka tyrkyttää seksiä.

6

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12___13

      On totta, ettei Raamattu mainitse tuota asiaa. On myös muitakin asioita, joita Raamattu ei erikseen kommentoi. Yleisohjeena näissä tapauksissa voi pitää näitä:

      Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita.
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille 6:12

      "Kaikki on luvallista", mutta ei kaikki ole hyödyksi; "kaikki on luvallista", mutta ei kaikki rakenna.
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille 10:23

      On huono juttu, jos masturbointi tai joku muu kuin Jumala hallitsee sinua. Ja Jumalan hylkääminen on synti. Ihmisellä ei ole syntiä, jos ei hylkää Jumalaa.

      • Ihmisellä on synti siitä huolimatta vaikka ei hylkää Jumalaa,on silloin armahdettu syntinen,sitä ei muistele viimeisellä tuomiolla.


    • tätämieltä

      Ei ole syntiä. Syntiä on vain kaikki sellainen toiminta joka vahingoittaa toista ihmistä ja tuottaa tälle kärsimystä. Myöskään itseäänkään ei saa vahingoittaa. Mielestäni paljon puhuttu homouskaan ei ole syntiä mikäli ei vahingoita toista. Maailmassa on niin paljon pahoja asioita mitä ihmiset tekevät toisilleen, murhia, kidutuksia jne. sekä lievempiä, pahan puhuminen selän takana esim. Vanhan Testamentin juttuja ei kannata ottaa vakavasti. VT:n Jumalakin on eri Jumala kuin Uudessa Testamentissa. Uuden Testamentin Jumala on rakastava ja anteeksiantava kun VT:n Jumala kostaa ja vihaa. Tosin Mooseksen aikoihin oli vallalla yleiset lait joissa homouskin kiellettiin. Säädöksiä oli monenlaisia ihmisten kurissa pitämiseksi, mutta ne olivat ihmisten määräämiä niin kuin nykyisinkin. Siihen aikaan elettiin pakanallista aikaa. Kaikenlaisia uhrilahjojakin annettiin.

      • TruthWins

        " Vanhan Testamentin juttuja ei kannata ottaa vakavasti. VT:n Jumalakin on eri Jumala kuin Uudessa Testamentissa. Uuden Testamentin Jumala on rakastava ja anteeksiantava kun VT:n Jumala kostaa ja vihaa." Valetta. Valetta. Näinkö vähän ymmärrät vai oletko eksyttäjä?
        Sama Jumala, sama Jeesus, kannesta kanteen. Nykyisen luopumuksen valtaan joutuneen evlut kirkon levittämää eksytystä kaikki tyynni tuo lainauksen teksti. Lisäksi homous on kauhistus. Kirjoituksesi mukaan ei myöskään ole syntiä haistatella Jumalalle koska siinähän ei vahingoiteta ketään toista ihmistä. Olet joko pihalla, kuin lumiukko tai olet eksyttäjä. Ei hyvä. Ei hyvä. Asia on korjattavissa, jos oikeasti niin haluat.


    • Lemmenkäinen

      Eikös jo rukouksess sanota että: Päästä minut pahasta :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe