50 luvulla

Variantti

Oliko silloin terrorismia? Entäs 60 luvulla? Oli Persia tai Iran ja Pahlavi. Käviköhän tuolla lähi-idässä niin, että muutaman diktaattorin avulla pääosin Amerikkalaiset veivät öljyt ja varat, eikä kansa saanut juuri mitään. Käviköhän vielä niin, että Amerikan yhdysvallat aktiivisesti vaikutti siihen, että heille edullinen diktatuuri jatkui. No Pahlavi syrjäytettiin ja Ajatollah Khomeini otti Iranin haltuunsa. Taisi USA tukea ja aseistaa erästä Saddam Husseinia ja todella paljon sodassa Irania vastaan ja tietysti myivät aseita myös Iranille, hyvää bisnestä aseita molemmilla..Aseisti Afghanistalaisia ja koulutti myös..Hyökkäsi aseistamaansa Irakia vastaan...yllytti Kurdeja taistelemaan Saddamia vastaan.....no ei hoitanu Saddamia pois vallasta...Kurdeilla oli kohta todella hauskaa, Saddamilla oli jotain hampaankolossa...Nine Eleven..väärillä perusteilla hyökkäys Irakiin...niin ja Libyassa Ghaddafi ajettiin pois vallasta.. Niin ja Palestiinalaiset...Israela on harjoittanut valtioterrorismia yhdysvaltojen tuella viimeiset 60 vuotta ja haistattaa paskat kansainväliselle laille. Ei ole mikään ihme, että lähi idän ihmisiä hiukan vituttaa varsinkin, kun heitä on tapettu sadoin tuhansin. Trumppi on niin kovin kärkäs vaatimaan kaikkia hoitamaan omat pesänsä, joten voistko hyvä Yhdysvaltojen Presidentti hoitaa tämän teidän vuosikymmenten saatossa aikaansaamanne sopan pois päiväjärjestyksestä, kävisikö millään. Olette toiminallanne tapattaneet satoja syyttömiä eurooppalaisia siviileitä. Ilman teitä terorismia ei olisi, hoitakaa se pois, me emme sitä halua.

3

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jubba

      Tekstisi on melko sekavaa. Koetahan hieman miettiä mitä olet sanomassa ja koeta jakaa tekstisi kappaleisiin. Tuo runsas pisteiden (…) käyttökin saa tekstisi näyttämään siltä, ettet oikein tiedä mitä olet sanomassa. Pointtisi jää epäselväksi.

      Viestisi loppuosassa yrität syyttää Israelia valtioterrorismista ja jostain kansainvälisiin lakeihin liittyen. Pystytkö tarkentamaan? Onko sinulla mitään linkkejä asiaan liittyen?

      Jotain selität myös Yhdysvaltain presidentistä ja Trumpista. Ilmeisesti yrität kertoa, että hän olisi vuosikymmenien toiminnallaan syyllinen satojen eurooppalaisten siviilien kuolemiin ja ylipäänsä terrorismin olemassaoloon. Voitko jotenkin perustella väitettäsi?

    • sokeekin-osaa-laskee

      Anders Behring Breivik
      Iskuissa kuoli 77 ihmistä
      Siis joku ihan tavis norjalainen? ja saldo 77
      (Tästä syystä en edes usko että terroristejä on olemassa)
      Jos (puhutaan et terroristeillä on rahaa käytössään satoja miljoonii suunnitteluun / asehankintoihin) niitä olis niin kyllä ne kykenis kylvämään pelkoo tehokkaammin (eli teilaamaan kymmenii - satoituhansii joka päivä) terroristit todennäköisestti valtioiden palkattuja virkamiehii.

    • Rismia

      Kyllä oli myös täysin Lähi-idän ulkopuolista terrorismia, joka ei liittynyt Israelin miehitykseen, Yhdysvaltoihin ja öljyyn. Esim. Kanadassa ja Irlannissa oli kotoperäisten separatistien terrori-iskuja ja Yhdysvalloissa valkoisten suprematistien harjoittamaa systemaattista terrorismia. Keniassa käytiin sissisotaa, jossa yhden "vapaustaistelija" oli toiselle "terroristi".

      Kansallismielinen separatistinen ja nationalistinen terrorismi on historiallisesti se kaikista verisin terrorismin muoto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe