facebookin kalevi väisänen

saaraaalto

Näyttää olevan kova pätemään iltasanomien/ iltalehden sivuilla jokaiseen urheiluun liittyvään. Hyvä se on päteä feikkiprofiililla jokaiseen asiaan.. Mikähän nörtti profiilin takana on joka ei ole saavuttanut koskaan mitään.

7

327

Vastaukset

 • Jep oon huomannu myös.. Herää keskustelemaan jos kyse on saara aallosta/ räikkösestä.. Kummasto keksii räikkösestä haukuttavaa

 • Selekää pitäis antaa sille

  • Mielenkiintoista huomata, että muutkin ovat saman huomanneet. Trollaa edelleen Iltalehdessä. Mitään asiaa sillä ei koskaan ole oikeasti sanottavana mistään , nauttii selevästi vaan muitten ärsyttämisestä. Oiskohan sen naamarin takana joku murrosikänen jullikka, kun jutut ovat sen tasosia koko ajan? Kuvittelee olevansa suurikin mestari. Kenehän naama sillä on profiilissa ja eikös toisten kuvien käyttö profiilissa ole kiellettyä FB sääntöjen mukaan?


  • Voi hellan lettas


 • Onks tää kaveri delannu hiljattain?

  • Kalevi ei ole trolli, vaan oikea somepersoona, jolla oli usein hyvin arvokastakin sanottavaa. Ja omalla animoidulla naamallaan aina esiintyi. Täällä vaan puhutaan pahaa edesmenneistä... osoittaisitte hieman kunnioitusta !


 • Mihin kalevi kuoli? Syöpä?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 43
  831
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  88
  700
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  365