Friin ohjelmat

Supersalama

Frii oli aiemmin mun suosikkikanavani, nykyään ei. Lauantaina sieltä tuli parhaaseen katseluaikaan ihan kiinnostavaa (ainakin mun mielestä) ohjelmaa. Nyt sieltä tulee jotain seksiohjelmaa kaksi peräkkäin. Ei tosiaan tuo aihe kiinnostaa yhtään, ennemminkin ällöttää. Monia seksiohjelmat varmaan kiinnostaa, mutta on varmaan meitäkin, joita aihe ei kiinnosta. Ihmeellistä, että on paljon kanavia ja uusia tulee tasaisin väliajoin, mutta mistään ei tule ohjelmaa, mikä kiinnostaisi. Toivottavasti Viacomilta tulee hyvää ohjelmaa sitten, kun se aloittaa. Sen kanavanumero on 19.

8

144

Vastaukset

 • Niin oli minunkin suosikkini, mutta ei enää. Nykyisin tulee pelkkiä eläinohjelmia, kuulun eläinsuojeluliittoon, eli rakastan eläimiä, mutta liika on liikaa. Näistä ohjelmista tulee surullinen olo. Ja Friistä on tullut muutenkin pelkkä tosi-tv kanava. Silloin, kun ei tule seksiä, kuten perjantai-illat, no kai niilläkin katsojansa on.

 • Nykyisin Friillä tosiaankin on pelkkiä tosi-tv ohjelmia. Se toistaa tv 5 ohjelmia, ensin ne tulevat tv 5 pari-kolme kertaa viikossa ja sitten vielä varmuuden vuoksi Friiltä. Onkohan meillä liikaa kanavia?

  • Kanavapäälliköiden mielestä meillä on liian vähän mainostenesittämiskanavia.
   Ohjelmista mitä esitetään ei ole väliä.


 • Ei Viacom aloita ollenkaan. Menetti toimilupansa kun lähetykset ei alkanut määräaikaan mennessä. Discovery Networksin kanavat kuten monet muutkin on täytetty pelkällä halvalla amerikkalaisella tosi-tv roskalla. Ei juurikaan tule enää oikeita ohjelmia.

 • Mainoskanavia pitää olla jotta saadaan kanavat täytettyä mainoksilla ja mainostajilla, sisällöstä ei niin väliä. Kaikki nämä Nelosen ja MTV3:n rinnakkaiskanavat kuten Frii, Ava, Hero, Jim, ym. ovat turhia ja näyttävät pelkkiä uusintoja ja amerikkalaista tosi-tv:tä joita saa hankittua edullisesti ja joiden esitysoikeuksia on paljon. Sama juttu elokuvien kanssa. Kuka oikeasti voisi sanoa että olisi nähnyt hyvän uuden elokuvan viimeisen kuukauden (tai viimeisen puolen vuoden) aikana tai jonkin vanhan klassikon näiden yhtiöiden kanavilta. Fox-kanava on samassa sarjassa näiden kanssa ja esittää samaa ohjelmaa mitä NatGeo esittää. Tämän kanavan tarjonta on pelkkää realityä, huutokauoan metsästäjiä ja samoja d-luokan elokuvia joita kanava uusii loputtomasti. Fox-kanavalla on tasan yksi sarja jota tulee seurattua. Se on siinä, yksi ohjelma viikossa. Frii esittää rikossarjoja joita näkyy esim. ID-kanavalla joka kuuluu taas Discovery-yhtiön kanaviin. Kaikki nämä "sisarkanavat" ja valtaosa pääkanavista mainostv:n puolella on 99% amerikkalaista tuotantoa. Kaikki nämä mainostv:n kanavat on tarkoitettu vain mainostajille joille saadaan myytyä mahdollisimman paljon mainosaikaa, sama mikä ohjelma täytetään mahdollisimman monella mainoskatkolla. Itse ohjelman sisällöstä ei ole väliä.

  • Älä älä kuule viitti....

   Foxilta tulee Family guy ja Simpsoneita.


 • En käsitä, miksi Frii kanavalla on öisin a jat pielessä. Tallensin eräänä yönä ohjelman, pieleen meni, ohjelma oli alkanut puolisen tuntia aikaisemmin, kuin piti. Sama kävi viime yönä. Frii saa olla puolestani aivan rauhassa.

  • Olen huomannut saman. Viime yönä erehdyin ottamaan Friiltä yhden ohjelman, Oli alkanut huisin paljon aikaisemmin, kuin piti.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.