Friin ohjelmat

Supersalama

Frii oli aiemmin mun suosikkikanavani, nykyään ei. Lauantaina sieltä tuli parhaaseen katseluaikaan ihan kiinnostavaa (ainakin mun mielestä) ohjelmaa. Nyt sieltä tulee jotain seksiohjelmaa kaksi peräkkäin. Ei tosiaan tuo aihe kiinnostaa yhtään, ennemminkin ällöttää. Monia seksiohjelmat varmaan kiinnostaa, mutta on varmaan meitäkin, joita aihe ei kiinnosta. Ihmeellistä, että on paljon kanavia ja uusia tulee tasaisin väliajoin, mutta mistään ei tule ohjelmaa, mikä kiinnostaisi. Toivottavasti Viacomilta tulee hyvää ohjelmaa sitten, kun se aloittaa. Sen kanavanumero on 19.

8

146

  Vastaukset

  • Niin oli minunkin suosikkini, mutta ei enää. Nykyisin tulee pelkkiä eläinohjelmia, kuulun eläinsuojeluliittoon, eli rakastan eläimiä, mutta liika on liikaa. Näistä ohjelmista tulee surullinen olo. Ja Friistä on tullut muutenkin pelkkä tosi-tv kanava. Silloin, kun ei tule seksiä, kuten perjantai-illat, no kai niilläkin katsojansa on.

  • Nykyisin Friillä tosiaankin on pelkkiä tosi-tv ohjelmia. Se toistaa tv 5 ohjelmia, ensin ne tulevat tv 5 pari-kolme kertaa viikossa ja sitten vielä varmuuden vuoksi Friiltä. Onkohan meillä liikaa kanavia?

   • Kanavapäälliköiden mielestä meillä on liian vähän mainostenesittämiskanavia.
    Ohjelmista mitä esitetään ei ole väliä.


  • Ei Viacom aloita ollenkaan. Menetti toimilupansa kun lähetykset ei alkanut määräaikaan mennessä. Discovery Networksin kanavat kuten monet muutkin on täytetty pelkällä halvalla amerikkalaisella tosi-tv roskalla. Ei juurikaan tule enää oikeita ohjelmia.

  • Mainoskanavia pitää olla jotta saadaan kanavat täytettyä mainoksilla ja mainostajilla, sisällöstä ei niin väliä. Kaikki nämä Nelosen ja MTV3:n rinnakkaiskanavat kuten Frii, Ava, Hero, Jim, ym. ovat turhia ja näyttävät pelkkiä uusintoja ja amerikkalaista tosi-tv:tä joita saa hankittua edullisesti ja joiden esitysoikeuksia on paljon. Sama juttu elokuvien kanssa. Kuka oikeasti voisi sanoa että olisi nähnyt hyvän uuden elokuvan viimeisen kuukauden (tai viimeisen puolen vuoden) aikana tai jonkin vanhan klassikon näiden yhtiöiden kanavilta. Fox-kanava on samassa sarjassa näiden kanssa ja esittää samaa ohjelmaa mitä NatGeo esittää. Tämän kanavan tarjonta on pelkkää realityä, huutokauoan metsästäjiä ja samoja d-luokan elokuvia joita kanava uusii loputtomasti. Fox-kanavalla on tasan yksi sarja jota tulee seurattua. Se on siinä, yksi ohjelma viikossa. Frii esittää rikossarjoja joita näkyy esim. ID-kanavalla joka kuuluu taas Discovery-yhtiön kanaviin. Kaikki nämä "sisarkanavat" ja valtaosa pääkanavista mainostv:n puolella on 99% amerikkalaista tuotantoa. Kaikki nämä mainostv:n kanavat on tarkoitettu vain mainostajille joille saadaan myytyä mahdollisimman paljon mainosaikaa, sama mikä ohjelma täytetään mahdollisimman monella mainoskatkolla. Itse ohjelman sisällöstä ei ole väliä.

   • Älä älä kuule viitti....

    Foxilta tulee Family guy ja Simpsoneita.


  • En käsitä, miksi Frii kanavalla on öisin a jat pielessä. Tallensin eräänä yönä ohjelman, pieleen meni, ohjelma oli alkanut puolisen tuntia aikaisemmin, kuin piti. Sama kävi viime yönä. Frii saa olla puolestani aivan rauhassa.

   • Olen huomannut saman. Viime yönä erehdyin ottamaan Friiltä yhden ohjelman, Oli alkanut huisin paljon aikaisemmin, kuin piti.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html

   35
  • Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

   141
  • Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos-pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun karjun kanssa illallisella, kirjoitti dinner with the boys ja nyrkin kuva, tekohammashymy päällä.

   133

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   140
   9151
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3611
  3. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   35
   1684