Juutalainen mieltymys monikulttuurismiin..

obh123

Joissain piireissä syytetään juutalaisuutta tai juutalaisia monikulttuurisuudesta joka on aiheuttanut islamin ongelman konkretisoitumisen lännessä. Monikulttuurisuus jota juutalainen kannataa itsekkäistä syistä(haluaa asua muun kulttuurin seassa) yhdistettynä epäitsekkäisiin(haluaa suoda muille saman) syistä, on itseasiassa riippuvainen kantaväestön tahdosta.

Samaan aikaan kun kantaväestö näkee monikulttuurisuuden ongelmat tiettyjen ryhmien kohdalla, sen on helppo syyttää toista ryhmää(vaikutusvaltaisia juutalaisia) siitä että tämä kannattaa kantaväestölle haitallisten ainesten olotilaa monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

Puhun nyt esim. sellaisesta ilmiöstä kuin islamilainen barbarismi ja rikollisuus monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Olisiko ratkaisu se että juutalaiset eivät enää kannattaisi monikulttuurisuutta (omaksi päänmenoksi) vai se että juutalaiset vastustaisivat muslimeja(omaksi päänmenoksi).

Vaikeassa asemassa ovat diaspora juutalaiset. Siksi varmaan Israel on hyvä asia, eikö?

21

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noJuh

      gobbels plagiaatti...

    • kerty

      Antakaa Jeesuksen valistaa, mikä on Jumalan tahto!

      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten
      sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Tuo löytyy sen ajan vastustavista kirjoituksista, Foesterin kirjoista!
      Hitler oli yksi antikristus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oliYleisissä Kirkolliskokoiksissa tuomittu Kirkon alkuajoilla!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumaalan Sanoila!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      Jeesus kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!
      Raamattu, Galattaiskirje 1. luku
      "Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 – 5, ihmettelee heidän pikaista luopumistaan Kristuksen evankeliumista, sanoo sen vääristelijäin olevan kirouksen alaisia 6 – 10 ja osoittaa, ettei hän ole saanut saarnaamaansa evankeliumia ihmisiltä, vaan Jeesuksen Kristuksen hänelle antaman ilmestyksen kautta 11 – 24.

      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;
      12 enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut."

      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole missään opillisesti tärkeissä paikoissa. Eli Uuden Testamentin suomennoksia voi pitää hyvin luotettavina. Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat olleet jo paljon ennen muhametttiilaisuuden syntyä, eli muhametilaisuus ei ole pätevä Uuden Testamentin tulkitsuja vaan Kristillistä kirkkoa voi pitää ainoana oikeana UudenTestamentin edustajana, ja toisten on väistyttävä kommentoimasta! Papit ja piispat ovat opetetut oikein ymmärtämään Raamattuja ja oikein ymmärtävät Jeesuksen opetukset!

      Johanneksen Evankeliumin alussa on mainittuu Nikodemus, jonka kanssa Jeesus puhui, joka6 tunnisti Jeesuksen Messiaaksi (Kristus, kreikaksi)!
      Enkelien sanoma Jeesuksen syntyissä:"Teille on syntynyt Vapahtaja,Kristus Herra Daavidin kauppungissa!"
      "Hän on sovittava kansan synnit!"
      "Jeesus Kristus,, hän on sovinto meidän synteimme edestä, ei ainoasti meidän, vaan koko maailman edestä!" 1. Johanneksen kirje 2.luku,

      • AatuOliUskoltaanArjis

        Eikun Hitler luuli olevansa arjalainen = ruotsalainen / gootti. Ei kyllä kauempaa saa arjalaista hakea!

        Hänen areiolaisuudestaan en ole koskaan kuullut, sillä Hitler, kuten muu tuolloinen natsijohto yleensäkin, oli uskoltaan pakana ja saatananpalvoja, eikä minkäänlajin kristitty. Hän tunnusti ruotsalaisia / goottien muinaisjumalia ja kaverinsa Wagner väsäsi näille muutaman oopperankin.

        Richard Wagner - Valkyyrien ratsastus, tässä sitä menee monta ruotsalaista jumalaa pitkin taivaita. Natsit kokivat myös nk. ufojen edustavan samoja pahuudenjumalia:

        https://www.youtube.com/watch?v=XRU1AJsXN1g

        Juutalaiset ovat saaneet kokea saman ruotsalaispahuuden kuin me suomalaisetkin, mutta suomalaisten kohdalla asiasta on vaiettu, sillä Pahan Gauthiodin (Kolmas Valtakunta = Ankdammen / herrakansan Ankkalampi) on edelleen päällämme.

        Ehkäpä kristitty Venäjä jälleen pelastaa meidät hurrien / goottien kynsistä!

        Boze Tzarja Hrani!
        .


    • nxpasjdhf

      Entäpä ilmaston ääri-ilmiöt kuten hurrikaanit ja tornadot, - olisiko juutalaisilla mieltymystä niihin? Siinäpä olisi oiva aihe seuraavaksi avaukseksi, eikö totta. Odotan innolla..

      • Siinä olisi erinomainen aihe keskustelulle.


    • SuometarSuomesta

      On totta, että maailman, etenkin nyt Eurooppaan levinnyt monikultturismi on paljolti juutalaisten taholta johdettua. Ei ehkä Suomessa niinkään, mutta kuitenkin myös täällä meillä Suomen juutalaiset tuntuvat tukevan asiaa, politiikassa erittäin näkyvästi mm. Ben Zysse.

      Asia tietysti selittyy sillä oletuksella, että juutalaiset itse eivät sisäistä sen maan kulttuuria ja tapoja "omikseen", joissa asuvat, esim. Suomessa, vaan vaalivat omaa kulttuuriaan erillisenä kulttuurinaan nk. suomalaisesta alkuperäiskansasta ja tavoistamme poiketen. Suomalaiset itsehän eivät tätä erilaisuutta ole olleet jakamassa, vaan kyse on juutalaisten omasta valinnasta. Tietyllä tavalla ymmärrettävää toimintaa, ihan juutalaisuuden itsensä säilymisen puolesta, mutta ihan niin suomalaisuus-kielteisiä ei tarvitsisi olla, kuin miltä vaikuttaa. Suomi on suomalaisen alkuperäiskansan kotimaa, muut ovat vieraita ja vieraiden odottaisi kunnioittavan sen maan ja kansan tapoja jonne ovat (yleensä pyytämättä) itse tulleet. Ei ole kohteliasta alkaa muuttaa tapoja ja toimintaa toisten kodissa, vaan itse mukautua: "Maassa maan tavalla, tai maasta pois."

      Juutalaisilla on myös kokemuksensa liiallisuuksiin menneistä nk. kansallismielisyyksistä, joten tietyn vastustuksen voi ymmärtää, vaikkei hyväksyä, mutta toisaalta, Israelissa, ovat itse aivan samanlaisia ulkopuolisia kultuureja ja vaikutteita vastaan. Juutalaisuus itsessään on erittäin kansallismielinen kulttuuri, usko ja aate!

      Kansallismielisyys on tervettä itsesuojelua, itsensä, sukunsa, heimojensa, kansansa uskon ja tapojen vaalimista. "Veri on vettä sakeampaa", eli terve ihminen puolustaa itseään, sekä muita ominaan pitäviä ihmisiä. Yhteenkuuluvuus ja ryhmä ovat tärkeitä tekijöitä maanpuolustuksessa, siksi mm. ruotsalaisuus on aina pyrkinyt hävittämään suomalaisuuden aiemmin valtaamaltaan / miehittämältään Suomenniemeltä, jonne he eivät todellakaan kuulu. Eivät kuulu koko Pohjolaan! Ruotsalaiset, eli viikinki-gootit (joita Hitler ihaili) hyökkäsivät suomalaisalueillemme, häätivät meidät asuinsijoiltamme ja näin, jälkeen vuosien 900 jKr. alkoivat luoda kuningaskuntaansa Gauthiodia, eli "Ruotsia" meidän suomalaisten maille.

      "Hajota ja hallitse." Tähän tähtää myös monikultturismi, joka itseasiassa ei ole päämäärä, vaan sotilaallinen välivaihe: kansojen identiteetin murskaaminen ja tämän jälkeen, taatusti omilleen kansallismielisen, vieraskansaisen Herrakansan valta!

      Suomenjuutalaiset olisivat ystävällisiä, jos osoittaisivat enemmän kunnioitusta suomalaista kansaamme ja maatamme kohtaan, sopeutuisivat osaksi suomalaisuutta, siinä määrin kuin tällainen mahdollista olisi. Kuitenkin esim. koko Zyssen politiikka (ja ilm. hänen lietsomanaan myös koko Kokkareiden) on monikultturismin ajaminen = suomalaisuuden hävittäminen.

      Nasset ovat aikansa väittäneet, että juuri tässä on se kuuluisa, juutalaisen maailmanherruuden päämäärä. On ihan juutalaisten omista teoista ja valinnoista kiinni, säilyykö tällainen käsitys nk. isänmaallisen kantasuomalaisen alkuperäiskansan mielissä. Valheita ei haluta levittää, mutta totuuden ääneenlausuminen täytyy kestää.

      Itselleni Suomi ja suomalaisuus / kalevalaisuus ovat todella pyhiä asioita. Tänäpäivänä, tiukanpaikan tullen olen huomannut sen ohittaneen kaiken muun. Tästä juontaen, jopa ystävällisyyteni Venäjää kohtaan on vain entisestäänkin vahvistunut.
      .
      .

    • " sopeutuisivat osaksi suomalaisuuttaa...

      " Älä hitossa sellaita toivo, koska suomalaiset tappelee, kouluampuu, murhaa, varastaa, raiskaa, valehtelee, hakkaa naisia, juo ja räyhää, mutta juutalaiset eivät.

      • YlensyönytMurhaajako

        Aijaa. No elleivät niinkään Suomessa, mutta ainakin Israelissa kyllä.

        Mikäs suomenjuutalainen oli se yks jokusen vuoden takaa, puoli-israeli, rikosta en muista, mutta ylensyönyt kasvokuvansa on jäänyt elävästi mieleen, semmonen ku kim il unilla.
        .


      • YlensyönytMurhaajako kirjoitti:

        Aijaa. No elleivät niinkään Suomessa, mutta ainakin Israelissa kyllä.

        Mikäs suomenjuutalainen oli se yks jokusen vuoden takaa, puoli-israeli, rikosta en muista, mutta ylensyönyt kasvokuvansa on jäänyt elävästi mieleen, semmonen ku kim il unilla.
        .

        Jos sinulla on ongelmia itsesi kanssa, niin ei kannattaisi kirjoitella.


      • KTS--

        Kyllä siellä sun israelissaskin tehdään rikoksia ja ihan rikolliskoplienkin toimesta. Maa on rikotilastoissa Suomenkin edellä:

        Ja arabikorttia on turha vetää tässä esiin. He ovat vähemmistönä myös rikollisten joukossa.

        https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp


      • Jubba
        KTS-- kirjoitti:

        Kyllä siellä sun israelissaskin tehdään rikoksia ja ihan rikolliskoplienkin toimesta. Maa on rikotilastoissa Suomenkin edellä:

        Ja arabikorttia on turha vetää tässä esiin. He ovat vähemmistönä myös rikollisten joukossa.

        https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp

        On totta, että tuon lähteeksi antamasi 110 maan listan mukaan Israelissa tehtäisiin enemmän rikoksia kuin Suomessa. Suomi on sijalla 99 ja Israel sijalla 85. Vertailun vuoksi voisi todeta, että listan mukaan Israelia enemmän rikoksia tehdään ja vaarallisempia maita on mm.:
        • Syyria
        • Egypti
        • Iran
        • Ruotsi
        • Libanon
        • USA
        • Norja
        • Ranska
        • Jordania
        • Irlanti
        • Australia
        • UK
        • Uusi Seelanti
        • Kanada
        • Saksa

        Listan mukaan kaikki Israelin naapurimaat ovat Israelia vaarallisempia ja niissä on enemmän rikollisuutta. Sen sijaan lähteesi ei ota mitään kantaa väitteeseesi, että arabit olisivat vähemmistönä rikollisten joukossa.


    • monikulttuurisuuseirikos

      Syyttele vähemmän. Pääset ainakin taivaan porteille, ehkäpä sisälle asti, luuletko. Entä, käännytkö pois, kun jeesuskin oli juutalainen ja odottaa siellä saadakseen viedä sinut taivaan synagoogaan. Entäs kun kristittyjen jumalakin on sama kuin juutalaisilla, vieläkö rukoilet, uskotko että kuuntelee. Jos juutalainen kansa on monikulttuurinen, niin sellainen on myös moni iso valtio kuten amerikka. Kävivätkö juutalaiset hakemassa sinun leipäsi, kun rikkauksista syytät. Monikulttuurisuus ei ole rikos.

    • Jerusalem on aina ollut monikulttuurinen, siellä on virranut kansoja kaikkialta, mutta jotenkin se ei ole antautunut koskaan kenellekkään.
      Tarkoitan syvällisemmin. Se on aina ikinuori ja ikuinen, kuten laulussa sanotaan.

      Ehkä se on odottanut sitä oikeaa.

      • kukahanMahtaisOlla

        se oikea,
        jolle kaupunki voisi antautua...


      • Juutalaiset tietysti, onhan se Daavidin kaupunki.


      • vähemmänNäyttääOlevan

        haluja antautua, väkivallalla...

        kuinka nationalistiset zionistit,
        eroaa muista fasisteista....?


      • vähemmänNäyttääOlevan kirjoitti:

        haluja antautua, väkivallalla...

        kuinka nationalistiset zionistit,
        eroaa muista fasisteista....?

        Fasisteja ei mainita raamatussa.


      • eiKaitoorassakaan

        talmudistako ammennat,
        tuon fasistisen murhanhimon...?


      • eiKaitoorassakaan kirjoitti:

        talmudistako ammennat,
        tuon fasistisen murhanhimon...?

        No ei, se on eurooppalaista sivistystä koko fasismi.


      • Jubba
        vähemmänNäyttääOlevan kirjoitti:

        haluja antautua, väkivallalla...

        kuinka nationalistiset zionistit,
        eroaa muista fasisteista....?

        Miksi sinulla on haluja antautua väkivallalla?

        Siionismi on nationalismia. Käytännössä siionismi tarkoittaa Israelin valtion olemassa olon oikeutuksen hyväksymistä ja tukemista. Määritelmään ei liity fasismia, vaikka pieni osa siionisteista kannattaakin fasismia. Suuri osa suomalaisistsakin on siionisteja, mutta eivät kuitenkaan fasisteja.

        Oletko sinä siionisti? Oletko sinä fasisti?


      • Jubba kirjoitti:

        Miksi sinulla on haluja antautua väkivallalla?

        Siionismi on nationalismia. Käytännössä siionismi tarkoittaa Israelin valtion olemassa olon oikeutuksen hyväksymistä ja tukemista. Määritelmään ei liity fasismia, vaikka pieni osa siionisteista kannattaakin fasismia. Suuri osa suomalaisistsakin on siionisteja, mutta eivät kuitenkaan fasisteja.

        Oletko sinä siionisti? Oletko sinä fasisti?

        En ymmärtänyt.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      161
      1692
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1255
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      249
      1213
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1017
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      892
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      172
      889
    7. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      62
      858
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      796
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      53
      721
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      695
    Aihe