Onko Karkkilassa vielä kommunismia

uusauto

Nuoret varmaankin jo valveutuneita, mutta onko vanhempi väki edelleen niska kyssässä ja naama kurtussa kateellisia toisilleen?

2

526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielipiteeni

      Vastaus tuohon kysymykseen, että onko Karkkilassa vielä kommunismia: valtuustoa hallitsee tällä valtuustokaudella KAIKEN TAPPAVA vanhan ajan SKDL jota peesaa PS (ryhmä joka todennäköisesti erimielisyyksien repiminä irtaantunut kommunisteista). Samaan jonoon voidaan laskea nämä kovaa meteliä pitävät TOSI...?.....VIHREÄT . Ja sitten vielä se yksi per.....--n kukkahattutätien sipulitukkalemmikki omana ryhmänään. Nämä ryhmät käyttävät asioidensa esiintuomiseen sellaisia yhdistyksiä kuten Kotiseutu - ja luonnonsuojelu - sekä SPR , niillähän ei pitäisi olla poliittisia kytköksiä , HÄIKÄILEMÄTTÖMÄSTI .Tällä moraalilla ja tavoilla saadaan koko Karkkila hävitettyä Suomen itsenäisten kaupunkien joukosta.

    • tokoi1

      Esität hyvän kysymyksen.Karkkilassa ei esiinny kommunismia siinä muodossa jossa se oli edesmenneessä Neuvostoliitossa tai nykyisessä Kiinassa. Mutta esitän toisen kysymyksen. Putoaako leopardilta täplät jos ruokavalio vaihtuu? Vastaus on ei.Karkkilan kommunistien aatemaailma romahti Neuvostiliiton romahdettua 1980 - luvun lopulla ( 90 - alussa ) joten uuden aatekodin etsimisessä meni kaiketi aikansa. Toki ihmisten ajatukset muuttuvat ja jalostuvat totuuksien tullessa esille esim. Neuvostoliitosta romahduksen jälkeen. Jotkut jäävät kiinni menneeseen eivätkä pääse eteenpäin. Onko Karkkilan vasemmistoliitto kommunismin jälkeläinen. Syntyhistoria siihen viittaa mutta oletan että ko liikkeen ajatukset ja arvot ovat ainakin tietyiltä osin muuttuneet. Valitettavasti ei kuitenkaan kaikki. Edelleenkin ko. liike vastustaa Karkkilan eteenpäin viemistä ja haluaa palauttaa itselleen menetetyn valta-asemansa ( ks. 1960 ja 1970 luvut ). Historiassa Karkkilan kommunistit ovat estäneet Karkkkilan talouselämän monipuolistumisen jonka hedelmiä nyt maksetaan.
      Onko Karkkkilassa kommunismia? On. se näkyy esim. kateellisuutena ja pyrkimyksenä estää Karkkilan kehitys ilman että ko liike ja saa valta-asemansa takaisin. Surullista sinänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe