Kuinka moni kokematon toivoisi?

,että olisi tarjolla ns. panokoulun kaltaista palvelua yksityisopetuksessa. Ei politikointia, ei ulkonäköpaineita/suorituspaineita, vaan voisi vaan ilmottautua ikäänkuin kursseille, jossa voisi sitten harjoitella panemiseen liittyviä juttuja turvallisesti ja luottamuksella.
Tämä kysymys tarkoitettu yksinomaan naisille/tytöille!

7

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenutnainen__

      Opettajien pitäisi olla naisia, koska naiset tietävät parhaiten, miten naiset saavat orgasmin. Miesten vetämissä panokouluissa keskityttäisiin kuitenkin vain miesten halujen tyydyttämiseen ja se on iso virhe, mikäli haluaa saada naisen seksuaalisuudesta kaiken irti.

      • No mutta mutta, tuo on kyllä sitten jo jotain muuta kuin hetero seksiä:D
        Itse näkisin, että ensin on hyvä ihan vaan harjotella kaikkea mahollista: tekniikkaa, erilaisia asentoja, suihinottoa jne. Aika vaikea noita asioita on naisen kanssa harjoitella.
        Kyllä suurinosa naisista kuitenkin haluaa ensisijaisesti oppia tyydyttämään miehen ja sen, että kuinka seksissä toimitaan ja mitä tehdään missäkin tilanteessa. Tuo naisen orgasmin tavoittelu tulee useimmiten kuvioon vasta hieman myöhemmässä vaiheessa opintoja, kun partneri alkaa olla tuttu ja turvallinen ja pillu on ns. ajettu kunnolla sisään ja seksi alkanut tuntua miellyttävältä, se ottaa aikansa naisilla useimmiten.. Harva nainen saa orgasmia heti ensimmäisillä panoillaan ja siihen ei kannata siinä vaiheessa liikaa ajatuksia panostaa, koska se saattaa vaan tuoda lisää suorituspaineita.


    • kokenutnainen__

      Tarkoitin, että miehet juuri sitä panokoulua tarvitsisivat, kun niin harvalta kokeneemmaltakaan onnistuu naisen tyydyttäminen orgasmiin asti helposti. Olet aivan hakoteillä ajatustesi kanssa.

      Nimenomaan ensin pitäisi oppia tyydyttämään nainen. Vasta kun nainen nauttii seksistä, niin sen jälkeen on miehen vuoro. Jos lähdetään liikkeelle siitä, ettei nainen alkuun nauti seksistä, mutta pitäisi kuitenkin tyydyttää mies, niin hommasta puuttuu aito himo ja kiihko ja nainen saa aivan väärän käsityksen, mitä seksi voi olla parhaimmillaan. Jos miehet lähtevät liikkeelle siitä oletuksesta, että naisen tehtävä on ensisijaisesti tyydyttää mies, niin ei ihmekään, ettei naiset saa orgasmia kovin helposti tällaisten itsekkäiden tyyppien kanssa.

      Kun naiselle annetaan (hyvin opetetun miehen muodossa) mahdollisuus nauttia aidosti ja saada orgasmi heti ensimmäisillä seksikerroillaan, niin silloin naisesta tulee himokas ja hän haluaa seksiä aidosti lisää, eikä tunne olevansa miehen painostuksen alainen ja vain pussien tyhjentämistä varten. Kammottaa ajatellakin, miten tuollaiset itsekkäät ukot 'opettaisivat' kokemattomille nuorille naisille pornofilmityylistä seksiä ja pilaisivat heti kättelyssä naisen seksuaalisuuden.

      Miehet saavat nopeasti, olipa nainen kokematon tai kokenut eli siihen mitään erityistä opetusta tarvitse, paitsi tietenkin voi ja pitääkin omaa kumppaniaan opastaa, mikä tuntuu hyvältä.

      • neiti19

        No itse olen 19v neitsyt nuori nainen ja en ole vielä itsekkään onnistunut saamaan orgasmia, en sormin, enkä klittavibrallakaan. Tuntuu, että pääsen lähelle, mutta huippu ei onnistu, joten en osaa edes ajatella, että ekalla kerralla miehen kanssa voisin saada orgasmia, ku jännittää muutenkin ja kipu pelottaa jo etukäteen:( Jotenkin ahdistaisi ajatuskin, että toinen ei sitten tajuaisi lopettaa, vaan yrittää ja yrittää


      • neiti19 kirjoitti:

        No itse olen 19v neitsyt nuori nainen ja en ole vielä itsekkään onnistunut saamaan orgasmia, en sormin, enkä klittavibrallakaan. Tuntuu, että pääsen lähelle, mutta huippu ei onnistu, joten en osaa edes ajatella, että ekalla kerralla miehen kanssa voisin saada orgasmia, ku jännittää muutenkin ja kipu pelottaa jo etukäteen:( Jotenkin ahdistaisi ajatuskin, että toinen ei sitten tajuaisi lopettaa, vaan yrittää ja yrittää

        Mä voisin auttaa neitiä varojen ja taitaval kokemuksella...


    • Edelleen seuraa tarjolla. Syksy on saapunut ja talven pimeys lähestyy. Elämässäni on hyvin aikaa viettää iltaa kanssasi vkloppuisin. Koko Suomi.

    • Opetusta ja seuraa tarjolla edelleen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe