Yksi päivä tuossa on kohta tulossa 24.7.

Omerin laskennassa voidaan tulkita se vielä niin että ensin lasketaan 7 viikkoa helluntaille ja siitä 50 päivää joka osuu 24.7. tänä vuonna.

Hassua tuossa oli tasan 10 vuotta sitten 24.7. että se oli silloin Israelin temppelinhävityksen päivä ja se oli samalla myös minun avioeroni oikeudenkäyntipäivä. Sattumaako..? No voi olla. Avioliittoa voidaan kutsua myös temppeliksi. Se on Jeesuksen ja ihmissydämen välinen liitto.

33

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaltaisiani Jeesuksen odottajia on maailmassa miljoonia ja näiden eri päivämäärien etsijöitä on satoja tuhansia sa minäkin löydän kymmeniä päivämääriä joka vuosi. Sadat tuhannet ihmiset löytävät ja voivat odottaa miljoonia päivämääriä ympäri maailmaa ja kun kalenterissa ei ole kuin 365 päivää vuodessa, niin miten joku voi väittää ettei kukaan tiedä tai arvaa sitä?

      • KTS--

        Kyllä se sokea kanakin jyvän löytää.


      • KTS-- kirjoitti:

        Kyllä se sokea kanakin jyvän löytää.

        Harvinaisen hyvä huomio sulta ;)


    • Jobinpostia

      Mark.13;32. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan...........Ai niin Vaija tietää, mutta miksi Poika ei tiedä? Joh.10:30. Minä ja Isä olemme yhtä. Täytyy olla kahta.

      • Sun täytyy erottaa henki ja tietoisuus toisistaan. Jeesuksen henki on Pyhä Henki joka asuu meissä. Meissä ei silti ole Pyhän Hengen tietoisuutta, muutenhan me tietäisimme kaiken.

        Ottakaa hyvät ihmiset nämä termit ja käsitteet haltuun ja jättäkää se teidän suppea saatanallinen maailmallinen liha tänne. Miettikää elementtejä jotka eivät maistu, ne eivät haise, eikä niitä voi kosketella, näkemisestä puhumattakaan. Ja niitäkin on kaksi, henki ja tieto! Kun laskee yhteen Jumalan henget, niin niitä on seitsemän kappaletta näitä samoja käsitteitä ja Jumala on henki.
        Maalliset säännöt ja yliopiston molekyyli- ja atomiopit ovat ihmisviisauden huipputuotteita ja siinä mihin ihmisviisaus päättyy, siitä vasta alkaa Jumalan tietoisuus.


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Sun täytyy erottaa henki ja tietoisuus toisistaan. Jeesuksen henki on Pyhä Henki joka asuu meissä. Meissä ei silti ole Pyhän Hengen tietoisuutta, muutenhan me tietäisimme kaiken.

        Ottakaa hyvät ihmiset nämä termit ja käsitteet haltuun ja jättäkää se teidän suppea saatanallinen maailmallinen liha tänne. Miettikää elementtejä jotka eivät maistu, ne eivät haise, eikä niitä voi kosketella, näkemisestä puhumattakaan. Ja niitäkin on kaksi, henki ja tieto! Kun laskee yhteen Jumalan henget, niin niitä on seitsemän kappaletta näitä samoja käsitteitä ja Jumala on henki.
        Maalliset säännöt ja yliopiston molekyyli- ja atomiopit ovat ihmisviisauden huipputuotteita ja siinä mihin ihmisviisaus päättyy, siitä vasta alkaa Jumalan tietoisuus.

        Rakas Jarmo !

        AIVAN ENSIMMÄISEKSI --- SINUN TÄYTYY LÖYTÄÄ . . . Jumalan Pyhä Henki . . .

        . . . sillä --- OLET PIMEYDESSÄ - siis - Hengellisesti SOKEA . . .
        . . . .................................................................................................. . . .

        » Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.
        Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys! »
        - Matt. 6:22-23

        » Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. »
        - Matt. 6:33

        . . .

        » Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

        Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

        Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä. »

        - Joh. 3:5-7

        . . .

        . . . SITTEN VASTA VOIT --- EROTELLA ---> "kuka on kuka, ja mistä hengestä."


    • totuuttaetsimässä

      Juhannus ja Joulu on aina samana päivänä. Sattumaa sekin, tai sitten ihmisen suunnittelema juttu. Eihän Joulua ja juhannusta ilman ihmistä oliskaan ja tuskin raamatun sattumiakaan. Niin että oliskohan nuo raamatulliset sattumat sittenkin pahimman luokan eksytystä, koska raamattuhan on pelkästään vertauskuvia. Siellä ei ole mitään päivämääriä ilmoitettuna ja nekin päivämäärät on vertauskuvia mitä siellä on, eli tarkoittaa tasan jotain muuta, kuin kirjaimellisesti. Pitäis tutkia enempi. Tuleeko maailmaan ilmestyskirjan mukainen peto, vai syntyykö se peto ihmisessä, kun tietyt fysiikan ja kemian lainalaisuudet täyttyy.

      • Johtuiskohan se päivämäärien puuttuminen siitä että Paavi laati meidän nykyisen kalenterin 1500 luvulla?


    • violaluna17

      Jouluaatto on 24 . 12. Juhannus pitäisi siis olla kuusi kuukautta tuosta eli 24 .6. Se onkin Johanneksen nimipäivä. Elisabet synnytti Johanneksen ennen kuin Maria synnytti poikalapsen,sillä Maria oli kyläilemässä jonkun aikaa Elisabetin ja Sakarjan luona. Luuk. 1. 39....57. Ei ole tarkkaan sanottu,mihin vuodenaikaan Jeesus syntyi. Mutta jos lasketaan joulukuunnolevan se ajankohta,niin Marianpäivä olisi 24. 3. Koska sitä vietetään enkeli Gabrielin ilmestymisen muistoksi joten se on 9. kuukautta ennen joulua. Voi hyvinkin olla,että tämä juhlakalenteri on vanha,ainakin katoliselta ajalta. Mutta siihen vaikuttaa aurinkokierto,rli talvipäivän seisaus ja kesäpäivän seisaus. Pääsiäinen taas lasketaan kevätpäiväntasauksen jälkeisestä täysikuusta eli se on liikkuva juhla kuun mukaan.

      • sananviestituoja

        Arkkienkeli Gabrielin päivä on 13.7.


      • Jeesus Kristus . . . ELÄÄ - ja - TOIMII . . . !

        Jumalan_henkäys
        21.8.2016 23:51

        Rakkaat Jumalan Lapset !

        Jeesus Nasaretilainen on syntynyt 21.08 vuonna 7 eKr klo:12:17, Jumalan ilmoituksen mukaisesti, eikä sitä voi mitenkään ihminen tutkia, se SYNTYMÄAIKA vaan on ja pysyy, eikä muuksi muutu.

        Jeesus Kristus - ELÄÄ - ja - TOIMII . . . Uudestisyntyneiden KAUTTA . . . !
        . . . . . . . . . . . . . . .............................................................................................. . . .

        Jumala SANOO . . .

        . . . JOS jollakin on KORVAT KUULLA . . . hän KUULKOON . . . !

        . . . . . . . .

        Evankeliumi Markuksen mukaan, Mark. 4: 21-25 ---> Sanan oikea kuuleminen

        Jeesus sanoi: "Ei kai lamppua sitä varten tuoda huoneeseen, että se pantaisiin vakan alle tai vuoteen alle? Lampunjalkaanhan se pannaan! Kaikki kätketty on olemassa vain ilmi tuotavaksi, salassa oleva vain siksi että se tulisi julki. Jos jollakin teistä on korvat, hän kuulkoon." Ja hän lisäsi: "Huomatkaa, mitä kuulette. Niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan, vielä sen ylikin. Jolla on, sille annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on."

        . . . . . . . .

        RAKKAAT LAPSENI - Apostolinen siunaus TEILLE KAIKILLE
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Herramme Jeesuksen Kristuksen armo,

        Jumalan rakkaus

        ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon sinun kanssasi.

        Aamen.

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.
        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." - Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
        Siunausta ja Herran rauhaa !


    • violaluna17

      Siinähän ihmiset on menneet hirveästi harhaan,kun sitä Antikristusta odotetaan,vaikka pitäisi odottaa Jeesusta hakemaan meitä pois täältä ennen kuin se iljetys tulee! Onkin monenlaisia antikristuksia ollut,Napoleonista Hitleriin ja Staliniin ja Mao Tsetungiin. Se viimeinen Antikristus,josta Ilmestyskirja puhuu,on sitten se pahin. Toivottavasti sitten ei enää tarvitse olla näkemässä sitä,sillä se on maailmanlaajuinen kamala aika. Ilmestyskirjassa opetetaan Saatanan kolminaisuudesta,on Lohikäärme,Antikristus ja väärä profeetta. Ei ne minusta ole mitään vertauskuvia,vaan tulevia tapahtumia lähitulevaisuudessa.

    • jeesusmenijo

      Ei oikeastaan kenenkään tulisi odottaa Jeesusta. Ei ainakaan, jo pelastuneiden. Heillehän Jeesus on jo tullut. Onko se usko niin hataralla pohjalla ja kristuksen henki jotenkin vaikea ymmärtää, kun vielä pelastumisen jälkeenkin odottavat. Jos olette vielä pysäkillä ja juna meni jo, niin olettekohan vain eksyneet?

    • jumalanvalittu

      Mitä sekin on kun ensin otetaan Jeesus elämään ja sitten sitä ruvetaan odottamaan. Minäpä kerron totuuden. Se on pyhän hengen pilkkaa, tai sitten ette ole ylhäältä uudesti syntyneetkään, ettekä te ole koskaan Jumalan valtakuntaa nähneet.

    • pyhässähengessä

      Minäpä herätän kuolleita. Juice Leskinen oli hieno taiteilija. Ansaitsee tulla herätetyksi. Etsikää youtubesta Juicea ja löytäkää ja niin Juice herää henkiin.

    • violaluna17

      Mitä te höpötätte? Uskovat odottavat Jeesusta tulevana Kuninkaana kirkkaudessaan,ja hän tulee taivaan pilvissä hakemaan omansa pois täältä maailmasta. Se on se autuas toivo,joka kyllä Raamatusta löytyy. Lukekaa sieltä ,esim. 1 Tess. 4 luku,jakeet 15....18. Mutta kun nykyisin ei ihmiset ole tietoisia Raamatun sanasta,vänkytetään selvää sanaa vastaan ja sotketaan kaikki.

    • tempaustuleeee

      16.7.2017

      Nunna katoaa 10 päivää ennen omer II:sta

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707162200267920_u0.shtml

      Tämä on merkillinen yhteensattuma vihjeineen, ollakseen sattumaa. ”odotti sulhastaan ja vain lyhty jää” ja samoin jää Pyhä Henki jäljellejääneille = lamppu. Jeesus vertasi tätä sanoen, ”menkää myyjäin luo ostamaan öljyä ja kun he sitten palasivat Pyhä Henki sydäemssään, ylkä oli jo mennyt. Mutta siksi pelastussanoma kuuluttaa: tulee toinen ylösotto, häävieraat haetaan kun ensin tuo pieni ryhmä on saanut toisensa, morsian ja Jeesus.

      Kadonnut on nunna, eli nainen… katoaa tasan 10 päivää ennen omer II:sta joka on toinen laskentatapa ensimmäisestä omerista, joka päättyi siis 5.6. Sitten hän jättää vielä lyhdyn tienvarteen, kuin merkkinä siitä että pitäkää lamppunne palamassa.

      -----------

      18.7.2017

      Mooses meni arkkiin 7 päivää aiemmin ja Jumala sulki arkin oven

      Markku mailaa tänä aamuna:

      Message from the LORD JESUS! The great ”COMMISION” has begun!

      Herran JEESUKSEN viesti! Suuri ”TEHTÄVÄ” on alkanut!

      https://www.youtube.com/watch?v=A40waVI78QA

      Kerro väelleni suuri tehtävä on alkanut. Trumpetti soi, Kristuksessa kuolleet nousevat ensin sitten te elossa olevat tulette luokseni pilviin minä tulen nyt!

      viesti saatu 17.7 illalla

      Viesti on siis saatu 7 päivää ennen Omer II:sta! Ollaan siis tarkkoina ensi maanantaina 24.7.2017 koska ”varaslähtö” tulee monille yllätyksenä.

    • herätystuleeeee

      Herätystä ei tule maailmaan ilman että Suomi ottaa vastaan mandaattinsa Jumalalta Bruce Atcinkosonin profetia Näky lehti

      Lainaa

      ViestiKirjoittaja katso7 » Tänään, 12:24

      Saarnaaja Heikki Salonen kertoi myös nähneesä näyn pohjoisesta tulevasta miehestä joka oli viipynyt herran neuvottelussa niin että hänen kasvonsa säteilivät kuin Mosseksen kasvot. Kun myrsky nousee idässä(Niilon uni) alkaa totetua silloin nämä näyt.

      Bruce Atcinsonin profetia:

      Monia Suomen siionin tehtäviä koskevia sanomia on tullut ulkomailta,Bruce Atkinson Lontoon kensington temppelistä sai kesällä 1988 Suomeen tullessaan sanoman josta kertoi myös Näky lehti:Jumalan suunnitelma Suomelle koskettaa maailman kaikkia ilman kulmia. Herätystä eitule maailmaan ilman että Suomi ottaa vastaan mandaattinsa jumalalta. Se on herättäjän tehtävä jota ei voi kopioida ulkomailta,sillä ei ole aikaisempaa mallia missään päin maailmaa. suomi on kuin Betlehem Jeesus haluaa tulla esiin Suomen kansan kauttaEurooppaan.. Te olette jumalan valitsema ase maailmanlaajuista työträ varten.Suorastaan seurakunnan historian kulun muutosta ennakoiva on heikki Salosen keväällä 1988 saama ilmestys ja erityisesti Amerikan Usan yllä on lampunjlaka,sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi(väkivallan väri)ja lampunjalka katosi hiljaa ja siirtyi Pohjolan ylle (erityisesti suomen ylle) ja Heikkin kautta tuli profetia. Amerikan voima tulee Suomeen.Siis se jumalan voima joka on toiminut siellä kun lampunjalka on ollut sen yllä.Tämä on suuri sanoma ja ja kun Pyhän hengen toiminnann voimakkain keskus siirtyy Suomeen enne kuin se siirtyy lopullisesti Israeliin.

      terveisä Lapista. uin eilen Inarinjärvessä vesi oli erittäin lämmintä.siunausta terv. pikku katso7

    • sananviestituoja

      Mun nimipäivä on 24.7.

    • romahdusjasotatuleeee

      pihonsivulta.....

      ------------

      Pekko | Vastaa 14.07.2017 04.27

      Alan olla väsynyt odottamaan.

      Talouden olisi pitänyt romahtaa 10 - 12 v sitten ja sotien alkaa viimeistään 5 v sitten. Tämä on kidutusta elää riivatussa maassa.

    • profetaalinenmerkkiiiii

      https://yle.fi/uutiset/3-9730094

      Sulavasta jäätiköstä paljastui vuonna 1942 kadonnut pariskunta – "Vihdoin saan haudata vanhempani"

      Hiihtohissin läheltä löydetyt ruumiit olivat säilyneet jään sisällä.

      19.7.2017 klo 12:11päivitetty 19.7.2017 klo 13:46

      Sveitsiläiset Marcelin ja Francis Dumoulin lähtivät 15. elokuuta 1942 ruokkimaan karjaansa alppiniitylle Chandolinin yläpuolella Valais´n kantonissa. Sukulaiset näkivät heidät kävelemässä Tsanfleuronin jäätiköllä olevalla kävelyreitillä, jonka jälkeen he katosivat.

      Viime viikolla alueella sijaitsevan hiihtokeskuksen työntekijä löysi vierekkäin olevat miehen ja naisen ruumiit täydellisesti säilyneinä jäätiköstä. Ruumiit olivat yhä osittain jäätikön sisällä, hiihtohissin lähellä, Les Diablerets'n lomakohteen yläpuolella 2 615 metrin korkeudessa.

      – Miehellä ja naisella oli toisen maailmansodan aikaiset vaatteet. Heidän ruumiinsa ja kantamuksensa olivat säilyneet koskemattomina jään sisällä, kertoi Glacier 3000 -hiihtokeskuksen johtaja Bernand Tschannen

      .

      Pariskunnalla oli löydettäessä reppu, pullo, kirja ja kello.

      – Näytti siltä, että he olivat yrittäneet päästä Bernin kantoniin jalan kuten silloin oli tapana. Jäätikön ylittäminen oli tuolloin lyhyin reitti sinne.
      Viihdoin saan sielulleni rauhan

      Sveitsin poliisin mukaan pariskunnan henkilöllisyys on nyt varmistettu DNA-testeillä. Pariskunnan yhä elossa oleva tytär kertoo poliisin olleen jo aiemmin varma, että kyseessä ovat hänen vanhempansa.

      – Olemme koko elämämme etsineet vanhempiamme. Saamme vihdoin haudata äidin ja isän. Tunnen saavani sielulleni rauhan 75 vuoden odotuksen jälkeen, pariskunnan nuorin tytär, Marceline Udry-Dumoulin kertoi

      .

      40-vuotias Marcelin Dumoulin oli suutari ja hänen 37-vuotias vaimonsa, Francine, oli opettaja. Heillä oli viisi poikaa ja kaksi tytärtä.

      – Äitini lähti ensimmäistä kertaa isän mukaan. Aiemmin hän ei ollut pystynyt kiipeilemään vaikeissa olosuhteissa jäätiköllä, koska hän oli aina raskaana, Udry-Dumoulin kertoo.

      Pariskunta lähti vuorokauden mittaiseksi suunnitellulle vaellukselleen kotikylästään tarkastaakseen alppilaitumella viereisessä Bernin kantonissa olevan karjansa kunnon. Tyttären mukaan taivas oli ollut kirkas vanhempien lähtiessä jäätikölle, mutta myöhemmin pilvet olivat tummentuneet ja siten jäätiköllä liikkuminen vaikeutui.
      Koskaan en luopunut toivosta

      Pariskuntaa etsittiin aikanaan useiden viikkojen ajan. Lopulta etsintä lopetettiin ja Dumoulinin seitsemän lasta lähetettiin sukulaisten ja kasvatusvanhempien hoiviin.

      – Meidät lapset erotettiin ja laitettiin eri perheisiin. Olin onnekas ja pääsin tätini kasvatettavaksi. Me lapset kuitenkin vieraannuimme toisistamme, vaikka asuimme samalla alueella, Udry-Dumoulin sanoo.

      Pariskunnan lapsenlapsi, Maryline, puolestaan kertoo, että isovanhemmat tunnistettiin kellosta ja repusta, jotka Marcelin Dumont oli aikanaan itse tehnyt. Hän kertoi tätiensä, jotka ovat pariskunnan ainoat elossa olevat lapset, olevan helpottuneita siitä, että pystyvät vihdoin suremaan vanhempiaan.

      – En aio pukeutua hautajaisissa mustaan. Minusta valkoinen on parempi väri, sillä se edustaa toivoa, josta en koskaan luopunut, Marceline Udry-Dumoulin kertoo.

      Hän oli itse nelivuotias, kun vanhemmat katosivat, ja on itse kiivennyt jäätiköllä kolmeen otteeseen pohtien, mitä hänen vanhemmilleen tapahtui. Valais´n kantonin viranomaiset uskovat, että jäätikön sulamisen myötä myös muita alueella kadonneita saattaa löytyä.

      Lähteet: AFP, Reuters

    • viljmivulteenprofetioita

      Viljami Vuolteen profetioita
      04-10-14, 15:26
      Vuolteen Viljami eli Viljami Raudaskoski asui aikoinaan Nivalan Vuolteenperällä ja oli ammatiltaan kyläseppä. Tässä Viljami Vuolteen 1930-luvulla, siis ennen viime sotia, saamia profetioita, joista suurin osa on jo toteutunut, mutta joista osa odottaa vielä toteutumistaan, kuten Kolmas maailmansota.

      Ennusti Talvisodan tulon ja ilmoitti sen kestoksi noin sata päivää.
      Ennusti välirauhan.
      Ennusti pitkän sodan (Jatkosota), joka päättyy vasta, kun Tornioon tehdään maihinnousu (Lapin sota).
      Ennusti ennennäkemättömän jälleenrakennuskauden ja maallisen vaurastumisen.

      ---------------

      Ennusti Suomen alasajon, joka tapahtuu kohta kun politiikan johto siirtyy nuorille miehille, jotka eivät ole sotaa kokeneet.

      Ennusti, että ennen kuin Toisen maailmasodan kokenut sukupolvi on kokonaan poistunut keskuudestamme, he kokevat vielä Kolmannen maailmansodan.

      Ennusti, että Kolmas maailmansota alkaa Lähi-idästä.

      Ennusti, että siinä käytetään ennen tuntematonta asetta, jonka tuhovoima on erittäin suuri.

      Ennusti, että Kolmannessa maailmansodassa ei varsinaisesti ole voittajia. Englannin hävitys on niin suuri, että se ikään kuin uppoaa mereen.

      Sen sijaan Venäjän valta kasvaa entisestään.


      Ennusti, että sodan loppu on lähellä vasta, kun Suomen rannikolla Porin lähistöllä tehdään maihinnousu.

      Ennusti, että sodan jälkeen ihmiskunnassa alkaa uudenlainen ajanjakso.

      Lähde: http://www.opsti.net/ledare.htm

      http://forum.netmission.fi/forum/yleiset/yleiset-asiat/11567-viljami-vuolteen-profetioita

      • kuvaukseett

        http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015082020208442_uu.shtml

        Pääesikunta antoi luvan mysteerilennolle: "Ei ainakaan sotilaallisesti vahingollista"

        Suomalaiset hämmentyivät tiistaina ja keskiviikkona erikoisesti liikkuneesta Pilatus PC-12/45 -lentokoneesta, joka näytti Flightradar24.com-sivuston mukaan kiertävän siksakkia yhä uudelleen ja uudelleen.

        Tiistaina lentokoneen nähtiin liikkuvan Satakunnassa Porin ja Tampereen välillä. Keskiviikkona erikoisuudet jatkuivat Päijänne-järven itäpuolella.

        Keskiviikkona Metsäkeskus ehti jo ilmoittaa Twitterissä koneen olevan keskuksen metsävaratietoa keräävä lentokone mutta pyörsi myöhemmin tulkintansa. Kyseessä ei ole ollut myöskään Maanmittauslaitoksen lentokone.

        Lupa Pilatus PC-12/45 -lentokoneen jännittäville kiemuroille on tullut Pääesikunnasta. Asian vahvistaa Iltalehdelle Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara.
        - Se on aluevalvontalain mukaan täältä annettu lupa, koska Pääaesikunta on se, joka antaa luvan ilmakuvauksiin.

        Karhuvaaran mukaan Pääesikunnasta ei kuitenkaan kerrota sen tarkemmin, mikä taho mysteerilennolla on toiminut. Myöskään muut viranomaiset eivät kommentoi asiaa.


      • kuvauksettt

        Venäjän huippuvarusteltu tiedustelukone lensi Suomen itärajan viertä kahdesti

        Maanantai 11.7.2016 klo 18.39

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071121891371_uu.shtml

        Lentoreitti selviää Flightradar24-sivustolta. Kone oli vain muutamien kymmenien kilometrien päässä Suomen rajasta.

        Lennot tehtiin heinäkuun alussa samaan aikaan kuin Open Skies -lentoharjoitus.
        Kone oli modernilla tekniikalla varusteltu Tupolev Tu-214R, joita Venäjällä on kaksi kappaletta.
        Sama kone on ollut Venäjän sotavoimien käytössä Syyriassa, kertoi The Aviationist -verkkolehti helmikuussa.

        Lentokoneiden liikkeitä seuraavan Flightradar24-sivuston mukaan lennot rajalla tehtiin tiistaina 5. heinäkuuta ja torstaina 7. heinäkuuta.

        Kyseessä oli Venäjän ilmavoimien Tupolev Tu-214R-kone. Se lensi kumpanakin päivänä samanlaiset lentoreitit, jotka sivusivat Suomen itärajan lisäksi Viron ja Latvian itärajoja.

        Koneen lähtöpaikaksi ilmoitetaan sivuston mukaan Kazan, josta kone lähti lentämään pohjoiseen kohti Kuolan niemimaata ja Murmanskia. Suomen ja Norjan rajan tuntumassa kone kääntyi jyrkästi alaspäin kohti etelää, sivuten tarkasti Suomen itärajaa vain muutamien kymmenien kilometrien etäisyydeltä.

        Suomenlahdelle saavuttuaan kone jatkoi Viron ja Latvian itärajojen lähellä lentämistä, jonka jälkeen kone palasi jyrkästi itään kaartaen takaisin Kazaniin.

        Sama edistyksellinen Tupolev Tu-214R on ollut Venäjän sotavoimien käytössä Syyriassa, kertoi The Aviationist-verkkolehti helmikuussa. Lehden mukaan koneita on Venäjän ilmavoimilla kaksi kappaletta.

        Edistyksellinen kone

        The Aviationist kuvailee koneen sisältävän hyvin edistyksellistä tekniikkaa, muun muassa sähköoptisia sensoreita, jotka tuottavat valokuvankaltaista kuvastoa laajoista maa-alueista. Kuvia käytetään selvittämään vihollisen sijainti kartalla, vaikka vihollinen olisikin naamioitunut tai piiloutunut.

        Puolustusvoimat ilmoitti heinäkuun alussa, että Venäjä tekee Open Skies -tarkkailulennon Suomessa 6.-9. heinäkuuta. Tupolev-koneen lennot ajoittuvat siis samalle ajankohdalle.

        Open Skies on sopimus, jonka tavoitteena on edistää avoimuutta ja turvallisuutta Euroopassa. Venäjä käytti Open Skies -lennollaan AN-30B-konetta. Venäjän tehtäväryhmään kuului 18 henkeä.

        Tupolev Tu-214R -koneen transponderi on ollut päällä lennoilla, koska sen reitti on jäljitettävissä. Suomen presidentti Sauli Niinistö ehdotti Venäjän presidentti Vladimir Putinille heinäkuun alussa Kultaranta-vierailulla, etteivät Venäjän koneet enää lentäisi Itämerellä ilman transpondereita. Putin tarttui ehdotukseen ja totesi, että Venäjä saattaa suostua asiaan.

        Ensimmäisenä tiedustelukoneen rajalennoista uutisoi Verkkouutiset.


      • sotaharjoituksettt

        Kiinan ja Venäjän sotalaivat harjoittelevat Itämerellä ensi viikolla – ja maailman suurin ydinsukellusvene on matkalla Suomenlahdelle

        Jättimäinen Venäjän ohjussukellusvene Dmitri Donskoi saatetaan nähdä pintakulussa Suomenlahdella.

        18.7.2017 klo 19:20

        https://yle.fi/uutiset/3-9729416

        Itämerelle saapuu lähipäivinä sekä Kiinan sotalaivoja että kaksi Venäjän laivaston suurta ydinkäyttöistä sota-alusta. Toinen viimemainituista on maailman suurin sukellusvene, 172 metriä pitkä Dmitri Donskoi. Se ei ole aikaisemmin käynyt Itämerellä.

        Donskoi on viimeinen käytössä oleva alus sukellusveneluokasta, jonka nimi Venäjällä on Akula ja lännessä Typhoon. Kylmän sodan aikana se oli osa Neuvostoliiton ydinpelotetta, ja sukellusveneen aseistuksena oli 20 mannertenvälistä ydinkärkiohjusta.

        mukaan Donskoilla ei enää ole ydinaseita, vaan sitä on käytetty ohjusten laukaisukokeiden alustana.
        Osan matkaa pintakulussa

        Dmitri Donskoi on käytännössä tallinnanlaivan kokoinen, ja matalalla Itämerellä se joutuu purjehtimaan ainakin osan aikaa pinnalla. Sen saapuminen Itämerelle taatusti huomataan, sillä Tanskan salmet ovat juuri sellainen paikka, missä Donskoi ei mahdu sukeltamaan.

        Sukellusvenejätti tulee Suomenlahdellekin, sillä se osallistuu Venäjän laivaston vuosipäivän juhlallisuuksiin Kronstadtissa Pietarin edustalla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Juhliin tulee Venäjän Pohjoisesta laivastosta myös ydinkäyttöinen ohjusristeilijä Pietari Suuri ja kaksi muuta sotalaivaa.

        Pohjoisen laivaston mukaan alukset lähtivät Itämeren-matkalleen Severomorskista maanantaina.

        Kiinalaiset tulevat jo perjantaina

        Pohjoisen laivaston suuret alukset ovat siis tulossa paraatiin, mutta Kiinan laivaston yksiköt saapuvat sotaharjoituksiin Venäjän laivaston kanssa.

        harjoituksen aktiivinen vaihe on ensi viikolla. Ministeriön tiedotteessa ei kerrota, missä päin Itämerta on tarkoitus harjoitella.

        Kiinan laivaston kaksi sotalaivaa ja niiden tukialus ovat parhaillaan Pohjanmerellä matkalla kohti Itämerta. Ne otetaan juhlallisesti vastaan perjantaina 21. heinäkuuta Baltijskissa Venäjän Itämeren laivaston päätukikohdassa, Kaliningradin alueella.

        Kiina on lähettänyt Itämerelle hävittäjäalus Hefein, fregatti Yunchengin ja huoltoalus Luomahun. Hefei ja Yuncheng ovat Kiinan laivaston uudenaikaisinta kalustoa. Hefein aseistuksena on muun muassa kehittynyt pitkän matkan ilmatorjuntaohjusjärjestelmä.

        Kiinan vai Venäjän voimannäyttö?

        Kiinan ja Venäjän laivastot ovat harjoitelleet yhdessä tätä ennenkin, ja harjoittelevat jatkossa. Itämeren harjoituksen toinen osa pidetään Japaninmerellä Kaukoidässä.

        Venäjän laivasto osallistui viime vuonna Kiinan laivastoharjoituksiin Etelä-Kiinan merellä, missä Kiinan aluevaatimukset ovat ajaneet sen törmäyskurssille alueen muiden maiden kanssa.

        Jos sitä harjoitusta voitiin pitää Venäjän tuenilmaisuna Kiinalle sikäläisessä kiistassa, voidaan ensi viikon harjoitusta pitää Kiinan tuenilmaisuna Venäjälle Itämerellä – missä Venäjä ja Nato vääntävät kättä vaikutusvallasta.

        Toisaalta, Kiina ei ole liikkeellä ainoastaan Itämerellä. Saman kokoinen kiinalainen osasto, kaksi sotalaivaa ja huoltoalus, on parhaillaan vierailulla Istanbulissa ja menossa Mustallemerelle.


      • yhteistyööö

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722428977_uu.shtml

        Suomi ja Yhdysvallat allekirjoittivat aiejulistuksen puolustusyhteistyöstä

        Perjantai 7.10.2016 klo 12.12

        Julistus ei sisällä maiden välisiä puolustussitoumuksia.

        Suomi ja Yhdysvallat ovat allekirjoittaneet aiejulistuksen puolustusyhteistyöstä. Asiakirjan tavoitteena on syventää kahdenvälistä puolustusyhteistyötä, lisätä säännönmukaisuutta ja monipuolistaa yhteistyötä. Aiejulistus ei sido osapuolia oikeudellisesti eikä sisällä maiden välisiä puolustussitoumuksia.

        Yhteistyötä vahvistetaan muun muassa puolustuspolitiikassa, tiedonvaihdossa, suorituskyvyissä, valmiudessa sekä koulutus- ja harjoitustoiminnassa. Lisäksi yhteistyötä syvennetään muun muassa puolustusmateriaalialalla, tutkimus- ja kehitysyhteistyössä ja kansainvälisissä operaatioissa.

        Asiakirjan allekirjoittivat puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) ja Yhdysvaltain varapuolustusministeri Robert Work Finlandia-talossa.

        Aiejulistusta on perusteltu muun muassa Yhdysvaltain tulevilla presidentinvaaleilla ja sillä, että myös Ruotsi on tehnyt vastaavan sopimuksen Yhdysvaltojen kanssa.

        Puolustusministeri Niinistön mukaan kahdenvälistä yhteistyötä syventävä aiejulistus Yhdysvaltojen kanssa ei vie Suomea askeltakaan lähemmäs kohti Natoa.

        Niinistön mukaan kyse on olemassa olevan ulkopoliittisen linjan toteuttamisesta eikä minkäänlaista uutta ulkopoliittista linjanvetoa ole tehty.

        Niinistön mukaan on Suomen kannalta myönteistä, että Yhdysvallat on kiinnostunut pohjois-Euroopan turvallisuudesta ja yhteistyöstä alueen maiden kanssa. Hän näkee yhteistyön aluetta vakauttavana tekijänä.


      • kalingraddd

        Teija K:n näkemä näky v. 2005

        Tämän kansan identiteettiä uhkaa kolminkertainen vaara. Se koskee kansallisen identiteetin ja siihen liittyvät itsemääräämisoikeuden katoamista:

        1. Suomi-leijona karjui väkevänä voimiensa tunnossa. Yhtäkkiä EU-keihäs lävisti sen kyljen, mutta leijona edelleen karjui, mutta heikentyneenä.

        2. Tämän jälkeen Nato-keihäs lävisti sen kyljen ja leijona karjahteli vaimentuneella äänellä ja heikentyi edelleen.

        3. Viimeiseksi sen kylkeen lensi Venäjä-keihäs, jolloin leijona kaatui maahan karjahtaen kuin kuollut.

        --------------

        Nimimerkin "Nainen Pohjanmaalta" uni syyskuun lopussa 2015

        Seisoin ikkunan äärellä kotona ja katselin peltojen halki pimeään metsään päin. Oli ilta tai yö, ainakin oli kovin pimeää.

        Ilman mitään varoitusta keskellä metsää tapahtui iso räjähdys. Se oli valtava, syttyi iso tulipalo.

        Otin puhelimen käteeni ja yritin soittaa apua paikalle. Puhuin erään henkilön kanssa, mutta yhteys oli huono.

        Yhden sanan kuitenkin kuulin selvästi: Kaliningrad. Sanoin unessa kovalla äänellä hämmästyneenä: ”Mitä? Kaliningrad?”

        Siihen uneni loppui ja heräsin.


      • oivasallinn

        Jokin aika sitten löysin kirkkoherra Oiva Sallin profetian. Sen sanoma on hätkähdyttävä:

        Kotonamme Kemiössä olimme vaimoni kanssa rukouksessa 18.5.1993 kello 10 ja koimme kielillä puhumisen ja kielten selityksen kautta Pyhässä Hengessä: Koska Suomen ylimmät päättäjät ovat hyljänneet Jumalan ja hänen ensimmäisen käskynsä, kansa on heidän johdollaan palvellut muita jumalia. Kansan ja johtajien synnit nousevat Jumalan maljoihin ja ellei kansa ja johtajat rukoile ja tee parannusta synneistä todella, Jumala tulee rankaisemaan hyvin syvän talousromahduksen kautta. Silloin Jumala myös vaihtaa kansan johtajat, ja ellei vielä senkään jälkeen löydy parannus- ja rukousnöyrtymistä, tulevat Venäjän sotilaat ja toteuttavat Jumalan rangaistuksen koko maalle ja kansalle.


      • yhdessäyössäää

        Tauno Rantalan profetia 23.10.2007 Järvenpäässä

        Välittänyt Juhani Venäläinen 7.11.2007

        "Suomi, tuomiot tulevat, koska kansa ei ole kääntynyt Herran puoleen tässä maassa. Yhdessä yössä nykyinen hyvinvointi ajetaan alas. Entiseen ei ole paluuta, vaikka ihmiset toivovat, että entinen hyvä aika palaisi, mutta se ei ole mahdollista.

        Mutta Jumala alkaa tehdä voimallisia ihmeitä: vaikeavammaisia parantuu ja ihmisille tulee hätä Herran puoleen, niin että ihmisiä tulee uskoon kaduilla ja kirkot täyttyvät. Tämä aika ei ole kaukana.

        Ihmiset sanovat, että onhan sitä puhuttu samoin ennenkin, mutta kaikki on pysynyt ennallaan.
        Tämän ilmoituksen toteutuminen on kuitenkin pian käsillä. "


      • 3tunissaaa

        “Venäjä valloittaisi Baltian 3 tunnissa”

        23.8.2014 11:15

        https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/71520-venaja-vallottaisi-baltian-3-tunnissa

        Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman on Viron-vierailullaan syyskuussa syytä palata kylmän sodan aikaan ja pitää samanlainen puhe kuin presidentti John F. Kennedy piti Berliinissä vuonna 1963. Näin arvioi politiikan analyytikko Edward Lucas amerikkalaisessa Politico-lehdessä.

        Hän viittaa Kennedyn kuuluisaan puheeseen, jossa tämä sanoi olevansa berliiniläinen: “Ich bin ein Berliner”

        -On pitkä aika siitä, kun Yhdysvallat on antanut suoran, kovan viestin Moskovalle. Viro yhdessä naapureidensa Latvian ja Liettuan kanssa on Euroopan uusi Länsi-Berliini, Lucas kirjoittaa.


        Hän huskoo Baltian maiden olevan huolenaihe Venäjän presidentille Vladimir Putinille.

        -Venäjä tiedostaa hyvin niiden olevan Naton ja Euroopan unionin vaarallisessa vaikutuspiirissä.

        Hän arvioi lisäksi Baltian maiden olevan Putinille helppo hyökkäyksen kohde, jos tilanne kärjistyy.

        -Baltian maiden yhteenlaskettu väkiluku on 7 miljoonaa eikä näillä mailla ole ilmavoimia tai raskasta panssarikalustoa. Lisäksi niiden sijainti Itämeren rannikolla tekee niistä puolustuksellisen painajaisen ja hyökkääjän unelman. Venäjä valloittaisi ne ja olisi halutessaan niiden rannikolla kolmessa tunnissa, Lucas kirjoittaa.

        Muun muassa Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves on jakanut Lucasin kirjoitusta Twitterissä. Liettuan presidentti Dalia Grybauskaite ilmaisi huolensa Venäjän aikeista jo maaliskuisessa EU:n huippukokouksessa.


      • arhonprofetiaa

        Risto Arhon profetia 6.12.1979

        KANSANI, KANSANI, SANOO HERRA, varustaudu sisäisesti.

        KATSO kansani tarkoin eteesi. Myrskypilvet ovat lähestymässä.

        Avaimet ovat jo valmiina toimintaan.

        KATSO, myrskytulvat ja kaikenlaiset vaikeudet lähtevät liikkeelle.

        ITÄINEN RUUTITYNNYRI ON VALMIINA.

        KATSO, kaikki on valmiina suorittamaan tuomionsa.

        On Hengen johto varjella teitä. Minun kansani!

        Sen tähden ottakaa tarkka vaari ajastanne ja tehtävästänne.

        OLKAA VALMIIT NOPEASTI JA RUTOSTI TOIMINTANNE SUORITTAMAAN: Katso, tulee aika, jolloin teille tulee hyvin vaikeaksi suorittaa evankeliumin työtä.

        Tämä maa on joka puolelta saarrettavissa ja saarretaan.

        Ei ole paikkaa missä on turvallisuutta, missä on lepohetkeä. Kaikkialla vuotaa jumalattomien ja osaksi myös vanhurskasten veri.

        Sen tähden pitäkää itsenne puhtaana kaikesta vihasta, kaikesta kaunasta ja katkeruudesta.

        Sillä Jumala ei ole kutsunut meitä vihaan, vaan rakkauteen ja hyviin tekoihin.

        Pitäkää itsenne Kristukselle avoimena kuin avattu kirja ja olkoon teidän sydämenne kuin kuiva sieni, joka vetää Kaikkivaltiaan siunaukset ja sanomat
        vastaanottaa, ollessanne Hänelle kuuliaiset.

        Tästä maasta karkotetaan myös ihmisiä, ennen kuin kaikki on päättynyt.

        Vainot kylvävät tuhoaan tämän kansan elämään.

        KATSO, maa ja rakennukset monissa paikoissa pian palavat. Ihmiset menettävät turvallisuutensa ja kaikkialla on kuolemaa.

        Joka puolelta tulee sotaväkeä: Tulee Turun kautta, tulee lännestä. Katso, katso, tulee myös Helsinkiin nousemaan sotavoimia.

        Eikä ole sitä paikkaa, missä ei maatanne piiritettäisi.

        Sen tähden: Valmistautukaa kohtaamaan Jumalanne.

        Herra tulee kääntämään tämänkin taistelun osittain kansansa onneksi.

        KATSO, maa jaetaan mittanuoralla keskeltä Suomea. Suurempi osa Suomesta jää idälle.

        Vedetään raja!

        KATSOKAA, että olette omalta puoleltanne valmiina julistamaan evankeliumia!

        Sillä katso, länsi on vielä saava oikeuden ja uskonnonvapauden.

        KATSO, Itä-Suomi joutuu pimeäksi ja mustaksi.

        Siellä alkaa kristittyjen vaino.

        Sen tähden olkaa uskollisia Herralle. Ja tehkää minkä voitte tehdä ennen kuin myrsky puhkeaa!

        HERRA SANOO: Te olette todella lähestymässä vaikeinta aikaa.

        Tämä turvallisuus ja hyvinvointi, mikä nyt on, tulee kestämään enää vain hetken.


      • pihonsivultaaaa

        Nimimerkki Juokun uni 4.3.2008

        Uniin suhtaudun unina, mutta näin silti viime yönä mieleenpainuvan unen, missä syttyi kolmas maailmansota ja unessa sota syttyi Venäjän ja Naton välille sekä mukana oli myös Israel.

        Olin unessa työpaikkani henkilöstön kanssa viettämässä yhteistä teemapäivää ulkosalla luonnon helmassa ja teimme huumorilla höystettyjä tiimitöitä porukalla. Uni keskittyi pitkälti juuri noiden tiimitöiden parissa askarteluun, mutta sitten yhtäkkiä unen lopussa kaikki keskeytyi, kun kuulimme tiedonannon naishenkilöltä, että Venäjä olisi juuri pommittanut rajulla kädellä Viroa ja kuolleita tai uhreja olisi tullut 80 000.

        Lisäksi nainen kertoi sodan koskettavan kaikkia NATO-maita. Suomen kohtalo jäi tässä unessa auki. Israel mainittiin vielä tuossa unessa, että sota liittyi varsinaisesti Israeliin, mutta Viro oli NATO-maana saanut ensimmäisenä Venäjän vihat päälleen.

        Unet ovat unia, mutta tässä unessa mieleenpainuvinta oli se sodan syttymisen ja rauhan menettämisen tunne, kun maailma muuttui yhdessä hetkessä.

        ----------

        Erään suomalaisen naisen kaksi unta keväällä 2008 Marko Päiväniemen kertomana

        Äitini, jolle Jumala usein puhuu öisin esim. unien kautta, näki joitakin viikkoja sitten kaksi kertaa peräkkäin

        seuraavanlaisen unen:

        Unessa hän näki, kuinka taivaalla lensi maata kohti suuri joukko mustia lintuja "suihkuhävittäjämuodostelmassa". Tunnelma oli ahdistava ja hän ymmärsi, että jotain pahaa on tapahtumassa. Yhtäkkiä hän näki toisella puolen taivasta neljä osiota, joiden keskellä vallitsi rauha.

        Ensimmäisessä näistä "osioista" oli kaksi enkeliä, toisessa risti, kolmannessa kaksoset ja neljännessä vaaka (tästä hän ei ole aivan 100% varma, mutta kuulemma hyvin suurella todennäköisyydellä kyseessä oli vaaka). Kaksosten ja vaa'an äitini ymmärsi tarkoittavan ajanjaksoja, joita ko.
        symbolit edustavat (kaksoset 21.5. - 21.6. sekä vaaka 23.9. - 23.10.)

        Hän ymmärsi unen olevan kehotus Jumalalta rukoukseen etenkin Suomen, mutta myös koko maailman puolesta varsinkin mainittuina ajanjaksoina.

        Muutamia päiviä myöhemmin hän näki uuden unen, joka kuitenkin edustaa samaa teemaa:

        Unessa oli meneillään uutislähetys. Uutistenlukija yritti aloittaa uutisen lukemisen, mutta ei pystynyt siihen, vaan järkyttyi ja purskahti itkuun. Koska tämä henkilö ei järkytyksessään kyennyt uutista lukemaan, tilalle tuli ruotsinkielisten uutisten uutisankkuri. Hänelle kävi kuitenkin samoin: nähtyään uutisen, joka hänen eteensä laitettiin, hänkin purskahti itkuun eikä kyennyt hoitamaan tehtäväänsä.


      • ennaltaehkäseväiskuuu

        Tarvittaessa Venäjä voi tehdä iskun Euroopan ohjuspuolustusjärjestelmää vastaan

        Venäjä voi tehdä päätöksen ennaltaehkäisevän iskun tekemisestä Euroopan ohjuspuolustusjärjestelmää vastaan, siinä tapauksessa, jos tilanne kärjistyy. Tästä ilmoitti Venäjän asevoimien komentaja, armeijan kenraali Nikolai Makarov torstaina, Moskovan ohjuspuolustusjärjestelmille omistetussa konferenssissa.

        Ottaen huomioon ohjuspuolustusjärjestelmän epävakauttavan luonteen, eli nimenomaan, illuusion muodostumisen, rankaisemattoman tuhoavan iskun tekemisestä - päätös ennaltaehkäisevästä iskusta, voidaan tehdään tilanteen kärjistymisen aikana, korosti Makarov.

        lähde: http://finnish.ruvr.ru/2012_05_03/73696446/


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe